Spania, Cabrales

Casa el Teju

Calle Anselmo de Caso, Chalet nº 3 Cabrales, Spania Ferieutleie
1 tilbud — Se tilbud
Casa el Teju
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
4.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Anselmo de Caso, Chalet nº 3 Cabrales, Spania

Casa el Teju ligger i kommunen Cabrales i provinsen Asturias, Spania. Den er omgitt av pittoreske landskap i Picos de Europa nasjonalpark, kjent for sine vakre fjell, dype juv og frodige daler. Noen bemerkelsesverdige attraksjoner i nærheten av Casa el Teju inkluderer:

1. Picos de Europa nasjonalpark: En fantastisk naturlig park kjent for sitt imponerende fjellandskap, fotturer og utendørsaktiviteter.

2. Naranjo de Bulnes: Også kjent som Picu Urriellu, er det en berømt kalksteinstopp i Picos de Europa-området, som tiltrekker klatrere og fotturister fra hele verden.

3. Cares-elvens juv: En spektakulær juv skåret ut av Cares-elven, med en pittoresk fottur som heter "Ruta del Cares" som tilbyr fantastisk utsikt over klippene og elven.

4. Cabrales Cheese Museum: Ligger i den nærliggende byen Arenas de Cabrales, viser dette museet tradisjonen og produksjonen av Cabrales-ost, en kjent lokal spesialitet.

5. Covadonga: En liten by nær Cabrales kjent for sitt helligdom og alter viet til vår frue av Covadonga. Stedet regnes som et betydelig religiøst og historisk landemerke i regionen.

6. Queseria Maín: Et ostefabrikk i Arenas de Cabrales, der besøkende kan lære om produksjonsprosessen for tradisjonelle asturiske oster og smake på ulike ostetyper.

7. Ruta del Queso y la Sidra (Rute for ost og cider): Denne sjarmerende ruten forbinder flere byer i regionen kjent for sin ost og cider produksjon. Den tilbyr muligheter for å besøke lokale ciderfabrikker og smake på tradisjonelle asturiske produkter. Dette er bare noen få eksempler på de naturlige og kulturelle attraksjonene rundt Casa el Teju. Området er også kjent for sin tradisjonelle asturiske mat, sjarmerende landsbyer og muligheter for utendørsaktiviteter som fotturer, fjellklatring og fugletitting.

map
Casa el Teju
Ferieutleie

Til sentrum4.3

Om hotellet

Om

Casa el Teju er et sjarmerende hotell som ligger i Cabrales, Spania. Det tilbyr komfortable rom og deilige måltider til gjestene sine. Hotellet har vakkert dekorerte rom som gir en koselig og hyggelig atmosfære. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som eget bad, aircondition, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Rommene er smakfullt møblert og har fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet. Gjestene kan nyte et utvalg av måltider på hotellets restaurant, som serverer tradisjonell asturisk mat. Restauranten bruker ferske, lokale ingredienser for å lage deilige retter som viser frem regionens smaker. Menyen inneholder et utvalg av kjøtt- og sjømatalternativer, samt vegetarretter. Gjestene kan også fråtse i et utvalg av gode viner og desserter. I tillegg til restauranten har Casa el Teju en bar og salongområde der gjestene kan slappe av og nyte en drink. Hotellet tilbyr også en daglig frokostbuffé, som inkluderer et utvalg av alternativer for å imøtekomme ulike smaker og diettkrav. Beliggende i hjertet av Cabrales, er Casa el Teju i nærheten av mange turistattraksjoner og friluftsaktiviteter. Gjestene kan utforske den nærliggende nasjonalparken Picos de Europa, gå turer eller sykle i de omkringliggende fjellene, eller besøke de sjarmerende landsbyene i området. Alt i alt tilbyr Casa el Teju gjestene komfortable rom, deilige måltider og en praktisk beliggenhet for å utforske den naturlige skjønnheten og kulturelle attraksjonene i Cabrales, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Casa el Teju' i Cabrales, Spania. Her er noen forslag:

1. Picos de Europa nasjonalpark: Hotellet ligger nær denne fantastiske nasjonalparken, der du kan nyte fotturer, terrengsykling og nydelig utsikt over fjellene.

