Spania, En Caniza

Casa Rural Cabo de Arans

Lugar Arans 48 48 En Caniza, Spania Landhus/herregård
1 tilbud — Se tilbud
Casa Rural Cabo de Arans
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
2.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Lugar Arans 48 48 En Caniza, Spania

Rundt hotellet "Casa Rural Cabo de Arans" i A Caniza, Spania, finnes det flere bemerkelsesverdige attraksjoner og interessepunkter. Her er noen av dem:

1. A Caniza: Hotellet ligger i byen A Caniza selv, slik at gjestene har enkel tilgang til dens sjarmerende gater, butikker og restauranter.

2. Monte Aloia naturreservat: Dette vakre naturreservatet ligger i nærheten og byr på fantastisk utsikt, turstier og piknikområder. Det er et flott sted for naturinteresserte og friluftsentusiaster.

3. Termas de Prexigueiro: Omtrent 12 kilometer fra A Caniza finner du Termas de Prexigueiro, et termisk spa der besøkende kan nyte avslappende varme kilder og spa-fasiliteter.

4. Santa Maria de Oia kloster: Omtrent 26 kilometer unna ligger dette middelalderske klosteret, som er et bemerkelsesverdig arkitektonisk og historisk sted. Det har utsikt over havet og tilbyr panoramautsikt.

5. Pontevedra: En større by i regionen, Pontevedra, ligger cirka 38 kilometer fra A Caniza. Den har en vakker historisk sentrum med smale gater, torg og historiske bygninger.

6. Kystområder: A Caniza er ikke langt fra den galisiske kysten, så besøkende kan utforske nærliggende strender, fiskerlandsbyer og kystlandskap. Praia America og Baiona er populære kystdestinasjoner som er innen kjøreavstand. Totalt sett er hotellet Casa Rural Cabo de Arans omgitt av en blanding av natur-, historiske og kulturelle attraksjoner, noe som gir gjestene en rekke muligheter til å utforske og nyte regionen.

map
Casa Rural Cabo de Arans
Landhus/herregård

Til sentrum2.7

Om hotellet

Om

Casa Rural Cabo de Aráns er et sjarmerende hotell som ligger i A Caniza, en liten by i provinsen Pontevedra, i regionen Galicia, Spania. Hotellet ligger i en landlig setting, omgitt av vakker natur og tilbyr gjestene en fredelig og avslappende atmosfære. Hotellet har komfortable og romslige rom, hver smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter. Rommene er designet for å gi gjestene et komfortabelt opphold, og har fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, eget bad og gratis Wi-Fi. Casa Rural Cabo de Aráns tilbyr også et utvalg av fasiliteter og tjenester som gjestene kan nyte. Hotellet har en hage hvor gjestene kan slappe av, samt en terrasse med vakker utsikt over landskapet rundt. Det er også et koselig oppholdsrom med peis, perfekt for avslapping med en bok eller hyggelig samtale med andre gjester. Når det gjelder mat, tilbyr hotellet en deilig frokost hver morgen, som er inkludert i romprisen. Frokosten består av et utvalg av ferske og lokale produkter, inkludert brød, bakverk, frukt og kaffe. Hotellet har ikke egen restaurant, men det finnes flere spisesteder i gangavstand i byen A Caniza. Alt i alt gir Casa Rural Cabo de Aráns et komfortabelt og sjarmerende overnattingsalternativ for de som ønsker å utforske den vakre regionen Galicia i Spania.

Underholdning

Noen mulige underholdningsalternativer i nærheten av hotellet "Casa Rural Cabo de Arans" i A Caniza, Spania kan inkludere:

1. Vinsmaking: Hotellet ligger i Rías Baixas vinregion, kjent for sine Albariño-viner. Du kan besøke nærliggende vingårder som Bodegas Adegas Galegas eller Pazo Casanova for en smaksopplevelse.

2. Utendørsaktiviteter: Hotellet er omgitt av natur, så du kan gå fotturer eller sykle i de nærliggende fjellene, som Serra do Suído, eller utforske de vakre elvene og fossene i nærheten.

