Spania, Barcelona

Catalonia Eixample 1864

Roger de Llúria, 60 Barcelona, Spania Hotell
1 tilbud fra 1033 NOK Se tilbud
Catalonia Eixample 1864
Catalonia Eixample 1864
Catalonia Eixample 1864
Catalonia Eixample 1864
Catalonia Eixample 1864
Catalonia Eixample 1864
Catalonia Eixample 1864
Catalonia Eixample 1864
Catalonia Eixample 1864
Catalonia Eixample 1864
Catalonia Eixample 1864
Catalonia Eixample 1864
Catalonia Eixample 1864
Catalonia Eixample 1864
Catalonia Eixample 1864
Catalonia Eixample 1864
Catalonia Eixample 1864
Catalonia Eixample 1864
Catalonia Eixample 1864
Catalonia Eixample 1864
Catalonia Eixample 1864
Catalonia Eixample 1864
Catalonia Eixample 1864
Catalonia Eixample 1864
Catalonia Eixample 1864
Catalonia Eixample 1864
Catalonia Eixample 1864
Catalonia Eixample 1864
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Parkering
 • Valutaveksling
Vis alle fasiliteter 27
Beliggenhet
Til sentrum
0.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Roger de Llúria, 60 Barcelona, Spania

Rundt hotel Catalonia Eixample 1864 i Barcelona, Spania, er det flere attraksjoner, restauranter og fasiliteter. Her er noen av de nærliggende alternativene: Attraksjoner:

1. Sagrada Familia (ca. 1,5 kilometer unna)

2. Casa Batlló (rundt 1 kilometer unna)

3. Casa Milà (La Pedrera) (ca. 1,2 kilometer unna)

4. Park Güell (rundt 2,5 kilometer unna)

5. Barcelona-katedralen (ca. 1,8 kilometer unna) Restauranter og kafeer:

1. Brunch & Cake (ca. 350 meter unna)

2. Federal Café (ca. 400 meter unna)

3. Ciudad Condal (rundt 550 meter unna)

4. La Flauta (ca. 800 meter unna)

5. Tapas 24 (rundt 650 meter unna) Fasiliteter:

1. Hospital Clinic (ca. 350 meter unna)

2. Apotek (flere innen gangavstand)

3. Supermarkeder (som Mercadona og Consum) Vær oppmerksom på at avstandene som er nevnt er omtrentlige og kan variere basert på den faktiske beliggenheten til hotellet. Det anbefales alltid å sjekke den spesifikke adressen og beliggenheten til hotellet for nøyaktig informasjon.

map
Catalonia Eixample 1864
Hotell

Til sentrum0.6

Om hotellet

Om

Catalonia Eixample 1864 er et hotell som ligger i distriktet Eixample i Barcelona, ​​Spania. Hotellet er innkvartert i en vakkert restaurert bygning fra det

19. århundre, med den opprinnelige fasaden bevart samtidig som moderne fasiliteter tilbys. Hotellet har ulike typer rom for å imøtekomme forskjellige gjesters preferanser og behov. Disse rommene inkluderer standardrom, superior-rom og suiter. Hvert rom er elegant innredet og utstyrt med air condition, minibar, flatskjerm-TV, safe og gratis Wi-Fi. Superior-rommene og suitene har ekstra plass og oppgradert fasiliteter for et mer luksuriøst opphold. Catalonia Eixample 1864 tilbyr også et utvalg av tjenester og fasiliteter for å berike gjestenes opplevelse. Dette inkluderer en døgnåpen resepsjon, concierge-service, vaskeritjeneste, bagasjeoppbevaring og et forretningssenter. Gjester som bor på hotellet kan nyte deilige måltider på restauranten på stedet. Restauranten serverer middelhavs- og internasjonale retter, tilberedt med førsteklasses ingredienser. Gjestene kan velge mellom ulike retter til frokost, lunsj og middag. I tillegg til restauranten finnes det også en bar på hotellet der gjestene kan slappe av og nyte en drink. Hotellets beliggenhet i Eixample-distriktet gjør det enkelt for gjester å utforske byens attraksjoner. Den berømte Sagrada Familia, Casa Batlló og La Pedrera er alle innen gangavstand. I tillegg er hotellet godt forbundet med offentlig transport, noe som gjør det praktisk å komme seg til andre deler av Barcelona. Alt i alt tilbyr Catalonia Eixample 1864 komfortabel og stilfull overnatting, gode spisemuligheter og en praktisk beliggenhet for de som besøker Barcelona.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Catalonia Eixample 1864 Hotel i Barcelona, Spania. Her er noen forslag:

1. Passeig de Gracia: Denne berømte boulevarden ligger bare en kort spasertur fra hotellet og tilbyr luksusshopping, spisesteder og underholdningsalternativer. Utforsk eksklusive butikker som Gucci, Prada og Louis Vuitton, eller nyt et måltid på en av de mange trendy restaurantene og kafeene i området.

