Spania, Armilla

Novo Campus Apartment Granada Canovas

De La Investigacion 8 Armilla, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Novo Campus Apartment Granada Canovas
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Basseng
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
1.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

De La Investigacion 8 Armilla, Spania

Hotellet Novo Campus Apartment Granada Canovas ligger i Armilla, en forstad til Granada, Spania. Her er noen nærliggende attraksjoner og fasiliteter:

1. Granada sentrum: Hotellet ligger bare noen få kilometer fra hjertet av Granada, hvor du kan utforske sjarmerende gater, besøke historiske steder som Alhambra og nyte den livlige atmosfæren.

2. Armilla Sports Complex: Hotellet ligger i nærheten av Armilla Sports Complex, som tilbyr en rekke sportsfasiliteter, inkludert svømmebassenger, tennisbaner og et treningsstudio. Det er et flott sted å holde seg aktiv og nyte utendørsaktiviteter.

3. Nevada Shopping Mall: Bare en kort avstand fra hotellet finner du Nevada Shopping Mall, et av de største kjøpesentrene i Spania. Det huser mange butikker, restauranter og en kino, og gir en flott mulighet for shopping og underholdning.

4. Parque Tecnológico de Ciencias de la Salud: Denne vitenskapelige og teknologiske parken ligger i nærheten av hotellet. Det er en knutepunkt for biomedisinsk forskning, innovasjon og helse teknologiselskaper.

5. Sierra Nevada Ski Resort: Hvis du besøker om vinteren, er Sierra Nevada Ski Resort et must-besøk reisemål. Det ligger bare en kort kjøretur fra hotellet og tilbyr utmerkede ski- og snowboardmuligheter.

6. Lokale restauranter og barer: Det er flere spisesteder og barer i Armilla og området rundt. Utforsk den lokale maten, prøv tradisjonelle tapas og nyt det livlige nattelivet i Granada. Vær oppmerksom på at informasjonen som er gitt, er basert på generell kunnskap og kan endres. Det er alltid en god idé å sjekke spesifikke steder og attraksjoner for deres nåværende status og åpningstider.

map
Novo Campus Apartment Granada Canovas
Leilighet

Til sentrum1.5

Om hotellet

Om

Novo Campus Apartment Granada Canovas er et hotell i Armilla, Spania. Det tilbyr komfortable boenheter og et utvalg av fasiliteter for gjestene. Hotellet har ulike typer rom som passer ulike preferanser og gruppestørrelser. Disse rommene inkluderer enkeltrom, dobbeltrom og familierom. Hvert rom er godt utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV og eget bad. Gjestene kan nyte en gratis frokost under oppholdet på Novo Campus Apartment Granada Canovas. Frokosten inkluderer forskjellige alternativer, som fersk frukt, bakverk, frokostblandinger og varme drikker. Frokosten sikrer at gjestene starter dagen på riktig måte før de utforsker den vakre byen Armilla og omgivelsene. I tillegg til frokost, har hotellet også en restaurant der gjestene kan nyte deilige måltider gjennom hele dagen. Restauranten tilbyr en meny med forskjellige retter, inkludert tradisjonell spansk mat og internasjonale favoritter. Enten gjestene er ute etter et raskt måltid eller en fullverdig middag, kan restauranten på Novo Campus Apartment Granada Canovas imøtekomme deres behov. Alt i alt gir Novo Campus Apartment Granada Canovas komfortable boenheter, en gratis frokost og en restaurant med en variert meny, og sikrer et hyggelig og praktisk opphold for gjestene i Armilla, Spania.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Novo Campus Apartment Granada Canovas i Armilla, Spania. Her er noen forslag:

1. Kinépolis Granada: Ligger bare en kort kjøretur fra hotellet, er Kinépolis Granada et moderne flerbruks kino kompleks. Det tilbyr et bredt utvalg av filmer og komfortable seter.

2. Granada Sports Palace: Denne innendørsarenaen arrangerer forskjellige sportsarrangementer, konserter og show gjennom året. Sjekk deres timeplan for eventuelle arrangementer som skjer under oppholdet ditt.

3. Parque de las Ciencias: Ligger i Granada, er dette interaktive vitenskapsmuseet et flott sted å besøke for både barn og voksne. Utforsk de mange utstillingene, planetariet og midlertidige utstillinger.

4. Nevada Shopping: En av de største kjøpesentrene i Spania, har Nevada Shopping et utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter. Det er bare en kort kjøretur fra hotellet og tilbyr en flott shoppingopplevelse.

5. Tyrefekting i Armilla: Hvis du er interessert i å oppleve tradisjonell spansk kultur, kan du sjekke om det er noen tyrefekting planlagt i Armilla under oppholdet ditt. Byen arrangerer av og til tyrefekting arrangementer.

6. Sentrum av Granada: Bare en kort kjøretur fra Armilla, tilbyr sentrum av Granada et overflod av underholdningsmuligheter, inkludert historiske steder som Alhambra, Generalife Gardens og katedralen. I tillegg er byen kjent for sitt pulserende natteliv, med mange barer, klubber og steder med livemusikk. Sørg for å sjekke tilgjengelighet og åpningstider for disse underholdningsmulighetene, da de kan variere avhengig av sesong og ukedag.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Novo Campus Apartment Granada Canovas?
1. Hvor ligger Novo Campus Apartment Granada Canovas?1

Novo Campus Apartment Granada Canovas ligger i Armilla, Spania.

2. Hvor langt er det fra Novo Campus Apartment Granada Canovas til sentrum av Granada?
2. Hvor langt er det fra Novo Campus Apartment Granada Canovas til sentrum av Granada?1

Novo Campus Apartment Granada Canovas ligger omtrent 4 kilometer unna sentrum av Granada.

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Novo Campus Apartment Granada Canovas?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på Novo Campus Apartment Granada Canovas?1

Novo Campus Apartment Granada Canovas tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, aircondition, fullt utstyrt kjøkken, stue, flatskjerm-TV, eget bad og balkong.

4. Er det parkering tilgjengelig på Novo Campus Apartment Granada Canovas?
4. Er det parkering tilgjengelig på Novo Campus Apartment Granada Canovas?1

Ja, Novo Campus Apartment Granada Canovas tilbyr gratis privat parkering på stedet.

5. Hvor mange gjester kan Novo Campus Apartment Granada Canovas romme?
5. Hvor mange gjester kan Novo Campus Apartment Granada Canovas romme?1

Novo Campus Apartment Granada Canovas kan romme opptil 6 gjester.

6. Tillater Novo Campus Apartment Granada Canovas kjæledyr?
6. Tillater Novo Campus Apartment Granada Canovas kjæledyr?1

Nei, Novo Campus Apartment Granada Canovas tillater ikke kjæledyr.

7. Er det noen attraksjoner i nærheten av Novo Campus Apartment Granada Canovas?
7. Er det noen attraksjoner i nærheten av Novo Campus Apartment Granada Canovas?1

Ja, Novo Campus Apartment Granada Canovas ligger i nærheten av attraksjoner som Alhambra og Generalife Gardens, Granadas katedral og kongelige kapell, og Granada Science Park.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vannaktiviteter
  • Basseng
Anmeldelse av Novo Campus Apartment Granada Canovas
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.