3. Lokal gastronomi: A Caniza er kjent for sine deilige tradisjonelle retter, som empanadas og sjømat. Du kan besøke lokale restauranter i byen for å prøve ut det lokale kjøkkenet.

4. Termalbad: Termas Prexigueiro, et kjent termalbadkompleks, ligger bare en kort kjøretur fra hotellet. Du kan slappe av og nyte de naturlige varme kildene i en vakker setting.

5. Kulturelle besøk: Du kan utforske den sjarmerende byen A Caniza selv, besøke historiske bygninger som Soutemaior slott eller Santiago sognekirke, eller delta på lokale musikk- eller kulturarrangementer, hvis det skjer noen under besøket ditt. Vær oppmerksom på at det alltid anbefales å sjekke tilgjengeligheten og åpningstidene til disse aktivitetene eller attraksjonene på forhånd.

Topp spørsmål

1. Hva er Casa Rural Cabo de Arans?
1. Hva er Casa Rural Cabo de Arans?1

Casa Rural Cabo de Arans er et sjarmerende landlig hus som ligger i A Caniza, Spania.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Casa Rural Cabo de Arans?
2. Hvilke fasiliteter tilbyr Casa Rural Cabo de Arans?1

Huset tilbyr et utvalg fasiliteter, inkludert gratis Wi-Fi, et fullt utstyrt kjøkken, en romslig stue, privat parkering og en vakker hage med utendørs sitteplasser.

3. Hvor mange soverom har Casa Rural Cabo de Arans?
3. Hvor mange soverom har Casa Rural Cabo de Arans?1

Huset har tre soverom og kan komfortabelt huse opptil seks gjester.

4. Er Casa Rural Cabo de Arans kjæledyrvennlig?
4. Er Casa Rural Cabo de Arans kjæledyrvennlig?1

Ja, Casa Rural Cabo de Arans er kjæledyrvennlig og tillater gjester å ta med sine pelskledde venner.

5. Finnes det et svømmebasseng på Casa Rural Cabo de Arans?
5. Finnes det et svømmebasseng på Casa Rural Cabo de Arans?1

Nei, det er ingen svømmebasseng på eiendommen. Imidlertid kan gjestene nyte de nærliggende naturlige attraksjonene og elvene for bading og vannaktiviteter.

6. Hva er de nærliggende attraksjonene til Casa Rural Cabo de Arans?
6. Hva er de nærliggende attraksjonene til Casa Rural Cabo de Arans?1

Huset ligger i nærheten av flere attraksjoner, inkludert elven Tea, Spa of Mondariz, arkeologiske stedet Castro de Troña og den historiske byen A Caniza.

7. Finnes det noen restauranter eller butikker i nærheten?
7. Finnes det noen restauranter eller butikker i nærheten?1

Ja, Casa Rural Cabo de Arans ligger beleilig til innen gangavstand fra restauranter, barer og butikker i A Caniza.

8. Hvordan kan jeg bestille et opphold på Casa Rural Cabo de Arans?
8. Hvordan kan jeg bestille et opphold på Casa Rural Cabo de Arans?1

Du kan bestille et opphold på Casa Rural Cabo de Arans enten ved å kontakte eiendommen direkte eller gjennom ulike online bookingplattformer.

9. Er det parkering tilgjengelig på Casa Rural Cabo de Arans?
9. Er det parkering tilgjengelig på Casa Rural Cabo de Arans?1

Ja, huset tilbyr privat parkering for gjester.

10. Hva er innsjekking og utsjekkingstiden på Casa Rural Cabo de Arans?
10. Hva er innsjekking og utsjekkingstiden på Casa Rural Cabo de Arans?1

Innsjekkingstiden er vanligvis om ettermiddagen, mens utsjekkingstiden er om morgenen. Det er imidlertid tilrådelig å bekrefte den nøyaktige timingen med eiendommen før ankomst.

Anmeldelse av Casa Rural Cabo de Arans
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.