Spania, Barcelona

Hotel Miramar Barcelona

Pl. Carlos Ibañez, 3 Barcelona, Spania Hotell
1 tilbud fra 1624 NOK Se tilbud
Hotel Miramar Barcelona
Hotel Miramar Barcelona
Hotel Miramar Barcelona
Hotel Miramar Barcelona
Hotel Miramar Barcelona
Hotel Miramar Barcelona
Hotel Miramar Barcelona
Hotel Miramar Barcelona
Hotel Miramar Barcelona
Hotel Miramar Barcelona
Hotel Miramar Barcelona
Hotel Miramar Barcelona
Hotel Miramar Barcelona
Hotel Miramar Barcelona
Hotel Miramar Barcelona
Hotel Miramar Barcelona
Hotel Miramar Barcelona
Hotel Miramar Barcelona
Hotel Miramar Barcelona
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
 • Parkering
Vis alle fasiliteter 21
Beliggenhet
Til sentrum
2.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Pl. Carlos Ibañez, 3 Barcelona, Spania

Rundt Hotel Miramar Barcelona, i Barcelona, Spania, er det flere bemerkelsesverdige attraksjoner og landemerker. Noen av de nærliggende stedene inkluderer:

1. Montjuïc-parken: Ligger bare noen få skritt fra hotellet, denne store parken tilbyr fantastisk utsikt over byen, hager, museer og historiske steder som Montjuïc-slottet.

2. Miramar-hagene: Ligger rett utenfor hotellet, tilbyr Miramar-hagene en fredelig flukt med vakre hager, skulpturer, fontener og fantastisk utsikt over byen og Middelhavet.

3. Magisk fontene i Montjuïc: Ligger innen gangavstand, denne fortryllende fontenen presenterer en imponerende vann- og lysshow satt til musikk. Fontenen tilbyr kveldsforestillinger som tiltrekker seg mange turister.

4. Olympiastadion: Bygget for Sommer-OL i 1992, er Olympiastadion en annen attraksjon i nærheten. Besøkende kan utforske idrettsfasilitetene og gjenoppleve historien til lekene.

5. Poble Espanyol: En rekonstruert spansk landsby som viser forskjellige arkitektoniske stiler fra forskjellige regioner i Spania. Den tilbyr butikker, restauranter og kulturelle arrangementer.

6. Sant Antoni Market: En av Barcelonas eldste markeder, Sant Antoni Market er et pulserende marked der både lokale og besøkende kan utforske ferske matvarer, ulike matboder og brukt bokboder.

7. Barcelona Maritime Museum: Huset i det tidligere kongelige skipsverftet viser byens maritime historie og har en samling modellskip, navigasjonsinstrumenter og interaktive utstillinger.

8. La Rambla: Ligger en kort avstand fra hotellet, er La Rambla Barcelonas mest berømte gate. Den er fylt med butikker, kafeer, restauranter, gateartister og fører til det gotiske kvarteret.

9. Det gotiske kvarteret: Dette historiske nabolaget er kjent for sine smale middelalderske gater, koselige torg, fantastisk arkitektur og et utvalg av butikker, barer og restauranter.

10. Barcelonas katedral: Ligger i det gotiske kvarteret, er Barcelona-katedralen et praktfullt eksempel på katalansk gotisk arkitektur. Besøkende kan utforske det imponerende interiøret og klatre til taket for panoramautsikt over byen. Dette er bare noen få av attraksjonene og landemerkene rundt Hotel Miramar Barcelona. Barcelona tilbyr mange andre kulturelle, historiske og arkitektoniske gleder, noe som gjør det til et populært reisemål for turister.

map
Hotel Miramar Barcelona
Hotell

Til sentrum2.0

Om hotellet

Om

Hotel Miramar Barcelona er et luksushotell som ligger i Montjuïc-nabolaget i Barcelona, Spania. Hotellet kan skilte med fantastisk utsikt over både Middelhavet og byens skyline. Hotellet tilbyr et utvalg av rom og suiter for å imøtekomme ulike preferanser og behov. Rommene er elegant designet og godt utstyrt, og gir en behagelig og avslappende atmosfære for gjestene. Fasiliteter på rommene kan inkludere aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og gratis Wi-Fi. Når det gjelder spisemuligheter, har Hotel Miramar Barcelona to restauranter. Forestier Restaurant tilbyr middelhavsmat med en moderne vri, ved hjelp av ferske og lokalt produserte ingredienser. Gjestene kan nyte måltidene sine mens de nyter panoramautsikt over byen og sjøen. Pool Bar & Lounge er et mer uformelt spisested, som tilbyr et utvalg av tapas, smørbrød og salater, samt ulike forfriskende drikker og cocktailer. I tillegg til restaurantene tilbyr hotellet også døgnåpen roomservice for gjester som foretrekker å spise i komforten av rommene sine. Alt i alt tilbyr Hotel Miramar Barcelona et luksuriøst og komfortabelt opphold for gjestene, med et utvalg av spisealternativer å velge mellom.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Hotel Miramar Barcelona i Barcelona, Spania. Noen av attraksjonene og aktivitetene du kan glede deg over er:

1. Montjuïc-parken: Denne store offentlige parken ligger bare en kort spasertur fra hotellet. Den tilbyr vakre hager, panoramautsikt over byen og ulike attraksjoner som den magiske fontenen Montjuïc.

