Spania, Barcelona

Guitart Grand Passage

Muntaner 212 Barcelona, Spania Hotell
1 tilbud fra 1203 NOK Se tilbud
Guitart Grand Passage
Guitart Grand Passage
Guitart Grand Passage
Guitart Grand Passage
Guitart Grand Passage
Guitart Grand Passage
Guitart Grand Passage
Guitart Grand Passage
Guitart Grand Passage
Guitart Grand Passage
Guitart Grand Passage
Guitart Grand Passage
Guitart Grand Passage
Guitart Grand Passage
Guitart Grand Passage
Guitart Grand Passage
Guitart Grand Passage
Guitart Grand Passage
Guitart Grand Passage
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kafé
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
Vis alle fasiliteter 20
Beliggenhet
Til sentrum
1.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Muntaner 212 Barcelona, Spania

Rundt hotellet Guitart Grand Passage i Barcelona, Spania, finner du ulike attraksjoner og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder i nærheten av hotellet:

1. Sagrada Familia: En av Barcelonas ikoniske landemerker, Basilica de la Sagrada Familia, ligger omtrent 3 kilometer nordøst for hotellet.

2. Casa Batlló: Et annet mesterverk av Antoni Gaudí, Casa Batlló er et unikt designet bygg og museum, som ligger omtrent 1,5 kilometer nordvest for hotellet.

3. Passeig de Gràcia: Denne berømte handlegaten er full av luksusbutikker, restauranter og arkitektoniske perler som Casa Batlló og Casa Milà. Det er bare en kort spasertur fra hotellet.

4. La Rambla: Barcelonas mest kjente gågate er et livlig senter for aktiviteter, med gateartister, butikker, kafeer og det kjente Boqueria-markedet. Det ligger omtrent 2 kilometer sørøst for hotellet.

5. Gotiske kvarter (Barri Gòtic): Ligger sørøst for hotellet, har denne historiske bydelen smale middelalderske gater, sjarmerende torg og bemerkelsesverdige landemerker som Barcelona-katedralen og Plaça Reial.

6. Park Güell: Designet av Gaudí, tilbyr Park Güell fantastisk utsikt over byen og unike arkitektoniske elementer. Den ligger omtrent 5 kilometer nordvest for hotellet.

7. Gràcia-distriktet: En trendy nabolag kjent for sin bohemsk atmosfære, tilbyr Gràcia et overflødighetshorn av sjarmerende torg, lokale butikker og livlige barer og restauranter. Det er omtrent 2,5 kilometer nordvest for hotellet. Dette er bare noen av attraksjonene i nærheten av Guitart Grand Passage-hotellet i Barcelona. Byen har mye mer å utforske, inkludert museer, strender og livlige nabolag.

map
Guitart Grand Passage
Hotell

Til sentrum1.7

Om hotellet

Om

Guitart Grand Passage er et hotell som ligger i Barcelona, Spania. Det tilbyr et utvalg av rom og måltider for gjestene. Hotellet har komfortable og stilfulle rom som er designet for å gi et hyggelig opphold for gjestene. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, eget bad og gratis Wi-Fi. Sengene på rommene er komfortable og sikrer en god natts søvn. Guitart Grand Passage tilbyr også et utvalg av spisemuligheter for gjestene å nyte. Hotellet har en restaurant på stedet som serverer et utvalg av deilige måltider laget av erfarne kokker. Gjestene kan velge blant et bredt utvalg av retter, inkludert lokal og internasjonal mat. Restauranten gir en koselig og innbydende atmosfære for gjestene å spise i. I tillegg til restauranten på stedet har Guitart Grand Passage også en bar der gjestene kan slappe av og nyte en drink eller to. Baren serverer et utvalg av drikkevarer, inkludert cocktailer, vin, øl og brennevin. Det er et flott sted å slappe av og sosialisere med andre gjester. Hotellet tilbyr også romservice, slik at gjestene kan nyte måltider i komforten av sine egne rom. Denne praktiske løsningen er ideell for de som foretrekker privatliv eller ønsker å spise i sitt eget tempo. Totalt sett er Guitart Grand Passage et hotell som tilbyr komfortable rom og et utvalg av spisemuligheter for gjestene å nyte under oppholdet i Barcelona, Spania. Uansett om du besøker for forretninger eller fritid, har hotellet som mål å tilby en hyggelig og minneverdig opplevelse for alle sine gjester.

Underholdning

Her er noen underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Guitart Grand Passage' i Barcelona, Spania:

1. La Rambla: Ta en spasertur langs Barcelonas mest berømte gate, La Rambla, som er fylt med butikker, kafeer og gateartister.

2. Plaça de Catalunya: Besøk Plaça de Catalunya, byens sentrale torg, der du kan slappe av, se på folk, eller handle i nærliggende varehus.

3. Casa Batlló: Utforsk den fantastiske Casa Batlló, en av Antoni Gaudís berømte modernistiske arkitektoniske mesterverk som ligger i hjertet av Barcelona.

4. Passeig de Gràcia: Nyt luksuriøs shopping og spisemuligheter på Passeig de Gràcia, en boulevard kjent for sine stilige butikker og imponerende arkitektur.

5. Gotiske kvartal: Fordyp deg i historien ved å vandre gjennom Barcelonas gotiske kvartal, med smale gater, middelalderske bygninger og livlig atmosfære.

6. El Liceu: Opplev en kveld med opera, ballett eller klassisk musikk på El Liceu, Barcelonas anerkjente operahus, som ligger en kort avstand fra hotellet.

7. Museu Picasso: Oppdag verkene til Pablo Picasso på Museu Picasso, som huser en av de mest omfattende samlingene av hans tidlige verker.

8. Montjuïc-høyden: Ta en taubane opp til Montjuïc-høyden, der du kan besøke attraksjoner som Montjuïc-slottet, Magic Fountain og nyte panoramautsikt over byen.

9. Barceloneta-stranden: Slapp av og nyte solen på Barceloneta-stranden, som ligger noen kilometer unna hotellet. Nyt strandrestauranter og livlig atmosfære.

10. Camp Nou: Fang en spennende fotballkamp på Camp Nou, hjemmebanen til FC Barcelona, en av verdens mest suksessrike fotballklubber.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Kafé
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av Guitart Grand Passage
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.