Spania, Barcelona

Hotel Casa Camper

Carrer Elisabets 11 Barcelona, Spania Hotell
1 tilbud fra 1307 NOK Se tilbud
Hotel Casa Camper
Hotel Casa Camper
Hotel Casa Camper
Hotel Casa Camper
Hotel Casa Camper
Hotel Casa Camper
Hotel Casa Camper
Hotel Casa Camper
Hotel Casa Camper
Hotel Casa Camper
Hotel Casa Camper
Hotel Casa Camper
Hotel Casa Camper
Hotel Casa Camper
Hotel Casa Camper
Hotel Casa Camper
Hotel Casa Camper
Hotel Casa Camper
Hotel Casa Camper
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Sykkelutleie
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 24
Beliggenhet
Til sentrum
0.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Carrer Elisabets 11 Barcelona, Spania

Noen attraksjoner og landemerker nær Hotel Casa Camper i Barcelona, Spania inkluderer:

1. La Rambla: En berømt gate i Barcelona, kjent for sin livlige atmosfære, butikker, restauranter og gateforestillinger. Det er bare en kort spasertur fra hotellet.

2. Mercat de la Boqueria: Et stort marked som tilbyr et utvalg av ferske produkter, sjømat, krydder og mer. Den ligger på La Rambla, nær hotellet.

3. Plaça de Catalunya: En sentral plass i Barcelona, ​​den er et knutepunkt for transport og shopping. Den ligger innen gangavstand fra Hotel Casa Camper.

4. Gotiske kvarter (Barri Gòtic): En historisk nabolag med smale gater, gamle bygninger og gotisk arkitektur. Det ligger nær hotellet og tilbyr en flott atmosfære for utforsking.

5. Barcelona-katedralen (Catedral de Barcelona): En vakker gotisk katedral i det gotiske kvarteret, kjent for sin imponerende arkitektur og panoramautsikt fra taket.

6. Picasso-museet (Museu Picasso): Ligger i nabolaget El Born, huser det en av de mest omfattende samlingene av kunstverk av den berømte maleren, Pablo Picasso.

7. Palau de la Música Catalana: En fantastisk konsertsal og UNESCOs verdensarvsted kjent for sine vakre fargede glass, intrikat arkitektur og utmerket akustikk.

8. Den magiske fontenen på Montjuïc: En stor fontene som tilbyr en hypnotiserende visning av lys, vann og musikkshow. Den ligger ved foten av Montjuïc-høyden, ikke langt fra hotellet.

9. Montjuïc-slottet (Castell de Montjuïc): Et historisk festningsanlegg på en høyde med panoramautsikt over Barcelona. Det ligger på Montjuïc-høyden og tilbyr forskjellige utstillinger og arrangementer.

10. Port Vell: Barcelonas gamle havn med marina, strandpromenade, kjøpesentre og den berømte statuen av Christofer Columbus. Det er en kort avstand fra hotellet og er et flott sted for en spasertur.

map
Hotel Casa Camper
Hotell

Til sentrum0.5

Om hotellet

Om

Hotel Casa Camper er et boutiquehotell som ligger i hjertet av Barcelona, Spania. Det ligger i den trendy nabolaget El Raval, kjent for sin livlige atmosfære og nærhet til populære attraksjoner som Las Ramblas og det gotiske kvarteret. Hotellet tilbyr 40 stilfulle og moderne rom, delt inn i to kategorier: Camper og Camper Corner. Hvert rom er designet med en minimalistisk og funksjonell tilnærming, og har moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Rommene er romslige og gir en komfortabel opplevelse for gjestene. Hotellet tilbyr en unik spiseopplevelse på sin restaurant på stedet, Dos Palillos. Ledet av den anerkjente kokken Albert Raurich, som tidligere var hovedkokk på El Bulli, tilbyr restauranten asiatisk-inspirert mat med en fusjon av smaker. Den er kjent for sin tapasmeny og innovative retter. Når det gjelder måltider, tilbyr Hotel Casa Camper en gratis bufféfrokost for gjestene, som inkluderer et utvalg av fersk frukt, bakverk, brød, pålegg og varme retter som egg og bacon. Hotellet har også et gratis snackområde kalt Tentempié, hvor gjestene kan nyte lette snacks og forfriskninger gjennom hele dagen. Alt i alt gir Hotel Casa Camper en stilfull og moderne setting for gjestene å nyte oppholdet i Barcelona. Med sine komfortable rom, innovative spisemuligheter og praktisk beliggenhet, er det et populært valg blant reisende som besøker byen.

Barn

Hotel Casa Camper tilbyr flere fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av dem inkluderer:

1. Familierom: Hotellet tilbyr romslige familierom, som gir familier muligheten til å bo sammen komfortabelt.

2. Barnevennlig område: Det er et dedikert område på hotellet for de yngste gjestene, der de kan leke og ha det gøy.

3. Gratis frokost: Hotellet tilbyr en gratis frokostbuffé for alle gjester, inkludert barn. Det er ulike alternativer tilgjengelig for å imøtekomme ulike preferanser.

4. Takterrasse: Hotellets takterrasse gir en flott mulighet til å slappe av og nyte panoramautsikt over Barcelona. Barna kan nyte utendørsområdet og ta inn omgivelsene.

5. Sykler: Casa Camper tilbyr gratis utleie av sykler til gjestene, inkludert barnesykler. Dette gir familier muligheten til å utforske byen sammen.

6. Barnevennlige attraksjoner: Hotellet ligger sentralt i Barcelona, noe som gjør det enkelt å besøke attraksjoner som er populære blant barn, som Park Güell, Barcelona Zoo og stranden.

