Spania, Barcelona

Acevi Villarroel

Villarroel, 106 Barcelona, Spania Hotell
1 tilbud fra 837 NOK Se tilbud
Acevi Villarroel
Acevi Villarroel
Acevi Villarroel
Acevi Villarroel
Acevi Villarroel
Acevi Villarroel
Acevi Villarroel
Acevi Villarroel
Acevi Villarroel
Acevi Villarroel
Acevi Villarroel
Acevi Villarroel
Acevi Villarroel
Acevi Villarroel
Acevi Villarroel
Acevi Villarroel
Acevi Villarroel
Acevi Villarroel
Acevi Villarroel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 29
Beliggenhet
Til sentrum
1.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Anmeldelser

Hva er i nærheten

Villarroel, 106 Barcelona, Spania

Hotellet Acevi Villarroel ligger i bydelen Eixample i Barcelona, som er et sentralt og godt tilkoblet område. Det er flere attraksjoner, tjenester og fasiliteter rundt hotellet. Her er noen av de mest bemerkelsesverdige:

1. Passeig de Gràcia: En av Barcelonas mest kjente avenyer ligger bare en kort spasertur fra hotellet. Passeig de Gràcia er kjent for sine luksusbutikker, designerbutikker og ikonisk arkitektur, inkludert Gaudís Casa Batlló og Casa Milà.

2. La Pedrera: Også kjent som Casa Milà, er La Pedrera et UNESCOs verdensarvsted og et modernistisk arkitektonisk mesterverk designet av Antoni Gaudí. Det er bare noen få minutters gange fra hotellet.

3. Gràcia-nabolaget: Hotellet ligger i nærheten av det sjarmerende Gràcia-nabolaget, kjent for sine livlige torg, smale gater, trendy butikker og pulserende natteliv. Det tilbyr en mer lokal atmosfære og en autentisk opplevelse av Barcelona.

4. Det gotiske kvarteret: Bare en kort metrotur unna, er det historiske gotiske kvarteret (Barri Gòtic) fylt med middelalderske gater, gotiske kirker, trendy kafeer, håndverksbutikker og et pulserende natteliv. Det er et ideelt sted å utforske Barcelonas rike historie og nyte den livlige atmosfæren.

5. Sykehus: Hotellet ligger i nærheten av flere anerkjente sykehus, inkludert Hospital Clínic Barcelona og Hospital Plató, noe som kan være praktisk for de som søker medisinske tjenester.

6. Offentlig transport: Hotellet har god tilknytning til offentlig transport, med Urgell metrostasjon bare noen få skritt unna. Dette gir enkel tilgang til andre deler av Barcelona, inkludert kjente attraksjoner som Sagrada Família, Park Güell og stranden.

7. Restauranter og kafeer: Det er mange spisesteder i nærheten, fra lokale tapasbarer til internasjonal mat, i nærheten av hotellet. Gjestene kan utforske de nærliggende gatene for å finne et bredt utvalg av alternativer som passer deres smak.

8. Supermarkeder og nærbutikker: Det er flere supermarkeder og nærbutikker innen gangavstand, noe som gjør det praktisk for gjestene å kjøpe dagligvarer og andre nødvendigheter. Alt i alt nyter Acevi Villarroel-hotellet godt av sin sentrale beliggenhet, og gir bekvemmelighet og tilgang til ulike attraksjoner, tjenester og fasiliteter i Barcelona.

map
Acevi Villarroel
7.7 Hotell

Til sentrum1.1

Om hotellet

Om

Acevi Villarroel er et firestjerners hotell som ligger i Barcelona, Spania. Det ligger i nabolaget Eixample, bare noen få minutter unna berømte turistattraksjoner som Passeig de Gracia og Plaza Catalunya. Hotellet tilbyr et utvalg av rom som kan imøtekomme forskjellige typer reisende. Gjestene kan velge mellom standardrom, leiligheter, familiesuiter og suiter. Alle rommene er elegant designet med moderne møbler og inkluderer fasiliteter som air condition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Noen rom har også panoramautsikt over byen. Acevi Villarroel tilbyr ulike spisemuligheter for gjestene. Hotellets restaurant "Häberli" serverer en daglig bufféfrokost med et bredt utvalg av varme og kalde retter. Gjestene kan også nyte middelhavs- og internasjonal mat til lunsj og middag. Hotellet har også en koselig bar der gjestene kan slappe av og nyte et utvalg av drikkevarer og cocktails. I tillegg til rommene og spisemulighetene, tilbyr Acevi Villarroel flere andre fasiliteter for gjestene å nyte. Dette inkluderer et treningssenter med topp moderne utstyr, en badstue og en solterrasse. Hotellet har også møterom og arrangementslokaler tilgjengelig for forretningsmøter eller sosiale sammenkomster. Beliggenheten til Acevi Villarroel er også praktisk for å utforske Barcelona. Det ligger innen gangavstand fra flere metrostasjoner, noe som gjør det enkelt å komme til forskjellige deler av byen. Den berømte Sagrada Familia og det livlige nabolaget Gracia er bare en kort avstand unna. Alt i alt tilbyr Acevi Villarroel komfortabel overnatting, ulike spisemuligheter og praktiske fasiliteter for både fritids- og forretningsreisende som besøker Barcelona, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet "Acevi Villarroel" i Barcelona, Spania. Noen av de mest populære alternativene inkluderer:

