Spania, Alboraya

ApartUP Patacona Sunrise

Avenida Vicente Blasco Ibanez Novelista Alboraya, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
ApartUP Patacona Sunrise
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Heis
 • Vindsurfing
 • Basseng
Vis alle fasiliteter 10
Beliggenhet
Til sentrum
2.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Avenida Vicente Blasco Ibanez Novelista Alboraya, Spania

Hotellet 'ApartUP Patacona Sunrise' ligger i Alboraya, Spania. Her er noen nærliggende attraksjoner og fasiliteter:

1. Patacona-stranden: Hotellet ligger nær Patacona-stranden, en populær sandstrand med flere barer, restauranter og vannsportsaktiviteter.

2. Alboraya: Hotellet ligger i byen Alboraya, som har en sjarmerende gammelby med smale gater, historiske bygninger og lokale butikker. Besøkende kan utforske byen og nyte tradisjonell spansk mat i de mange restaurantene.

3. Valencia sentrum: Alboraya ligger bare noen få kilometer unna sentrum av Valencia. Besøkende kan enkelt komme seg til Valencia med offentlig transport eller taxi og utforske attraksjoner som City of Arts and Sciences, Valencia-katedralen og Lonja de la Seda.

4. Albufera naturpark: En kort kjøretur fra hotellet tar deg til Albufera naturpark, et vakkert naturreservat med en stor ferskvannslagune og frodig vegetasjon. Besøkende kan ta båtturer, se på fugler eller nyte en piknik i parken.

5. Port Saplaya: Like i nærheten ligger Port Saplaya, en pittoresk marina landsby med fargeglade bolighus, små båter og et utvalg av restauranter og kafeer. Det er et flott sted for en avslappende spasertur og nyte utsikten over havet.

6. Shopping og spising: I nærheten av hotellet finnes det flere supermarkeder, lokale butikker og restauranter. Besøkende kan nyte autentisk spansk mat i de nærliggende restaurantene eller utforske de lokale markedene for ferske matvarer. Alt i alt tilbyr hotellet 'ApartUP Patacona Sunrise' i Alboraya, Spania enkel tilgang til stranden, nærliggende byer og attraksjoner, samt byen Valencia.

map
ApartUP Patacona Sunrise
Leilighet

Til sentrum2.2

Om hotellet

Om

ApartUP Patacona Sunrise er et hotell som ligger i Alboraya, Spania. Det ligger i Patacona Beach-området og tilbyr gjestene en vakker opplevelse ved sjøen. Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Det finnes studioleiligheter, leiligheter med ett soverom og leiligheter med to soverom tilgjengelig. Hvert rom er smakfullt designet og innredet med moderne fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold. Rommene er romslige og har et fullt utstyrt kjøkken, en stue, et eget bad og en balkong eller terrasse med fantastisk utsikt over omgivelsene. Gjester som bor på hotellet kan nyte et variert utvalg av måltider under oppholdet. Hotellet har en restaurant på stedet der gjestene kan kose seg med deilige spanske og internasjonale retter. Restauranten tilbyr en variert meny med ulike alternativer for å imøtekomme forskjellige diettpreferanser og restriksjoner. I tillegg finnes det også flere spisesteder innen gangavstand, noe som gir gjestene enda flere valgmuligheter. ApartUP Patacona Sunrise tilbyr også andre fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer gratis Wi-Fi over hele eiendommen, en døgnåpen resepsjon for eventuell assistanse eller henvendelser, et treningssenter for de som ønsker å være aktive, og et svømmebasseng der gjestene kan ta en forfriskende dukkert. Alboraya i seg selv er en sjarmerende by med en rik historie og vakre strender. Gjester som bor på ApartUP Patacona Sunrise kan utforske byens attraksjoner, som Alboraya-museet, den historiske sentrum og de pittoreske gatene fylt med kafeer og butikker. Hotellet tilbyr også enkel tilgang til Valencias sentrum, som bare er en kort kjøretur unna, der gjestene kan utforske den kjente City of Arts and Sciences, dra på shopping eller besøke de mange kulturelle og historiske landemerkene. Alt i alt tilbyr ApartUP Patacona Sunrise gjestene et komfortabelt opphold på et vakkert sted, med romslige rom, deilige måltider og praktisk tilgang til både Alboraya og Valencia by.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter nær ApartUP Patacona Sunrise i Alboraya, Spania. Her er noen forslag:

1. Patacona Beach: Hotellet ligger nær Patacona Beach, hvor du kan slappe av på den sandete stranden, svømme i Middelhavet eller nyte en tur langs stranden.

2. Vannsport: Patacona Beach tilbyr ulike vannsportsaktiviteter som jetski, paddleboarding og kajakkpadling. Du kan leie utstyr fra lokale leverandører og ha en spennende dag på stranden.

3. Valencia gamleby: Ta en kort kjøretur eller offentlig transport til Valencias gamleby, hvor du kan utforske historiske attraksjoner som Valencia Cathedral, Plaza de la Virgen og Central Market. Nyt de sjarmerende gatene, vakker arkitektur og lokale butikker.

4. Bioparc Valencia: Dette er en populær dyrehage i Valencia, med naturtro habitater der dyrene beveger seg fritt. Det er et flott sted å tilbringe en dag omgitt av natur og lære om forskjellige dyrearter.

5. City of Arts and Sciences: Besøk City of Arts and Sciences, en imponerende arkitektonisk kompleks med futuristiske bygninger. Her finner du flere attraksjoner, inkludert et operahus, et vitenskapsmuseum og en IMAX-kino. Du kan utforske utstillingene, se en forestilling eller bare nyte en spasertur i området.

