Sør-Afrika, Cape Town

Colona Castle

1 Verwood Street, Off Old Boyes Drive Cape Town, Sør-Afrika Hotell
1 tilbud fra 1197 NOK Se tilbud
Colona Castle
Colona Castle
Colona Castle
Colona Castle
Colona Castle
Colona Castle
Colona Castle
Colona Castle
Colona Castle
Colona Castle
Colona Castle
Colona Castle
Colona Castle
Colona Castle
Colona Castle
Colona Castle
Colona Castle
Colona Castle
Colona Castle
Colona Castle
Colona Castle
Colona Castle
Colona Castle
Colona Castle
Colona Castle
Colona Castle
Colona Castle
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Bowlingbane
 • Sykkelutleie
 • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 41
Beliggenhet
Til sentrum
19.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

1 Verwood Street, Off Old Boyes Drive Cape Town, Sør-Afrika

Rundt Colona Castle, som ligger i Cape Town, Sør-Afrika, vil du finne et variert utvalg av attraksjoner og fasiliteter, inkludert:

1. Silvermine Nature Reserve: En vakker naturreservat som tilbyr turstier, piknikområder og scenic utsikt. Det ligger ca 3 kilometer fra hotellet.

2. Westlake Golf Club: En golfbane som ligger omtrent 3 kilometer fra hotellet, perfekt for golfentusiaster.

3. Kalk Bay: En sjarmerende kystlandsby kjent for sine eksentriske butikker, kunstgallerier og sjømatrestauranter. Den ligger ca 8 kilometer fra hotellet.

4. Muizenberg Beach: En av Cape Towns mest populære strender, kjent for sine fargerike strandhytter og utmerkede surfeforhold. Det ligger ca 10 kilometer fra hotellet.

5. Constantia Vinrute: Sør-Afrikas eldste vinproduserende region, som tilbyr et variert utvalg av vingårder og smakerom. Constantia Wine Route ligger i nærheten, med noen gårder bare en kort kjøretur unna hotellet.

6. Kirstenbosch National Botanical Garden: En vakker hage kjent for sin mangfoldige innfødte flora, maleriske turstier og sommerkonserter. Den ligger ca 15 kilometer fra hotellet.

7. Cape Point: En pittoresk naturreservat som ligger på den sørlige spissen av Cape Peninsula, og tilbyr spektakulære utsikter, turstier og det ikoniske Cape Point Lighthouse. Det ligger ca 50 kilometer fra hotellet.

8. Table Mountain: En av Cape Towns mest berømte landemerker, som tilbyr panoramautsikt over byen og omkringliggende områder. Foten av Table Mountain ligger omtrent 25 kilometer fra hotellet. I tillegg ligger Cape Towns sentrum, med sitt livlige kulturliv, shoppingområder og restauranter, ca 20 kilometer unna Colona Castle.

map
Colona Castle
Hotell

Til sentrum19.5

Om hotellet

Om

Colona Castle er et luksushotell som ligger i Cape Town, Sør-Afrika. Det ligger på skråningene av Table Mountain Nature Reserve, og tilbyr fantastisk utsikt over False Bay og det omkringliggende landskapet. Hotellet har syv elegante rom, hver unikt innredet med en kombinasjon av afrikanske og europeiske påvirkninger. Rommene er romslige og har eget bad, king-size senger, samt moderne fasiliteter som aircondition, satellitt-TV og Wi-Fi. Noen av rommene har også private balkonger eller terrasser. Colona Castle tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt opphold for gjestene sine. Dette inkluderer et svømmebasseng, et spa med dampbad og Jacuzzi, et treningsstudio, et bibliotek og et oppholdsrom. Hotellet har også en vakker hage og en terrasse der gjestene kan slappe av og nyte den panoramautsikten. Når det gjelder måltider, tilbyr Colona Castle en deilig matopplevelse. Den lille restauranten serverer en deilig frokost med et utvalg forskjellige alternativer å velge mellom. Lunsj og middag kan også tilbys etter forespørsel, med fokus på gourmetmat laget av ferske, lokalt produserte ingredienser. Gjestene kan nyte måltidene i den elegante spisesalen eller ute på terrassen. I tillegg til sine luksuriøse innkvarteringsalternativer og matmuligheter, ligger Colona Castle praktisk til i nærheten av populære attraksjoner i Cape Town. Hotellet ligger rundt 20 minutters kjøretur fra sentrum og cirka 30 minutter fra Cape Point og det kjente Cape of Good Hope. Alt i alt tilbyr Colona Castle en fredelig og luksuriøs tilflukt for gjester som besøker Cape Town. Med sine fantastiske utsikter, elegante rom og gourmetmat-alternativer, gir det en minneverdig opplevelse for de som søker en avslappende ferie i Sør-Afrika.

Barn

Colona Castle, som ligger i Cape Town, Sør-Afrika, tilbyr ulike aktiviteter for barn. Noen av alternativene inkluderer:

1. Utendørs lekeområde: Hotellet har et avsatt utendørs lekeområde der barna kan leke på husker, sklier og annet utstyr.

2. Svømmebasseng: Colona Castle har et svømmebasseng der barna kan plaske rundt og ha det gøy under tilsyn.

3. Brettspill og leker: Hotellet tilbyr et utvalg brettspill og leker for barna for å holde dem underholdt under oppholdet.