2. Casa Batlló: Beliggende på Passeig de Gracia, er Casa Batlló et fantastisk Gaudí-designet hus som er åpent for publikum. Ta en guidet tur for å beundre den unike arkitekturen og lære om historien til denne ikoniske bygningen.

3. El Nacional: Denne mat- og drikkehallen ligger noen kvartaler fra hotellet og er et flott sted å nyte en rekke katalanske og spanske retter. El Nacional har ulike temaområder, inkludert en ølhall, tapasbarer og sjømatrestaurant, noe som lar deg smake på forskjellige smaker.

4. Gran Teatre del Liceu: For opera- og klassisk musikkentusiaster er Gran Teatre del Liceu et must-besøk. Beliggende i hjertet av Barcelonas gotiske kvartal, vert denne fantastiske operaen forestillinger av verdenskjente artister.

5. Magiske fontene i Montjuïc: Ta en kort taxitur eller metrotur fra hotellet til Montjuïc-området og opplev det fortryllende lyd- og musikkshowet ved de magiske fontenene. Fontenen kommer til liv med fargerike lys og koreograferte vannshow, og skaper en magisk atmosfære.

6. Sala Apolo: Hvis du er ute etter levende musikk og en energisk nattelivsscene, er Sala Apolo et populært valg. Dette konsertstedet vert en rekke sjangre, inkludert indie, rock, elektronisk og mer. Sjekk timeplanen deres for kommende forestillinger under oppholdet ditt.

7. Casa de les Punxes: En annen arkitektonisk perle i Barcelona, Casa de les Punxes, er en modernistisk bygning som ligger i nærheten. Utforsk den unike eksteriøret og interiørdesignet samtidig som du lærer om historien til denne bemerkelsesverdige strukturen. Dette er bare noen få av underholdningsmulighetene som er tilgjengelige i nærheten av Catalonia Eixample 1864 Hotel i Barcelona. Glem ikke å utforske hotellets concierge-tjenester for ytterligere anbefalinger og assistanse.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Catalonia Eixample 1864 i Barcelona, Spania? Catalonia Eixample 1864 ligger i nabolaget Eixample i Barcelona, Spania.

2. Hva er adressen til hotellet? Adressen til Catalonia Eixample 1864 er Carrer de Roger de Llúria, 60, 08009 Barcelona, Spania.

3. Hva er de nærliggende attraksjonene til Catalonia Eixample 1864? Noen av de nærliggende attraksjonene til Catalonia Eixample 1864 inkluderer Casa Batlló, Plaça de Catalunya, La Sagrada Família og Passeig de Gràcia.

4. Hvilke fasiliteter tilbyr Catalonia Eixample 1864? Hotellet tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, et takbasseng, et treningssenter, en restaurant, en bar/lounge og en døgnåpen resepsjon.

5. Hvor mange rom har Catalonia Eixample 1864? Catalonia Eixample 1864 har totalt 124 rom.

6. Er det parkering tilgjengelig på hotellet? Ja, det er parkering tilgjengelig på Catalonia Eixample 1864, selv om det kan medføre ekstra kostnader.

7. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Catalonia Eixample 1864? Innsjekkingstiden på hotellet er vanligvis etter kl. 14:00, mens utsjekkingstiden er før kl. 12:

00.

8. Har Catalonia Eixample 1864 en restaurant? Ja, hotellet har en restaurant hvor gjestene kan nyte måltider.

9. Er Catalonia Eixample 1864 et dyrevennlig hotell? Ja, Catalonia Eixample 1864 er et dyrevennlig hotell. Det er imidlertid alltid lurt å sjekke de spesifikke dyrepolicyene og begrensningene med hotellet på forhånd.

10. Tilbyr Catalonia Eixample 1864 transporttjenester til flyplassen? Hotellet tilbyr ikke spesifikke transporttjenester til flyplassen. Imidlertid kan gjester ordne transport til flyplassen mot en ekstra kostnad gjennom hotellets concierge eller resepsjon.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Badekar
 • Privat bad
 • Eget toalett
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Catalonia Eixample 1864
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.