Spania, Almería

Vita Gran Hotel Almeria

Avenida Reina Regente 8 Almería, Spania Hotell
1 tilbud fra 779 NOK Se tilbud
Vita Gran Hotel Almeria
Vita Gran Hotel Almeria
Vita Gran Hotel Almeria
Vita Gran Hotel Almeria
Vita Gran Hotel Almeria
Vita Gran Hotel Almeria
Vita Gran Hotel Almeria
Vita Gran Hotel Almeria
Vita Gran Hotel Almeria
Vita Gran Hotel Almeria
Vita Gran Hotel Almeria
Vita Gran Hotel Almeria
Vita Gran Hotel Almeria
Vita Gran Hotel Almeria
Vita Gran Hotel Almeria
Vita Gran Hotel Almeria
Vita Gran Hotel Almeria
Vita Gran Hotel Almeria
Vita Gran Hotel Almeria
Vita Gran Hotel Almeria
Vita Gran Hotel Almeria
Vita Gran Hotel Almeria
Vita Gran Hotel Almeria
Vita Gran Hotel Almeria
Vita Gran Hotel Almeria
Vita Gran Hotel Almeria
Vita Gran Hotel Almeria
Vita Gran Hotel Almeria
Vita Gran Hotel Almeria
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Valutaveksling
Vis alle fasiliteter 17
Beliggenhet
Til sentrum
0.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Avenida Reina Regente 8 Almería, Spania

Noen nærliggende attraksjoner rundt Vita Gran Hotel Almeria i Almeria, Spania inkluderer:

1. Almeria-katedralen: En vakker katedral som ligger bare en kort spasertur fra hotellet. Den er kjent for sin intrikate arkitektur og vakre fargede glassvinduer.

2. Alcazaba i Almeria: En historisk festning med utsikt over byen. Besøkende kan utforske de gamle veggene og tårnene samtidig som de nyter panoramautsikt over Almeria.

3. Museo de Almeria: Et museum som viser den rike historien og kulturarven til Almeria. Det huser gjenstander fra ulike perioder, inkludert forhistorisk, romersk, islamsk og mer.

4. Paseo de Almeria: En livlig handle gate med en rekke butikker, boutiquer, kafeer og restauranter. Dette er et flott sted å nyte den lokale atmosfæren og å handle litt.

5. Plaza de la Constitución: En sentral plass der lokalbefolkningen og turister samles for å slappe av og nyte omgivelsene. Det arrangeres ofte arrangementer, festivaler og markeder her.

6. Almeria marina: En livlig marina med et utvalg av restauranter, barer og butikker ved vannkanten. Besøkende kan også finne båtturer, yachtcharter og vannaktiviteter i området.

7. Playa de Zapillo: Almerias hovedstrand, som ligger en kort avstand fra hotellet. Den tilbyr gylden sand, klart vann, strandbarer og ulike rekreasjonsaktiviteter.

8. Parque de las Familias: En familievennlig park med lekeplasser, grønne områder og piknikområder. Dette er et fredelig sted å slappe av eller ta en rolig spasertur. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og fasiliteter som ligger i nærheten av Vita Gran Hotel Almeria.

map
Vita Gran Hotel Almeria
7.8 Hotell

Til sentrum0.8

Om hotellet

Om

Vita Gran Hotel Almeria er et luksuriøst hotell som ligger i Almería, Spania. Det tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester, for å sikre et komfortabelt og hyggelig opphold for gjestene. Overnatting: Hotellet har romslige og elegant designede rom, med mulighet for standard, deluxe og suite. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Rommene er smakfullt innredet og skaper en koselig og avslappende atmosfære. Fasiliteter: Vita Gran Hotel Almeria tilbyr en rekke fasiliteter for å imøtekomme gjestenes behov. Hotellet har utendørs svømmebasseng, treningssenter, badstue og spa, som tilbyr et perfekt sted å slappe av og fornye seg. I tillegg finnes det et forretningssenter, møterom og gratis Wi-Fi tilgjengelig for gjester som trenger å jobbe eller arrangere konferanser. Mat og drikke: Hotellet tilbyr et utvalg av spisesteder for å tilfredsstille enhver smak. Hovedrestauranten serverer en blanding av internasjonal og middelhavsmat, med bruk av ferske og lokalt produserte ingredienser. Gjestene kan også nyte en drink eller en lett snack i baren eller loungeområdet, som skaper en avslappet og stilig atmosfære. Beliggenhet: Vita Gran Hotel Almeria ligger praktisk til i hjertet av Almería, innen gangavstand til mange attraksjoner og landemerker. Almería katedral, Alcazaba festning og den vakre Paseo de Almería er alle i nærheten. I tillegg ligger hotellet en kort avstand fra stranden, slik at gjestene kan nyte sol og sjø. Alt i alt gir Vita Gran Hotel Almeria en høy grad av komfort, luksus og bekvemmelighet. Enten det er for forretninger eller fritid, kan gjestene nyte et minneverdig og avslappende opphold i Almería, Spania.

