Spania, Caceres

Hotel Caceres Golf

Carretera Nacional 630 Km 558 Caceres, Spania Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Hotel Caceres Golf
Hotel Caceres Golf
Hotel Caceres Golf
Hotel Caceres Golf
Hotel Caceres Golf
Hotel Caceres Golf
Hotel Caceres Golf
Hotel Caceres Golf
Hotel Caceres Golf
Hotel Caceres Golf
Hotel Caceres Golf
Hotel Caceres Golf
Hotel Caceres Golf
Hotel Caceres Golf
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Hage
  • Klimaanlegg
  • Restaurant
  • Heis
  • Møterom
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
2.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Carretera Nacional 630 Km 558 Caceres, Spania

Rundt Hotel Caceres Golf i Caceres, Spania, finnes det flere bemerkelsesverdige attraksjoner og fasiliteter. Her er noen av de nærliggende stedene:

1. Caceres Golfklubb: Hotellet ligger innenfor Caceres Golfklubbs område, og tilbyr gjestene enkel tilgang til golfbanen.

2. Gamlebyen i Caceres: Omtrent 4 kilometer unna hotellet ligger det historiske sentrum av Caceres, som er en UNESCO-verdensarvliste, og viser middelaldersk arkitektur og godt bevarte gamle bygninger.

3. Plaza Mayor de Caceres: Ligger i hjertet av gamlebyen, er Plaza Mayor en pittoresk plass prydet med vakre bygninger, kafeer og restauranter. Det tilbyr en livlig atmosfære og er et populært sted for både lokale og turister.

4. Santa Maria-katedralen: Denne vakre katedralen ligger i gamlebyen. Den har en blanding av gotisk og romansk arkitektur og huser imponerende religiøse kunstverk.

5. Casa de los Golfines de Abajo: Et storslått palasshus, Casa de los Golfines de Abajo, er en "must-visit" attraksjon i Caceres. Det viser en blanding av arkitektoniske stiler, vakre interiører og en fantastisk gårdsplass.

6. Parque del Principe: En fredelig park som ligger i nærheten av hotellet, Parque del Principe, tilbyr grønne områder, gangstier og rekreasjonsområder for å slappe av og nyte naturen.

7. Museo de Historia de Caceres: Beliggende nær Plaza Mayor, gir dette historiske museet innsikt i Caceres' historie, kultur og arv.

8. Restauranter og shoppingområder: Flere restauranter, barer og butikker finnes i gamlebyen, og tilbyr besøkende et bredt utvalg av spisesteder og shoppingalternativer. Dette er bare noen få nærliggende attraksjoner og fasiliteter som kan utforskes ved eller i nærheten av Hotel Caceres Golf i Caceres, Spania.

map
Hotel Caceres Golf
Hotell

Til sentrum2.3

Om hotellet

Om

Hotel Caceres Golf er et hotell som ligger i Caceres, en by i vestlige Spania. Det ligger i et fredelig område omgitt av frodig vegetasjon og tilbyr fantastisk utsikt over den nærliggende golfbanen. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotellfasiliteter: - Hotellet har en døgnåpen resepsjon som gir assistanse til gjestene under hele oppholdet. - Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi i alle områder slik at gjestene kan være tilkoblet. - Det er en golfbane på stedet, som gir en praktisk mulighet for fritidsaktiviteter for golfentusiaster. - Gjestene kan nyte et utendørs svømmebasseng, perfekt for avslapning og en forfriskende dukkert. - Hotellet har en restaurant som serverer en rekke kulinariske delikatesser, både tradisjonelle spanske og internasjonale retter. - I tillegg har Hotel Caceres Golf en bar der gjestene kan slappe av med et bredt utvalg forfriskende drikkevarer. Romtyper: - Hotellet tilbyr et utvalg komfortable rom, inkludert enkeltrom, dobbeltrom, tomannsrom og tremannsrom. - Alle rommene er velutstyrte med moderne fasiliteter som aircondition, oppvarming og eget bad. - Rommene er smakfullt innredet og designet for et hyggelig opphold. Måltider: - Hotel Caceres Golf serverer en deilig bufféfrokost hver morgen, med et variert utvalg av ferske og smakfulle alternativer. - Til lunsj og middag kan gjestene spise på hotellets restaurant, som tilbyr en variert meny med fristende retter. - Restauranten er stolt av å bruke lokalt dyrkede ingredienser, slik at måltidene er av høy kvalitet og ferskhet. Alt i alt tilbyr Hotel Caceres Golf komfortable overnattingsmuligheter, et utvalg fasiliteter og deilige spisemuligheter, noe som gjør det til et flott valg for reisende som besøker Caceres, Spania. Enten du er en golfer eller bare leter etter et fredelig tilfluktssted, vil du finne et hyggelig opphold på dette hotellet.

