Spania, Albarracin

Casa Jarreta Azagra Albarracin

C/AZAGRA 18 BAJO Albarracin, Spania Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Casa Jarreta Azagra Albarracin
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
0.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

C/AZAGRA 18 BAJO Albarracin, Spania

Rundt hotellet "Casa Jarreta Azagra Albarracin" i Albarracin, Spania, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen av de bemerkelsesverdige stedene og interessante punktene i nærheten inkluderer:

1. Albarracin Gamlebyen: Hotellet ligger i hjertet av Albarracins historiske gamleby, kjent for sin godt bevarte middelalderske arkitektur og sjarm.

2. Albarracin Katedral: Albarracin-katedralen, en vakker romansk kirke, ligger bare en kort spasertur fra hotellet.

3. Albarracin Slott: Det imponerende Albarracin-slottet, som stammer fra

10. århundre, ligger på toppen av en ås med utsikt over byen. Det er en populær attraksjon for turister.

4. Museo Diocesano de Albarracin: Dette museet viser religiøs kunst og gjenstander fra regionen, og ligger i nærheten av hotellet.

5. Plaza Mayor: Albarracins hovedtorg, Plaza Mayor, er et livlig samlingssted med kafeer, restauranter og butikker. Det er et utmerket sted å slappe av og nyte atmosfæren.

6. Sierra de Albarracin Natural Park: Hotellet ligger i nærheten av Sierra de Albarracin Natural Park, som tilbyr muligheter for fotturer, naturvandringer og utendørsaktiviteter.

7. Rambla de Albarracin: Dette området ved elvebredden er et pittoresk sted å gå tur, med vakker utsikt over det omkringliggende landskapet og Albarracin-elven.

8. Lokale restauranter og butikker: Albarracin har ulike tradisjonelle spanske spisesteder, tapasbarer og håndverksbutikker der besøkende kan utforske det lokale kjøkkenet og kjøpe suvenirer. Dette er bare noen få eksempler på hva som finnes rundt hotellet "Casa Jarreta Azagra Albarracin" i Albarracin, Spania.

map
Casa Jarreta Azagra Albarracin
Leilighet

Til sentrum0.2

Om hotellet

Om

'Casa Jarreta Azagra Albarracin' er et hotell som ligger i Albarracin, Spania. Det tilbyr komfortable rom og måltider for gjestene. Hotellet har flere typer rom for å imøtekomme ulike preferanser og gruppestørrelser. Romalternativene inkluderer enkeltrom, dobbeltrom og familierom. Hvert rom er designet med moderne fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for gjestene. Rommene er utstyrt med komfortable senger, eget bad, oppvarming, aircondition og gratis Wi-Fi. Når det gjelder måltider, tilbyr 'Casa Jarreta Azagra Albarracin' en restaurant på stedet der gjestene kan nyte deilige måltider. Restauranten serverer en rekke tradisjonelle spanske retter, inkludert lokale delikatesser. Måltidene er laget med ferske og lokalt produserte ingredienser for å gi en autentisk spiseopplevelse. I tillegg til komfortable rom og deilige måltider, tilbyr hotellet også ekstra fasiliteter og tjenester for å forbedre gjesteopplevelsen. Dette kan inkludere en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring, vaskeritjeneste og gratis parkering for gjester som kommer med bil. Albarracin er en sjarmerende middelalderby i Spania, kjent for sin godt bevarte historiske arkitektur og vakre omgivelser. Å bo på 'Casa Jarreta Azagra Albarracin' gir en praktisk base for å utforske byen og dens attraksjoner. Totalt sett tilbyr 'Casa Jarreta Azagra Albarracin' gjestene komfortabel overnatting, deilige måltider og en praktisk beliggenhet i Albarracin, Spania. Uansett om du besøker for fritid eller forretningsformål, har hotellet som mål å gi et hyggelig og minneverdig opphold.

Underholdning

Her er noen underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Casa Jarreta Azagra Albarracin' i Albarracin, Spania:

1. Albarracin Historic Center: Utforsk den sjarmerende middelalderbyen Albarracin ved å gå gjennom de trange gatene, beundre de historiske bygningene og ta vakre bilder av Guadalaviar-elven.

2. Albarracin Castle: Besøk Albarracin Castle, som tilbyr fantastisk panoramautsikt over byen og det omkringliggende landskapet.