2. Careskløften: Denne populære turløypen ligger i nærheten og tilbyr spektakulær utsikt over elvekløften. Den regnes som en av de vakreste turene i regionen.

3. Ostedegustasjon: Cabrales er kjent for sin deilige blåmuggost. Du kan besøke lokale osteprodusenter og nyte smaksprøver av dette unike produktet.

4. Canyoning: Hvis du er ute etter spenning, er det flere selskaper i området som organiserer canyoning-turer. Du kan utforske de tøffe kløftene og fossefallene rundt Cabrales.

5. Ridning: Utforsk det vakre landskapet til hest. Det finnes ulike ridesentre i området som tilbyr rideturer for alle ferdighetsnivåer.

6. Asturisk mat: Smak den deilige lokale maten på de nærliggende restaurantene, som inkluderer tradisjonelle retter som fabada (bønnegryte) og sider.

7. Besøk nærliggende kystbyer: Cabrales ligger nær kysten, så du kan ta en dagstur til sjarmerende kystbyer som Llanes eller Ribadesella. Nyt strendene, historiske steder og sjømatrestauranter. Husk å sjekke spesifikke COVID-19-restriksjoner eller retningslinjer før du besøker disse attraksjonene.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Casa el Teju?
1. Hvor ligger Casa el Teju?1

Casa el Teju ligger i Cabrales, Spania

2. Hvilken type overnatting tilbyr Casa el Teju?
2. Hvilken type overnatting tilbyr Casa el Teju?1

Casa el Teju tilbyr ulike overnattingsmuligheter, inkludert komfortable rom og leiligheter

3. Er kjæledyr tillatt på Casa el Teju?
3. Er kjæledyr tillatt på Casa el Teju?1

Ja, kjæledyr er tillatt på Casa el Teju. Det anbefales imidlertid å informere eiendommen på forhånd

4. Er frokost inkludert i prisen på Casa el Teju?
4. Er frokost inkludert i prisen på Casa el Teju?1

Ja, frokost er inkludert i prisen på Casa el Teju

5. Har Casa el Teju parkeringsfasiliteter?
5. Har Casa el Teju parkeringsfasiliteter?1

Ja, Casa el Teju har parkeringsfasiliteter på stedet for gjestene

6. Kan Casa el Teju arrangere utendørsaktiviteter eller utflukter?
6. Kan Casa el Teju arrangere utendørsaktiviteter eller utflukter?1

Ja, Casa el Teju kan hjelpe med å arrangere utendørsaktiviteter og utflukter for gjestene, som fotturer eller guidede turer

7. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Casa el Teju?
7. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Casa el Teju?1

Ja, Wi-Fi er tilgjengelig på Casa el Teju og er gratis for gjestene

8. Kan Casa el Teju huse store grupper eller familier?
8. Kan Casa el Teju huse store grupper eller familier?1

Ja, Casa el Teju kan huse store grupper eller familier i sine romslige leiligheter

9. Hva er noen nærliggende attraksjoner eller landemerker i nærheten av Casa el Teju?
9. Hva er noen nærliggende attraksjoner eller landemerker i nærheten av Casa el Teju?1

Noen nærliggende attraksjoner og landemerker i nærheten av Casa el Teju inkluderer Picos de Europa nasjonalpark, Cueva del Queso de Cabrales og Ruta del Cares fottursti

10. Hvilke språk snakker personalet på Casa el Teju?
10. Hvilke språk snakker personalet på Casa el Teju?1

Personalet på Casa el Teju snakker spansk og engelsk

11. Er det en restaurant på Casa el Teju?
11. Er det en restaurant på Casa el Teju?1

Nei, Casa el Teju har ikke en restaurant på stedet, men det er flere spisemuligheter i gangavstand.

Anmeldelse av Casa el Teju
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.