4. Naturopplevelser: Cape Town er rik på dyreliv, og Colona Castle kan arrangere for barna å besøke nærliggende reservater og reservater der de kan lære om dyr og kanskje observere dem i deres naturlige habitater.

5. Sightseeingturer: Hotellet kan hjelpe med å organisere familievennlige sightseeingturer til populære attraksjoner i Cape Town, som Table Mountain, Kirstenbosch National Botanical Garden, eller den nærliggende pingvinkolonien på Boulders Beach.

6. Strandaktiviteter: Cape Town har vakre strender, og hotellet kan organisere strandaktiviteter som sandslottbygging, strandvolleyball eller piknik.

7. Kunst og håndverk: Colona Castle kan arrangere kunst og håndverkssesjoner for barna, der de kan utfolde sin kreativitet og lage egne suvenirer. Det anbefales å ta direkte kontakt med hotellet angående spesifikke aktiviteter og tilgjengelighet under besøket, da tilbudene kan variere over tid.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Colona Castle' i Cape Town, Sør-Afrika. Her er noen muligheter:

1. Vinsmaking: Hotellet ligger i Cape Winelands, som er kjent for sine vingårder og vinmarker. Du kan besøke nærliggende vingårder som Groot Constantia, Klein Constantia og Steenberg Vineyards for vinsmakingsturer.

2. Kirstenbosch National Botanical Garden: Denne vakre botaniske hagen ligger ved foten av Table Mountain i øst og tilbyr en flott mulighet for en avslappende spasertur blant innfødte planter, variert flora og naturskjønne landskap. Den arrangerer også konserter og arrangementer i sommermånedene.

3. Cape Point Nature Reserve: Dette naturreservatet ligger på spissen av Cape Peninsula og tilbyr fantastisk utsikt over havet og klippene. Du kan gå til Cape Point-fyrtårnet, besøke Kapp det gode håp og se dyreliv som bavianer, strutser og bergsebraer.

4. Strender: Hotellet ligger en kort kjøretur unna vakre strender som Muizenberg, Clifton og Camps Bay. Nyt soling, bading og aktiviteter ved strandkanten i disse maleriske kystområdene.

5. Shopping og bespisning: De nærliggende forstedene Constantia, Kalk Bay og Simon's Town tilbyr et utvalg shopping- og bespisningsopplevelser. Utforsk boutiquebutikker, kunstgallerier og nyt deilige lokale retter på de ulike restaurantene og kafeene.

6. Table Mountain: Ta taubanen eller gå opp Table Mountain, en av Cape Towns mest ikoniske landemerker, for en fantastisk utsikt over byen og området rundt.

7. V&A Waterfront: Besøk den travle Victoria & Alfred Waterfront, et populært underholdningsdistrikt med mange butikker, restauranter, barer og attraksjoner som Two Oceans Aquarium og Nelson Mandela Gateway to Robben Island. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av 'Colona Castle'. Hotellpersonalet kan gi mer informasjon og anbefalinger basert på dine preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Colona Castle i Cape Town, Sør-Afrika? - Colona Castle ligger i Lakeside, en forstad i Cape Town, med utsikt over False Bay.

2. Hva er prisområdet for å bo på Colona Castle? - Prisområdet for å bo på Colona Castle varierer avhengig av sesongen og type rom, men det starter vanligvis fra rundt $200 per natt.

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Colona Castle? - Colona Castle tilbyr ulike fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, en hage, et spa, en restaurant, gratis Wi-Fi og gratis parkering.

4. Hvor langt er Colona Castle fra Cape Town sentrum? - Colona Castle ligger omtrent en 25-minutters kjøretur fra Cape Town sentrum, avhengig av trafikkforholdene.

5. Hvor mange rom har Colona Castle? - Colona Castle har ti luksuriøse rom, hver unikt designet og dekorert.

6. Er frokost inkludert i oppholdet på Colona Castle? - Ja, en frokost er inkludert i oppholdet på Colona Castle.

7. Tilbyr Colona Castle flyplasstransport? - Ja, Colona Castle kan ordne flyplasstransport etter forespørsel mot et ekstra gebyr.

8. Er det noen attraksjoner eller aktiviteter i nærheten av Colona Castle? - Ja, det er flere attraksjoner og aktiviteter i nærheten, som fotturer i de nærliggende fjellene, besøke Kirstenbosch National Botanical Garden, utforske Cape Peninsula eller nyte vannsport i False Bay.

9. Er Colona Castle egnet for arrangementer eller bryllup? - Ja, Colona Castle tilbyr arrangement- og bryllupstjenester i deres vakre omgivelser, både innendørs og utendørs.

10. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Colona Castle? - Innsjekking på Colona Castle er vanligvis fra kl. 14:00, og utsjekking er frem til kl. 11:

00. Imidlertid kan de være fleksible basert på tilgjengelighet og forhåndsavtale.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Bowlingbane
 • Sykkelutleie
 • Hage
 • Vindsurfing
 • Hestesport
 • Butikker
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Hårføner
 • Dusj
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Padling
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barneklubb
 • Barnepass/barnaktiviteter med tilsyn
Anmeldelse av Colona Castle
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.