Spania, Barcelona

Hotel Villa Emilia Barcelona

Calle Calabria 115-117 Barcelona, Spania Hotell
1 tilbud fra 1221 NOK Se tilbud
Hotel Villa Emilia Barcelona
Hotel Villa Emilia Barcelona
Hotel Villa Emilia Barcelona
Hotel Villa Emilia Barcelona
Hotel Villa Emilia Barcelona
Hotel Villa Emilia Barcelona
Hotel Villa Emilia Barcelona
Hotel Villa Emilia Barcelona
Hotel Villa Emilia Barcelona
Hotel Villa Emilia Barcelona
Hotel Villa Emilia Barcelona
Hotel Villa Emilia Barcelona
Hotel Villa Emilia Barcelona
Hotel Villa Emilia Barcelona
Hotel Villa Emilia Barcelona
Hotel Villa Emilia Barcelona
Hotel Villa Emilia Barcelona
Hotel Villa Emilia Barcelona
Hotel Villa Emilia Barcelona
Hotel Villa Emilia Barcelona
Hotel Villa Emilia Barcelona
Hotel Villa Emilia Barcelona
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 24
Beliggenhet
Til sentrum
1.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Calabria 115-117 Barcelona, Spania

Noen attraksjoner og interessepunkter i nærheten av Hotel Villa Emilia Barcelona i Barcelona, Spania inkluderer:

1. Poble Sec-området: Hotel Villa Emilia Barcelona ligger i Poble Sec-området, kjent for sin livlige atmosfære, lokale restauranter og barer.

2. Montjuïc-fjellet: Dette fjellet ligger i nærheten og tilbyr ulike attraksjoner som Montjuïc-slottet, Magic Fountain of Montjuïc og Montjuïc taubane. Det gir også panoramautsikt over byen.

3. Plaça d'Espanya: En av Barcelonas hovedplasser, Plaça d'Espanya har storslått arkitektur, en sentral fontene og omringes av viktige landemerker som Palau Nacional og Montjuïc.

4. Teatre og underholdning: Området rundt hotellet har flere teatre som El Molino og Teatre Lliure, som tilbyr forestillinger fra komedie til drama.

5. Mercat de Sant Antoni: Et historisk marked i nærheten, som tilbyr et bredt utvalg av fersk frukt og grønnsaker, sjømat og lokale varer.

6. Museer: Hotel Villa Emilia Barcelona ligger innen gangavstand til ulike museer, inkludert Joan Miró Foundation, MNAC (National Art Museum of Catalonia) og CaixaForum Barcelona.

7. Gotiske kvarter (Barri Gòtic): En kort metrotur unna, tilbyr det gotiske kvarteret et labyrint av smale gater med middelalderarkitektur, travle torg og historiske steder som Barcelona-katedralen.

8. La Rambla: En berømt gågate i Barcelona, La Rambla er kjent for sine gateartister, butikker, restauranter og den livlige Boqueria Market.

9. Port Vell: Barcelonas gamle havn, kjent for sitt livlige kaiområde med attraksjoner som kjøpesenteret Maremagnum, Barcelona Aquarium og Port Cable Car.

10. Strender: Hotel Villa Emilia Barcelona ligger innen rimelig avstand fra byens strender, inkludert Barceloneta-stranden og Nova Icaria-stranden, der besøkende kan nyte sol, sand og sjø.

map
Hotel Villa Emilia Barcelona
8.9 Hotell

Til sentrum1.6

Om hotellet

Om

Hotel Villa Emilia Barcelona er et boutique-hotell som ligger i Eixample-området i Barcelona, Spania. Det tilbyr en unik og stilig atmosfære for gjestene å nyte. Hotellet har 53 rom, hver designet med en blanding av moderne og vintage-dekor. Rommene er godt utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Noen rom har også terrasser eller balkonger med utsikt over byen. Gjestene kan velge mellom ulike romtyper, inkludert standardrom, superior-rom og deluxe-rom, alle designet for å gi komfort og avslapning under oppholdet. Hotel Villa Emilia Barcelona har en restaurant på stedet kalt Zinc Bar & Restaurant, som tilbyr en fusjon av middelhavs- og internasjonal mat. Restauranten bruker ferske, lokale ingredienser for å lage deilige retter som imøtekommer ulike kostpreferanser. Hotellet har også en bar hvor gjestene kan nyte et bredt utvalg av drikkevarer og cocktailer. For de som ønsker å slappe av, har hotellet en takterrasse med panoramautsikt over byen, komplett med solsenger og et lite basseng. Det er også et treningssenter slik at gjestene kan opprettholde treningsrutinen sin under oppholdet. Når det gjelder beliggenhet, er Hotel Villa Emilia Barcelona plassert i et pulserende område med enkel tilgang til ulike attraksjoner og landemerker. Det er gangavstand til den kjente Passeig de Gracia, hvor gjestene kan finne high-end butikker, restauranter og ikoniske bygninger som Casa Batlló og Casa Milà (La Pedrera). Hotellet har også god tilgang til offentlig transport, noe som gjør det praktisk for gjestene å utforske andre deler av byen. Samlet sett tilbyr Hotel Villa Emilia Barcelona et komfortabelt og stilig opphold i hjertet av Barcelona, med velutstyrte rom, en deilig spiseopplevelse og en praktisk beliggenhet for å utforske byen.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter nær Hotel Villa Emilia Barcelona i Barcelona, Spania. Noen av de populære alternativene inkluderer:

