Spania, Barcelona

Hotel Gotico

Jaime I, 14 Barcelona, Spania Hotell
1 tilbud fra 1108 NOK Se tilbud
Hotel Gotico
Hotel Gotico
Hotel Gotico
Hotel Gotico
Hotel Gotico
Hotel Gotico
Hotel Gotico
Hotel Gotico
Hotel Gotico
Hotel Gotico
Hotel Gotico
Hotel Gotico
Hotel Gotico
Hotel Gotico
Hotel Gotico
Hotel Gotico
Hotel Gotico
Hotel Gotico
Hotel Gotico
Hotel Gotico
Hotel Gotico
Hotel Gotico
Hotel Gotico
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kjøleskap
 • Safe-depositumboks
Vis alle fasiliteter 17
Beliggenhet
Til sentrum
0.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Jaime I, 14 Barcelona, Spania

Hotel Gotico ligger i Barcelonas gotiske kvarter, som er kjent for sin historiske arkitektur, trange gater og livfulle atmosfære. Det finnes mange attraksjoner og landemerker i nærheten av hotellet. Noen av de mest bemerkelsesverdige inkluderer Barcelona-katedralen, som ligger bare en kort spasertur unna. Andre nærliggende landemerker inkluderer Plaça Sant Jaume, Plaça del Rei og det berømte markedet La Boqueria. Området huser også mange butikker, boutiqueer, restauranter og kafeer, og tilbyr besøkende et bredt utvalg av mat- og shoppingalternativer. Det er et pulserende nabolag med en livlig nattelivsscene, noe som gjør det til et populært reisemål for turister som utforsker Barcelona. Hotellets sentrale beliggenhet gir også enkel tilgang til andre populære områder i byen, som La Rambla, stranden og det trendy El Born-distriktet.

map
Hotel Gotico
8.3 Hotell

Til sentrum0.8

Om hotellet

Om

Hotel Gotico er beliggende midt i Barcelonas gotiske kvartal og tilbyr komfortabel overnatting og deilige måltider for sine gjester. Rom: - Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme ulike preferanser og gruppestørrelser. De har enkeltrom, dobbeltrom, tomannsrom, tremannsrom og familierom. - Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, safe, minibar og gratis Wi-Fi. - Rommene har en kombinasjon av moderne og tradisjonell innredning, og skaper en koselig og behagelig atmosfære for gjestene å slappe av og nyte. Måltider: - Hotel Gotico har en restaurant på stedet som serverer et utvalg deilige måltider gjennom hele dagen. - Restauranten tilbyr ulike alternativer til frokost, lunsj og middag, inkludert både lokale og internasjonale retter. - Gjestene kan nyte en buffé-style frokost med et bredt utvalg av fersk frukt, bakverk, brød, pålegg og varme drikker. - Restauranten har også en à la carte-meny for lunsj og middag, med et utvalg forretter, hovedretter og desserter. - Hotellet har også en bar der gjestene kan nyte en forfriskende drikk eller to. Alt i alt tilbyr Hotel Gotico komfortabel overnatting med ulike romalternativer og deilige måltider fra deres restaurant på stedet, og gjør det til et flott valg for de som ønsker å oppleve den pulserende byen Barcelona.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsalternativer i nærheten av Hotel Gotico i Barcelona, Spania. Her er noen forslag:

1. Barcelona-katedralen: Bare en kort spasertur fra hotellet finner du Barcelona-katedralen, et vakkert gotisk arkitektonisk mesterverk. Du kan besøke katedralen, utforske den omkringliggende gotiske bydelen og nyte den livlige atmosfæren i dette historiske nabolaget.

2. La Rambla: En av Barcelonas mest berømte gater, La Rambla, er full av butikker, restauranter, gateartister og livlige barer. Ta en spasertur langs denne travle avenyen, kjøp suvenirer og dykk ned i det pulserende gatelivet.

3. Guidet gåtur i gotiske kvartalet: Bli med på en guidet gåtur i gotiske kvartalet for å dykke dypere ned i områdets historie og arv. Du kan beundre de sjarmerende smugene, besøke historiske steder som Plaça Sant Jaume og Plaça Reial, og lære interessante fakta om Barcelonas fortid.

4. Flamencoshow: Opplev lidenskapen og energien til tradisjonell spansk flamenco ved å delta på en liveforestilling. Det finnes ulike arenaer i nærheten av Hotel Gotico der du kan nyte denne fengslende danseformen ledsaget av levende musikk.

5. Barcelona Museum of Contemporary Art (MACBA): Hvis du er interessert i moderne og samtidskunst, bør du besøke MACBA, som ligger en kort avstand fra hotellet. Museet arrangerer utstillinger med internasjonalt anerkjente kunstnere, og det har også en kafé og en bokhandel.

6. Barcelona Aquarium: En populær familievennlig attraksjon, Barcelona Aquarium huser en mangfoldig samling av marine arter. Du kan utforske det underjordiske tunnelen, delta på pedagogiske presentasjoner og til og med delta i interaktive opplevelser som å dykke med haier.

7. Magic Fountain of Montjuïc: Beliggende ved foten av Montjuïc-høyden, tilbyr Magic Fountain en fengslende vann-, lys- og musikkshow. Opplev den fantastiske skjønnheten i fontenens koreograferte forestillinger, som vanligvis finner sted om kvelden. Dette er bare noen av underholdningsalternativene i nærheten av Hotel Gotico i Barcelona. Byen har et bredt utvalg av attraksjoner og aktiviteter for besøkende med ulike interesser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Hotel Gotico i Barcelona, Spania? Hotel Gotico ligger i Gotiske kvartal i Barcelona, Spania.

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Hotel Gotico? Hotel Gotico tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, aircondition, døgnåpen resepsjon, concierge-tjeneste og en bar/salong.

3. Er Hotel Gotico kjæledyrvennlig? Ja, Hotel Gotico er kjæledyrvennlig. Gjester kan ta med kjæledyrene sine etter tidligere forespørsel, og det kan påløpe ekstra kostnader.

4. Har Hotel Gotico parkeringsfasiliteter? Nei, Hotel Gotico har ikke egne parkeringsfasiliteter. Det er imidlertid tilgjengelig offentlig parkering i nærheten.

5. Hva er inn- og utsjekkingstiden på Hotel Gotico? Innloggingstiden på Hotel Gotico er fra kl. 14:00 og utsjekkingstiden er frem til kl. 12:00 (middag).

6. Er det populære turistattraksjoner i nærheten av Hotel Gotico? Ja, Hotel Gotico ligger i det historiske Gotiske kvartalet, nær populære turistattraksjoner som Barcelona-katedralen, Las Ramblas, Picasso-museet og Middelhavet.

7. Kan gjester be om flyplasstransport til Hotel Gotico? Ja, gjester kan be om flyplasstransport til Hotel Gotico mot en ekstra kostnad. Det er best å kontakte hotellet direkte for ordninger.

8. Har Hotel Gotico en restaurant på stedet? Nei, Hotel Gotico har ikke en restaurant på stedet. Det er imidlertid mange spisesteder i nærheten.

9. Er det en metrostasjon i nærheten av Hotel Gotico? Ja, Hotel Gotico ligger innen gangavstand til flere metrostasjoner, inkludert Jaume I (L

4. og Liceu (L

3..

10. Er frokost inkludert i romprisen på Hotel Gotico? Nei, frokost er ikke inkludert i romprisen på Hotel Gotico. Gjestene kan imidlertid velge å legge til frokost mot en ekstra kostnad.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av Hotel Gotico
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.