Spania, Barcelona

Pol & Grace Hotel

c / Guillermo Tell, 49 Barcelona, Spania Hotell
1 tilbud fra 990 NOK Se tilbud
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Pol & Grace Hotel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Sykkelutleie
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
Vis alle fasiliteter 16
Beliggenhet
Til sentrum
2.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

c / Guillermo Tell, 49 Barcelona, Spania

I nærheten av Pol & Grace Hotel i Barcelona, Spania, kan du finne ulike attraksjoner, butikker og restauranter. Her er noen bemerkelsesverdige steder i nærheten:

1. La Sagrada Família: Denne ikoniske basilikaen designet av Antoni Gaudí er bare en kort avstand fra hotellet. Det er et must-visit landemerke i Barcelona.

2. Park Güell: En annen mesterverk av Gaudí, Park Güell, tilbyr fantastisk utsikt over byen, unik arkitektur og vakre hager. Det er et UNESCOs verdensarvsted og ligger ikke langt unna hotellet.

3. Gràcia nabolag: Hotellet ligger i Gràcia nabolag, kjent for sin bohemske atmosfære, sjarmerende gater og livlige torg. Utforsk de smale smugene, lokale butikker, kafeer og restauranter.

4. Passeig de Gràcia: Denne berømte avenyen har high-end butikker, luksusboutiquer og modernistiske bygninger, som Casa Batlló og Casa Milà. Det er innen gangavstand fra hotellet.

5. Casa Vicens: Gaudís første betydelige boligbyggverk, Casa Vicens, ligger også nær hotellet. Det viser hans unike arkitektoniske stil og er åpent for besøkende.

6. Sant Gervasi-Galvany nabolag: Ligger i nærheten, tilbyr dette boligområdet et glimt av det lokale Barcelona-livet. Det har et flott utvalg av lokale butikker, restauranter og kafeer.

7. Mange spisemuligheter: Det er flere restauranter og spisesteder i nærheten av hotellet, som tilbyr en rekke kjøkkener, inkludert tradisjonell spansk, katalansk, middelhavsmat og internasjonale retter. I tillegg gir hotellets beliggenhet god tilkobling til resten av Barcelona via offentlig transport, slik at det er praktisk å utforske andre attraksjoner i byen.

map
Pol & Grace Hotel
Hotell

Til sentrum2.4

Om hotellet

Om

Pol & Grace Hotel er et moderne boutiquehotell som ligger i det sjarmerende nabolaget Gràcia i Barcelona, Spania. Det tilbyr stilfulle og komfortable overnattingsmuligheter med vennlig og personlig service. Hotellet har ulike typer rom som passer ulike preferanser og behov. Rommene er elegant designet med moderne møbler og gjennomtenkte fasiliteter. Standard romfasiliteter inkluderer aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og gratis Wi-Fi. Noen rom har også en privat balkong eller terrasse med utsikt over byen. Hotellet tilbyr en deilig frokostbuffé hver morgen, med et bredt utvalg av ferske og kvalitetsrike produkter. Gjestene kan nyte et utvalg av alternativer, inkludert bakverk, frukt, ost, pålegg, frokostblandinger, juice og varme retter. Frokosten serveres i hotellets koselige spisesal, som skaper en varm og innbydende atmosfære. For andre måltider kan gjestene utforske nabolaget Gràcia, som er kjent for sitt livlige kulinariske scene. Det er mange restauranter, kafeer og barer innen gangavstand fra hotellet, som tilbyr et mangfold av matvarer for enhver smak og lommebok. Alt i alt gir Pol & Grace Hotel et behagelig og hyggelig opphold i Barcelona, med rom som er godt utstyrt og en deilig frokost for å starte dagen. Den praktiske beliggenheten i Gràcia gjør at gjestene enkelt kan komme til byens hovedattraksjoner samtidig som de opplever sjarmen til et lokalt nabolag.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Pol & Grace Hotel i Barcelona, Spania. Noen av disse inkluderer:

1. Camp Nou Stadium: Hjemmet til FC Barcelona, dette ikoniske stadionet tilbyr guidede turer og muligheten til å se på en fotballkamp.

