Spania, Almería

Catedral Almeria

Plaza de la Catedral, 8 Almería, Spania Hotell
1 tilbud fra 3786 NOK Se tilbud
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Catedral Almeria
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kafé
 • Safe-depositumboks
 • Valutaveksling
Vis alle fasiliteter 20
Beliggenhet
Til sentrum
0.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Plaza de la Catedral, 8 Almería, Spania

Hotel Catedral Almeria ligger i hjertet av Almeria, Spania. Her er noen attraksjoner og landemerker i nærheten av hotellet:

1. Almeria katedralen: Ligger rett ved siden av hotellet, Almeria katedralen er en imponerende romersk-katolsk katedral, kjent for sin vakre arkitektur og historiske betydning.

2. Alcazaba av Almeria: En kort spasertur fra hotellet, Alcazaba av Almeria er et befestede mauriske palass og festning som dateres tilbake til

10. århundre. Det tilbyr panoramautsikt over byen og Middelhavet.

3. Plaza de la Constitución: Bare noen få skritt fra hotellet, er denne travle plassen et populært samlingssted med mange kafeer, restauranter og butikker. Det er et flott sted for å se på folk og suge opp atmosfæren.

4. Museo de Almeria: Ligger innen gangavstand, huser Almeria-museet en omfattende samling av arkeologiske gjenstander, kunst og historiske objekter som viser regionens rike historie.

5. Paseo de Almeria: Denne livlige gaten, ved siden av hotellet, er fylt med butikker, butikker og restauranter. Det er et flott sted for shopping, å nyte et måltid eller bare ta en rolig spasertur.

6. Mercado Central de Almeria: En kort spasertur fra hotellet, tilbyr dette livlige markedet et bredt utvalg av ferske råvarer, sjømat, kjøtt og lokale delikatesser. Det er et flott sted å oppleve de lokale smakene og kulturen.

7. Port of Almeria: Ligger innen gangavstand, er Port of Almeria et naturskjønt sted med vakre havneutsikter, marinaer og promenader. Det tilbyr et utvalg av spisesteder og er et avreisepunkt for fergeforbindelser til Nord-Afrika. Hotellets sentrale beliggenhet gir enkel tilgang til mange andre attraksjoner, butikker, restauranter og fasiliteter i byen Almeria.

map
Catedral Almeria
Hotell

Til sentrum0.2

Om hotellet

Om

Catedral Almería er et hotell som ligger i Almería, Spania. Beliggende i nærheten av Almería-katedralen, tilbyr det en praktisk beliggenhet for gjester å utforske byens historiske og kulturelle attraksjoner. Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme ulike gjesters behov og preferanser. Disse inkluderer standardrom, luksusrom og suiter. Hvert rom er velutstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Dekoren er elegant og moderne, og skaper en komfortabel og innbydende atmosfære for gjestene. Når det gjelder måltider, har hotellet en restaurant på stedet som serverer en variert meny med lokal og internasjonal mat. Gjestene kan nyte deilige retter laget av ferske, lokale ingredienser i en sofistikert setting. I tillegg er det en bar hvor besøkende kan slappe av og nyte et bredt utvalg av drinker og drikkevarer. Hotellet tilbyr også ekstra fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer en døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester, vaskeritjeneste og møte- og arrangementslokaler for forretnings- eller sosiale sammenkomster. Det er også parkering tilgjengelig for gjester som kommer med bil. Oppsummert er Catedral Almería et velutstyrt hotell i Almería, Spania, som tilbyr komfortable rom, deilige måltider og ulike fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for gjestene sine.

Underholdning

Hotel Catedral Almeria ligger i sentrum av Almeria, som tilbyr et variert utvalg av underholdningsalternativer i nærheten.

1. Alcazaba i Almeria: Bare en kort spasertur fra hotellet, er Alcazaba en festning med en spektakulær utsikt over byen og havet.

2. Almeria-katedralen: Rett ved siden av hotellet er Almeria-katedralen et imponerende eksempel på gotisk arkitektur og er byens viktigste religiøse landemerke.

