Spania, Arrecife

Loft Life 2

Calle el Tiburcio 10 Arrecife, Spania Leilighet
1 tilbud fra 898 NOK Se tilbud
Loft Life 2
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 6
Beliggenhet
Til sentrum
0.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle el Tiburcio 10 Arrecife, Spania

Rundt hotellet "Loft Life 2" i Arrecife, Spania, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen fremtredende steder og interessante steder i nærheten inkluderer:

1. Playa del Reducto: Denne vakre sandstranden ligger bare en kort spasertur unna hotellet. Besøkende kan slappe av på stranden, bade i Atlanterhavet eller ta en rolig spasertur langs promenaden.

2. Charco de San Ginés: Denne pittoreske lagunen ligger i nærheten og tilbyr en sjarmerende setting med tradisjonelle fiskerhus, små båter og kaféer ved vannkanten. Det er et flott sted å nyte et måltid eller drikke mens du beundrer utsikten.

3. El Almacen: Dette kultur- og kunstsenteret ligger i nærheten av hotellet og tilbyr utstillinger, konserter og kulturelle arrangementer som viser frem lokal talent og kreativitet.

4. Castillo de San José: Ligger i utkanten av Arrecife, er dette historiske slottet som er gjort om til et internasjonalt museum, huser samtidskunstverk så vel som interessante utstillinger. Det har også en restaurant med fantastisk utsikt over havet.

5. Shopping og spisesteder: Det er mange butikker, boutiquer og spisesteder innen gangavstand fra hotellet, slik at gjestene kan utforske det lokale kjøkkenet og unne seg litt shopping.

6. Museo Internacional de Arte Contemporáneo: Ligger en kort avstand unna, viser dette moderne kunstmuseet en mangfoldig samling av samtidskunstverk, og har ofte utstillinger fra anerkjente nasjonale og internasjonale kunstnere.

7. Marina Lanzarote: Bare en kort kjøretur fra hotellet, tilbyr marinaen et utvalg av vannsportsaktiviteter, båtturer og restauranter ved vannkanten. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten og åpningstidene til disse attraksjonene kan variere, så det er lurt å sjekke på forhånd før du besøker dem.

map
Loft Life 2
Leilighet

Til sentrum0.7

Om hotellet

Om

Loft Life 2 er et luksuriøst hotell som ligger i Arrecife, Spania. Hotellet tilbyr moderne og stilfull innkvartering midt i byen. Her er viktig informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Loft Life 2 er et moderne hotell kjent for sitt stilrene og minimalistiske design. - Hotellet ligger i Arrecife, hovedstaden på Lanzarote, noe som gjør det praktisk for å utforske byens attraksjoner og nyte de nærliggende strendene. - Hotellet tilbyr en rekke fasiliteter som gratis Wi-Fi, døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester og et velutstyrt treningsstudio. - Loft Life 2 tilbyr også en takterrasse med fantastisk utsikt over byen, der gjestene kan slappe av og hygge seg. Rommene: - Hotellet har romslige og komfortable rom med loft-stil design. - Hvert rom er smakfullt dekorert og utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert aircondition, flatskjerm-TV, minibar og safe. - Rommene har rikelig med naturlig lys og er utstyrt med blendingsgardiner for en fredfull natts søvn. - Badene på rommene har regndusjer og tilbyr gratis toalettsaker. - Noen rom kan også ha en separat sittegruppe eller en privat terrasse. Måltider: - Loft Life 2 har en restaurant på stedet som serverer et deilig utvalg av måltider hele dagen. - Restauranten tilbyr en kombinasjon av lokale og internasjonale retter, tilberedt av dyktige kokker med ferske og kvalitetsrike ingredienser. - Gjestene kan nyte en rikholdig frokostbuffé hver morgen, inkludert et utvalg av nystekte bakverk, frukt, frokostblandinger og varme retter som tilberedes etter bestilling. - Lunsj- og middagsalternativene varierer fra à la carte-meny til daglige spesialiteter, slik at gjestene har mange kulinariske valgmuligheter. - Hotellet har også en stilig bar der gjestene kan slappe av og nyte et bredt utvalg av viner, cocktailer og andre drikkevarer. Alt i alt gir Loft Life 2 et komfortabelt opphold i en moderne setting i Arrecife, Spania. Med sin sentrale beliggenhet, stilfulle rom og deilige spisemuligheter, er det et ideelt valg for både fritids- og forretningsreisende.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Loft Life 2' i Arrecife, Spania. Her er noen av de populære valgene:

1. Museo Internacional de Arte Contemporáneo: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, viser dette samtidskunstmuseet et bredt utvalg av kunstverk av nasjonale og internasjonale kunstnere.