Underholdning

1. Caceres Golfklubb: Ligger innenfor hotellområdet, gjester kan nyte en runde golf på denne kjente golfklubben. Den vakre naturen og velholdte banen gir en hyggelig opplevelse.

2. Det historiske sentrum av Caceres: Hotellet ligger i nærheten av det historiske sentrum av Caceres, som er en UNESCO-verdensarvsted. Gjestene kan utforske middelaldergatene, besøke katedralen Santa Maria og beundre den vakre arkitekturen.

3. Caceres Museum: Bare en kort kjøretur fra hotellet finner du Caceres-museet, som tilbyr en omfattende samling arkeologiske artefakter og kunstverk. Besøkende kan lære om regionens historie og kultur.

4. Plaza Mayor: Ligger i hjertet av Caceres, er Plaza Mayor en livlig plass med kafeer og restauranter. Det er et flott sted å slappe av, se på folk og nyte den lokale maten.

5. Centro de Artes Visuales Fundación Helga de Alvear: Kunstentusiaster kan besøke dette samtidskunstmuseet, som har en omfattende samling verk av nasjonale og internasjonale kunstnere. Det er et flott sted å sette pris på moderne kunst.

6. Casa de los Caballos, Museo al Aire Libre: Dette friluftsmuseet viser ulike skulpturer og installasjoner av anerkjente kunstnere. Det er et interessant sted for en rolig spasertur og å sette pris på kunst i en unik setting.

7. Fotturer og naturstier: Det omkringliggende landskapet i Caceres tilbyr mange fotturer, som gir mulighet til å utforske regionens naturlige skjønnhet. Gjestene kan nyte en fredelig spasertur eller en mer eventyrlig trek.

8. Lokale festivaler og arrangementer: Avhengig av besøkstiden kan gjestene få sjansen til å oppleve lokale festivaler og arrangementer i Caceres. Disse kulturelle feiringene inkluderer ofte tradisjonell musikk, dans og gastronomi.

9. Restauranter og tapasbarer: Caceres er kjent for sitt gastronomiske utvalg, og det er mange restauranter og tapasbarer i nærheten av hotellet. Gjestene kan glede seg over tradisjonell spansk mat, inkludert lokale delikatesser som Iberisk skinke og ost.

10. Shopping: Sentrum av Caceres tilbyr et utvalg av boutique-butikker og lokale markeder, der gjestene kan finne unike suvenirer, håndverk og tradisjonelle produkter. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten og åpningstidene til disse attraksjonene kan variere, så det anbefales å sjekke på forhånd.

Topp spørsmål

1. Hvor langt er Hotel Caceres Golf fra sentrum av Caceres, Spania? Hotel Caceres Golf ligger omtrent 5 kilometer fra sentrum av Caceres, Spania.

2. Har Hotel Caceres Golf et svømmebasseng? Ja, Hotel Caceres Golf har et utendørs svømmebasseng som gjestene kan bruke.

3. Tilbyr Hotel Caceres Golf gratis parkering? Ja, Hotel Caceres Golf tilbyr gratis parkering for gjester som bor på hotellet.

4. Er kjæledyr tillatt på Hotel Caceres Golf? Ja, Hotel Caceres Golf tillater kjæledyr i noen av rommene sine. Gjestene bør sjekke med hotellet på forhånd for å bekrefte tilgjengelighet og eventuelle ekstra kostnader.

5. Har Hotel Caceres Golf en restaurant? Ja, Hotel Caceres Golf har en restaurant på stedet som serverer ulike retter til frokost, lunsj og middag.

6. Er det en golfbane på Hotel Caceres Golf? Ja, Hotel Caceres Golf ligger ved siden av en golfbane som gjestene har tilgang til.

7. Tilbyr Hotel Caceres Golf gratis Wi-Fi? Ja, Hotel Caceres Golf har gratis Wi-Fi på hele hotellet som gjestene kan bruke.

8. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Hotel Caceres Golf? Gjestene kan sjekke inn på Hotel Caceres Golf fra kl. 14:00, og utsjekking er frem til kl. 12:

00.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
  • Hage
Romfasiliteter
  • Klimaanlegg
Hotellfasiliteter
  • Restaurant
  • Heis
  • Møterom
Anmeldelse av Hotel Caceres Golf
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.