Spania, Barcelona

Catalonia Barcelona 505

Muntaner, 505 Barcelona, Spania Hotell
1 tilbud fra 869 NOK Se tilbud
Catalonia Barcelona 505
Catalonia Barcelona 505
Catalonia Barcelona 505
Catalonia Barcelona 505
Catalonia Barcelona 505
Catalonia Barcelona 505
Catalonia Barcelona 505
Catalonia Barcelona 505
Catalonia Barcelona 505
Catalonia Barcelona 505
Catalonia Barcelona 505
Catalonia Barcelona 505
Catalonia Barcelona 505
Catalonia Barcelona 505
Catalonia Barcelona 505
Catalonia Barcelona 505
Catalonia Barcelona 505
Catalonia Barcelona 505
Catalonia Barcelona 505
Catalonia Barcelona 505
Catalonia Barcelona 505
Catalonia Barcelona 505
Catalonia Barcelona 505
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Valutaveksling
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 15
Beliggenhet
Til sentrum
3.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Muntaner, 505 Barcelona, Spania

Rundt Catalonia Barcelona 505-hotellet i Barcelona, Spania, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder i nærheten av hotellet:

1. Park Güell: Ligger omtrent 3 kilometer fra hotellet, er Park Güell en berømt offentlig park designet av den anerkjente arkitekten Antoni Gaudí. Den tilbyr fantastisk panoramautsikt over Barcelona.

2. Sagrada Família: Denne ikoniske basilikaen designet av Gaudí ligger omtrent 3,5 kilometer fra hotellet. Besøkende kan beundre den bemerkelsesverdige arkitekturen og utforske interiøret i basilikaen.

3. Casa Milà (La Pedrera): Omtrent 4 kilometer unna er Casa Milà et annet Gaudí-mesterverk og et UNESCO-verdensarvsted. Den har en unik bølgende steinfasade og arrangerer utstillinger og kulturelle arrangementer.

4. Camp Nou: Hjemmestadionet til FC Barcelona, Camp Nou, ligger omtrent 5 kilometer fra hotellet. Sportsentusiaster kan besøke museet og ta en tur på stadion.

5. Tibidabo fornøyelsespark: Ligger omtrent 11 kilometer unna, tilbyr Tibidabo fornøyelsespark fantastisk utsikt over Barcelona og har forskjellige attraksjoner for alle aldre.

6. Passeig de Gràcia: Denne luksuriøse handlegaten ligger omtrent 4 kilometer fra hotellet og er kjent for sine eksklusive butikker, designerbutikker og arkitektoniske skatter.

7. Les Corts-distriktet: Hotellet ligger i Les Corts-distriktet, som har mange butikker, restauranter og barer, og gir gjestene ulike alternativer for bespisning og underholdning. Merk: Avstandene som er nevnt er omtrentlige og kan variere avhengig av ruten som tas.

map
Catalonia Barcelona 505
Hotell

Til sentrum3.2

Om hotellet

Om

Catalonia Barcelona 505 er et hotell som ligger i byen Barcelona, ​​Spania. Hotellet tilbyr komfortabel overnatting og ulike fasiliteter for gjestene å nyte. Rommene på Catalonia Barcelona 505 er romslige og pent innredet, med moderne dekor og møbler. Hvert rom er utstyrt med aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og eget bad med hårføner. Hotellet tilbyr forskjellige typer rom for å imøtekomme ulike gjesters behov. Dette inkluderer standardrom, superior-rom og executive-rom. Noen rom tilbyr også ekstra fasiliteter som en privat terrasse eller et badekar. Når det gjelder spisemuligheter, har Catalonia Barcelona 505 en restaurant på stedet som serverer en variert meny med internasjonal og middelhavsmat. Restauranten tilbyr både à la carte og buffetalternativer til frokost, lunsj og middag. Gjestene kan også nyte forskjellige drikker og cocktailer i hotellets bar. I løpet av oppholdet kan gjestene benytte seg av hotellets fasiliteter, som inkluderer et treningsstudio, et utendørsbasseng og et solarium. Hotellet tilbyr også døgnåpen resepsjon, romservice, klesvask og gratis Wi-Fi over hele eiendommen. Catalonia Barcelona 505 ligger beleilig til i Les Corts-området i Barcelona, ​​i nærheten av ulike turistattraksjoner, kjøpesentre, restauranter og offentlig transport. Hotellet gir enkel tilgang til populære steder som Camp Nou (FC Barcelonas stadion), Plaça d'Espanya og Montjuïc Hill. Alt i alt tilbyr Catalonia Barcelona 505 et komfortabelt opphold med sine pent innredede rom, varierte spisemuligheter og praktisk beliggenhet i Barcelona, ​​Spania.

Barn

Det er ulike aktiviteter og attraksjoner for barn i 'Catalonia Barcelona 505' i Barcelona, Spania. Noen av disse inkluderer:

1. Sagrada Familia: Den ikoniske basilikaen designet av Antoni Gaudí er et must for familier å besøke. Barn kan beundre den unike arkitekturen og utforske de forskjellige elementene av bygningen.

2. Park Güell: En annen Gaudí-mesterverk, Park Güell, tilbyr et lekent og fargerikt miljø for barn. De kan vandre gjennom parken, samhandle med mosaikkunstverkene og nyte den fantastiske utsikten over byen.

3. Barcelona Zoo: Ligger i Ciutadella Park, er Barcelona Zoo hjemsted for et bredt spekter av dyrearter. Barn kan observere dyr som løver, elefanter, delfiner, pingviner og mer.

