Spania, Bilbao

Pozas By Kyosai

Licenciado de Pozas Bilbao, Spania Leilighet
1 tilbud fra 2157 NOK Se tilbud
Pozas By Kyosai
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Heis
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
Vis alle fasiliteter 6
Beliggenhet
Til sentrum
1.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Licenciado de Pozas Bilbao, Spania

I nærheten av hotellet 'Pozas By Kyosai' i Bilbao, Spania, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen av de nærliggende interessante stedene og fasilitetene inkluderer:

1. Guggenheim-museet Bilbao: Et av verdens mest kjente kunstmuseer, kjent for sin unike arkitektur.

2. Casco Viejo (gamlebyen): Et historisk nabolag med smale, svingete gater, tradisjonell baskisk arkitektur og ulike butikker, restauranter og barer.

3. Bilbao Museum of Fine Arts: Ligger i sentrum av byen og viser en omfattende samling av spansk og europeisk kunst.

4. Plaza Nueva: En travel plass i gamlebyen, flankert av buer og fylt med kafeer og pintxos-barer.

5. Bilbaos rådhus: Ligger i hjertet av byen, og bygningen i nybarokk stil er en arkitektonisk landemerke.

6. Teatro Arriaga: Bilbaos hovedteater, som huser et bredt spekter av forestillinger, inkludert opera, ballett og teaterproduksjoner.

7. Zubizuri fotgjengerbro: En fotgjengerbro designet av Santiago Calatrava, som spenner over Nervión-elven.

8. Ribera-markedet: Et livlig og levende innendørs marked som tilbyr et bredt utvalg av ferske produkter, sjømat, kjøtt og mer.

9. Athletic Club's San Mamés stadion: Hjemmet til Athletic Bilbao, en fremtredende fotballklubb i Spania.

10. Shoppingområder: Hotellet ligger omgitt av ulike shoppingmuligheter, inkludert kjøpesentre som Zubiarte, El Corte Inglés og Bilbao Centro. Dette er bare noen få eksempler på hva som er i nærheten av hotellet 'Pozas By Kyosai' i Bilbao, Spania.

map
Pozas By Kyosai
Leilighet

Til sentrum1.6

Om hotellet

Om

Pozas By Kyosai er et hotell som ligger i Bilbao, Spania. Det er kjent for sine moderne fasiliteter, utmerket kundeservice og sentrale beliggenhet i byen. Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Dette inkluderer standardrom, executive-rom og suiter. Alle rommene er vakkert innredet og har moderne dekor, komfortable senger, eget bad og moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Hotellet tilbyr også ulike tjenester og fasiliteter som gjestene kan nyte under oppholdet. Dette inkluderer en døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester, vaskerom og gratis parkering. Hotellets ansatte er svært oppmerksomme og alltid klare til å assistere gjestene med eventuelle spørsmål eller ønsker de måtte ha. Når det gjelder spisemuligheter, har Pozas By Kyosai en restaurant på stedet som tilbyr et deilig utvalg av lokale og internasjonale retter. Gjestene kan nyte frokost, lunsj og middag i en stilig og avslappet atmosfære. Restauranten bruker ferske, sesongbaserte ingredienser for å lage velsmakende måltider som passer for ulike kostpreferanser og restriksjoner. I tillegg har hotellet en bar der gjestene kan slappe av og nyte ulike drikkevarer, inkludert eksperthåndlagde cocktails, gode viner og lokale øl. Alt i alt tilbyr Pozas By Kyosai et komfortabelt og hyggelig opphold i Bilbao, Spania. Med sine moderne rom, oppmerksomme service og praktiske beliggenhet, er det et ideelt valg både for fritidsreisende og forretningsreisende som besøker området.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Pozas By Kyosai' i Bilbao, Spania. Disse inkluderer:

1. Guggenheim-museet Bilbao: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, er Guggenheim-museet et must-besøk i Bilbao. Det huser moderne kunstutstillinger og har en unik arkitektonisk design, noe som gjør det til et populært turiststed.

2. Casco Viejo (gamlebyen): Casco Viejo er den historiske bydelen i Bilbao med trange gater, sjarmerende torg og tradisjonell arkitektur. Det er et pulserende område med utallige pintxos-barer, restauranter og butikker. Besøkende kan utforske lokal kultur og nyte den livlige atmosfæren.

3. Bilbao fine kunstmuseum: En annen kulturell attraksjon i nærheten av hotellet er Bilbao Fine Arts Museum, som huser en omfattende samling av spansk og baskisk kunst. Museet viser verk av kjente kunstnere som Goya, El Greco og Picasso.

