Spania, Barcelona

Petit Palace Boqueria Garden

C/ La Boquería 10 Barcelona, Spania Hotell
1 tilbud fra 1108 NOK Se tilbud
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Petit Palace Boqueria Garden
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Sykkelutleie
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 28
Beliggenhet
Til sentrum
0.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

C/ La Boquería 10 Barcelona, Spania

Hotellet 'Petit Palace Boqueria Garden' ligger i hjertet av Barcelona, Spania. Det er omgitt av en rekke attraksjoner, restauranter, butikker og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder og landemerker rundt hotellet:

1. Mercado de La Boqueria: Denne berømte matmarked er bare noen få skritt unna hotellet og tilbyr et bredt utvalg av ferske produkter, sjømat, kjøtt og lokale delikatesser.

2. Las Ramblas: En av Barcelonas mest berømte gater, Las Ramblas, er en kort spasertur fra hotellet. Det er en livlig gågate med butikker, kafeer, gateartister og attraksjoner.

3. Gotiske kvarter (Barri Gòtic): Hotellet ligger i nærheten av det gotiske kvarteret, en historisk bydel med trange gater, middelalderske bygninger og sjarmerende torg. Det huser Barcelona-katedralen og mange andre arkitektoniske underverk.

4. Palau Güell: Designet av Antoni Gaudí, er denne fantastiske herregården et UNESCO-verdensarvsted og ligger en kort avstand fra hotellet. Det viser frem Gaudís unike arkitektoniske stil.

5. Plaça Catalunya: Ligger øverst på Las Ramblas, er Plaça Catalunya en sentral torg og transportknutepunkt. Det tilbyr vakre fontener, hager, kjøpesentre og tilgang til større transportforbindelser.

6. Port Vell: Hotellet er ikke langt fra Port Vell, Barcelonas gamle havn. Det er et moderne marinaområde med promenader langs vannkanten, trendy restauranter, barer og den berømte kjøpesenteret Maremagnum.

7. El Raval: En annen livlig bydel i nærheten av hotellet, El Raval, er kjent for sin flerkulturelle atmosfære, samtidskunstgallerier og trendy barer. Dette er bare noen få høydepunkter av hva som er rundt hotellet 'Petit Palace Boqueria Garden' i Barcelona, Spania. Hotellets sentrale beliggenhet gjør det enkelt for gjestene å utforske og fordype seg i byens rike kultur, historie og attraksjoner.

map
Petit Palace Boqueria Garden
8.2 Hotell

Til sentrum0.8

Om hotellet

Om

Petit Palace Boqueria Garden er et boutiquehotell som ligger i hjertet av Barcelona, Spania. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene:

1. Hotellet: Petit Palace Boqueria Garden ligger i en historisk bygning og tilbyr en koselig og sjarmfull atmosfære. Det har et herlig hageområde hvor du kan slappe av og lade opp etter en travel dag med å utforske byen. Hotellet tilbyr flere fasiliteter og tjenester, inkludert gratis Wi-Fi, døgnåpen resepsjon, concierge-tjeneste, sykkelutleie og transport til flyplassen.

2. Rommene: Hotellet tilbyr stilfulle og moderne rom som er designet for å gi komfort og bekvemmelighet. Rommene er utstyrt med fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, laptop-safe, minibar og gratis toalettartikler. Noen rom har også fantastisk utsikt over byen eller hotellets hage.

3. Måltider: Hotellet serverer en deilig frokostbuffé hver morgen, med et utvalg av ferske og lokale råvarer. Gjestene kan nyte en rekke varme og kalde retter, inkludert bakverk, brød, frukt, frokostblandinger, yoghurt, egg og juice. Frokostrommet har utsikt over hagen og skaper en fredelig atmosfære under måltidet.

4. Nærliggende spisemuligheter: Hvis du foretrekker å utforske lokale spisesteder, ligger hotellet beleilig til i nærheten av flere restauranter, kafeer og barer. Barcelona er kjent for sin livlige matkultur og tilbyr et bredt utvalg av kjøkken og spiseopplevelser for enhver smak. Generelt sett tilbyr Petit Palace Boqueria Garden et komfortabelt opphold i en førsteklasses beliggenhet i Barcelona. Uansett om du besøker byen for fritid eller forretningsformål, gir hotellet et praktisk utgangspunkt for å utforske severdighetene og nyte den livlige atmosfæren i Barcelona.

Barn

Petit Palace Boqueria Garden i Barcelona, Spania, tilbyr et utvalg av fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av funksjonene som tiltrekker seg familier med barn inkluderer:

1. Familierom: Hotellet tilbyr komfortable familierom som kan romme foreldre og barn, med fasiliteter som ekstra senger eller babysenger etter ønske.

2. Lekeområde: Hotellet har et lekeområde utstyrt med leker, spill og underholdning for barn i alle aldre. Dette gir barna muligheten til å ha det gøy og samhandle med andre gjester.

3. Utendørs hage: Hotellet har en vakker utendørs hage der barna kan leke, løpe rundt og nyte den friske luften. Det tilbyr en trygg og hyggelig atmosfære for at barna skal kunne bruke energien sin.

4. Beliggenhet: Hotellet har en sentral beliggenhet, noe som gjør det praktisk for familier å utforske nærliggende attraksjoner som er egnet for barn. Den berømte Boqueria-markedet er bare en kort spasertur unna, og tilbyr et mangfold av matmuligheter og en livlig atmosfære som barna kan finne fascinerende.

