Spania, Benidorm

Duplex Villamarina

19 Calle Sierra Dorada Benidorm, Spania Leilighet
1 tilbud fra 1154 NOK Se tilbud
Duplex Villamarina
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Heis
 • Fiske
 • Dykkedykking
Vis alle fasiliteter 8
Beliggenhet
Til sentrum
2.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

19 Calle Sierra Dorada Benidorm, Spania

Rundt hotellet Duplex Villamarina i Benidorm, Spania, finnes det flere attraksjoner, fasiliteter og interessepunkter. Her er noen populære alternativer:

1. Strender: Hotellet ligger i et kystområde, så det finnes flere vakre strender i nærheten, inkludert Levante-stranden og Poniente-stranden. Begge er innen gangavstand.

2. Aqua Natura vannpark: Denne vannparken ligger bare en kort avstand fra hotellet og tilbyr vannsklier, bassenger og ulike vannattraksjoner for alle aldre.

3. Terra Natura Benidorm: Denne nærliggende dyreparken gir mulighet til å se og lære om ulike dyrearter. Den tilbyr dyreshow, pedagogiske aktiviteter og interaktive opplevelser.

4. Shopping og spisesteder: Det er mange butikker og restauranter i nærheten, slik at gjestene kan utforske det lokale kjøkkenet og handle suvenirer.

5. Uteliv: Benidorm er kjent for sitt livlige uteliv. Det finnes rikelig med barer, klubber og underholdningssteder i nærheten for de som ønsker å oppleve byens pulserende natteliv.

6. Benidorm gamleby: Ligger en kort avstand unna, tilbyr Benidorm gamleby en sjarmerende og tradisjonell atmosfære med smale gater, sjarmerende butikker og historiske steder. Dette er bare noen eksempler på hva som kan finnes rundt Duplex Villamarina-hotellet i Benidorm, Spania.

map
Duplex Villamarina
Leilighet

Til sentrum2.2

Om hotellet

Om

'Duplex Villamarina' er et hotell som ligger i Benidorm, Spania. Det tilbyr et utvalg komfortable og moderne overnattingsmuligheter som passer for alle reisendes behov. Hotellet har romslige og velutstyrte rom som er utstyrt med nødvendige fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold. Hvert rom inkluderer fasiliteter som eget bad, aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi-tilgang, safe og minibar. Det er forskjellige typer rom tilgjengelig på 'Duplex Villamarina' som passer til ulike preferanser og gruppestørrelser. Dette inkluderer standardrom, familierom og suiter. Standardrommene passer for par eller enslige reisende og tilbyr en komfortabel og koselig atmosfære. Familierom er ideelle for større grupper eller familier, da de har flere senger og mer plass. Suitene er den mest luksuriøse muligheten, og gir en separat stue eller en privat terrasse med panoramautsikt. Når det gjelder mat, tilbyr 'Duplex Villamarina' en restaurant der gjestene kan nyte et variert utvalg av måltider. Den på stedet restauranten serverer en rekke lokale og internasjonale retter som er tilberedt av profesjonelle kokker. Gjestene kan også velge en buffet-stil spiseopplevelse, som lar dem velge fra et bredt utvalg av retter. I tillegg har hotellet en bar og loungeområde der gjestene kan slappe av og nyte en forfriskende drikke eller unne seg noen lette snacks. Romservice er også tilgjengelig for de som foretrekker å spise i komforten av sitt eget rom. Alt i alt, 'Duplex Villamarina' tilbyr komfortabel overnatting og et utvalg av spisemuligheter, noe som gjør det til et flott valg for de som besøker Benidorm, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Duplex Villamarina-hotellet i Benidorm, Spania. Noen populære alternativer inkluderer:

1. Levante-stranden: Hotellet ligger bare en kort spasertur fra Levante-stranden, der du kan nyte solen, sanden og vannaktiviteter som jetski og bananbåt.

2. Shopping: Hotellet ligger i nærheten av ulike shoppingområder, inkludert Rincon de Loix-markedet, der du kan finne et bredt utvalg av klær, tilbehør og suvenirer.

3. Temaparker: Benidorm er kjent for sine temaparker, og to av de mest populære ligger i nærheten. Terra Mitica er en stor temapark med spennende turer og forestillinger, mens Aqualandia er en vannpark med en rekke sklier og bassenger.

