Spania, Aberin

Propiedad de Arinzano

Ctra NA-132 Km. 3,1 Aberin, Spania Hotell
1 tilbud — Se tilbud
Propiedad de Arinzano
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Flerspråklig personale
  • Bagasjeoppbevaring
  • Møterom
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
0.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Ctra NA-132 Km. 3,1 Aberin, Spania

Rundt hotellet "Propiedad de Arinzano" i Aberin, Spania, finnes det flere attraksjoner og aktiviteter å utforske. Her er noen nærliggende steder som er interessante:

1. Arinzano-vingård: Hotellet ligger på en vingård, og gjestene kan ta turer og smake på vin på Arinzano-vingården. De produserer kvalitetsviner og tilbyr en vakker setting for vinentusiaster.

2. Arinzano-parken: Hotellet er omgitt av pittoreske parkområder, som gir rikelig med muligheter for avslappende turer, piknik og å nyte det naturskjønne området.

3. Aberin landsby: Hotellet ligger i Aberin, en sjarmerende landsby i regionen Navarra. Du kan utforske landsbyen og oppleve lokal kultur, arkitektur og tradisjonelt kjøkken.

4. Puente La Reina/Gares: En kort kjøretur fra Aberin kan du besøke Puente La Reina/Gares, en historisk by kjent for sin middelalderbro, kirker og pilegrimsruter. Det er et populært stoppested for de som reiser langs Camino de Santiago.

5. Natur- og turstier: Det omkringliggende området tilbyr ulike naturreservater, turstier og fottureruter for friluftsentusiaster. Du kan utforske landsbygda og nyte de naturlige landskapene i Navarra.

6. Pamplona: Hovedstaden i Navarra, Pamplona, ligger innen kjøreavstand fra Aberin. Kjent for de berømte oksekravlene under San Fermín-festivalen, tilbyr Pamplona en livlig gammelby, historiske bygninger og kulturelle attraksjoner. Dette er bare noen få eksempler på hva du kan finne rundt hotellet "Propiedad de Arinzano" i Aberin, Spania.

map
Propiedad de Arinzano
Hotell

Til sentrum0.0

Om hotellet

Om

Eiendommen til Arinzano er et luksushotell som ligger i Aberin, Spania. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene som tilbys: Hotell: - Eiendommen til Arinzano ligger på et vakkert og stort eiendomsselskap spredt over 2200 mål, omgitt av vingårder og vakre landskap. - Hotellet tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert et treningssenter, utendørs svømmebasseng, spa og velværesenter. - Eiendommen har også sitt eget vineri, der gjestene kan ta turer og nyte vinsmaking. Rommene: - Hotellet tilbyr ulike typer rom og suiter, hver elegant designet og godt utstyrt for å gi et komfortabelt og avslappende opphold. - Rommene er romslige og har luksuriøse fasiliteter som myke senger, flatskjerm-TV, minibar og private balkonger eller terrasser med fantastisk utsikt over omkringliggende vinmarker og landsbygda. - Dekoren er moderne og kombinerer moderne elementer med tradisjonelle innslag for å skape en unik atmosfære. Måltider: - Eiendommen til Arinzano har en gourmetrestaurant på stedet som tilbyr en spiseopplevelse med det fineste av lokal og internasjonal mat. - Restauranten fokuserer på å bruke ferske, sesongbaserte ingredienser fra regionen, og rettene blir ekspertpreparert av dyktige kokker. - Gjestene kan også nyte utendørs servering på terrassen med utsikt over det vakre landskapet. - Hotellet tilbyr ulike måltidsalternativer, inkludert overnatting med frokost, halvpensjon og helpensjon. Alt i alt gir eiendommen til Arinzano en luksuriøs og fredelig oase for gjestene, med enestående gjestfrihet, komfortable bofasiliteter og gode spisemuligheter midt i det pittoreske spanske landskapet.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Propiedad de Arinzano' i Aberin, Spania. Noen av de populære attraksjonene inkluderer:

1. Besøk Bodegas Arinzano: Hotellet ligger i Arinzano vingårdsområde, som tilbyr vinsmaking og omvisninger. Utforsk vinmarkene, lær om vinproduksjonsprosessen og smak deres eksklusive viner.

2. Pamplona: Bare en kort kjøretur unna ligger Pamplona, kjent for sitt årlige løp med okser under San Fermín-festivalen. Utforsk den sjarmerende gamlebyen, besøk tyrefekterarenaen og nyt deilig baskisk mat.

3. La Rioja vinregion: Aberin ligger midt i den velkjente La Rioja vinregionen. Ta en dagstur til nærliggende vingårder som Marqués de Riscal, Bodegas Muga eller Bodegas Ysios for å nyte vinsmaking og omvisninger.

4. Naturparker: Hotellet er omgitt av vakre naturparker, som Urbasa-Andía naturpark og Bardenas Reales naturpark. Nyt fotturer, sykling og fugletitting i disse pittoreske områdene.

