Spania, Cadiz

El Bendito Atico By Cadiz4rentals

Bendición de Dios 9-11 Cadiz, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
El Bendito Atico By Cadiz4rentals
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
  • Heis
  • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
1.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Bendición de Dios 9-11 Cadiz, Spania

Rundt hotellet 'El Bendito Atico By Cadiz4rentals' i Cadiz, Spania, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder og fasiliteter i nærheten:

1. Playa de la Caleta: Denne vakre bystranden ligger bare en kort spasertur unna hotellet. Den er kjent for sin pittoreske utsikt og historiske omgivelser.

2. Katedralen i Cadiz: Ligger i den historiske bykjernen, er den majestetiske Cadiz-katedralen en populær turistattraksjon. Den ligger innen gangavstand fra hotellet.

3. Plaza de España: Dette livlige torget er omgitt av fargerike bygninger og tilbyr butikker, restauranter og kafeer. Det er et flott sted å slappe av og nyte den lokale atmosfæren.

4. Mercado Central de Abastos: Denne sentrale markedet er et must for matelskere. Det tilbyr et bredt utvalg av ferske produkter, sjømat og lokale delikatesser.

5. Museo de Cádiz: Hvis du er interessert i historie og kunst, er Cadiz museum verdt et besøk. Det viser en mangfoldig samling av arkeologiske gjenstander, malerier og skulpturer.

6. Gran Teatro Falla: Dette historiske teatret arrangerer ulike forestillinger, inkludert musikk, dans og teaterproduksjoner. Sjekk etter eventuelle forestillinger eller arrangementer som finner sted under oppholdet ditt.

7. Tavira Tower: For panoramautsikt over Cadiz, kan du klatre opp Tavira Tower. Det er en av de høyeste tårnene i byen og gir en unik perspektiv på omgivelsene.

8. Restauranter og barer: Det er mange spisesteder i nærheten av hotellet, fra tradisjonelle spanske tapasbarer til internasjonal mat. Du kan utforske det lokale gastronomiet og nyte det livlige nattelivet. Dette er bare noen få eksempler på hva som finnes rundt El Bendito Atico By Cadiz4rentals-hotellet i Cadiz. Byen har en rik historie, vakre strender og en livlig kulturscene, noe som gjør den til et herlig reisemål for besøkende.

map
El Bendito Atico By Cadiz4rentals
Leilighet

Til sentrum1.0

Om hotellet

Om

El Bendito Atico By Cadiz4rentals er et hotell som ligger i Cadiz, Spania. Hotellet tilbyr komfortable og velutstyrte rom til gjestene sine. Rommene er romslige og smakfullt innredet, og skaper en koselig og innbydende atmosfære. Hvert rom er utstyrt med en komfortabel seng, et privat bad, aircondition, en flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi-tilgang. Hotellet har også en takterrasse som gir fantastisk utsikt over byen og havet. Gjestene kan slappe av og nyte omgivelsene på terrassen. I tillegg er det en heis tilgjengelig for enkel tilgang til rommene. Når det gjelder måltider, har ikke El Bendito Atico By Cadiz4rentals en egen restaurant. Imidlertid ligger hotellet i nærheten av ulike restauranter, kafeer og barer, hvor gjestene kan utforske og spise ute. Dette gir gjestene muligheten til å oppleve det lokale kjøkkenet og fordype seg i Cadiz' livlige matscene. Totalt sett tilbyr El Bendito Atico By Cadiz4rentals komfortabel overnatting, velutstyrte rom og en praktisk beliggenhet. Det er et utmerket valg for reisende som ønsker å utforske Cadiz og ha et komfortabelt opphold.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet "El Bendito Atico By Cadiz4rentals" i Cadiz, Spania. Noen av disse inkluderer:

1. La Caleta-stranden: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, er La Caleta-stranden et populært sted for soling, bading og å nyte den vakre sjøutsikten.

