Spania, Cadiz

Apartamento Cadiz Confort Playa

22 Avenida Jose Leon de Carranza Cadiz, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Apartamento Cadiz Confort Playa
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
4.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

22 Avenida Jose Leon de Carranza Cadiz, Spania

Rundt hotellet "Apartamento Cadiz Confort Playa" i Cadiz, Spania, finnes det flere attraksjoner, fasiliteter og aktiviteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder og interessepunkter i nærheten:

1. La Caleta-stranden: Hotellet ligger bare en kort spasertur unna den vakre La Caleta-stranden, kjent for sin gylne sand og klare vann.

2. Slottet San Sebastián: Ligger på en liten øy som er forbundet med fastlandet med en bro, er dette historiske slottet et populært turistmål som tilbyr panoramautsikt over havet og byen.

3. Genovés Park: En pittoresk park som ligger nær hotellet, har Genovés Park frodig vegetasjon, turstier og ulike eksotiske planter og trær.

4. Museo de Cádiz: Dette museet viser en omfattende samling av kunstverk og gjenstander, inkludert arkeologi, skjønnskunst og etnografi, og gir innsikt i byens rike historie.

5. Plaza de España og det historiske sentrum: Hotellet ligger innen gangavstand fra det livlige Plaza de España, omgitt av historiske bygninger, butikker, restauranter og kafeer. Det nærliggende historiske sentrum kjennetegnes av smale brosteinsbelagte gater og sjarmende arkitektur.

6. Katedralen i Cádiz: Et av byens mest ikoniske landemerker, er katedralen i Cádiz en imponerende struktur som kombinerer barokk og nyklassisistisk stil. Besøkende kan utforske dens rike interiør og klatre til toppen for panoramautsikt.

7. Mercado Central de Abastos: Et livlig marked der besøkende kan finne et bredt utvalg av ferske produkter, sjømat, kjøtt og lokale delikatesser.

8. Havnen i Cádiz: Ligger i nærheten, tilbyr havnen muligheter for båtturer, havnecruise og spise langs vannkanten. Dette er bare noen eksempler på attraksjoner og fasiliteter i nærheten av hotellet "Apartamento Cadiz Confort Playa" i Cadiz, Spania.

map
Apartamento Cadiz Confort Playa
Leilighet

Til sentrum4.1

Om hotellet

Om

Apartamento Cadiz Confort Playa er et hotell som ligger i Cadiz, Spania. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene:

1. Hotellet: Apartamento Cadiz Confort Playa tilbyr komfortabel overnatting for gjester som besøker Cadiz. Hotellet er ideelt plassert nær stranden, noe som gir enkel tilgang til den vakre kystlinjen og fantastisk utsikt. Det gir en praktisk base for å utforske byen og dens attraksjoner.

2. Rommene: Hotellet tilbyr velutstyrte rom med moderne fasiliteter. Hvert rom er designet for å gi komfort og avslapning til gjestene under oppholdet. Fasiliteter kan inkludere komfortable senger, eget bad, air condition, oppvarming, TV, Wi-Fi og mer. Rommene holdes rene og velholdte for å sikre et hyggelig opphold.

3. Måltider: Apartamento Cadiz Confort Playa kan tilby måltidsalternativer til gjestene. Avhengig av hotellets fasiliteter, kan måltider variere fra buffetfrokost til en fullservice restaurant. Gjestene kan nyte et bredt utvalg av lokale og internasjonale kulinariske delikatesser som er laget av dyktige kokker. Måltidene er vanligvis tilberedt med ferske ingredienser og imøtekommer ulike kostpreferanser. Det anbefales alltid å sjekke direkte med hotellet eller besøke deres offisielle nettside for den mest nøyaktige og oppdaterte informasjonen om deres fasiliteter og tjenester.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter nær hotellet 'Apartamento Cadiz Confort Playa' i Cadiz, Spania. Noen av de populære underholdningsalternativene inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger svært nær strendene i Cadiz, og tilbyr muligheter for bading, soling og strandsport.

2. Historiske steder: Cadiz er kjent for sin rike historie, og det finnes flere historiske steder i nærheten av hotellet, som Cadiz-katedralen, Torre Tavira og San Sebastians slott.

3. Flamencoshow: Cadiz er kjent for sine flamenkoforestillinger. Besøkende kan nyte tradisjonelle flamenkoforestillinger på ulike steder rundt byen.

