Spania, Almería

Hotel Cabo Gata

C/ Juegos de Argel, s/n Almería, Spania Hotell
1 tilbud fra 2621 NOK Se tilbud
Hotel Cabo Gata
Hotel Cabo Gata
Hotel Cabo Gata
Hotel Cabo Gata
Hotel Cabo Gata
Hotel Cabo Gata
Hotel Cabo Gata
Hotel Cabo Gata
Hotel Cabo Gata
Hotel Cabo Gata
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Biljard
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Safe-depositumboks
 • Valutaveksling
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 15
Beliggenhet
Til sentrum
13.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

C/ Juegos de Argel, s/n Almería, Spania

Rundt Hotel Cabo Gata i Almeria, Spania, finnes det flere attraksjoner, fasiliteter og interessepunkter. Noen av de nærliggende attraksjonene inkluderer:

1. Cabo de Gata-Níjar naturpark: Denne fantastiske naturparken ligger på sørøstkysten av Almeria og tilbyr vakre strender, turstier og unik flora og fauna.

2. Playa de Cabo de Gata: En uberørt sandstrand kjent for sitt krystallklare vann og fantastisk utsikt. Dette er et perfekt sted for bading, soling og vannsport.

3. Alboran golfbane: For golfentusiaster ligger Alboran golfbane i nærheten. Den tilbyr en utfordrende 18-hulls golfbane omgitt av vakre landskap.

4. Almeria sentrum: Hotellet ligger rundt 20 kilometer fra Almeria sentrum, hvor du kan utforske historiske steder, besøke Alcazaba festning, spasere langs strandpromenaden og nyte ulike spisesteder og shoppingmuligheter.

5. Mini Hollywood: Ligger omtrent en time unna hotellet, er Mini Hollywood et kjent filmsett og fornøyelsespark hvor flere berømte Spaghetti Westerns ble filmet.

6. Tabernasørkenen: Denne unike ørkenlandskapet, også kjent som Europas eneste ørken, ligger i nærheten og tilbyr fantastisk natur og utendørsaktiviteter som fotturer og fotografering.

7. AquaPark Roquetas de Mar: Hvis du reiser med familie, er AquaPark Roquetas de Mar en badepark som ligger i byen Roquetas de Mar, omtrent 30 kilometer unna hotellet. Dette er bare noen få av attraksjonene og interessepunktene rundt Hotel Cabo Gata. Almeria og området rundt tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og severdigheter å utforske.

map
Hotel Cabo Gata
Hotell

Til sentrum13.5

Om hotellet

Om

Hotel Cabo Gata ligger i Almeria, Spania. Det tilbyr komfortabel innkvartering, deilige måltider og et utvalg av fasiliteter for et hyggelig opphold. Rom: - Hotellet tilbyr ulike typer rom, inkludert enkeltrom, dobbeltrom, tomannsrom og suiter. - Hvert rom er godt utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og gratis Wi-Fi. - Rommene er romslige og har en smakfull innredning, som sikrer en komfortabel og avslappende atmosfære for gjestene. - Noen rom tilbyr vakker utsikt over området rundt. Måltider: - Hotellets restaurant serverer en rekke deilige måltider, inkludert tradisjonell spansk mat og internasjonale retter. - Gjestene kan nyte en bufféfrokost med et utvalg av ferskt brød, bakverk, frukt, frokostblandinger og varme drikker. - Lunsj- og middagsalternativer inkluderer à la carte-menyer og daglige spesialtilbud. - Restaurantens dyktige kokker bruker de fineste ingrediensene for å lage smakfulle og munnvannende retter. - Spesielle diettbehov kan imøtekommes ved forespørsel. Hotellfasiliteter: - Hotellet har et svømmebasseng som gir en forfriskende avveksling fra varmen og et ideelt sted å slappe av og sole seg. - Et treningssenter er tilgjengelig for de som ønsker å være aktive under oppholdet. - Hotellet har et spa- og velværesenter der gjestene kan unne seg foryngende behandlinger og massasjer. - Andre fasiliteter inkluderer døgnåpen resepsjon, vaskeriservice, concierge-service og gratis parkering. - Hotellet tilbyr også arrangementer og konferansefasiliteter, noe som gjør det til et ideelt valg for både fritids- og forretningsreisende. Området rundt: - Hotel Cabo Gata ligger nær den vakre naturlige parken Cabo de Gata-Nijar, som er kjent for sine fantastiske landskap og urørte strender. - Hotellet ligger også nær Almerias sentrum, der gjestene kan utforske attraksjoner som Alcazaba-festningen, katedralen og Cable Inglés. - Området tilbyr ulike utendørsaktiviteter, inkludert fotturer, sykling og vannsport. Alt i alt tilbyr Hotel Cabo Gata komfortabel innkvartering, deilige måltider og et utvalg av fasiliteter for et minneverdig opphold i Almeria, Spania.

Barn

Hotel Cabo Gata i Almeria, Spania tilbyr et utvalg av aktiviteter for barn. Noen av alternativene inkluderer:

1. Barneklubb: Hotellet har en tilsynsvoktet barneklubb med aktiviteter designet for barn i ulike aldersgrupper. De kan delta i kunst og håndverk, delta i leker og idrett, og nyte pedagogiske aktiviteter.