Underholdning

1. Puerta de Purchena: Ligger nær hotellet, er denne torget en pulserende hub for underholdning. Den arrangerer ofte live musikkopptredener, gateforestillinger og kulturelle arrangementer.

2. Alcazaba of Almeria: Bare en kort spasertur fra hotellet, tilbyr denne imponerende mauriske borgen guidede turer, teaterforestillinger og historiske gjenskapelser.

3. Paseo de Almeria: Denne livlige gaten er fylt med butikker, kafeer og restauranter. Det er et flott sted å nyte litt shopping, prøve lokal mat eller bare se på folk.

4. Teatro Cervantes: Ligger i nærheten, vert dette historiske teateret ofte konserter, teaterstykker, ballettopptredener og andre live forestillinger.

5. Almeria Drive-In: Hvis du har lyst på en unik opplevelse med å se på film, kan du besøke denne drive-in kinoen bare en kort kjøretur fra hotellet. Nyt de nyeste filmene fra komforten av bilen din.

6. Cable Inglés: Denne ikoniske moloen fra 1800-tallet tilbyr fantastisk utsikt, og blir ofte brukt som en arena for utendørs konserter og festivaler.

7. Plaza Vieja: En pittoresk plass i hjertet av Almeria, Plaza Vieja er omgitt av barer og restauranter. Det er et livlig sted å nyte live musikk og sosialisere.

8. Roquetas de Mar: Hvis du er villig til å ta en liten tur, tilbyr Roquetas de Mar et bredt spekter av underholdningsalternativer, inkludert badeparker, kjøpesentre og et pulserende natteliv.

9. Museo de Arte de Almeria: Dette kunstmuseet viser ulike midlertidige utstillinger, samt en permanent samling av historisk og samtidskunst.

10. La Rambla: Denne livlige gaten er fylt med butikker, kafeer og gateartister. Det er et flott sted å ta en rolig spasertur og suge opp den livlige atmosfæren.

Topp spørsmål

S: Hvor langt er det fra Almeria lufthavn til Vita Gran Hotel Almeria? A: Hotellet ligger omtrent 10 kilometer fra Almeria lufthavn. S: Har Vita Gran Hotel Almeria et svømmebasseng? A: Ja, hotellet har et svømmebasseng for gjestene å nyte. S: Er dyr tillatt på Vita Gran Hotel Almeria? A: Dessverre er ikke dyr tillatt på hotellet. S: Tilbyr hotellet gratis parkering? A: Ja, det er gratis parkering tilgjengelig for gjestene på Vita Gran Hotel Almeria. S: Har rommene Wi-Fi? A: Ja, hotellet tilbyr gratis Wi-Fi på alle gjesterom. S: Har Vita Gran Hotel Almeria en restaurant? A: Ja, hotellet har en restaurant som serverer et utvalg av retter. S: Er frokost inkludert i romprisen? A: Det avhenger av rompakken. Noen rompriser inkluderer frokost, mens andre kan kreve en ekstra kostnad. S: Har hotellet et treningsstudio eller et treningssenter? A: Ja, Vita Gran Hotel Almeria har et treningssenter med moderne utstyr. S: Er hotellet nær stranden? A: Ja, hotellet har en førsteklasses beliggenhet nær stranden og tilbyr enkel tilgang til kysten. S: Har Vita Gran Hotel Almeria konferansefasiliteter? A: Ja, hotellet tilbyr konferansefasiliteter for forretningsmøter og arrangementer.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Underholdning og avslapping
 • Butikker
Ekstra tjenester
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av Vita Gran Hotel Almeria
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.