6. Turia Park: Turia Park er en lang, grønn park som strekker seg gjennom hjertet av Valencia. Her finner du vakre gangstier, sykkelutleie, lekeplasser og hager. Du kan tilbringe en avslappende ettermiddag og nyte parkens ro.

7. Natteliv: Valencia har en pulserende nattelivsscene, med forskjellige barer, klubber og steder med levende musikk. Dra til sentrum for å finne et bredt utvalg av underholdningsmuligheter, fra trendy barer til tradisjonelle tavernaer. Merk at tilgjengelighet og åpningstider kan variere, så det anbefales å sjekke tidsplaner eller kontakte spesifikke steder for oppdatert informasjon.

Topp spørsmål

1. Q: Hva er ApartUP Patacona Sunrise?
1. Q: Hva er ApartUP Patacona Sunrise?1

A: ApartUP Patacona Sunrise er en ferieutleieeiendom som ligger i Alboraya, Spania

2. Den tilbyr fullt møblerte leiligheter for korttidsopphold?
2. Den tilbyr fullt møblerte leiligheter for korttidsopphold?1

3. Q: Hvor mange leiligheter er tilgjengelige?
3. Q: Hvor mange leiligheter er tilgjengelige?1

A: Det er flere leiligheter tilgjengelige på ApartUP Patacona Sunrise

4. Det eksakte antallet kan variere, men det er vanligvis flere alternativer å velge mellom?
4. Det eksakte antallet kan variere, men det er vanligvis flere alternativer å velge mellom?1

5. Q: Hvilke fasiliteter er inkludert i leilighetene?
5. Q: Hvilke fasiliteter er inkludert i leilighetene?1

A: Leilighetene på ApartUP Patacona Sunrise har ulike fasiliteter, inkludert gratis Wi-Fi, aircondition, fullt utstyrte kjøkken, vaskemaskin, TV og sengetøy

6. Noen leiligheter kan også ha en balkong eller terrasse?
6. Noen leiligheter kan også ha en balkong eller terrasse?1

7. Q: Er det parkering tilgjengelig?
7. Q: Er det parkering tilgjengelig?1

A: Ja, ApartUP Patacona Sunrise tilbyr private parkeringsfasiliteter for gjestene sine

8. Det anbefales å undersøke parkeringsmulighetene og eventuelle tilknyttede avgifter før du bestiller?
8. Det anbefales å undersøke parkeringsmulighetene og eventuelle tilknyttede avgifter før du bestiller?1

9. Q: Er eiendommen dyrevennlig?
9. Q: Er eiendommen dyrevennlig?1

A: Dessverre tillater ikke ApartUP Patacona Sunrise kjæledyr

10. Gjester med allergier eller spesifikke krav angående kjæledyr bør ta dette med i betraktning før de bestiller?
10. Gjester med allergier eller spesifikke krav angående kjæledyr bør ta dette med i betraktning før de bestiller?1

11. Q: Hvor langt er det til stranden?
11. Q: Hvor langt er det til stranden?1

A: ApartUP Patacona Sunrise ligger i nærheten av stranden

12. Den er vanligvis innen gangavstand, noe som gjør det praktisk for gjester som ønsker å nyte den vakre kysten i Alboraya?
12. Den er vanligvis innen gangavstand, noe som gjør det praktisk for gjester som ønsker å nyte den vakre kysten i Alboraya?1

13. Q: Kan jeg avbestille bookingen min?
13. Q: Kan jeg avbestille bookingen min?1

A: Avbestillingspolicyen kan variere avhengig av den spesifikke leiligheten og bestillingsvilkårene

14. Det anbefales å se gjennom avbestillingsreglene før du foretar en reservasjon eller kontakte eiendommen direkte for ytterligere informasjon?
14. Det anbefales å se gjennom avbestillingsreglene før du foretar en reservasjon eller kontakte eiendommen direkte for ytterligere informasjon?1

15. Q: Finnes det restauranter og butikker i nærheten?
15. Q: Finnes det restauranter og butikker i nærheten?1

A: Ja, ApartUP Patacona Sunrise ligger i et område med ulike restauranter, kafeer og butikker innen gangavstand

16. Gjestene har tilgang til et utvalg spisesteder og nærbutikker i nærheten?
16. Gjestene har tilgang til et utvalg spisesteder og nærbutikker i nærheten?1

17. Q: Er det offentlig transport tilgjengelig?
17. Q: Er det offentlig transport tilgjengelig?1

A: ApartUP Patacona Sunrise er godt forbundet med offentlig transport

18. Det er busstopp og trikkeholdeplasser i nærheten, som gjør det enkelt for gjestene å utforske de omkringliggende områdene eller komme seg til sentrum av Valencia?
18. Det er busstopp og trikkeholdeplasser i nærheten, som gjør det enkelt for gjestene å utforske de omkringliggende områdene eller komme seg til sentrum av Valencia?1

19. Q: Er det noen ekstra avgifter eller skatter?
19. Q: Er det noen ekstra avgifter eller skatter?1

A: ApartUP Patacona Sunrise kan belaste ekstra avgifter eller skatter, som for eksempel et rengjøringsgebyr eller turistskatt

20. Det anbefales å undersøke eventuelle ekstra kostnader eller skatter før du bekrefter en reservasjon?
20. Det anbefales å undersøke eventuelle ekstra kostnader eller skatter før du bekrefter en reservasjon?1

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Heis
Underholdning og avslapping
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Utendørsbasseng
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av ApartUP Patacona Sunrise
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.