7. Personlig service: Hotellets personale er kjent for sin vennlige og personlige service. De kan gi anbefalinger for familievennlige aktiviteter og hjelpe med spesielle ønsker. Totalt sett har Hotel Casa Camper som mål å gi en komfortabel og hyggelig opplevelse for familier som reiser med barn i Barcelona.

Underholdning

Barcelona, Spania er en pulserende by med mange underholdningsmuligheter i nærheten av Hotel Casa Camper. Her er noen populære attraksjoner og underholdningssteder som ligger i nærheten:

1. La Rambla: Denne berømte, gatebelagte, fotgjengerbare gaten er bare en kort spasertur fra Hotel Casa Camper. Den er kjent for sin livlige atmosfære, gateartister, butikker og restauranter.

2. Gotiske kvarter: Utforsk det historiske og atmosfæriske gotiske kvarteret som ligger i nærheten. Gå gjennom smale middelalderske gater, besøk den gotiske Barcelona-katedralen og oppdag sjarmerende torg og skjulte perler.

3. Mercado de la Boquería: Denne travle markedsplassen, som ligger på La Rambla, er en matelskers paradis. Smak på fersk frukt, sjømat, tapas og lokale spesialiteter mens du suger deg inn i den pulserende atmosfæren.

4. Liceu Opera Barcelona: For en kveld med klassisk musikk og opera, gå til Gran Teatre del Liceu, et av verdens mest prestisjefylte operahus. Nyt en minneverdig forestilling i denne fantastiske arenaen.

5. MACBA (Museum of Contemporary Art): Kunstentusiaster bør besøke MACBA, som ligger i Raval-området, bare en kort spasertur fra hotellet. Dette museet viser samtidskunst og arrangerer ulike utstillinger og arrangementer gjennom året.

6. Palau de la Música Catalana: Opplev skjønnheten i modernistisk arkitektur på Palau de la Música Catalana. Delta på en konsert eller ta en guidet tur for å beundre de intrikate glassmaleriene, dekorative søylene og detaljene på dette UNESCOs verdensarvsted.

7. Passeig de Gràcia: Utforsk en av Barcelonas mest berømte boulevarder, Passeig de Gràcia, kjent for sine luksuriøse butikker, designermerker og ikoniske arkitektoniske landemerker som Casa Batlló og Casa Milà (La Pedrera).

8. El Born-området: Ligger rett overfor det gotiske kvarteret, El Born er et trendy nabolag med smale smug, boutique-butikker, trendy barer og utmerkede restauranter. Det huser også det populære Picasso-museet.

9. Barceloneta strand: Ta en avslappet spasertur eller lei en sykkel og dra til Barceloneta strand. Nyt sandstrendene, livlige strandbarer og fantastisk utsikt over Middelhavet. Dette er bare noen få av de mange underholdningsmulighetene i nærheten av Hotel Casa Camper. Barcelona tilbyr et mangfoldig utvalg av kulturelle, historiske og rekreasjonsaktiviteter for besøkende å nyte.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Hotel Casa Camper i Barcelona, Spania? Hotel Casa Camper ligger i hjertet av Barcelona, på Carrer d'Elisabets, bare en liten spasertur fra den berømte gaten La Rambla.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Hotel Casa Camper? Hotel Casa Camper tilbyr ulike fasiliteter, inkludert en takterrasse med panoramautsikt over byen, et døgnåpent treningsstudio, en gratis frokostbuffé, et selvbetjent snacksområde på hver etasje, gratis Wi-Fi og sykler for gjestene å utforske byen med.

3. Er det parkering tilgjengelig på Hotel Casa Camper? Ja, Hotel Casa Camper tilbyr parkeringsfasiliteter for gjestene. Det er imidlertid avhengig av tilgjengelighet og påløper ekstra kostnader.

4. Er kjæledyr tillatt på Hotel Casa Camper? Ja, Hotel Casa Camper er et dyrevennlig hotell. Gjester kan ta med seg kjæledyrene sine mot ekstra kostnader og visse begrensninger.

5. Hvilke typer rom er tilgjengelige på Hotel Casa Camper? Hotel Casa Camper tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme ulike preferanser og behov, inkludert dobbeltrom, superior-rom og juniorsuiter. Alle rommene er utstyrt med moderne fasiliteter og har en moderne design.

6. Har Hotel Casa Camper en restaurant på stedet? Ja, Hotel Casa Camper har en restaurant på stedet som heter "Dos Palillos" og tilbyr en unik fusjon av asiatiske og middelhavsretter. Restauranten drives av Michelin-stjernekokken Albert Raurich.

7. Er det en døgnåpen resepsjon på Hotel Casa Camper? Ja, Hotel Casa Camper har en døgnåpen resepsjon betjent av flerspråklig personale som er tilgjengelig for å hjelpe gjester når som helst.

8. Er det noen attraksjoner i nærheten av Hotel Casa Camper? Ja, Hotel Casa Camper ligger beleilig til i nærheten av mange populære attraksjoner i Barcelona. Det er gangavstand til den gotiske kvartal, Boqueria-markedet, Barcelona-katedralen og MACBA-museet for samtidskunst. I tillegg er det god offentlig transportforbindelse, noe som gjør det enkelt å utforske andre deler av byen.

9. Tilbyr Hotel Casa Camper noen spesielle pakker eller tilbud? Hotel Casa Camper tilbyr av og til spesielle pakker og tilbud, som for eksempel rabatterte priser for lengre opphold, romantiske weekendpakker eller eksklusive tilbud for direkte booking gjennom deres offisielle nettside. Det anbefales å sjekke deres nettside eller kontakte hotellet direkte for de nyeste kampanjene.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Sykkelutleie
 • Hage
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Hotel Casa Camper
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.