Spania, En Coruna

Eurostars Blue Coruna

Calle Juana De Vega 7 En Coruna, Spania Hotell
1 tilbud fra 750 NOK Se tilbud
Eurostars Blue Coruna
Eurostars Blue Coruna
Eurostars Blue Coruna
Eurostars Blue Coruna
Eurostars Blue Coruna
Eurostars Blue Coruna
Eurostars Blue Coruna
Eurostars Blue Coruna
Eurostars Blue Coruna
Eurostars Blue Coruna
Eurostars Blue Coruna
Eurostars Blue Coruna
Eurostars Blue Coruna
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Sykkelutleie
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
Vis alle fasiliteter 18
Beliggenhet
Til sentrum
0.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calle Juana De Vega 7 En Coruna, Spania

Hotellet 'Eurostars Blue Coruna' ligger i A Coruna, Spania. I nærheten finner man følgende attraksjoner og interessepunkter:

1. Riazor Beach: Hotellet ligger bare en kort spasertur fra Riazor Beach, kjent for sin gyldne sand, klare vann og livlige strandpromenade.

2. La Coruña Marina: Marinaen ligger i nærheten av hotellet og tilbyr et pittoresk område med ulike fritidsaktiviteter, kafeer og restauranter.

3. Hercules Tower (Torre de Hércules): Dette gamle romerske fyrtårnet, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste, er en populær turistattraksjon og ligger cirka 3 kilometer fra hotellet.

4. San Anton Castle: Beliggende på en liten øy nær byen, er denne

16. århundre-festningen et flott sted for å nyte utsikten over A Corunas havn, og den ligger omtrent 7 kilometer fra hotellet.

5. Maria Pita Square: En livlig plass i hjertet av A Corunas gamleby, oppkalt etter en lokal heltinne, Maria Pita. Plassen er kjent for sin vakre arkitektur, kafeer og butikker.

6. Domus Museum: Dette interaktive vitenskapsmuseet tilbyr en interessant utforskning av mennesker på en morsom og pedagogisk måte, og det ligger i sentrum av byen.

7. Calle Real: En travel gågate med butikker, boutiqueer, kafeer og gateartister, der besøkende kan nyte shopping og utforske den lokale kulturen.

8. Aquarium Finisterrae: En populær attraksjon for marinbiologi-entusiaster, med ulike utstillinger som viser de varierte marine økosystemene i Galicia, og det ligger i nærheten av Hercules-tårnet.

9. Plaza de Maria Pita: En sentral plass oppkalt etter Maria Pita, en lokal heltinne, omgitt av historiske bygninger, kafeer og butikker.

10. A Coruña City Hall: Ligger i hjertet av byen, er rådhuset en imponerende nyklassisistisk bygning verdt å utforske på grunn av sin arkitektoniske skjønnhet. Dette er bare noen få eksempler på hva som er i nærheten av 'Eurostars Blue Coruna' i A Coruna, Spania. Byen tilbyr en rik kulturarv, vakre strender og en livlig atmosfære som besøkende kan nyte.

map
Eurostars Blue Coruna
Hotell

Til sentrum0.9

Om hotellet

Om

Eurostars Blue Coruna er et moderne hotell som ligger i A Coruna, Spania. Det ligger kort gangavstand fra stranden og tilbyr enkel tilgang til forskjellige butikker, restauranter og attraksjoner i området. Hotellet har komfortable og velutstyrte rom der gjestene kan slappe av. Hvert rom er utstyrt med fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Noen rom har også fantastisk utsikt over havet eller byen. Gjester som bor på Eurostars Blue Coruna kan benytte seg av en rekke fasiliteter og tjenester som tilbys av hotellet. Dette inkluderer døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring, romservice, et treningssenter og et business-senter. Hotellet har også en takterrasse der gjestene kan nyte den vakre utsikten over området. Når det gjelder mat, har hotellet en restaurant på stedet som serverer en deilig frokostbuffé hver morgen. Restauranten tilbyr også et utvalg av lokale og internasjonale retter til lunsj og middag, slik at gjestene kan tilfredsstille sine kulinariske behov uten å forlate hotellet. For de som ønsker å utforske området, ligger Eurostars Blue Coruna beleilig nær populære attraksjoner som Hercules Tower, Orzan-stranden og Domus-museet. Hotellet ligger også en kort kjøretur fra sentrum, der gjestene kan finne flere spisesteder, shoppingmuligheter og underholdningstilbud. Samlet sett tilbyr Eurostars Blue Coruna komfortable rom, praktiske fasiliteter og en flott beliggenhet for reisende som besøker A Coruna, Spania. Enten du er på forretningsreise eller på en avslappende ferie, har dette hotellet alt du trenger for et hyggelig opphold.