4. CosmoCaixa Barcelona: Dette interaktive vitenskapsmuseet er rettet mot barn i alle aldre. Det har mange aktiviteter, et planetarium, et regnskogbiom og til og med en mini-innendørs tornado.

5. Tibidabo Amusement Park: Plassert på Mount Tibidabo, tilbyr denne fornøyelsesparken en rekke attraksjoner, inkludert berg-og-dal-baner, karuseller og pariserhjul. Den gir også panoramautsikt over Barcelona.

6. Barcelona Aquarium: Barn kan utforske undervannsverdenen på Barcelona Aquarium, som skryter av en imponerende samling av marint liv. De kan gå gjennom tunneler omgitt av haier, observere pingviner og lære om forskjellige økosystemer.

7. Poble Espanyol: Dette friluftsmuseet viser replikaer av spanske landsbyer og tilbyr ulike verksteder og aktiviteter for barn. Barna kan delta i håndverksaktiviteter, nyte interaktive show og lære om spansk kultur.

8. Barcelona Bosc Urbà: En eventyrpark som ligger i Collserola Natural Park, Barcelona Bosc Urbà tilbyr zip-liner, klatrekurs og andre spennende aktiviteter for barn som liker utendørs eventyr. Disse er bare noen få eksempler på de mange attraksjonene som er tilrettelagt for barn i 'Catalonia Barcelona 505' og området rundt Barcelona, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Catalonia Barcelona 505-hotellet i Barcelona, Spania. Noen populære underholdningssteder og attraksjoner i området inkluderer:

1. Parc Güell: En berømt park designet av Antoni Gaudí, med hans unike arkitektoniske stil. Den tilbyr fantastisk utsikt over byen og er et flott sted å slappe av og nyte utendørs.

2. Camp Nou: Hjemmestadionet til FC Barcelona, en av verdens mest vellykkede fotballklubber. Du kan ta en omvisning på stadion, besøke museet eller se en fotballkamp hvis det er en kamp under oppholdet ditt.

3. Poble Espanyol: Et unikt friluftsmuseum som viser replikaer av berømte bygninger fra forskjellige regioner i Spania. Det gir et innblikk i spansk historie, kultur og håndverk, i tillegg til restauranter, butikker og liveopptredener.

4. Barts Barcelona: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, denne teater- og konsertsalen arrangerer et bredt spekter av musikk-, teater- og komedieforestillinger gjennom året.

5. Sala Apolo: En berømt nattklubb og konsertsal kjent for sitt pulserende natteliv. Den tilbyr en blanding av live musikk, DJ-sett og tema-fester, noe som gjør det til et populært sted blant lokalbefolkningen og turister.

6. La Pedrera: En annen ikonisk arkitektonisk mesterverk av Antoni Gaudí. Den har et utstillingsområde som viser verkene til Gaudí, sammen med en takterrasse med panoramautsikt over Barcelona.

7. Avinguda Diagonal: En hovedgate i Barcelona, kjent for sine eksklusive butikker, boutiquer og kjøpesentre. Det er et flott sted for shoppingterapi og å utforske de siste motetrendene.

8. L'Auditori: En konsertsal som er vert for klassiske musikkonserter, orkestre og andre opptredener. Det er et utmerket valg for musikkentusiaster som søker en sofistikert underholdningsopplevelse. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmulighetene i nærheten av Catalonia Barcelona 505-hotellet. Barcelona har en pulserende kulturscene, så du vil definitivt finne noe som passer dine interesser.

Topp spørsmål

1. Hva er 'Catalonia Barcelona 505'? 'Catalonia Barcelona 505' er et hotell som ligger i byen Barcelona, Catalonia, Spania.

2. Hvor er 'Catalonia Barcelona 505' plassert? Hotellet 'Catalonia Barcelona 505' ligger i distriktet Sarria-Sant Gervasi i Barcelona, ca 5 kilometer fra sentrum av byen.

3. Hvilke fasiliteter tilbyr 'Catalonia Barcelona 505'? Noen av fasilitetene som tilbys av 'Catalonia Barcelona 505' inkluderer gratis Wi-Fi, utendørsbasseng, treningssenter, restaurant, bar, romservice og et forretningssenter.

4. Hvilke typer rom er tilgjengelig på 'Catalonia Barcelona 505'? 'Catalonia Barcelona 505' tilbyr ulike typer rom, inkludert standard dobbelt- eller tomannsrom, superior dobbelt- eller tomannsrom, juniorsuiter og familierom.

5. Hvordan kan jeg komme til 'Catalonia Barcelona 505' fra flyplassen? Den enkleste måten å komme seg til 'Catalonia Barcelona 505' fra flyplassen er å ta en taxi eller bruke offentlig transport som tog eller buss.

6. Er frokost inkludert i romprisen på 'Catalonia Barcelona 505'? Romprisen på 'Catalonia Barcelona 505' kan inkludere frokost eller ikke, avhengig av hvilken type reservasjon som er gjort. Det er lurt å sjekke direkte med hotellet eller under bestillingsprosessen for nøyaktig informasjon.

7. Er det noen turistattraksjoner i nærheten av 'Catalonia Barcelona 505'? Ja, 'Catalonia Barcelona 505' ligger i nærheten av ulike turistattraksjoner, inkludert Park Güell, Tibidabo-fjellet, Camp Nou Stadium og Casa Milà (La Pedrera).

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Klesrens
 • Koffertbærer
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Catalonia Barcelona 505
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.