Spania, Almería

Sercotel Gran Fama Hotel

Avenida del Mediterraneo 311 Almería, Spania Hotell
1 tilbud fra 604 NOK Se tilbud
Sercotel Gran Fama Hotel
Sercotel Gran Fama Hotel
Sercotel Gran Fama Hotel
Sercotel Gran Fama Hotel
Sercotel Gran Fama Hotel
Sercotel Gran Fama Hotel
Sercotel Gran Fama Hotel
Sercotel Gran Fama Hotel
Sercotel Gran Fama Hotel
Sercotel Gran Fama Hotel
Sercotel Gran Fama Hotel
Sercotel Gran Fama Hotel
Sercotel Gran Fama Hotel
Sercotel Gran Fama Hotel
Sercotel Gran Fama Hotel
Sercotel Gran Fama Hotel
Sercotel Gran Fama Hotel
Sercotel Gran Fama Hotel
Sercotel Gran Fama Hotel
Sercotel Gran Fama Hotel
Sercotel Gran Fama Hotel
Sercotel Gran Fama Hotel
Sercotel Gran Fama Hotel
Sercotel Gran Fama Hotel
Sercotel Gran Fama Hotel
Sercotel Gran Fama Hotel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
 • Parkering
Vis alle fasiliteter 17
Beliggenhet
Til sentrum
2.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Avenida del Mediterraneo 311 Almería, Spania

Rundt Sercotel Gran Fama Hotel i Almeria, Spania, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige steder i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Mediterranean Shopping Center: Ligger rett ved siden av hotellet, dette kjøpesenteret tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter.

2. Almeria bysentrum: Hotellet ligger i sentrum av byen, noe som gjør det praktisk å utforske det historiske distriktet og besøke attraksjoner som Alcazaba-festningen og Almeria-katedralen.

3. Almeria togstasjon: En kort avstand fra hotellet ligger togstasjonen, som gir enkel tilgang til andre deler av regionen.

4. Granada Street: Denne livlige gaten ligger i nærheten og er kjent for sine butikker, barer og restauranter.

5. Playa de El Zapillo: Omtrent 2 kilometer fra hotellet, denne stranden tilbyr en sandstrand og en pittoresk promenade.

6. Almeria havn: Ligger ca. 3 kilometer fra hotellet, gir havnen muligheter for båtturer, avslappende spaserturer og spising ved vannkanten.

7. Almeria flyplass: Hotellet ligger mindre enn 10 kilometer fra Almeria flyplass, noe som gjør det praktisk for reisende. Dette er bare noen få eksempler på de mange attraksjonene og fasilitetene rundt Sercotel Gran Fama Hotel i Almeria, Spania.

map
Sercotel Gran Fama Hotel
Hotell

Til sentrum2.3

Om hotellet

Om

Sercotel Gran Fama Hotel ligger i Almeria, Spania. Det er et moderne 4-stjerners hotell som tilbyr komfortabel overnatting og et utvalg av fasiliteter for gjestene sine. Hotellet har forskjellige typer rom, inkludert standardrom, superiorrom og suiter. Hvert rom er romslig og godt utstyrt med moderne møbler og moderne fasiliteter. Rommene er designet for å gi et behagelig og avslappende opphold for gjestene. Fasiliteter på rommene inkluderer air condition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, minibar, safe og eget bad med gratis toalettartikler. Det er også fasiliteter tilgjengelig for gjestene å benytte seg av under oppholdet på Sercotel Gran Fama Hotel. Dette inkluderer et treningssenter, badstue, solarium og utendørs svømmebasseng. Hotellet har også døgnåpen resepsjon, et forretningssenter og møterom for de som reiser i forretningsøyemed. Når det gjelder måltider, tilbyr hotellet en bufférestaurant der gjestene kan nyte et utvalg av lokale og internasjonale retter. Restauranten serverer frokost, lunsj og middag, og tilbyr et variert utvalg for å imøtekomme forskjellige smaker og preferanser. Det er også en bar der gjestene kan slappe av og nyte en forfriskende drink. Alt i alt tilbyr Sercotel Gran Fama Hotel i Almeria, Spania, komfortabel overnatting, moderne fasiliteter og en rekke fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for gjestene sine.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av Sercotel Gran Fama Hotel i Almeria, Spania. Noen av disse inkluderer:

1. Almeria Center: Ligger innen gangavstand fra hotellet, er Almeria Center et kommersielt og fritidssenter som tilbyr et variert utvalg av underholdningsmuligheter. Det har en kino, bowlinghall, restauranter og butikker.

2. Teatro Cervantes: Dette historiske teateret ligger i sentrum av Almeria og arrangerer en rekke kulturelle arrangementer, inkludert teaterforestillinger, konserter og ballettopptredener. Det er omtrent 10 minutters kjøretur fra hotellet.

