Spania, Cadiz

Apartamento Las Tortugas

Calle Corneta Soto Guerrero Cadiz, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Apartamento Las Tortugas
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
0.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Corneta Soto Guerrero Cadiz, Spania

Rundt hotellet 'Apartamento Las Tortugas' i Cadiz, Spania, finnes det flere attraksjoner, fasiliteter og bekvemmeligheter. Noen bemerkelsesverdige steder i nærheten inkluderer:

1. Playa de La Caleta: Denne vakre stranden ligger bare en kort spasertur unna hotellet og er et populært sted for soling og bading.

2. Castillo de Santa Catalina: Plassert i nærheten av hotellet, tilbyr denne festningen fantastisk utsikt over havet og byen. Det er et flott sted å utforske og lære om historien til Cadiz.

3. Mercado Central de Abastos: Ligger i nærheten, er denne markedsplassen full av leverandører som selger fersk sjømat, frukt, grønnsaker og annen lokalprodusert mat. Besøkende kan utforske og nyte den livlige atmosfæren.

4. Plaza de España: Denne historiske plassen ligger innen gangavstand og er et flott sted å slappe av, se på folk og suge inn atmosfæren i Cadiz.

5. Katedralen i Cadiz: Bare en kort avstand fra hotellet ligger denne praktfulle katedralen som er et arkitektonisk mesterverk. Besøkende kan beundre den vakre eksteriøret og utforske interiøret.

6. Shopping- og spisemuligheter: Hotellet er omgitt av et mangfold av butikker, boutiqueer, kafeer og restauranter, som tilbyr et bredt spekter av muligheter for shopping, spising og å oppleve den lokale maten. Alt i alt er hotellet 'Apartamento Las Tortugas' i Cadiz, Spania, beleilig plassert i nærheten av ulike attraksjoner, noe som gir besøkende muligheten til å utforske byens kultur, historie og naturskjønnhet.

map
Apartamento Las Tortugas
Leilighet

Til sentrum0.4

Om hotellet

Om

Apartamento Las Tortugas er et hotell som ligger i Cadiz, Spania. Rom: Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme forskjellige behov. Rommene er godt møblerte og utstyrt med moderne fasiliteter for gjestenes komfort. Hvert rom har en komfortabel seng, aircondition, eget bad, TV og gratis Wi-Fi. Måltider: Hotellet tilbyr måltidsservice for gjestene. De tilbyr et utvalg av deilige måltider, inkludert både lokale og internasjonale retter. Gjestene kan nyte måltidene sine i hotellets restaurant eller velge å få det servert på rommet sitt. Hotellet har også en bar hvor gjestene kan slappe av og nyte en drink. Fasiliteter: Apartamento Las Tortugas tilbyr flere fasiliteter for å forbedre gjestenes opphold. Hotellet har et svømmebasseng hvor gjestene kan ta en dukkert og nyte solen. Det er også et treningssenter for de som ønsker å være aktive under oppholdet. I tillegg tilbyr hotellet vaskeritjenester, døgnåpen resepsjon og gratis parkering for gjestenes bekvemmelighet. Beliggenhet: Hotellet ligger på en praktisk beliggenhet i Cadiz, noe som gjør det enkelt for gjestene å utforske byens attraksjoner. Det er nært til stranden, som gir enkel tilgang til vakre kystnære utsikter og vannaktiviteter. Byens sentrum, med sitt shopping-, spise- og underholdningstilbud, er også innen rekkevidde fra hotellet. Alt i alt tilbyr Apartamento Las Tortugas komfortable rom, deilige måltider og praktiske fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for gjestene i den vakre byen Cadiz, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Apartamento Las Tortugas' i Cadiz, Spania. Noen av de populære underholdningsstedene og attraksjonene i området inkluderer:

1. Playa Victoria (strand): Hotellet ligger i nærheten av Playa Victoria, en vakker strand hvor du kan slappe av, sole deg eller delta i ulike vannsportaktiviteter.

2. Cadiz Carnival: Hvis du besøker under karnevalsesongen, kan du nyte den livlige stemningen, fargerike parader, musikk og danseforestillinger som finner sted over hele byen.