4. Ribera-markedet: Dette innendørs markedet er et flott sted å utforske lokale produkter, sjømat og tradisjonelle baskiske produkter. Besøkende kan også finne et bredt utvalg av barer og matboder som tilbyr deilige pintxos.

5. La Ribera-markedet: Som Ribera-markedet er La Ribera et livlig matmarked i Bilbao. Det er det største overdekte markedet i Europa og tilbyr et bredt utvalg av ferske produkter, inkludert kjøtt, sjømat, frukt og grønnsaker.

6. Teatro Arriaga: Ligger i gamlebyen, er Teatro Arriaga et historisk teater som arrangerer ulike forestillinger, inkludert operaer, konserter og balletter. Det er verdt å sjekke timeplanen deres for eventuelle forestillinger under besøket ditt.

7. San Mamés stadion: Fotballfans kan besøke den ikoniske San Mamés-stadion, hjemmet til Athletic Club Bilbao. Besøkende kan ta en guidet tur på stadion og lære om klubbens historie og tradisjoner.

8. Zubizuri-broen: Designet av den kjente arkitekten Santiago Calatrava, er Zubizuri-broen en moderne gangbro som spenner over Nervion-elven. Det er et populært sted for en avslappende spasertur og tilbyr vakker utsikt over byen. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene i nærheten av hotellet 'Pozas By Kyosai' i Bilbao. Byen har mye mer å tilby når det gjelder shopping, spisesteder og kulturelle opplevelser.

Topp spørsmål

1. Hva er Pozas By Kyosai?
1. Hva er Pozas By Kyosai?1

Pozas By Kyosai er en utendørs kunstutstilling som ligger i Bilbao, Spania. Det er en installasjon skapt av kunstneren Kyosai og inneholder en serie med unikt designede steinbassenger, eller "pozas," som besøkende kan interagere med

2. Hvor ligger Pozas By Kyosai?
2. Hvor ligger Pozas By Kyosai?1

Den ligger i Bilbao, Spania, spesifikt i Plaza del Sagrado Corazón

3. Når ble Pozas By Kyosai opprettet?
3. Når ble Pozas By Kyosai opprettet?1

Installasjonen ble opprettet i 2016 som en del av et bykunstprosjekt organisert av BBK Foundation

4. Hva er konseptet bak Pozas By Kyosai?
4. Hva er konseptet bak Pozas By Kyosai?1

Konseptet bak Pozas By Kyosai er å skape et møtested for mennesker, som lar dem slappe av og nyte de naturlige elementene i et urbant miljø. Kunstneren ønsket å forene kunst med naturen og tilby et sted for ettertanke og avslapning

5. Kan besøkende interagere med Pozas?
5. Kan besøkende interagere med Pozas?1

Ja, besøkende oppfordres til å interagere med Pozas. De kan berøre steinene og gå inn i det grunne vannet i bassengene for å oppleve kunstverket fullt ut

6. Er det noen regler eller begrensninger ved besøk til Pozas By Kyosai?
6. Er det noen regler eller begrensninger ved besøk til Pozas By Kyosai?1

Selv om det ikke er strenge regler, forventes det at besøkende respekterer kunstverket og plassen. Det anbefales å følge eventuelle retningslinjer eller instruksjoner som er gitt på stedet for å opprettholde integriteten til installasjonen

7. Er det inngangspenger for å besøke Pozas By Kyosai?
7. Er det inngangspenger for å besøke Pozas By Kyosai?1

Nei, det er ingen inngangspenger for å besøke Pozas By Kyosai. Det er en gratis offentlig kunstinstallasjon

8. Er Pozas By Kyosai en permanent installasjon?
8. Er Pozas By Kyosai en permanent installasjon?1

Nei, Pozas By Kyosai var opprinnelig ment å være en midlertidig installasjon. Men på grunn av populariteten har den blitt forlenget utover sin opprinnelige tid. Det anbefales å sjekke den nyeste informasjonen for å bekrefte dens nåværende status

9. Er Pozas By Kyosai lett tilgjengelig for alle besøkende?
9. Er Pozas By Kyosai lett tilgjengelig for alle besøkende?1

Ja, Pozas By Kyosai er designet for å være tilgjengelig for alle besøkende. Stedet er tilrettelagt for rullestoler, og det er ingen betydelige hindringer som hindrer tilgjengeligheten

10. Er fotografering tillatt på Pozas By Kyosai?
10. Er fotografering tillatt på Pozas By Kyosai?1

Ja, fotografering er tillatt på Pozas By Kyosai. Besøkende er velkomne til å ta bilder eller videoer for å fange og dele sine opplevelser. Det er imidlertid alltid høflig å respektere andre besøkendes personvern når man tar bilder.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Heis
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av Pozas By Kyosai
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.