2. Miro Museum: Ligger på Montjuïc-høyden, huser Joan Miró Foundation en samling kunstverk av den berømte katalanske kunstneren Joan Miró. Museet viser et bredt spekter av hans malerier, skulpturer og tegninger.

3. Poble Espanyol: Dette utendørsmuseet er designet for å ligne en spansk landsby. Det inneholder mange bygninger som representerer forskjellige regioner i Spania, og gir besøkende et glimt av landets mangfoldige arkitektoniske stiler.

4. Port Vell: Barcelonas gamle havn, Port Vell, er et livlig område med butikker, restauranter og underholdningsalternativer. Her finner du også Barcelona Aquarium, Maremagnum kjøpesenter og det berømte Columbus-monumentet.

5. La Rambla: En av Barcelonas mest ikoniske gater, La Rambla, er lett tilgjengelig fra hotellet. Den er omgitt av butikker, gateartister, kafeer og livlig atmosfære, noe som gjør det til et flott sted for en rolig spasertur.

6. Gotiske kvarter: Det historiske gotiske kvarteret ligger i nærheten, kjent for sine smale gater, middelaldersk arkitektur og sjarmerende torg. Her kan du utforske ikoniske landemerker som Barcelona-katedralen og kirken Santa Maria del Mar.

7. Camp Nou Stadium: Fotballfans kan besøke det berømte Camp Nou-stadionet, hjemmet til FC Barcelona. Du kan ta en omvisning på stadionet, besøke museet og få et glimt av lagets historie.

8. Strender: Barcelona er kjent for sine vakre strender. Bare en kort avstand fra Hotel Miramar Barcelona finner du populære strender som Barceloneta-stranden, Nova Icaria-stranden og Bogatell-stranden, hvor du kan slappe av, bade eller nyte vannaktiviteter. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene i nærheten av Hotel Miramar Barcelona. Byen tilbyr et bredt spekter av kulturelle, historiske og rekreasjonsaktiviteter for å tilfredsstille forskjellige interesser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Hotel Miramar Barcelona? Hotel Miramar Barcelona ligger i Barcelona, Spania.

2. Hvor langt er hotellet fra nærmeste flyplass? Hotellet er omtrent 15 kilometer fra Barcelona-El Prat flyplass.

3. Tilbyr Hotel Miramar Barcelona gratis Wi-Fi? Ja, hotellet tilbyr gratis Wi-Fi for gjestene.

4. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Hotel Miramar Barcelona? Hotellet tilbyr ulike fasiliteter som spa, utendørsbasseng, treningssenter, restaurant, bar og concierge-tjenester.

5. Er kjæledyr tillatt på Hotel Miramar Barcelona? Ja, hotellet tillater kjæledyr etter avtale og mot et tillegg i prisen.

6. Har hotellet parkeringsfasiliteter? Ja, Hotel Miramar Barcelona tilbyr privat parkering for gjestene mot en ekstra kostnad.

7. Er frokost inkludert i romprisen? Det avhenger av bestillingstypen. Noen rompriser inkluderer frokost, mens andre kan kreve en ekstra avgift.

8. Hvilke attraksjoner ligger i nærheten av Hotel Miramar Barcelona? Hotellet ligger i nærheten av attraksjoner som Montjuic Park, Magic Fountain og det gotiske kvarteret.

9. Hvordan kan jeg reservere et opphold på Hotel Miramar Barcelona? Reservasjoner kan gjøres online gjennom hotellets offisielle nettside eller ved å kontakte reservasjonsavdelingen deres via telefon eller e-post.

10. Har Hotel Miramar Barcelona en døgnåpen resepsjon? Ja, hotellet har en døgnåpen resepsjon som er tilgjengelig for å hjelpe gjestene med eventuelle spørsmål eller ønsker under oppholdet deres.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • 24-timers resepsjon
 • Røykfrie rom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Skrivebord
 • Badekåper
Ekstra tjenester
 • Klesrens
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
Anmeldelse av Hotel Miramar Barcelona
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.