Spania, Cadiz

Apartamento El BOTANICO Gaditano

Jose Celestino Mutis 3 Cadiz, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Apartamento El BOTANICO Gaditano
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
1.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jose Celestino Mutis 3 Cadiz, Spania

Rundt hotellet "Apartamento El BOTANICO Gaditano" i Cadiz, Spania, er det flere interessante steder og fasiliteter. Noen av de merkbare attraksjonene og fasilitetene i nærheten inkluderer:

1. Playa de la Victoria: Hotellet ligger bare noen få skritt unna Playa de la Victoria, en av de mest populære strendene i Cadiz. Den tilbyr en lang sandstrand, promenade og ulike strandbarer.

2. Parque Genovés: Denne vakre parken ligger ved siden av hotellet og tilbyr grønne områder, turstier, hager og en lekeplass for barn. Det er et nydelig sted å slappe av og nyte naturen.

3. Castillo de Santa Catalina: Ligger innen gangavstand fra hotellet, denne festningen har utsikt over havet og tilbyr panoramautsikt. Den huser også kulturelle arrangementer og utstillinger.

4. Museo de Cádiz: Omtrent 10 minutters gange fra hotellet, dette museet viser arkeologiske, fine art og historiske utstillinger relatert til regionen Cadiz.

5. Cadiz-katedralen: Ligger rundt 1,5 kilometer fra hotellet, er Cadiz-katedralen et fantastisk eksempel på barokk arkitektur. Besøkende kan beundre det vakre interiøret og klatre til toppen for panoramautsikt over byen.

6. Mercado Central de Abastos: Denne livlige matmarkedet ligger omtrent 1 kilometer unna og tilbyr et bredt utvalg av ferske produkter, sjømat og lokale delikatesser.

7. Restauranter og barer: Hotellet er omgitt av mange restauranter, kafeer og barer hvor besøkende kan prøve det lokale kjøkkenet og nyte det livlige nattelivet i Cadiz.

8. Shoppingområder: Det er flere shoppinggater og kjøpesentre i nærheten hvor besøkende kan finne et utvalg av butikker og butikker. Alt i alt, Apartamento El BOTANICO Gaditano tilbyr en praktisk beliggenhet med enkel tilgang til stranden, parker, historiske attraksjoner og andre fasiliteter i Cadiz.

map
Apartamento El BOTANICO Gaditano
Leilighet

Til sentrum1.0

Om hotellet

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "Apartamento El BOTANICO Gaditano" i Cadiz, Spania. Noen populære steder å besøke for underholdning inkluderer:

1. Playa de la Caleta: Denne vakre stranden ligger bare en kort avstand fra hotellet og tilbyr et flott sted å slappe av, sole seg og bade.

2. Castillo de Santa Catalina: Dette historiske slottet er plassert på kanten av Cadiz og tilbyr fantastisk utsikt over byen og havet. Det arrangeres også leilighetsvise konserter og arrangementer der.

3. Teatro Falla: Dette teateret er kjent for å være vertskap for den årlige Carnaval de Cadiz, en av Spanias viktigste karnevalevents. Gjennom året arrangerer det også en rekke teaterforestillinger og show.

4. El Palacio de Congresos: Dette kongressenteret er ofte vertskap for ulike arrangementer, inkludert konserter, konferanser og utstillinger.

5. Plaza de España: Denne sentrale plassen er et populært møtested med butikker, kafeer og restauranter. Den arrangerer ofte live musikk og arrangementer.

6. Museo de Cadiz: Dette museet ligger i nærheten av hotellet og gir en flott mulighet til å lære om byens historie og kultur.

7. Plaza de las Flores: Denne livlige plassen er kjent for sitt blomstermarked og tilbyr en sjarmerende atmosfære med utendørs kafeer og live underholdning. Dette er bare noen få underholdningsmuligheter i nærheten av "Apartamento El BOTANICO Gaditano" i Cadiz. Det er også mange restauranter, barer og utelivssteder i byen der besøkende kan nyte live musikk og underholdning.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Apartamento El Botanico Gaditano?
1. Hvor ligger Apartamento El Botanico Gaditano?1

Apartamento El Botanico Gaditano ligger i Cadiz, Spania.

2. Hvor mange gjester kan Apartamento El Botanico Gaditano huse?
2. Hvor mange gjester kan Apartamento El Botanico Gaditano huse?1

Apartamento El Botanico Gaditano kan huse opptil 4 gjester.

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Apartamento El Botanico Gaditano?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på Apartamento El Botanico Gaditano?1

Apartamento El Botanico Gaditano tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, aircondition, et fullt utstyrt kjøkken, en stue, en flatskjerm-TV og et eget bad.

4. Er det parkering tilgjengelig på Apartamento El Botanico Gaditano?
4. Er det parkering tilgjengelig på Apartamento El Botanico Gaditano?1

Ja, det er parkering tilgjengelig på Apartamento El Botanico Gaditano.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Apartamento El BOTANICO Gaditano
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.