2. Charco de San Ginés: Dette sjarmerende marinaområdet er perfekt for en avslappende spasertur, komplett med kafeer, barer og restauranter . Det tilbyr en flott atmosfære for å slappe av og nyte mat og drikke.

3. El Reducto-stranden: Ligger i nærheten, er El Reducto-stranden et nydelig sted å nyte solen og bade. Den har gylden sand, klart vann og forskjellige strandfasiliteter.

4. Gran Hotel: For de som er interessert i gambling og natteliv, huser Gran Hotel et kasino med spilleautomater, poker, blackjack og rulettbord. I tillegg har det en nattklubb hvor du kan danse hele natten.

5. Lanzarote akvarium: Ligger en kort kjøretur unna, tilbyr dette akvariet en sjanse til å oppdage ulike marine arter og undervannsøkosystemer. Det er interaktive utstillinger, pedagogiske presentasjoner og til og med muligheten til å svømme med haier.

6. Arrecife Marina: Denne livlige marinaen er et knutepunkt for aktivitet, med et utvalg av restauranter, kafeer og butikker å utforske. Nyt et måltid med utsikt over båtene eller ta en båttur for sightseeing langs kysten.

7. Cine6D: Ligger i nærheten, gir Cine6D en oppslukende filmopplevelse med spesialdesignede seter og effekter for å forbedre visningsopplevelsen. Den har et bredt utvalg av filmer, inkludert virtuell virkelighet og 6D-filmer. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsalternativene i nærheten av 'Loft Life 2'. Arrecife tilbyr en rekke aktiviteter for å imøtekomme ulike interesser, slik at det er noe for alle å glede seg over.

Topp spørsmål

1. Hva er Loft Life 2 i Arrecife, Spania?
1. Hva er Loft Life 2 i Arrecife, Spania?1

Loft Life 2 er et boligkompleks som ligger i byen Arrecife, Spania. Det tilbyr moderne leiligheter i loftstil for de som ønsker moderne boarealer i en praktisk bylokasjon.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Loft Life 2?
2. Hvilke fasiliteter tilbyr Loft Life 2?1

Loft Life 2 tilbyr beboerne en rekke fasiliteter, inkludert et takbasseng, treningssenter, privat parkering og fellesområder. Komplekset har også 24-timers sikkerhet og concierge-tjeneste for økt bekvemmelighet.

3. Hvor mange leiligheter er det i Loft Life 2?
3. Hvor mange leiligheter er det i Loft Life 2?1

Det nøyaktige antallet leiligheter i Loft Life 2 kan variere, men det tilbyr vanligvis et utvalg av ett, to og tre-roms loftleiligheter. Komplekset er designet for å imøtekomme ulike boligbehov og preferanser.

4. Hva er prisene på leilighetene i Loft Life 2?
4. Hva er prisene på leilighetene i Loft Life 2?1

Prisene på leilighetene i Loft Life 2 kan variere avhengig av faktorer som størrelse, beliggenhet innenfor komplekset og nåværende markedsvilkår. Det er best å kontakte utvikleren eller eiendomsmegleren for spesifikke prisopplysninger.

5. Er Loft Life 2 dyrevennlig?
5. Er Loft Life 2 dyrevennlig?1

Loft Life 2's kjæledyrpolitikk kan variere, og det er best å sjekke med ledelsen eller eiendomsmegleren for oppdatert informasjon. Imidlertid tillater mange boligkomplekser kjæledyr, med visse retningslinjer og begrensninger.

6. Er Loft Life 2 nær fasiliteter og tjenester?
6. Er Loft Life 2 nær fasiliteter og tjenester?1

Ja, Loft Life 2 er designet for å gi beboerne praktisk tilgang til fasiliteter og tjenester. Det er vanligvis plassert i eller i nærheten av byområder og gir nærhet til butikker, restauranter, skoler og andre viktige fasiliteter.

7. Er det noen attraksjoner i nærheten av Loft Life 2?
7. Er det noen attraksjoner i nærheten av Loft Life 2?1

Arrecife, byen der Loft Life 2 ligger, har et utvalg av attraksjoner og severdigheter. Dette kan inkludere strender, historiske steder, museer, parker og rekreasjonsområder. Som ligger i et populært turistområde er det sannsynligvis mange attraksjoner i nærheten å utforske.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Anmeldelse av Loft Life 2
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.