1. Teatre: Teatre Coliseum Barcelona og Teatre Tívoli er i nærheten og tilbyr et variert utvalg av show og forestillinger.

2. Live musikksteder: Besøk Sala Apolo eller Razzmatazz, som er kjente steder for live musikk som spenner fra rock til elektronisk musikk.

3. Nattklubber: Barcelona er kjent for sitt pulserende natteliv. Du kan dra til Opium Barcelona, Pacha Barcelona eller Shoko Barcelona for en morsom natt med dansing og festing.

4. Kinoer: Cinemes Verdi, Renoir Floridablanca og Cinesa Diagonal Mar er kinoer i nærheten av hotellet hvor du kan se de nyeste filmene.

5. Kafeer og barer: Utforsk nabolaget rundt hotellet, og du vil finne mange kafeer og barer hvor du kan slappe av, nyte en drink og suge inn den lokale atmosfæren.

6. Shopping: Passeig de Gràcia, en av Barcelonas mest kjente handle gater, ligger innen gangavstand fra hotellet. Du kan finne et utvalg av eksklusive butikker og designerforretninger.

7. Kulturelle severdigheter: Ikke gå glipp av nærliggende kulturelle attraksjoner som Casa Batlló, Casa Milà (La Pedrera) og det gotiske kvarteret, hvor du kan fordype deg i Barcelonas rike historie og arkitektur. Husk å sjekke tilgjengeligheten og åpningstidene for hvert underholdningssted, da de kan variere.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Acevi Villarroel i Barcelona? Acevi Villarroel ligger i Carrer de Villarroel, 106, 08011 Barcelona, Spania.

2. Hvor langt er det fra Acevi Villarroel til Barcelona sentrum? Acevi Villarroel ligger omtrent 2 kilometer fra Barcelona sentrum.

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Acevi Villarroel? Acevi Villarroel tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, en takterrasse, et treningsstudio, en badstue, et møterom, en restaurant og en bar/lounge.

4. Er kjæledyr tillatt på Acevi Villarroel? Ja, Acevi Villarroel er et kjæledyrvennlig hotell. Gjester kan ta med seg kjæledyrene sine.

5. Er frokost inkludert i romprisen på Acevi Villarroel? Frokost kan være inkludert eller ikke inkludert i romprisen på Acevi Villarroel, avhengig av bestillingsvilkårene. Det anbefales å sjekke direkte med hotellet eller bestillingsplattformen for nøyaktig informasjon.

6. Hva er innsjekking- og utsjekkingstiden på Acevi Villarroel? Innsjekkingstiden på Acevi Villarroel er vanligvis fra kl.

14.00 og utsjekkingstiden er frem til kl.

12.

00.

7. Er det parkering tilgjengelig på Acevi Villarroel? Ja, Acevi Villarroel tilbyr parkering for gjester. Det kan imidlertid være avhengig av tilgjengelighet og ekstra kostnader.

8. Hvordan kan jeg komme meg til Acevi Villarroel fra nærmeste flyplass? Nærmeste flyplass til Acevi Villarroel er Barcelona-El Prat flyplass. Gjester kan ta taxi, bruke en samkjøringstjeneste eller offentlig transport som flyplasstransport eller metro for å komme seg til hotellet.

9. Hvilke populære attraksjoner er i nærheten av Acevi Villarroel? Noen populære attraksjoner i nærheten av Acevi Villarroel inkluderer Passeig de Gràcia, Plaça de Catalunya, Casa Batlló, La Rambla og Sagrada Família. Disse attraksjonene er lett tilgjengelige fra hotellet.

10. Hvordan kan jeg reservere på Acevi Villarroel? Reservasjoner kan gjøres direkte på hotellets offisielle nettside eller gjennom ulike bestillingsplattformer. Alternativt kan gjester kontakte hotellet direkte via telefon eller e-post for å foreta en reservasjon.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Jacuzzi
 • Dampbad
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Acevi Villarroel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.