1. La Boqueria-markedet: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, La Boqueria-markedet er et levende og livlig marked hvor du kan finne ferske produkter, sjømat, kjøtt og ulike matboder. Det er et flott sted å utforske og smake på lokal mat.

2. Passeig de Gracia: Denne berømte gaten er kjent for sine eksklusive butikker, boutiquer og fantastisk arkitektur som Casa Milà og Casa Batlló. Du kan nyte shopping, bespisning og utforske de vakre omgivelsene.

3. Magic Fountain of Montjuïc: Ligger ved foten av Montjuïc-fjellet, er Magic Fountain en attraksjon du må få med deg i Barcelona. Den tilbyr en spektakulær musikk- og lysshow, som skaper en magisk atmosfære. Fontenen ligger innen gangavstand fra hotellet.

4. Palau de la Música Catalana: Denne konsertsalen er oppført på UNESCOs verdensarvliste og er kjent for sin fantastiske modernistiske arkitektur. Den arrangerer ulike konserter og musikkforestillinger, fra klassisk musikk til flamenco.

5. El Molino: Hvis du er ute etter en livlig og underholdende kveld, er El Molino et historisk teater som tilbyr kabaret- og burlesque-show. Med sine fargerike forestillinger og livlige atmosfære er det et populært sted for underholdning.

6. Museum of Contemporary Art (MACBA): Ligger i Raval-nabolaget, huser MACBA en omfattende samling av samtidskunst. Du kan utforske utstillingene og delta på verksteder og kulturelle arrangementer arrangert av museet.

7. Gotiske kvarter: Det gotiske kvarter er et historisk nabolag med smale gater, sjarmerende torg og historiske landemerker som Barcelona-katedralen. Det tilbyr en unik atmosfære med mange barer, kafeer og steder med live musikk å utforske. Dette er bare noen få underholdningsmuligheter nær Hotel Villa Emilia Barcelona. Hotellpersonalet vil kunne gi mer detaljert informasjon og ytterligere anbefalinger basert på dine preferanser.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til Hotel Villa Emilia Barcelona? Adressen til Hotel Villa Emilia Barcelona er Carrer de Calàbria 115, 08015 Barcelona, Spania.

2. Hvor langt er det fra Hotel Villa Emilia Barcelona til bysentrumet? Hotel Villa Emilia Barcelona ligger omtrent 5 kilometer fra bysentrumet i Barcelona.

3. Har Hotel Villa Emilia Barcelona et basseng? Nei, Hotel Villa Emilia Barcelona har ikke basseng.

4. Er frokost inkludert på Hotel Villa Emilia Barcelona? Ja, frokost er inkludert for gjester som bor på Hotel Villa Emilia Barcelona.

5. Har Hotel Villa Emilia Barcelona en restaurant? Ja, Hotel Villa Emilia Barcelona har en restaurant som heter La Terraza del Claris, som serverer middelhavsmat.

6. Er det parkering tilgjengelig på Hotel Villa Emilia Barcelona? Ja, Hotel Villa Emilia Barcelona tilbyr privat parkering på stedet mot en ekstra kostnad.

7. Har Hotel Villa Emilia Barcelona gratis Wi-Fi? Ja, Hotel Villa Emilia Barcelona tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang for sine gjester.

8. Kan jeg ta med kjæledyret mitt til Hotel Villa Emilia Barcelona? Ja, Hotel Villa Emilia Barcelona tillater kjæledyr å bo med forhåndsavtale og mot en ekstra kostnad.

9. Hva er noen nærliggende attraksjoner til Hotel Villa Emilia Barcelona? Noen nærliggende attraksjoner til Hotel Villa Emilia Barcelona inkluderer Plaça d'Espanya, Montjuïc-parken, La Rambla og den magiske fontenen i Montjuïc.

10. Har Hotel Villa Emilia Barcelona et treningsstudio? Nei, Hotel Villa Emilia Barcelona har ikke et treningsstudio.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av Hotel Villa Emilia Barcelona
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.