Spania, Barcelona

Catalonia Born

Rec Comtal, 16-18 Barcelona, Spania Hotell
1 tilbud fra 1033 NOK Se tilbud
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Catalonia Born
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Valutaveksling
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 15
Beliggenhet
Til sentrum
0.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Rec Comtal, 16-18 Barcelona, Spania

Noen nærliggende attraksjoner og landemerker rundt Catalonia Born-hotellet i Barcelona, Spania, inkluderer:

1. Parc de la Ciutadella: En populær park med en dyrehage, innsjø, fontener og vakre hager.

2. Picasso-museet: Ligger i Born-området, dette museet huser en omfattende samling av verk av den berømte kunstneren Pablo Picasso.

3. Santa María del Mar: En fantastisk katalansk gotisk kirke kjent for sin imponerende arkitektur og rike historie.

4. Gotiske kvarter (Barri Gòtic): En av de eldste delene av Barcelona, det gotiske kvarteret er kjent for sine smale gater, sjarmerende torg og gotiske bygninger.

5. Arc de Triomf: En triumfbue bygget som hovedinngangen til den 1888 Barcelona World Fair.

6. El Born kulturelle og minnesmerke: En tidligere markedsplass omgjort til et kultursenter som huser utstillinger og kulturelle arrangementer.

7. Mercat de Sant Caterina: Et livlig matmarked kjent for sitt fargerike tak og utmerket produksjon, kjøtt og sjømat.

8. Barcelona dyrehage: Ligger innenfor Parc de la Ciutadella, er dyrehagen hjem til et bredt utvalg av dyrearter i en vakker setting.

9. Palau de la Música Catalana: En UNESCO-listet konsertsal kjent for sin modernistiske arkitektur og eksklusive utsmykning.

10. Port Vell: Barcelonas gamle havneområde som tilbyr vannpromenader, restauranter, butikker og det populære Maremagnum kjøpesenteret. I tillegg er Catalonia Born-hotellet selv situert i det livlige Born-distriktet, kjent for sine trendy butikker, barer og restauranter.

map
Catalonia Born
Hotell

Til sentrum0.9

Om hotellet

Om

Catalonia Born-hotellet er et boutiquehotell som ligger i hjertet av Born-distriktet i Barcelona, Spania. Det er kjent for sitt stilige og moderne design, samt sin beleilige beliggenhet nær populære turistattraksjoner som Picasso-museet og kirken Santa Maria del Mar. Hotellet tilbyr forskjellige romalternativer for å imøtekomme forskjellige reisendes behov. Disse alternativene inkluderer standardrom, superiorrom og executive-rom. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Noen rom har også terrasser eller balkonger med utsikt over byen. Hotellets restaurant, kalt Contxes, tilbyr et utvalg av middelhavs- og katalansk mat. Gjestene kan nyte en deilig frokostbuffé om morgenen og velge fra en à la carte-meny til lunsj og middag. Restauranten har også en bar hvor gjestene kan slappe av og nyte et utvalg av drikkevarer og cocktailer. I tillegg til den på stedet restauranten, tilbyr hotellet også romservice, slik at gjestene kan nyte måltider i komforten av sine egne rom. Det er også mange spisemuligheter i nærområdet, med et bredt utvalg av restauranter og kafeer å velge mellom. Alt i alt tilbyr Catalonia Born et komfortabelt og stilig opphold i hjertet av Barcelona, med velutstyrte rom og en deilig spiseopplevelse. Uansett om du er på besøk for forretninger eller fritid, gir det en praktisk base å utforske alt byen har å tilby.

Underholdning

1. Palau de la Música Catalana: Et anerkjent konsertsal som huser ulike forestillinger, inkludert klassiske musikkonserter og andre former for underholdning.

2. Picasso-museet: Ligger bare noen minutters gange fra hotellet, og dette museet huser en stor samling verk av den berømte kunstneren Pablo Picasso.