2. Casa Milà (La Pedrera): Dette berømte modernistiske bygget designet av Antoni Gaudí er et UNESCOs verdensarvsted. Besøkende kan utforske den unike arkitekturen og takterrassen.

3. Passeig de Gracia: Denne livlige boulevarden er fylt med designerbutikker, restauranter og historiske bygninger, inkludert Casa Batlló og Casa Amatller.

4. Gracia nabolag: Bare en kort spasertur fra hotellet ligger dette bohemske nabolaget som er kjent for sin livlige atmosfære, lokale butikker og sjarmerende torg.

5. Park Güell: En annen Gaudí-mester, Park Güell, tilbyr fantastisk utsikt over Barcelona, fargerike mosaikkmønstre og rolige grønne områder.

6. Tibidabo fornøyelsespark: Beliggende på fjellet Tibidabo, tilbyr denne fornøyelsesparken turer, fantastisk panoramautsikt over Barcelona og et historisk pariserhjul.

7. Gotiske kvarteret: Utforsk de middelalderske gatene i det gotiske kvarteret, der du vil finne historiske bygninger, trendy barer og livlige torg.

8. Den magiske Montjuïc-fontenen: Beliggende nær Plaça d'Espanya, tilbyr denne fantastiske fontenen et magisk show med lys, vann og musikk.

9. Barcelona Aquarium: Beliggende i Port Vell, er Barcelona Aquarium hjemmet til en bredt spekter av marine dyr, inkludert haier, pingviner og tropiske fisker.

10. El Molino: Dette historiske teatret i Barcelonas Poble-sec nabolag tilbyr underholdende kabaret- og burleskeshow. Dette er bare noen få av de mange underholdningsalternativene som er tilgjengelige i nærheten av Pol & Grace Hotel i Barcelona.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Pol & Grace Hotel? Pol & Grace Hotel ligger i Sarrià-Sant Gervasi-nabolaget i Barcelona, Spania.

2. Hvor langt er Pol & Grace Hotel fra Barcelona sentrum? Pol & Grace Hotel ligger omtrent 15 minutters kjøring fra Barcelona sentrum.

3. Hva er de nærliggende attraksjonene til Pol & Grace Hotel? Noen nærliggende attraksjoner til Pol & Grace Hotel inkluderer Park Güell, Casa Milà (La Pedrera) og nabolaget Gràcia.

4. Hvor mange rom har Pol & Grace Hotel? Pol & Grace Hotel har totalt 61 rom.

5. Hvilke fasiliteter tilbyr Pol & Grace Hotel? Pol & Grace Hotel tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, en takterrasse, et treningssenter, et forretningssenter og en døgnåpen resepsjon.

6. Har Pol & Grace Hotel en restaurant på stedet? Nei, Pol & Grace Hotel har ikke en restaurant på stedet. Det er imidlertid mange spisemuligheter i gangavstand.

7. Er det parkering tilgjengelig på Pol & Grace Hotel? Ja, Pol & Grace Hotel tilbyr privat parkering mot et ekstra gebyr.

8. Har Pol & Grace Hotel en transporttjeneste fra flyplassen? Nei, Pol & Grace Hotel har ikke en transporttjeneste fra flyplassen. Gjestene kan imidlertid ordne med flyplasstransport mot et ekstra gebyr.

9. Er frokost inkludert i romprisene på Pol & Grace Hotel? Frokost er ikke inkludert i romprisene på Pol & Grace Hotel. Gjestene kan imidlertid kjøpe frokost mot et ekstra gebyr.

10. Hva er innsjekking og utsjekkingstiden på Pol & Grace Hotel? Innsjekkingstiden på Pol & Grace Hotel er fra kl.

14.00 og utsjekkingstiden er til kl.

12.

00.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Sykkelutleie
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Parkering
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • En suite
 • Privat bad
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Anmeldelse av Pol & Grace Hotel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.