2. Svømmebassenger: Hotellet har et bassengområde spesielt designet for barn. Det inkluderer vanligvis et grunt basseng eller et barnebasseng med vannsklier eller andre morsomme funksjoner.

3. Utendørs lekeplass: Hotel Cabo Gata har en utendørs lekeplass utstyrt med sklier, husker og annet lekeutstyr for barna å glede seg over.

4. Mini-disco: Hotellet arrangerer mini-discoer om kvelden der barna kan vise frem danseferdighetene sine og nyte musikk spesielt utvalgt for dem.

5. Sportsaktiviteter: Hotellet tilbyr ulike idrettsaktiviteter egnet for barn, som minifotball, bordtennis og strandvolleyball.

6. Underholdningsshow: Hotellet organiserer ofte kveldsunderholdningsshow som er familievennlige, inkludert magiske show, musikalske opptredener og interaktive spill.

7. Strandtilgang: Hotellet ligger som regel i nærheten av stranden, slik at barna kan nyte sandslottbygging, bading og andre strandaktiviteter. Vær oppmerksom på at de konkrete tilbudene kan variere avhengig av sesong og tilgjengelighet, så det er alltid lurt å sjekke direkte med hotellet for den mest oppdaterte informasjonen.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Hotel Cabo Gata i Almeria, Spania. Noen av de populære underholdningsstedene og aktivitetene i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Almeria Museum: Ligger omtrent 6 kilometer fra hotellet, viser Almeria Museum historie og kunst i byen. Besøkende kan utforske ulike utstillinger, inkludert arkeologiske artefakter, middelalderkunst og mer.

2. Shopping på Gran Plaza: Gran Plaza er et stort kjøpesenter som ligger omtrent 5 kilometer fra Hotel Cabo Gata. Det tilbyr et bredt utvalg av butikker, boutiquer og varehus, og er et flott sted for shopping av alle slag.

3. Playa de los Muertos: Ligger omtrent 13 kilometer fra hotellet, er Playa de los Muertos en vakker strand kjent for sitt krystallklare vann og fantastiske naturlandskap. Besøkende kan slappe av på stranden, bade eller nyte vannsport.

4. Oasys Mini Hollywood: Ligger omtrent 39 kilometer fra Hotel Cabo Gata, er Oasys Mini Hollywood en western-temapark og filmsted. Besøkende kan oppleve en smak av det ville vesten med levende show, en dyrehage og til og med muligheten til å kle seg ut i westernklær.

5. Alcazaba of Almeria: Bare 10 kilometer fra hotellet er Alcazaba of Almeria en festning med fantastisk utsikt over byen. Besøkende kan utforske det historiske området, beundre islamsk arkitektur og lære om byens fortid.

6. Live musikk og uteliv: Almeria tilbyr et utvalg av barer, puber og klubber hvor besøkende kan nyte live musikk, danse og bli en del av det pulserende utelivet. Noen populære steder inkluderer El Puerto, Memento Mori og La Cueva de los Ubeda. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmulighetene som er tilgjengelige i nærheten av Hotel Cabo Gata i Almeria, Spania. Byen tilbyr en blanding av kulturelle attraksjoner, utendørsaktiviteter og levende natteliv for å tilfredsstille ulike interesser.

Topp spørsmål

Hvor ligger Hotel Cabo Gata? Hotel Cabo Gata ligger i Almeria, Spania. Hva er de nærliggende attraksjonene til Hotel Cabo Gata? Noen nærliggende attraksjoner til Hotel Cabo Gata inkluderer Cabo de Gata-Níjar naturpark, Playa de San Miguel, Alcazaba av Almeria og Almeria katedralen. Hvilke romfasiliteter tilbyr Hotel Cabo Gata? Romfasilitetene på Hotel Cabo Gata inkluderer klimaanlegg, eget bad, flatskjerm-TV, balkong og gratis Wi-Fi. Er det parkering tilgjengelig på Hotel Cabo Gata? Ja, Hotel Cabo Gata tilbyr parkeringsfasiliteter for gjester. Hva er innsjekking og utsjekkingstiden på Hotel Cabo Gata? Innsjekkingstiden på Hotel Cabo Gata er kl. 14:00, og utsjekkingstiden er kl. 12:

00. Har Hotel Cabo Gata en restaurant på stedet? Ja, Hotel Cabo Gata har en restaurant på stedet som serverer lokal og internasjonal mat. Har Hotel Cabo Gata et svømmebasseng? Ja, Hotel Cabo Gata har et utendørs svømmebasseng som gjestene kan nyte. Er frokost inkludert i romprisen på Hotel Cabo Gata? Det avhenger av romprisen og type booking. Noen rompriser kan inkludere frokost, mens andre kan ikke. Det er best å sjekke direkte med hotellet eller gjennomgå bestillingsdetaljene. Tilbyr Hotel Cabo Gata flyplasstransport? Ja, Hotel Cabo Gata tilbyr flyplasstransporttjenester for gjestene mot en ekstra kostnad. Det anbefales å ordne denne tjenesten på forhånd. Er kjæledyr tillatt på Hotel Cabo Gata? Ja, Hotel Cabo Gata tillater kjæledyr. Men det er lurt å sjekke med hotellet på forhånd for eventuelle spesifikke kjæledyrpolitikker eller begrensninger.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Biljard
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
Ekstra tjenester
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
Anmeldelse av Hotel Cabo Gata
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.