4. Natteliv: Benidorm er kjent for sitt pulserende natteliv, og det er mange barer, klubber og konsertsteder i nærheten av hotellet. Benidorm Palace er et populært sted for live underholdning og show.

5. Gamlebyen: Den historiske gamlebyen i Benidorm er verdt et besøk, med sine sjarmerende gater, sjarmerende butikker og tradisjonelle spanske restauranter. Det er et flott sted å fordype seg i den lokale kulturen. Dette er bare noen få forslag, og det er mange andre underholdningsmuligheter i nærheten av Duplex Villamarina-hotellet i Benidorm, Spania.

Topp spørsmål

1. Hva er Duplex Villamarina?
1. Hva er Duplex Villamarina?1

Duplex Villamarina er en luksuriøs boligeiendom i Benidorm, Spania. Det er en romslig og vakkert designet tomannsbolig med moderne fasiliteter.

2. Hvor mange soverom er det i Duplex Villamarina?
2. Hvor mange soverom er det i Duplex Villamarina?1

Duplex Villamarina tilbyr vanligvis tre til fire soverom, noe som gir god plass til beboere og gjester.

3. Hvilke fasiliteter er inkludert i Duplex Villamarina?
3. Hvilke fasiliteter er inkludert i Duplex Villamarina?1

Duplex Villamarina tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert en privat svømmebasseng, anlagte hager, et fullt utstyrt kjøkken, aircondition, Wi-Fi, flatskjerm-TV, parkeringsmuligheter og mer.

4. Er Duplex Villamarina nær stranden?
4. Er Duplex Villamarina nær stranden?1

Ja, Duplex Villamarina er vanligvis plassert i nærheten av stranden, slik at beboerne kan nyte solen, sanden og havet bare en kort avstand unna.

5. Er kjæledyr tillatt i Duplex Villamarina?
5. Er kjæledyr tillatt i Duplex Villamarina?1

Kjæledyrpolitikken kan variere, så det anbefales å sjekke med eiendomsforvaltningen eller utleiefirmaet for deres spesifikke regler for kjæledyr.

6. Er Duplex Villamarina tilgjengelig for rullestolbrukere?
6. Er Duplex Villamarina tilgjengelig for rullestolbrukere?1

Tilgjengeligheten til Duplex Villamarina kan avhenge av den spesifikke eiendommen. Noen kan tilby tilgjengelighet for rullestoler, mens andre kanskje ikke gjør det. Det anbefales å undersøke med eiendomsforvaltningen for eventuelle spesifikke tilgjengelighetskrav.

7. Finnes det restauranter eller butikker i nærheten av Duplex Villamarina?
7. Finnes det restauranter eller butikker i nærheten av Duplex Villamarina?1

Ja, Duplex Villamarina er vanligvis plassert innen kort avstand til ulike restauranter, kafeer og butikker, slik at beboerne enkelt kan få tilgang til spisesteder og shoppingmuligheter i området.

8. Er det en minimumsoppholdskrav for Duplex Villamarina?
8. Er det en minimumsoppholdskrav for Duplex Villamarina?1

Minimumsoppholdskravet kan variere avhengig av utleiefirmaet eller eiendomsforvaltningen. Noen kan ha et minimumsoppholdskrav på noen få netter, mens andre kan kreve lengre opphold. Det anbefales å sjekke den spesifikke byråets minimumsoppholdspolicy.

9. Hva er gjennomsnittlig prisklasse for å leie Duplex Villamarina?
9. Hva er gjennomsnittlig prisklasse for å leie Duplex Villamarina?1

Leieprisene for Duplex Villamarina kan variere avhengig av faktorer som sesong, oppholdets varighet og tilgjengelighet. Det anbefales å undersøke med eiendomsforvaltningen eller utleiefirmaet for gjeldende priser og tilgjengelighet.

10. Hvordan kan jeg bestille Duplex Villamarina?
10. Hvordan kan jeg bestille Duplex Villamarina?1

For å bestille Duplex Villamarina kan du vanligvis kontakte eiendomsforvaltningen eller utleiefirmaet direkte. De vil gi deg nødvendig informasjon og hjelpe deg med å foreta en reservasjon.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Heis
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Vannaktiviteter
Underholdning og avslapping
 • Fotturer
Anmeldelse av Duplex Villamarina
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.