4. Restauranter og barer: Det er mange restauranter og barer i nærheten av hotellet der besøkende kan nyte autentisk spansk mat og drikke.

5. Shopping: Hotellet ligger nær bysentrum, som har en rekke butikker og boutique-butikker, perfekt for shoppingentusiaster.

6. Vannsport: Cadiz er et flott sted for vannsport. Besøkende kan nyte aktiviteter som windsurfing, seiling og kajakkpadling på de nærliggende strendene.

7. Uteliv: Cadiz har et livlig uteliv med mange barer og klubber som tilbyr levende musikk og DJ-opptredener.

8. Parker og hager: Det finnes flere parker og hager i nærheten av hotellet der besøkende kan slappe av og nyte den vakre omgivelsene, som Genoves Park og Park of the Castle of Santa Catalina.

9. Museer og kunstgallerier: Cadiz har ulike museer og kunstgallerier, som Museo de Cadiz og Contemporary Spanish Art Center, der besøkende kan utforske lokal kunst og historie. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsalternativer i nærheten av 'Apartamento Cadiz Confort Playa' i Cadiz, Spania. Besøkende kan utforske og oppdage mange flere attraksjoner og aktiviteter i denne livlige byen.

Topp spørsmål

1. Er Apartamento Cadiz Confort Playa nær stranden?
1. Er Apartamento Cadiz Confort Playa nær stranden?1

Ja, Apartamento Cadiz Confort Playa ligger nær stranden i Cadiz, Spania

2. Hvor mange soverom har Apartamento Cadiz Confort Playa?
2. Hvor mange soverom har Apartamento Cadiz Confort Playa?1

Apartamento Cadiz Confort Playa har flere soverom. Det nøyaktige antallet soverom kan variere avhengig av den valgte innkvarteringsmuligheten

3. Har Apartamento Cadiz Confort Playa parkeringsmuligheter?
3. Har Apartamento Cadiz Confort Playa parkeringsmuligheter?1

Ja, Apartamento Cadiz Confort Playa tilbyr parkeringsmuligheter for gjestene

4. Er Apartamento Cadiz Confort Playa dyrevennlig?
4. Er Apartamento Cadiz Confort Playa dyrevennlig?1

Det er uklart om Apartamento Cadiz Confort Playa tillater kjæledyr. Det anbefales å kontakte eiendommen direkte for informasjon om deres regler for kjæledyr

5. Har Apartamento Cadiz Confort Playa Wi-Fi?
5. Har Apartamento Cadiz Confort Playa Wi-Fi?1

Ja, Wi-Fi er tilgjengelig for gjestene på Apartamento Cadiz Confort Playa

6. Hvilke fasiliteter tilbys på Apartamento Cadiz Confort Playa?
6. Hvilke fasiliteter tilbys på Apartamento Cadiz Confort Playa?1

Apartamento Cadiz Confort Playa tilbyr ulike fasiliteter, inkludert et fullt utstyrt kjøkken, air condition, en balkong eller terrasse og en stue

7. Er eiendommen tilgjengelig for rullestolbrukere?
7. Er eiendommen tilgjengelig for rullestolbrukere?1

Det anbefales å kontakte Apartamento Cadiz Confort Playa direkte for å få informasjon om tilgjengeligheten for gjester med mobilitetsutfordringer

8. Kan gjester avbestille reservasjonen på Apartamento Cadiz Confort Playa?
8. Kan gjester avbestille reservasjonen på Apartamento Cadiz Confort Playa?1

Avbestillingsreglene kan variere avhengig av bookingbetingelsene. Gjester bør se på reservasjonsbekreftelsen eller kontakte eiendommen for spesifikk informasjon om avbestilling

9. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidspunktet på Apartamento Cadiz Confort Playa?
9. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidspunktet på Apartamento Cadiz Confort Playa?1

Innsjekkings- og utsjekkingstidene på Apartamento Cadiz Confort Playa kan variere. Gjestene blir rådet til å sjekke eiendommens regler eller kontakte dem direkte for nøyaktige tidspunkter

10. Er det noen nærliggende attraksjoner fra Apartamento Cadiz Confort Playa?
10. Er det noen nærliggende attraksjoner fra Apartamento Cadiz Confort Playa?1

Apartamento Cadiz Confort Playa ligger i nærheten av ulike attraksjoner i Cadiz, Spania. Gjestene kan utforske de nærliggende strendene, den historiske bykjernen og kulturminner som Cadiz-katedralen og Torre Tavira.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Apartamento Cadiz Confort Playa
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.