3. Plaza de la Constitución: Denne pittoreske plassen er et livlig møtested med mange kafeer og restauranter, perfekt for avslapning og menneskeskuing.

4. Paseo de Almeria: En livlig handlegate fylt med butikker, motebutikker og varehus, hvor du kan kose deg med litt shoppingterapi.

5. Almeria-museet: Oppdag historien og kulturen i Almeria gjennom arkeologiske utstillinger, gamle gjenstander og kunstsamlinger.

6. Parque de Nicolás Salmerón: Ligger langs strandpromenaden, tilbyr denne parken vakre grøntområder, palmer og en lekeplass for barn.

7. Almeria-marinaen: Ta en spasertur langs marinaen, nyt utsikten over båtene og spis på en av de mange sjømatrestaurantene med utsikt over vannet.

8. Cinema Cervantes: Hvis du er i humør for en film, tilbyr dette historiske kinohuset i sentrum et bredt utvalg av filmer, inkludert internasjonale utgivelser.

9. Flamenco-show: Opplev lidenskapen og energien til tradisjonell spansk flamenco med liveopptredener på nærliggende flamencosteder som Peña El Taranto.

10. Uteliv: Almerias sentrum er fylt med barer, puber og nattklubber hvor du kan nyte live musikk, danse og sosialisere med lokalbefolkningen og andre turister. Med sin sentrale beliggenhet gir Hotel Catedral Almeria enkel tilgang til disse underholdningsalternativene, slik at du kan få mest mulig ut av oppholdet ditt i Almeria, Spania.

Topp spørsmål

Hva er Catedral Almeria? Catedral Almeria er en storslått katedral som ligger i byen Almeria, Spania. Den regnes som et av de mest ikoniske arkitektoniske landemerkene i regionen. Når ble Catedral Almeria bygget? Byggingen av Catedral Almeria startet i 1524 og ble fullført i 15

28. Det tok nesten fire tiår å bygge den. Hvem designet Catedral Almeria? Katedralen ble designet av flere arkitekter. De første planene ble tegnet av Diego de Siloe, og senere fortsatte Juan de Orea og andre byggingen. Hvilken arkitektonisk stil er Catedral Almeria? Catedral Almeria er primært bygget i gotisk arkitektonisk stil, med noen elementer av renessanse- og barokkstil inkorporert i designet. Hva er unikt med Catedral Almeria? En unik egenskap ved Catedral Almeria er dens defensive design. Den ble bygget som en befestet struktur for å beskytte byen mot piratanfall under middelalderen. Kan besøkende gå inn i Catedral Almeria? Ja, besøkende kan gå inn i Catedral Almeria. Den er åpen for publikum, og besøkende kan utforske det fantastiske interiøret, inkludert hovedkapellet, rosenkranskapellene og skattemuseet. Er det inngangsbillett for å besøke Catedral Almeria? Ja, det er inngangsbillett for å besøke Catedral Almeria. Prisen varierer avhengig av besøkendes alder og om de velger en guidet tur eller bare et enkelt besøk. Er Catedral Almeria tilgjengelig for personer med nedsatt funksjonsevne? Catedral Almeria er tilgjengelig for rullestolbrukere, med ramper og heiser tilgjengelig for personer med nedsatt funksjonsevne. Noen deler av katedralen kan imidlertid ha begrenset tilgjengelighet på grunn av den historiske arkitekturen. Holdes det noen spesielle arrangementer eller tjenester i Catedral Almeria? Catedral Almeria arrangerer ulike religiøse tjenester, spesielt under viktige katolske høytider. I tillegg holdes det av og til kulturelle arrangementer, konserter og utstillinger innenfor katedralens område. Hvilke andre attraksjoner er i nærheten av Catedral Almeria? I nærheten av Catedral Almeria kan besøkende utforske Alcazaba of Almeria, en middelaldersk festning, samt de vakre strendene i Almeria og den historiske bykjernen med sin sjarm og pulserende atmosfære.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Hage
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Jacuzzi
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Kafé
 • Valutaveksling
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Særskilt røykeområde
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Catedral Almeria
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.