3. El Born Kultur- og minnesenter: Et kultursenter som tilbyr ulike utstillinger, forestillinger og aktiviteter relatert til Barcelonas historie og kunst.

4. Sjokolademuseet: Utforsk historien og kulturen til sjokolade på dette interaktive museet, som ligger midt i sentrum.

5. Barcelona Zoo: Ligger i Ciutadella Park, og dyrehagen er hjemsted for et bredt utvalg av dyr og tilbyr ulike show og aktiviteter for besøkende i alle aldre.

6. Gotiske kvartal: Utforsk de smale gatene og middelalderbygningene i det gotiske kvartalet, som er fylt med restauranter, butikker og barer. Det er et levende område kjent for sin bohemske atmosfære og muligheter for livunderholdning.

7. La Boqueria-markedet: Ligger på La Rambla, og dette livlige matmarkedet tilbyr et utvalg av ferske produkter, sjømat og lokale delikatesser. Det er et flott sted å oppleve Barcelonas livlige atmosfære.

8. Flamencoshow: Barcelona tilbyr ulike steder der du kan nyte live flamenco-opptredener, som viser den tradisjonelle spanske dansen, musikken og kulturen.

9. Magisk fontene i Montjuïc: Ligger i nærheten av Plaça d'Espanya, og denne vakre fontenen byr på kveldsvisninger med lys, vann og musikk. Det er en populær attraksjon både for turister og lokalbefolkningen.

10. Barcelona Aquarium: Ligger i Port Vell, og akvariet er ett av de største i Europa og tilbyr en fengslende undervannsopplevelse, med ulike utstillinger og show.

Topp spørsmål

1. Hva er 'Catalonia Born' i Barcelona, Spania? Catalonia Born er et historisk marked i Barcelona, Spania, som ligger i nabolaget El Born. Det er kjent for sin vakre modernistiske arkitektur og livlige atmosfære.

2. Hva kan jeg finne på Catalonia Born? På Catalonia Born kan du finne ulike boder som selger et bredt utvalg av produkter som ferske matvarer, lokale delikatesser, håndlagde håndverk, klær og suvenirer. Det er også et flott sted å prøve tradisjonell katalansk mat og drikke.

3. Når er det beste tidspunktet å besøke Catalonia Born? Markedet er åpent fra mandag til lørdag, og det beste tidspunktet å besøke er om morgenen når det er mindre folkemengder. Markedet blir vanligvis travlere i helgene og i sommermånedene når mange turister besøker Barcelona.

4. Er Catalonia Born bare et matmarked? Nei, Catalonia Born er ikke bare et matmarked. Mens det er populært for sine matboder som tilbyr ferske matvarer og lokal mat, kan du også finne et utvalg av andre produkter som kunst og håndverk, klær og suvenirer.

5. Kan du anbefale noen must-try matvarer på Catalonia Born? Ja, det er flere must-try matvarer på Catalonia Born. Noen populære alternativer inkluderer katalanske tørkede kjøttvarer som fuet eller butifarra, fersk sjømat, tradisjonelle katalanske oster som mató, og lokale bakverk som xuixos eller panellets. Ikke gå glipp av sjansen til å prøve et glass vermut, en tradisjonell katalansk aperitiff.

6. Er det noen bemerkelsesverdige attraksjoner i nærheten av Catalonia Born? Ja, det er flere bemerkelsesverdige attraksjoner i nærheten av Catalonia Born. Markedet i seg selv ligger nær Barcelonas Picasso-museum, den gotiske kvartalet og den vakre Parc de la Ciutadella, som er et flott sted for en spasertur eller en picnic.

7. Arrangeres det lokale arrangementer eller festivaler på Catalonia Born? Ja, Catalonia Born arrangerer av og til lokale arrangementer og festivaler som kunstutstillinger, live musikkforestillinger og matfestivaler. Det anbefales å sjekke lokale arrangementslister eller spørre på markedet om kommende arrangementer under ditt besøk.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Catalonia Born
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.