3. Alcazaba i Almeria: Beliggende på en høyde med utsikt over byen, er Alcazaba en befæstet maurisk borg. Besøkende kan utforske de gamle murene, hagene og tårnene mens de nyter panoramautsikt over Almeria. Det er omtrent 15 minutters kjøretur fra hotellet.

4. La Envía Golf: Golfentusiaster kan besøke denne golfbanen som ligger i den nærliggende byen Envia. Den tilbyr fantastisk utsikt over fjellene og Middelhavet. La Envía Golf ligger omtrent 30 minutters kjøretur fra hotellet.

5. Almeria Maritime Museum: Ligger i den historiske delen av Almeria, gir dette museet innsikt i byens maritime historie. Besøkende kan lære om sjøfartstradisjonene og utforske ulike utstillinger. Det er omtrent 10 minutters kjøretur fra hotellet.

6. Almeria Cathedral: Ligger i hjertet av Almeria, er katedralen et imponerende eksempel på spansk renessansearkitektur. Besøkende kan beundre den imponerende interiøret og klatre klokketårnet for panoramautsikt. Katedralen ligger omtrent 10 minutters kjøretur fra hotellet. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmulighetene i nærheten av Sercotel Gran Fama Hotel. Almeria tilbyr et mangfold av attraksjoner, kulturelle arrangementer, kjøpesentre og restauranter for å imøtekomme ulike smaker og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hva er adressen til Sercotel Gran Fama Hotel i Almeria, Spania? Adressen til Sercotel Gran Fama Hotel er Avenida Mediterraneo, 311, 04006 Almeria, Spania.

2. Hvor langt er det fra Sercotel Gran Fama Hotel til Almeria flyplass? Sercotel Gran Fama Hotel ligger omtrent 9 kilometer (5,6 miles) unna Almeria flyplass. Turen tar vanligvis rundt 15 minutter med bil.

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Sercotel Gran Fama Hotel? Sercotel Gran Fama Hotel tilbyr ulike fasiliteter, inkludert et treningsstudio, utendørs basseng, døgnåpen resepsjon, restaurant, bar, forretningssenter, møterom, gratis Wi-Fi, vaskeritjeneste og parkeringsmuligheter.

4. Er kjæledyr tillatt på Sercotel Gran Fama Hotel? Ja, Sercotel Gran Fama Hotel tillater kjæledyr. Det anbefales imidlertid å kontakte hotellet direkte for å undersøke kjæledyrpolitikken deres og eventuelle ekstraavgifter.

5. Er frokost inkludert i romprisen på Sercotel Gran Fama Hotel? Inkluderingen av frokost i romprisen varierer avhengig av reservasjonstypen. Noen rompriser inkluderer frokost, mens andre kan kreve en ekstra kostnad. Det anbefales å sjekke med hotellet eller bestillingsplattformen for spesifikke detaljer om din reservasjon.

6. Er det tilgjengelig shuttle service fra Sercotel Gran Fama Hotel til sentrum? Sercotel Gran Fama Hotel tilbyr ikke shuttle service til sentrum. Imidlertid har Almeria et godt tilkoblet offentlig transportsystem, inkludert busser og taxier, som enkelt kan ta deg til sentrum.

7. Hva er noen populære attraksjoner nær Sercotel Gran Fama Hotel? Noen populære attraksjoner nær Sercotel Gran Fama Hotel inkluderer Alcazaba of Almeria, Cathedral of Almeria, Almeria Center Art Museum, Tabernas Desert og Almerias strender.

8. Har Sercotel Gran Fama Hotel en røykepolitikk? Sercotel Gran Fama Hotel har en streng røykepolitikk i alle sine rom og offentlige områder. Røyking er kun tillatt på anviste utendørs røykeområder.

9. Er det tilgjengelig bilutleie på Sercotel Gran Fama Hotel? Ja, Sercotel Gran Fama Hotel tilbyr bilutleietjenester. Gjestene kan henvende seg i resepsjonen for hjelp til å ordne bilutleie under oppholdet.

10. Kan Sercotel Gran Fama Hotel hjelpe med å bestille turer eller gi anbefalinger for sightseeing? Ja, personalet på Sercotel Gran Fama Hotel har kunnskap om området og kan hjelpe gjester med å bestille turer og gi anbefalinger for sightseeing. De kan gi informasjon om nærliggende attraksjoner, organisere guidede turer eller anbefale populære aktiviteter for å forbedre oppholdet i Almeria.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • 24-timers resepsjon
 • Røykfrie rom
 • Kjæledyrvennlig
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Skrivebord
Ekstra tjenester
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av Sercotel Gran Fama Hotel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.