2. Cadiz-katedralen: En av de mest ikoniske severdighetene i Cadiz, er katedralen et must-visit attraksjonen. Besøkende kan utforske det fantastiske interiøret, klatre opp tårnene for panoramautsikt og lære om byens historie.

3. Santa Maria del Mar-kirken: Denne sjarmerende kirken er kjent for sin vakre arkitektur og fredelige atmosfære. Det er et flott sted å besøke for religiøse og kulturelle formål.

4. Cadiz-museet: Ligger i det historiske sentrum av Cadiz, tilbyr museet en fascinerende samling av artefakter og kunstverk som viser byens historie og kulturarv.

5. Plaza de la Catedral: Dette livlige torget er et senter for aktivitet, med mange restauranter, kafeer og butikker. Det er et flott sted å slappe av, se på folk og nyte den levende atmosfæren.

6. Flamenco-show: Cadiz er kjent for sin livlige flamencoscene, og det er ulike steder der du kan se live-opptredener. Sjekk ut lokale barer og spillesteder for flamenco-show.

7. Ruten til de hvite landsbyene: Hvis du har tilgang til en bil, kan du utforske de nærliggende hvite landsbyene, som Vejer de la Frontera og Arcos de la Frontera. Disse pittoreske byene gir et innblikk i det tradisjonelle andalusiske livet.

8. Cadiz Carnival: Hvis du tilfeldigvis besøker i februar, ikke gå glipp av det berømte Cadiz Carnival, en av de viktigste og livligste karnevalene i Spania. Det inkluderer parader, musikk, kostymer og mange gatefester. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsalternativene som er tilgjengelige i nærheten av "El Bendito Atico By Cadiz4rentals" hotellet i Cadiz, Spania. Det er mange flere attraksjoner og aktiviteter å utforske i denne levende byen.

Topp spørsmål

1. Hvor mange soverom har El Bendito Atico?
1. Hvor mange soverom har El Bendito Atico?1

El Bendito Atico har to soverom

2. Finnes det en balkong i leiligheten?
2. Finnes det en balkong i leiligheten?1

Ja, El Bendito Atico har en balkong

3. Hvilke fasiliteter er inkludert i leien?
3. Hvilke fasiliteter er inkludert i leien?1

Leien inkluderer fasiliteter som aircondition, et fullt utstyrt kjøkken, Wi-Fi og en TV

4. Er leiligheten kjæledyrvennlig?
4. Er leiligheten kjæledyrvennlig?1

Nei, El Bendito Atico tillater ikke kjæledyr

5. Er det parkering tilgjengelig for gjester?
5. Er det parkering tilgjengelig for gjester?1

Det er ingen parkering tilgjengelig for gjester på El Bendito Atico, men det finnes offentlig parkering i nærheten

6. Hva er maksimalt antall gjester som kan bo i leiligheten?
6. Hva er maksimalt antall gjester som kan bo i leiligheten?1

Maksimalt antall gjester på El Bendito Atico er fire

7. Er leiligheten sentralt plassert?
7. Er leiligheten sentralt plassert?1

Ja, El Bendito Atico er sentralt plassert i Cadiz, Spania

8. Finnes det restauranter og butikker i nærheten?
8. Finnes det restauranter og butikker i nærheten?1

Ja, det er restauranter og butikker innen gangavstand fra El Bendito Atico

9. Er det en strand i nærheten av leiligheten?
9. Er det en strand i nærheten av leiligheten?1

Ja, stranda er en kort spasertur unna El Bendito Atico

10. Kan jeg avbestille reservasjonen min?
10. Kan jeg avbestille reservasjonen min?1

Avbestillingsreglene varierer, så det er best å sjekke med Cadiz4rentals for spesifikke detaljer.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Hotellfasiliteter
  • Heis
Ekstra tjenester
  • Flyplasstransport
Anmeldelse av El Bendito Atico By Cadiz4rentals
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.