Spania, Barreiros

Apartamento Costa de Lugo

Lugar Foro, 8B Portal 3 Bloque 1, 1º E, Lugo, Galicia 27793, Espana Barreiros, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Apartamento Costa de Lugo
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
4.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Lugar Foro, 8B Portal 3 Bloque 1, 1º E, Lugo, Galicia 27793, Espana Barreiros, Spania

I nærheten av hotellet "Apartamento Costa de Lugo" i Barreiros, Spania, finnes det flere bemerkelsesverdige attraksjoner og fasiliteter:

1. Playa de las Catedrales (Katedralstranden): En av de mest kjente strendene i Galicia, kjent for sine imponerende steinformasjoner, huler og buer.

2. Barreiros-stranden: En vakker sandstrand med rolig vann, perfekt for bading og soling.

3. Burela: En nærliggende by kjent for sin fiskehavn, der du kan finne fersk sjømat og utforske den lokale maritime kulturen.

4. Ribadeo: En sjarmerende kystby med brosteinsbelagte gater, historiske bygninger og en pittoresk havn. Det er et flott sted å gå rundt og nyte det lokale kjøkkenet.

5. Parque Eolico de Barreiros: Et vindkraftverk i nærheten av hotellet, som tilbyr fantastisk utsikt over landskapet og kysten.

6. Sargadelos: En kjent keramikkfabrikk og museum der du kan lære om tradisjonell keramikkproduksjon i regionen.

7. Foz: En nærliggende by med vakre strender, kystvandringer og muligheten til å prøve deilige galisiske sjømatretter.

8. Castro de Fazouro: Et gammelt keltisk bosetning med ruiner som dateres tilbake til jernalderen. Arkeologisk sted er åpent for publikum og gir innsikt i regionens tidlige historie. Dette er bare noen eksempler på hva som er rundt hotellet "Apartamento Costa de Lugo" i Barreiros, Spania. Området tilbyr også naturskjønnhet, kulturelle attraksjoner og et mangfold av utendørsaktiviteter.

map
Apartamento Costa de Lugo
Leilighet

Til sentrum4.5

Om hotellet

Om

"Apartamento Costa de Lugo" ligger i Barreiros, Spania. Dette hotellet tilbyr ulike fasiliteter og tjenester som forbedrer gjestenes opphold. Rommene: Hotellet har romslige og komfortable rom som er designet for å gi en avslappende atmosfære. Rommene er godt møblert og utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold. Hvert rom er utstyrt med eget bad, aircondition, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Fasilitetene: Hotellet tilbyr en rekke fasiliteter for å gjøre gjestenes opphold hyggelig. Dette inkluderer døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og gratis parkering. Hotellet har også en hage og en terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte den vakre omgivelsen. Måltider: Hotellet tilbyr ulike spisemuligheter for gjestene. Det finnes en restaurant på stedet som serverer deilig lokal og internasjonal mat. Gjestene kan også nyte en bufféfrokost hver morgen. Beliggenhet: "Apartamento Costa de Lugo" ligger i en praktisk beliggenhet, bare en kort spasertur fra stranden. Det gir enkel tilgang til nærliggende attraksjoner og ligger også i nærheten av butikker, restauranter og andre fasiliteter. Alt i alt, "Apartamento Costa de Lugo" i Barreiros, Spania, tilbyr komfortable rom, gode fasiliteter og en praktisk beliggenhet. Enten gjestene ønsker en avslappende strandferie eller vil utforske de lokale attraksjonene, gir dette hotellet en flott base for oppholdet deres.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Apartamento Costa de Lugo' i Barreiros, Spania. Her er noen forslag:

1. Strender: Hotellet ligger nær kysten, slik at du enkelt kan komme til vakre strender som Playa de las Catedrales eller Playa de las Esteiras. Nyt solbading, bading eller gåturer langs sandstrendene.

2. Turstier: Regionen tilbyr ulike turstier for naturinteresserte. Et populært alternativ er Ruta da Praia das Catedrais, som tar deg langs spektakulære kystklipper og gir pusten-avtakende utsikt.

3. Vannsport: Hvis du er interessert i vannsport, kan du prøve aktiviteter som surfing, kajakkpadling eller paddleboarding. Noen lokale selskaper tilbyr utleie av utstyr og guidede turer.

4. Gastronomi: Utforsk lokal mat ved å prøve tradisjonelle galisiske retter på nærliggende restauranter. Smak på fersk sjømat, tapas eller den berømte pulpo a la gallega (galisisk oktopus).

5. Kulturelle besøk: Besøk nærliggende byer som Ribadeo, hvor du kan utforske den historiske kjernen, besøke historiske steder som den berømte tårnet til Tempelridderne, eller sjekke ut lokale museer og kunstgallerier.

6. Spa- og velværesenter: Skjem deg selv bort med avslapning og luksus ved å besøke et spa- eller velværesenter i nærheten av hotellet. Nyt massasje, ansiktsbehandlinger eller andre velværebehandlinger.

7. Golf: Golfelskere kan besøke den nærliggende Golf Club de Lugo, som tilbyr en vakker bane og fasiliteter for en dag på greenen. Dette er bare noen få forslag til underholdning i nærheten av hotellet 'Apartamento Costa de Lugo' i Barreiros, Spania. Det er mange alternativer som passer forskjellige preferanser og interesser.

Topp spørsmål

1. Hvor langt er Apartamento Costa de Lugo fra Barreiros, Spania?
1. Hvor langt er Apartamento Costa de Lugo fra Barreiros, Spania?1

Apartamento Costa de Lugo befinner seg i Barreiros, Spania selv

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Apartamento Costa de Lugo?
2. Hvilke fasiliteter tilbys på Apartamento Costa de Lugo?1

Apartamento Costa de Lugo tilbyr fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken, gratis Wi-Fi, parkeringsplass, terrasse med havutsikt og dyrevennlig overnatting

3. Hvor mange personer kan Apartamento Costa de Lugo huse?
3. Hvor mange personer kan Apartamento Costa de Lugo huse?1

Apartamento Costa de Lugo kan huse opptil seks personer

4. Ligger Apartamento Costa de Lugo i nærheten av stranden?
4. Ligger Apartamento Costa de Lugo i nærheten av stranden?1

Ja, Apartamento Costa de Lugo ligger i nærheten av stranden og tilbyr enkel tilgang til vannkanten

5. Er det et minimumsoppholdskrav på Apartamento Costa de Lugo?
5. Er det et minimumsoppholdskrav på Apartamento Costa de Lugo?1

Ja, det er et minimumsoppholdskrav på to netter på Apartamento Costa de Lugo

6. Er Apartamento Costa de Lugo egnet for familier med barn?
6. Er Apartamento Costa de Lugo egnet for familier med barn?1

Ja, Apartamento Costa de Lugo er barnevennlig og tilbyr fasiliteter og plass som passer for familier med barn

7. Er det noen nærliggende attraksjoner til Apartamento Costa de Lugo?
7. Er det noen nærliggende attraksjoner til Apartamento Costa de Lugo?1

Ja, Apartamento Costa de Lugo ligger i nærheten av attraksjoner som Playa de las Catedrales, Ribadeo sentrum og utsiktspunktene i Barreiros

8. Finnes det restauranter eller butikker i nærheten av Apartamento Costa de Lugo?
8. Finnes det restauranter eller butikker i nærheten av Apartamento Costa de Lugo?1

Ja, det finnes restauranter og butikker i umiddelbar nærhet til Apartamento Costa de Lugo, som gir enkel tilgang til spise- og shoppingalternativer.

Anmeldelse av Apartamento Costa de Lugo
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.