5. Olite slott: Besøk den pittoreske byen Olite, kjent for sitt imponerende middelalderslott, Palacio Real de Olite. Utforsk slottets tårn, gårdsplasser og hager, og lær om dets historie.

6. Festivaler og arrangementer: Sjekk den lokale arrangementkalenderen for festivaler og kulturelle arrangementer som finner sted i området under oppholdet ditt. Det arrangeres tradisjonelle feiringer, musikkfestivaler og mat- og vinmesser som viser regionens rike kultur. Dette er bare noen av underholdningsmulighetene i nærheten av hotellet 'Propiedad de Arinzano' i Aberin, Spania. Hotellpersonalet vil være glade for å gi ytterligere anbefalinger og hjelpe med å organisere aktiviteter eller utflukter.

Topp spørsmål

1. Hva er Propiedad de Arinzano?
1. Hva er Propiedad de Arinzano?1

Propiedad de Arinzano er et kjent vingård og eiendom i Aberin, Spania. Det er kjent for å produsere viner av høy kvalitet og tilby en unik vinfremstilling opplevelse

2. Hvordan kan jeg besøke Propiedad de Arinzano?
2. Hvordan kan jeg besøke Propiedad de Arinzano?1

For å besøke Propiedad de Arinzano kan du bestille en vinsmaking eller tur gjennom deres nettside eller ved å kontakte deres besøkssenter. Eiendommen er åpen for publikum og tilbyr guidede turer av deres vinmarker, vinfremstillingsfasiliteter og kjellere

3. Hvilke typer vin produserer Propiedad de Arinzano?
3. Hvilke typer vin produserer Propiedad de Arinzano?1

Propiedad de Arinzano spesialiserer seg på produksjon av røde viner, spesielt de laget av Tempranillo og Cabernet Sauvignon druesorter. De produserer også noen hvite viner ved hjelp av Chardonnay druesorten

4. Er det en restaurant på Propiedad de Arinzano?
4. Er det en restaurant på Propiedad de Arinzano?1

Ja, Propiedad de Arinzano har en restaurant kalt "La Vina de Arinzano" på eiendommen. Den tilbyr en kulinarisk opplevelse der gjestene kan nyte deilig lokal mat sammen med deres eksklusive viner

5. Er det overnattingsmuligheter på Propiedad de Arinzano?
5. Er det overnattingsmuligheter på Propiedad de Arinzano?1

Ja, Propiedad de Arinzano har et luksushotell på eiendommen kalt "Hotel & Spa Arinzano." Det tilbyr komfortable rom, spa-fasiliteter og fantastisk utsikt over de omkringliggende vinmarkene

6. Kan jeg kjøpe vin fra Propiedad de Arinzano på nettet?
6. Kan jeg kjøpe vin fra Propiedad de Arinzano på nettet?1

Ja, du kan kjøpe vin fra Propiedad de Arinzano gjennom deres nettside eller andre nettbutikker for vin. De tilbyr et bredt utvalg av deres karakteristiske viner, både røde og hvite varianter

7. Sender Propiedad de Arinzano viner internasjonalt?
7. Sender Propiedad de Arinzano viner internasjonalt?1

Ja, Propiedad de Arinzano tilbyr internasjonal frakt for deres viner. Det er imidlertid lurt å sjekke deres nettside eller kontakte deres kundeservice for spesifikke fraktdetaljer og begrensninger basert på din lokasjon

8. Arrangerer Propiedad de Arinzano arrangementer eller bryllup?
8. Arrangerer Propiedad de Arinzano arrangementer eller bryllup?1

Ja, Propiedad de Arinzano er kjent for å arrangere arrangementer og bryllup. Eiendommen tilbyr pittoreske steder for feiringer og tilbyr arrangementplanleggingstjenester for å sikre en minneverdig opplevelse

9. Finnes det noen vin klubber eller medlemsprogrammer på Propiedad de Arinzano?
9. Finnes det noen vin klubber eller medlemsprogrammer på Propiedad de Arinzano?1

Ja, Propiedad de Arinzano har en vin klubb kalt "Club de Arinzano" for vinentusiaster. Medlemmer mottar eksklusive fordeler, som rabatter på viner, prioritet tilgang til begrensede utgivelser og invitasjoner til spesielle arrangementer

10. Kan jeg besøke Propiedad de Arinzano uten en reservasjon?
10. Kan jeg besøke Propiedad de Arinzano uten en reservasjon?1

Mens det anbefales å bestille tur, vinsmaking og restaurantbesøk, huser Propiedad de Arinzano også drop-in gjester avhengig av tilgjengelighet. Imidlertid, for å sikre en sømløs opplevelse, er det lurt å bestille på forhånd.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Flerspråklig personale
  • Møterom
Ekstra tjenester
  • Bagasjeoppbevaring
Anmeldelse av Propiedad de Arinzano
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.