5. Teknologi: Petit Palace Boqueria Garden tilbyr teknologiske fasiliteter på rommene, som smart-TV-er, gratis Wi-Fi og utlån av nettbrett. Barna kan holde seg underholdt med favorittshowene eller spillene sine under oppholdet.

6. Nærliggende parker og attraksjoner: I nærheten av hotellet finnes det flere parker og attraksjoner som passer for barn, som Parc de la Ciutadella, Barcelona Aquarium og Magic Fountain of Montjuïc. Disse stedene tilbyr rekreasjonsaktiviteter, lekeplasser og unike opplevelser. Alt i alt streber Petit Palace Boqueria Garden etter å skape en familievennlig atmosfære, og tilbyr ulike fasiliteter og enkel tilgang til attraksjoner som imøtekommer barnas behov og preferanser.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Petit Palace Boqueria Garden' i Barcelona, Spania. Noen populære valg inkluderer:

1. La Rambla: Denne berømte travle gaten ligger bare en kort spasertur fra hotellet og tilbyr en livlig atmosfære med gateartister, matboder, butikker og kafeer.

2. Boqueria-markedet: Ligger rett ved siden av hotellet, er dette ikoniske matmarkedet et flott sted å utforske og unne seg et bredt utvalg av ferske frukter, grønnsaker, sjømat og lokale delikatesser.

3. Gran Teatre del Liceu: Ligger i hjertet av Barcelona, er dette historiske operahuset kjent for sin storslåtte arkitektur og forestillinger av verdensklasse. Det er kun 5 minutters gange fra hotellet.

4. Gotiske kvarter: Hotellet ligger i det sjarmerende gotiske kvarteret i Barcelona, som er kjent for sine smale, kronglete gater, middelaldersk arkitektur, sjarmerende torg og et flertall av barer, restauranter og butikker.

5. Barcelonas katedral: Denne fantastiske gotiske katedralen ligger en kort avstand fra hotellet og tilbyr fantastisk utsikt fra sin takterrasse. Ta en guidet tur eller bare utforsk det imponerende interiøret.

6. Palau Guell: Designet av den kjente arkitekten Antoni Gaudí, er denne vakre herregården oppført på UNESCOs verdensarvliste. Den har unike arkitektoniske elementer og ligger innen gangavstand fra hotellet.

7. Maremagnum: Beliggende ved Port Vell, tilbyr dette store shopping- og underholdningssenteret et utvalg av butikker, restauranter, kino og til og med et akvarium. Det er et flott sted å tilbringe tid og nyte vannkanten.

8. Den magiske fontenen på Montjuïc: Denne vakre fontenen, som ligger i Montjuïc-parken, tilbyr nattlige lys- og musikkforestillinger. Det er en fantastisk og gratis underholdningsmulighet, lett tilgjengelig med offentlig transport fra hotellet. Dette er bare noen få alternativer, og Barcelona har mye mer å tilby når det gjelder underholdning, inkludert museer, parker, live musikksteder og mye mer.

Topp spørsmål

1. Er det gratis Wi-Fi tilgjengelig på Petit Palace Boqueria Garden? Ja, gratis Wi-Fi tilbys gjestene på Petit Palace Boqueria Garden.

2. Har Petit Palace Boqueria Garden en restaurant? Nei, hotellet har ikke en restaurant. Men det tilbys en variert frokostbuffet.

3. Hvilke fasiliteter tilbys på rommene på Petit Palace Boqueria Garden? Rommene på Petit Palace Boqueria Garden inkluderer fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, en flatskjerm-TV, safe, minibar og eget bad med hydromassasjedusj.

4. Er det parkering tilgjengelig på Petit Palace Boqueria Garden? Ja, privat parkering er tilgjengelig på stedet for en ekstra kostnad.

5. Har Petit Palace Boqueria Garden et treningssenter? Ja, hotellet har et treningssenter med kondisjonsutstyr og vekter som gjestene kan bruke.

6. Er hotellet dyrevennlig? Ja, Petit Palace Boqueria Garden er dyrevennlig. Gjester kan ta med kjæledyrene sine uten ekstra kostnad.

7. Hva er innsjekking/utsjekkingstiden på Petit Palace Boqueria Garden? Innsjekking på hotellet begynner kl. 15:00, mens utsjekking er frem til kl. 12:

00.

8. Er hotellet tilgjengelig for rullestolbrukere? Ja, Petit Palace Boqueria Garden er tilgjengelig for rullestolbrukere og har fasiliteter for gjester med redusert mobilitet.

9. Hvilke attraksjoner ligger i nærheten av Petit Palace Boqueria Garden? Hotellet ligger beleilig til i nærheten av populære attraksjoner som La Rambla, Boqueria-markedet, Barcelona-katedralen, Plaça de Catalunya og den gotiske kvartalen.

10. Tilbyr Petit Palace Boqueria Garden flyplasstransport? Ja, hotellet tilbyr flyplasstransport mot en ekstra kostnad. Gjester blir oppfordret til å kontakte hotellet direkte for å avtale denne tjenesten.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Sykkelutleie
 • Hage
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Kjæledyrvennlig
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barnebasseng
Anmeldelse av Petit Palace Boqueria Garden
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.