Spania, Bielsa

Edelweiss Bielsa

Calle Lafarga Bielsa, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Edelweiss Bielsa
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Dartskive
 • Fiske
 • Fotturer
Vis alle fasiliteter 8
Beliggenhet
Til sentrum
0.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Lafarga Bielsa, Spania

Hotellet 'Edelweiss Bielsa' ligger i den lille byen Bielsa, som ligger i provinsen Huesca, Aragon, Spania. Bielsa er omgitt av de vakre Pyreneene, og tilbyr en pittoresk naturlig setting. Noen bemerkelsesverdige attraksjoner og steder av interesse rundt hotellet inkluderer:

1. Ordesa- og Monte Perdido nasjonalpark: En fantastisk nasjonalpark kjent for sine fantastiske landskap, fossefall og turstier. Den ligger omtrent 20 kilometer fra Bielsa.

2. Pineta-dalen: En imponerende isdal med vakker utsikt, turstier og en vakker innsjø. Den ligger omtrent 18 kilometer fra Bielsa.

3. Bielsa-Plan Ski Resort: Et lite skianlegg like utenfor Bielsa, som tilbyr skikjøring og snowboarding om vinteren.

4. Ainsa: En middelalderby som ligger omtrent 30 kilometer fra Bielsa, kjent for sitt godt bevarte historiske sentrum og slott.

5. Den middelalderske broen San Jaime: En pittoresk steinbro som krysser Rio Cinca i Bielsa, og tilbyr vakker utsikt og fotomuligheter.

6. Chistau-dalen: En sjarmerende dal med tradisjonelle fjellandsbyer, turstier og åpne landskap.

7. Iglesia Parroquial de Santa Eulalia: Hovedkirken i Bielsa, som dateres tilbake til det

16. århundre og har interessante arkitektoniske detaljer. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og naturskjønnhet som finnes rundt hotellet 'Edelweiss Bielsa' i Bielsa, Spania.

map
Edelweiss Bielsa
Leilighet

Til sentrum0.1

Om hotellet

Om

Edelweiss Bielsa er et hotell som ligger i Bielsa, Spania. Det er et koselig fjellhotell som er kjent for sin vakre omgivelse og varm gjestfrihet. Hotellet tilbyr ulike fasiliteter og tjenester for et komfortabelt opphold. Overnatting: Hotellet har et utvalg av rom å velge mellom, inkludert enkeltrom, dobbeltrom, tremannsrom og familierom. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som eget bad, TV, telefon og gratis Wi-Fi. Noen rom tilbyr også fantastisk utsikt over de omkringliggende fjellene. Måltider: Edelweiss Bielsa har en restaurant som serverer deilige måltider. Restauranten tilbyr en meny med ulike retter, inkludert tradisjonell spansk mat og internasjonale favoritter. Gjestene kan nyte måltidene sine i den koselige spisesalen eller, hvis været tillater det, på uteterrassen med vakker utsikt over det omkringliggende landskapet. Hotellet tar også hensyn til dietære begrensninger og spesielle forespørsler, for å sikre at alle gjesters matpreferanser blir imøtekommet. Fasiliteter: I tillegg til sine komfortable rom og restaurant, tilbyr Edelweiss Bielsa flere fasiliteter for å forbedre gjestenes opplevelse. Dette inkluderer en bar/lounge-område, der gjestene kan slappe av og nyte en drink, en romslig uteterrasse, en hage, døgnåpen resepsjon og gratis parkering. Hotellet har også et skioppbevaringsrom, noe som gjør det til et ideelt valg for vintersporteentusiaster som besøker området. Aktiviteter og omgivelser: Hotellet ligger i hjertet av Pyreneene, noe som gjør det til et perfekt utgangspunkt for utendørsaktiviteter som fotturer, skikjøring og terrengsykling. Personalet på Edelweiss Bielsa kan gi informasjon og assistanse med å organisere ulike aktiviteter i området. I tillegg er Bielsa en sjarmerende landsby med kulturell og historisk betydning, som tilbyr muligheter for utforskning og sightseeing. Alt i alt, Edelweiss Bielsa tilbyr komfortabel overnatting, deilige måltider og et utvalg av fasiliteter for å sikre et minneverdig opphold i den vakre byen Bielsa, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet Edelweiss Bielsa i Bielsa, Spania. Noen av de populære attraksjonene og aktivitetene inkluderer:

1. Ordesa og Monte Perdido nasjonalpark: Ligger i nærheten, tilbyr denne fantastiske nasjonalparken mange turstier, inkludert den berømte Ordesa Valley og Monte Perdido, det tredje høyeste fjellet i Pyreneene.

2. Eventyrsport: Hvis du er en adrenalinsøker, kan du delta i ulike eventyrsporter i området, som elvevandring, fjellklatring og paragliding. Det finnes lokale selskaper som tilbyr guidede turer og utleie av utstyr.

3. Bielsa Carnival: Hvis du tilfeldigvis besøker i februar, ikke gå glipp av den fargerike og livlige Bielsa Carnival. Denne tradisjonelle begivenheten inkluderer opptog, dansing og kostymer som skaper en festlig atmosfære.

4. Ainsa: En pittoresk middelalderby som ligger omtrent 30 minutter unna Bielsa. Du kan utforske det godt bevarte historiske sentrum, besøke slottet og nyte den sjarmfulle atmosfæren.

5. Kulturelle besøk: Bielsa har kulturelle steder verdt å besøke, som kirken Santa Elena, Det etnografiske museet og det gamle rådhuset. Disse stedene gir innsikt i lokalhistorie og tradisjoner.

6. Lokal mat: Ikke glem å prøve den deilige tradisjonelle maten i Bielsa, som inkluderer retter som lammekoteletter, trøfler, pølser og hjertelige gryteretter. Mange lokale restauranter tilbyr autentiske regionale retter.

7. Skikjøring: Hvis du besøker i vintermånedene, kan du nyte skikjøring og snowboarding i de nærliggende skianleggene, som Piau-Engaly eller Saint-Lary-Soulan, som ligger rett over den franske grensen.

8. Naturlige varme kilder: Det finnes naturlige varme kilder i området, som Balneario de Panticosa, der du kan slappe av og nyte de terapeutiske egenskapene til de termiske vannene. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av hotellet Edelweiss Bielsa. Hotellpersonalet eller lokale turistinformasjonssentre vil kunne gi mer detaljert informasjon og anbefalinger basert på dine preferanser og tidspunktet du besøker.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Underholdning og avslapping
 • Dartskive
 • Fotturer
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Edelweiss Bielsa
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.