Spania, Cadiz

Apartamento Rincon del Populo

Calle Fabio Rufino n11 3B Cadiz, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Apartamento Rincon del Populo
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
0.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Fabio Rufino n11 3B Cadiz, Spania

Det er flere attraksjoner og fasiliteter i nærheten av Apartamento Rincón del Populo i Cadiz, Spania. Her er noen bemerkelsesverdige steder og interessepunkter:

1. Cadiz katedral: Denne fantastiske katedralen ligger omtrent 650 meter sørøst for hotellet. Den er kjent for sin vakre arkitektur og panoramautsikt fra klokketårnet.

2. La Caleta-stranden: Denne pittoreske stranden ligger omtrent 400 meter sørvest for hotellet. Det er et populært sted for soling, bading og å nyte utsikten over Cadiz-kysten.

3. Plaza de España: Ligger omtrent 600 meter sør for hotellet, tilbyr denne travle torget et utvalg butikker, kafeer og restauranter. Det er et flott sted å oppleve den lokale kulturen og nyte den livlige atmosfæren.

4. Torre Tavira: Ligger omtrent 700 meter sørvest for hotellet, tilbyr denne tårnet panoramautsikt over Cadiz. Det huser også et camera obscura, en optisk enhet som gir en sanntidsvisning av byen.

5. Mercado Central (sentralmarkedet): Dette livlige markedet ligger omtrent 850 meter sørøst for hotellet. Her kan du finne et bredt utvalg av ferske produkter, lokal sjømat, kjøtt og andre produkter.

6. Museum of Cadiz: Dette museet ligger omtrent 1 kilometer nordvest for hotellet. Det huser en omfattende samling av arkeologiske gjenstander, fin kunst og historiske utstillinger.

7. Playa de la Victoria: Denne kjente stranden ligger omtrent 2,5 kilometer nordøst for hotellet. Med sin lange sandstrand er den ideell for en avslappende dag ved sjøen eller for ulike vannsportaktiviteter. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og interessepunkter i nærheten av Apartamento Rincón del Populo. Cadiz tilbyr en rik historie, vakre strender og en sjarmerende atmosfære.

map
Apartamento Rincon del Populo
Leilighet

Til sentrum0.1

Om hotellet

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Apartamento Rincon del Populo' i Cadiz, Spania. Her er noen forslag:

1. Strender: Cadiz er kjent for sine vakre strender. Playa de la Caleta og Playa de la Victoria er populære valg for bading, soling og vannsport. De ligger bare en kort spasertur fra hotellet.

2. Cadiz-katedralen: Ligger i den historiske bykjernen, er Cadiz-katedralen et imponerende arkitektonisk mesterstykke. Besøkende kan utforske katedralen og klatre til toppen for panoramautsikt over byen.

3. Teatro Falla: Kjent for karnevalsarrangementer og forestillinger, er Teatro Falla et populært sted for musikk, dans og teaterforestillinger. Sjekk timeplanen for kommende arrangementer i løpet av oppholdet ditt.

4. Museo de Cádiz: Dette museet viser historien og kulturen i Cadiz. Du kan finne et bredt spekter av utstillinger, inkludert arkeologiske artefakter, fin kunst og historiske dokumenter.

5. Cadiz sentralmarked: Det sentrale markedet er et livlig sted å fordype seg i den lokale kulturen. Her kan du finne ferske produkter, lokal sjømat og tradisjonelle spanske delikatesser. Det er et flott sted for matelskere.

6. Plaza de Mina: Denne pittoreske plassen er et ideelt sted å slappe av og suge inn atmosfæren. Den har vakkert anlagte hager, kafeer og historiske bygninger.

7. Flamencoshow: Cadiz er et knutepunkt for flamenco musikk og dans. Flere steder i byen tilbyr autentiske flamenco-opptredener der du kan nyte denne tradisjonelle spanske kunstformen. Husk å sjekke spesifikke åpningstider og tilgjengelighet for disse underholdningsmulighetene under besøket ditt.

Topp spørsmål

1. Hvor er beliggenheten til Apartamento Rincon del Populo i Cadiz, Spania?
1. Hvor er beliggenheten til Apartamento Rincon del Populo i Cadiz, Spania?1

Apartamento Rincon del Populo ligger i Cadiz, Spania

2. Hvor mange soverom er det i Apartamento Rincon del Populo?
2. Hvor mange soverom er det i Apartamento Rincon del Populo?1

Apartamento Rincon del Populo har __ soverom

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Apartamento Rincon del Populo?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på Apartamento Rincon del Populo?1

Fasiliteter på Apartamento Rincon del Populo kan inkludere et fullt utstyrt kjøkken, Wi-Fi, TV, aircondition, balkong eller terrasse, og mer

4. Er det parkering tilgjengelig på Apartamento Rincon del Populo?
4. Er det parkering tilgjengelig på Apartamento Rincon del Populo?1

Tilgjengeligheten for parkering på Apartamento Rincon del Populo varierer. Det anbefales å undersøke med eiendoms eierne eller ledelsen

5. Hva er nærmeste flyplass til Apartamento Rincon del Populo?
5. Hva er nærmeste flyplass til Apartamento Rincon del Populo?1

Den nærmeste flyplassen til Apartamento Rincon del Populo er Jerez lufthavn, som ligger omtrent __ miles unna

6. Er kjæledyr tillatt på Apartamento Rincon del Populo?
6. Er kjæledyr tillatt på Apartamento Rincon del Populo?1

Reglene for kjæledyr på Apartamento Rincon del Populo kan variere. Det er best å bekrefte med eiendoms eierne eller ledelsen på forhånd

7. Hva er noen populære attraksjoner nær Apartamento Rincon del Populo?
7. Hva er noen populære attraksjoner nær Apartamento Rincon del Populo?1

Noen populære attraksjoner nær Apartamento Rincon del Populo kan inkludere Playa de la Victoria, Cadiz-katedralen, Torre Tavira, La Caleta-stranden, og mer

8. Er det restauranter og butikker i nærheten av Apartamento Rincon del Populo?
8. Er det restauranter og butikker i nærheten av Apartamento Rincon del Populo?1

Ja, det er sannsynligvis restauranter og butikker i nærheten av Apartamento Rincon del Populo på grunn av beliggenheten sentralt i Cadiz. Det anbefales å sjekke med eiendoms eierne eller ledelsen for spesifikke anbefalinger.

Anmeldelse av Apartamento Rincon del Populo
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.