Barn

Eurostars Blue Coruna hotell i A Coruna, Spania har ingen spesifikke fasiliteter eller aktiviteter som er rettet mot barn. Likevel kan barn fortsatt nyte oppholdet på hotellet, da det tilbyr komfortable rom og en praktisk beliggenhet for å utforske byen. A Coruna har flere attraksjoner som barn kan glede seg over, for eksempel Domus, et vitenskapsmuseum med interaktive utstillinger, og Aquarium Finisterrae, som har et mangfold av marint liv. I tillegg finnes det parker og lekeplasser i byen der barn kan leke og ha det gøy.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Eurostars Blue Coruna' i A Coruna, Spania. Noen av de populære alternativene inkluderer:

1. Orzan Beach: Ligger bare noen få skritt fra hotellet, er Orzan Beach et flott sted å slappe av, bade og nyte solen.

2. Domus Museum: Ligger ca 2 kilometer fra hotellet, er Domus Museum et interaktivt museum dedikert til mennesket, og viser de ulike aspektene ved kroppen og dens funksjoner.

3. Hercules Tower: Dette gamle romerske fyret er en UNESCOs verdensarvsite og tilbyr fantastisk utsikt over byen og Atlanterhavet. Det ligger rundt 4 kilometer fra hotellet.

4. Maria Pita-plassen: Ligger i den historiske kjernen i A Coruna, er Maria Pita-plassen et levende og livlig sted med ulike kafeer, barer og restauranter. Det er en flott plass for å nyte en drink og se på folk.

5. Aquarium Finisterrae: Dette akvariet ligger rundt 3 kilometer fra hotellet og viser marinelivet fra Atlanterhavet. Det er en populær attraksjon både for voksne og barn.

6. Picasso House Museum: Dette museet ligger rundt 2 kilometer fra hotellet og viser livet og verkene til den anerkjente kunstneren Pablo Picasso, som tilbrakte mye tid i A Coruna.

7. The Tower of Hercules Promenade: Denne promenaden er perfekt for en avslappende spasertur eller sykkeltur langs kysten. Den tilbyr vakker utsikt over byen og Tower of Hercules. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Eurostars Blue Coruna', men det er mange flere attraksjoner, butikker og restauranter å utforske i A Coruna.

Topp spørsmål

1. Hvor langt er Eurostars Blue Coruna fra flyplassen? Eurostars Blue Coruna ligger omtrent 8 kilometer fra A Coruna flyplass.

2. Har Eurostars Blue Coruna et svømmebasseng? Ja, Eurostars Blue Coruna har et innendørs svømmebasseng.

3. Hvordan er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Eurostars Blue Coruna? Gjester kan sjekke inn på Eurostars Blue Coruna fra kl. 14:00 og sjekke ut frem til kl. 12:

00.

4. Er det parkering tilgjengelig på Eurostars Blue Coruna? Ja, Eurostars Blue Coruna tilbyr parkering på stedet for gjestene.

5. Har Eurostars Blue Coruna en restaurant på stedet? Ja, Eurostars Blue Coruna har en restaurant der gjestene kan nyte måltider og drikkevarer.

6. Finnes det et treningsstudio på Eurostars Blue Coruna? Ja, Eurostars Blue Coruna har et treningsstudio som gjestene kan bruke.

7. Er kjæledyr tillatt på Eurostars Blue Coruna? Nei, Eurostars Blue Coruna tillater ikke kjæledyr.

8. Hvilke attraksjoner ligger i nærheten av Eurostars Blue Coruna? Eurostars Blue Coruna ligger i nærheten av flere attraksjoner, inkludert Hercules-tårnet, Orzan-stranden og Maria Pita-torget.

9. Tilbyr Eurostars Blue Coruna Wi-Fi for gjestene? Ja, Eurostars Blue Coruna tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang for gjestene sine.

10. Er Eurostars Blue Coruna et røykfritt hotell? Ja, Eurostars Blue Coruna er et røykfritt hotell.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Sykkelutleie
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Flerspråklig personale
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • TV
 • Skrivebord
Ekstra tjenester
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av Eurostars Blue Coruna
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.