Spania, Cadiz

Loft Playa Santa Maria Cadiz

1 Calle Rochester Cadiz, Spania Leilighet
7 Tilbud fra 1633 NOK Se tilbud
Loft Playa Santa Maria Cadiz
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Heis
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 6
Beliggenhet
Til sentrum
1.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

1 Calle Rochester Cadiz, Spania

Noen populære attraksjoner rundt Loft Playa Santa Maria Cadiz hotell i Cadiz, Spania inkluderer:

1. Playa de Santa Maria del Mar: Hotellet ligger i nærheten av denne vakre sandstranden, som er perfekt for soling og bading.

2. Ruinene av Cádiz romerske teater: Bare en kort avstand fra hotellet kan du utforske restene av et gammelt romersk teater, som dateres tilbake til det

1. århundre f.Kr.

3. Cadiz-katedralen: Denne vakre katedralen er en attraksjon du må besøke, ligger i den historiske sentrum av Cadiz. Den er kjent for sin unike gyldne kuppel og vakker arkitektur.

4. Torre Tavira: Med panoramautsikt over byen, er denne tårnet kjent for sin camera obscura, som gir en interessant perspektiv på Cadiz og omgivelsene.

5. Plaza de España: Denne travle plassen ligger i hjertet av Cadiz og er omgitt av vakre bygninger. Det er et flott sted å slappe av, se på folk, eller nyte et måltid på en av de nærliggende restaurantene.

6. Castillo de San Sebastián: Ligger i enden av La Caleta stranden, er dette historiske slottet verdt et besøk for sin pittoreske beliggenhet og utsikt over havet.

7. Cadiz gamleby: Hotellet ligger beleilig til i nærheten av Cadiz sjarmerende gamleby, som er full av trange gater, vakre torg og historiske bygninger. Utforsk den livlige atmosfæren, besøk lokale butikker og prøv noen tradisjonelle retter. Dette er bare noen få eksempler på attraksjonene som kan finnes rundt Loft Playa Santa Maria Cadiz hotell i Cadiz, Spania. Det er mange flere steder å oppdage og utforske i denne vakre byen.

map
Loft Playa Santa Maria Cadiz
Leilighet

Til sentrum1.2

Om hotellet

Om

Loft Playa Santa Maria Cadiz er et hotell som ligger i Cadiz, Spania. Det tilbyr et komfortabelt og moderne overnattingsalternativ for reisende som besøker byen. Rommene på Loft Playa Santa Maria Cadiz er designet i en moderne stil og skaper en koselig atmosfære. Hvert rom er utstyrt med fasiliteter som klimaanlegg, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, minibar og eget bad. Noen rom tilbyr også utsikt over byen eller den nærliggende stranden. Hotellet tilbyr også ulike måltidsalternativer for å tilfredsstille gjestenes kulinariske preferanser. Den lokale restauranten serverer en rekke retter, inkludert tradisjonell spansk mat og internasjonale favoritter. Gjestene kan nyte frokost, lunsj og middag på restauranten, eller velge romservice for en mer privat spiseopplevelse. I tillegg er det en bar på hotellet der gjestene kan slappe av og nyte et bredt utvalg drikkevarer, inkludert cocktailer og lokale viner. Beliggenheten til Loft Playa Santa Maria Cadiz er også en høydepunkt. Hotellet ligger i nærheten av stranden, så gjestene kan enkelt komme seg til den vakre Playa Santa Maria og nyte en dag med soling og bading. Hotellet ligger også praktisk til nær city center, slik at gjestene kan utforske de historiske stedene, butikkene og restaurantene i Cadiz. Alt i alt tilbyr Loft Playa Santa Maria Cadiz et komfortabelt opphold, moderne fasiliteter og en beleilig beliggenhet for reisende som besøker Cadiz, Spania.

Underholdning

1. Santa Maria del Mar-stranden: Ligger bare noen få skritt unna hotellet, denne vakre stranden tilbyr et flott sted å sole seg, bade og slappe av.

2. Baluarte de San Roque: Denne historiske festningen tilbyr fantastisk utsikt over Cadiz og er vert for en rekke kulturelle arrangementer gjennom året, inkludert konserter og teaterforestillinger.

3. Plaza de la Catedral: Utforsk Cadiz' historiske sentrum og besøk den ikoniske katedralen som ligger på denne pittoreske plassen. Nyt de sjarmerende kafeene, butikkene og gateartister i området.

4. Teatro Falla: Hvis du er interessert i scenekunsten, bør du vurdere å se en forestilling på Teatro Falla, en av de viktigste teatrene i Andalusia. Det arrangeres et bredt spekter av forestillinger, inkludert musikk, teater og dans.

5. La Caleta: Enda en vakker strand i Cadiz, La Caleta er kjent for sine pittoreske omgivelser og er et populært filminnspillingssted. Ta en avslappende spasertur langs promenaden eller ta en svømmetur i det krystallklare vannet.

6. Mercado Central: Besøk denne travle markedsplassen for å oppleve den livlige atmosfæren og prøve lokal mat. Her finner du fersk sjømat, frukt, grønnsaker og andre regionale produkter.

7. Alameda Apodaca Gardens: Ligger nær havet, disse rolige hagene tilbyr en fredelig flukt fra byen. Ta en avslappende spasertur, ha en piknik eller bare slapp av og nyt de vakre omgivelsene.

8. Cadiz Carnival: Hvis du tilfeldigvis besøker i løpet av karnevalssesongen (februar/mars), sørg for å delta i denne livlige og fargerike festivalen. Det er en av de mest kjente karnevalene i Spania og tilbyr parader, konserter og gateopptredener.

9. Museo de Cadiz: Fordyp deg i historien og kulturen til Cadiz ved å besøke dette museet. Det huser en variert samling av arkeologiske gjenstander, kunstverk og utstillinger relatert til byens maritime historie.

10. Cadiz utendørsteater: Nyt en utendørs teaterforestilling i den vakre Plaza San Antonio. Dette midlertidige teateret blir satt opp i løpet av sommermånedene og er vert for en rekke forestillinger, inkludert skuespill, konserter og ballettopptredener.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Heis
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Anmeldelse av Loft Playa Santa Maria Cadiz
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.