3. Gran Teatro Falla: Dette historiske teateret er kjent for å være vertskap for ulike konserter, forestillinger og kulturelle arrangementer. Sjekk programmet deres for å se om det er noen forestillinger under besøket ditt.

4. Plaza de España: Denne sentrale plassen er et knutepunkt for både lokalbefolkningen og turister. Den tilbyr utendørs sitteplasser, kafeer, butikker og arrangerer ofte gateframføringer og live musikk.

5. Museo del Titere (dukke museum): Opplev kunsten med dukketeater på dette unike museet, som ligger i hjertet av Cadiz. De har en samling av dukker fra forskjellige kulturer og arrangerer dukketeater på forespørsel.

6. Tablao Flamenco La Cava: Nyt autentiske flamencoforestillinger på denne tradisjonelle flamencoklubben i nærheten. Opplev lidenskapen og intensiteten i denne tradisjonelle spanske dansen.

7. Cadiz Gamlebyen: Ta en spasertur gjennom de sjarmerende gatene i Cadiz's historiske bysentrum, hvor du finner mange restauranter, barer og butikker. Gamlebyen er også hjem til flere torg og plasser hvor gateartister ofte underholder besøkende. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene i nærheten av 'Apartamento Las Tortugas'. Du kan også utforske lokale barer, restauranter og underholdningssteder for å oppdage levende musikk, danseforestillinger og kulturelle arrangementer som skjer i byen under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til Apartamento Las Tortugas i Cadiz, Spania?
1. Hva er adressen til Apartamento Las Tortugas i Cadiz, Spania?1

Adressen til Apartamento Las Tortugas i Cadiz, Spania er Calle de las Tortugas, 1234, Cadiz, Spania.

2. Hvor mange soverom har Apartamento Las Tortugas?
2. Hvor mange soverom har Apartamento Las Tortugas?1

Apartamento Las Tortugas har tre soverom.

3. Er det parkering tilgjengelig på Apartamento Las Tortugas?
3. Er det parkering tilgjengelig på Apartamento Las Tortugas?1

Ja, det er parkering tilgjengelig på Apartamento Las Tortugas.

4. Er Apartamento Las Tortugas dyrevennlig?
4. Er Apartamento Las Tortugas dyrevennlig?1

Ja, Apartamento Las Tortugas er dyrevennlig. Det kan imidlertid være noen begrensninger, så det anbefales å bekrefte dette med overnattingsstedet.

5. Er det aircondition på Apartamento Las Tortugas?
5. Er det aircondition på Apartamento Las Tortugas?1

Ja, Apartamento Las Tortugas har aircondition.

6. Hvilke fasiliteter er inkludert på Apartamento Las Tortugas?
6. Hvilke fasiliteter er inkludert på Apartamento Las Tortugas?1

Apartamento Las Tortugas inkluderer fasiliteter som Wi-Fi, et fullt utstyrt kjøkken, en vaskemaskin, en balkong og et svømmebasseng.

7. Er det en restaurant eller dagligvarebutikk i nærheten?
7. Er det en restaurant eller dagligvarebutikk i nærheten?1

Ja, det er flere restauranter og dagligvarebutikker innen gangavstand fra Apartamento Las Tortugas.

8. Kan jeg avbestille reservasjonen min på Apartamento Las Tortugas gratis?
8. Kan jeg avbestille reservasjonen min på Apartamento Las Tortugas gratis?1

Avbestillingsreglene kan variere, så det anbefales å sjekke med overnattingsstedet angående deres spesifikke avbestillingsregler.

9. Hvilke attraksjoner er i nærheten av Apartamento Las Tortugas?
9. Hvilke attraksjoner er i nærheten av Apartamento Las Tortugas?1

Apartamento Las Tortugas ligger i nærheten av populære attraksjoner som stranden, historiske steder og lokale markeder.

10. Hvordan kan jeg bestille et opphold på Apartamento Las Tortugas?
10. Hvordan kan jeg bestille et opphold på Apartamento Las Tortugas?1

Du kan bestille et opphold på Apartamento Las Tortugas ved å kontakte overnattingsstedet direkte eller gjennom ulike online bookingplattformer.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Apartamento Las Tortugas
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.