3. Museo Diocesano de Albarracin: Oppdag den religiøse historien til Albarracin ved å besøke dette museet, som huser en samling religiøse gjenstander og kunstverk.

4. Eventyraktiviteter: Albarracin er kjent for sine muligheter for utendørs eventyraktiviteter, inkludert fjellklatring, fotturer og terrengsykling. Du kan finne lokale selskaper som tilbyr guidede turer og utleie av utstyr for disse aktivitetene.

5. Natural Park of the Stone Monastery: Ligger rett utenfor Albarracin, er denne naturparken perfekt for fotturer og å nyte vakre landskap og steinformasjoner.

6. Cueva del Diablo: Utforsk 'Cueva del Diablo' (Djevelens hule), en naturlig grotte som ligger nær Albarracin og som antas å ha fungert som gjemmested for banditter i fortiden.

7. Lokale festivaler: Sjekk om det er noen lokale festivaler eller arrangementer som finner sted under ditt besøk i Albarracin. Byen arrangerer ofte kulturelle og religiøse feiringer som inkluderer tradisjonell musikk, dans og mat. Vær oppmerksom på at noen av disse attraksjonene kan ha begrensede åpningstider eller sesongavhengighet, så det anbefales å sjekke programmet deres på forhånd.

Topp spørsmål

1. Hva er Casa Jarreta Azagra Albarracin?
1. Hva er Casa Jarreta Azagra Albarracin?1

Casa Jarreta Azagra Albarracin er et populært feriehus som ligger i byen Albarracin, Spania

2. Hvordan kan jeg booke et opphold på Casa Jarreta Azagra Albarracin?
2. Hvordan kan jeg booke et opphold på Casa Jarreta Azagra Albarracin?1

Du kan booke et opphold på Casa Jarreta Azagra Albarracin gjennom ulike online plattformer eller ved å kontakte eiendommen direkte

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Casa Jarreta Azagra Albarracin?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på Casa Jarreta Azagra Albarracin?1

Casa Jarreta Azagra Albarracin tilbyr fasiliteter som fullt utstyrte kjøkken, komfortable soverom, eget bad, oppholdsrom, spisestue, gratis Wi-Fi og en terrasse eller uteplass

4. Er Casa Jarreta Azagra Albarracin dyrevennlig?
4. Er Casa Jarreta Azagra Albarracin dyrevennlig?1

Det er best å sjekke med eiendommen direkte angående deres kjæledyr-politikk da denne kan variere

5. Hvilke nærliggende attraksjoner kan jeg besøke mens jeg bor på Casa Jarreta Azagra Albarracin?
5. Hvilke nærliggende attraksjoner kan jeg besøke mens jeg bor på Casa Jarreta Azagra Albarracin?1

Casa Jarreta Azagra Albarracin ligger beleilig til i nærheten av attraksjoner som Albarracin katedralen, Museo Diocesano og den pittoreske middelalderbyen Albarracin. Det er også en flott base for å utforske den naturlige skjønnheten i Sierra de Albarracin regionen

6. Er det restauranter og butikker i nærheten av Casa Jarreta Azagra Albarracin?
6. Er det restauranter og butikker i nærheten av Casa Jarreta Azagra Albarracin?1

Ja, Casa Jarreta Azagra Albarracin ligger innen gangavstand til restauranter, butikker og andre fasiliteter i byen Albarracin

7. Er det parkeringsplass tilgjengelig på Casa Jarreta Azagra Albarracin?
7. Er det parkeringsplass tilgjengelig på Casa Jarreta Azagra Albarracin?1

Ja, Casa Jarreta Azagra Albarracin tilbyr parkeringsfasiliteter for gjestene

8. Hva er innsjekking/utsjekking-policyen på Casa Jarreta Azagra Albarracin?
8. Hva er innsjekking/utsjekking-policyen på Casa Jarreta Azagra Albarracin?1

Innsjekking og utsjekkingstidene kan variere, så det er anbefalt å bekrefte dette med eiendommen på forhånd

9. Er det noen spesifikke husregler på Casa Jarreta Azagra Albarracin?
9. Er det noen spesifikke husregler på Casa Jarreta Azagra Albarracin?1

Avhengig av eiendommen kan det være spesifikke husregler som for eksempel ikke-røyking eller ikke tillatt med fester. Det anbefales å sjekke med eiendommen angående deres spesifikke regler.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Anmeldelse av Casa Jarreta Azagra Albarracin
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.