Sør-Afrika, Cape Town

Cape Grace Hotel & Spa

West Quay Road Cape Town, Sør-Afrika Hotell
1 tilbud fra 6959 NOK Se tilbud
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Cape Grace Hotel & Spa
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 43
Beliggenhet
Til sentrum
1.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

West Quay Road Cape Town, Sør-Afrika

Noen populære attraksjoner og landemerker rundt Cape Grace Hotel & Spa i Cape Town, Sør-Afrika inkluderer:

1. Victoria & Alfred Waterfront: Ligger rett ved siden av hotellet og tilbyr et utvalg restauranter, butikker og underholdningsmuligheter.

2. Table Mountain: Et berømt landemerke som kan sees fra hotellet og ligger bare en kort kjøretur unna. Besøkende kan gå til topps eller ta en taubane for fantastisk utsikt over byen.

3. Robben Island: Et UNESCO-verdensarvsted hvor Nelson Mandela ble fengslet. Ferger går fra den nærliggende havnen for å besøke øya.

4. Two Oceans Aquarium: Beliggende på V&A Waterfront, er det en populær attraksjon for familier og viser et variert utvalg av marint liv.

5. Signal Hill: Et annet pittoresk sted nær hotellet med panoramautsikt over byen, havnen og Table Mountain. Det er et populært sted for piknik og solnedganger.

6. Cape Town Stadium: Ligger en kort avstand fra hotellet, er det et fremtredende idrettsstadion som ofte arrangerer konserter og store idrettsarrangementer.

7. Castle of Good Hope: En historisk festning som dateres tilbake til 1600-tallet, er det den eldste eksisterende kolonibygningen i Sør-Afrika og tilbyr guidede turer.

8. Green Point Park: En vakker offentlig park med frodige hager, utendørsskulpturer og turstier. Det er ideelt for piknik eller avslappende spaserturer.

9. District Six Museum: Dette museet dokumenterer tvangsflyttingen av beboere under apartheid og tjener som et minnesmerke over den livlige fellesskapet som ble ødelagt.

10. Long Street: En livlig og travel gate foret med butikker, restauranter, barer og nattklubber. Den er kjent for sitt livlige natteliv. Dette er bare noen få eksempler, da Cape Town tilbyr et bredt spekter av attraksjoner og aktiviteter for besøkende å utforske.

map
Cape Grace Hotel & Spa
Hotell

Til sentrum1.8

Om hotellet

Om

Cape Grace Hotel & Spa er et luksuriøst femstjerners hotell som ligger i Cape Town, Sør-Afrika. Det ligger på en privat kai i Victoria & Alfred Waterfront, og tilbyr fantastisk utsikt over Table Mountain og havnen. Hotellet tilbyr ulike typer rom, inkludert luksusrom, superiorrom og suiter. Hvert rom er elegant designet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Rommene har også eget bad med luksuriøse toalettartikler. Hotellets suiter er kjent for sin romslighet og stilige dekor. Noen suiter tilbyr også private balkonger eller terrasser med panoramautsikt. Penthouse-suiten er den mest luksuriøse varianten, med egen stue, spiseområde og en privat takterrasse med et plaskebasseng. Cape Grace Hotel & Spa tilbyr en førsteklasses spiseopplevelse med sine to prisbelønte restauranter. Signal Restaurant tilbyr en variert meny av internasjonal og lokal mat, med ferske og lokalt produserte ingredienser. Bascule Whisky, Wine, and Cocktail Bar er kjent for sitt omfattende utvalg av whisky og viner, samt deilige bar snacks og lettere måltider. Gjestene kan også nyte hotellets spa-fasiliteter, som tilbyr et utvalg av behandlinger og terapier for avslapning og foryngelse. Spaet har dampbad, regndusj og en rolig lounge. Andre fasiliteter på Cape Grace Hotel & Spa inkluderer et treningssenter, et svømmebasseng og en 24-timers concierge service. Hotellet tilbyr også ulike aktiviteter og utflukter, som vinsmakingsturer, sightseeingturer og yacht-cruise. Alt i alt er Cape Grace Hotel & Spa et luksuriøst og velutstyrt hotell i Cape Town, som tilbyr komfortable rom, gode spisealternativer og et utvalg av fasiliteter for et minneverdig opphold i Sør-Afrika.

Barn

Cape Grace Hotel & Spa i Cape Town, Sør-Afrika tilbyr en rekke fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av disse inkluderer:

1. Kids' Club: Hotellet har en veiledet Kids' Club der barn kan delta i håndverk, leker og aktiviteter.

2. Utendørs lekeområde: Det er et utendørs lekeområde med husker, sklier og annet utstyr for barn å glede seg over.

3. Barnemenyer: Hotellets restauranter tilbyr barnemenyer med et utvalg retter som barn vil like.

4. Barnevakt: Barnevakt kan ordnes ved forespørsel, slik at foreldre kan få litt tid for seg selv.

5. Familievennlige overnattingssteder: Hotellet tilbyr familievennlige overnattingssteder med ekstrasenger eller sammenkoblede rom for å imøtekomme familier med barn.

6. Svømmebasseng: Hotellet har et svømmebasseng der barn kan nyte en svømmetur under oppsyn av foreldrene sine.

7. Nærliggende attraksjoner: Hotellet ligger i nærheten av ulike barnvennlige attraksjoner i Cape Town, som Two Oceans Aquarium, Cape Town Science Centre, og V&A Waterfront, der barn kan nyte shopping, spising og underholdningstilbud. Totalt sett gir Cape Grace Hotel & Spa et utvalg fasiliteter og aktiviteter for å sikre at barn har et hyggelig opphold.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter nær Cape Grace Hotel & Spa i Cape Town, Sør-Afrika. Noen populære alternativer inkluderer:

1. V&A Waterfront: Dette pulserende shopping- og underholdningssenteret ligger innen gangavstand fra hotellet. Det tilbyr et utvalg av restauranter, butikker og underholdningsmuligheter som Two Oceans Aquarium og Cape Wheel.

2. Table Mountain: Ta en taubane til toppen av Table Mountain og nyt panoramautsikten over Cape Town. Det er også turstier for de mer eventyrlystne.

3. Cape Town Comedy Club: Ligger på V&A Waterfront, denne komiklubben tilbyr kveldsforestillinger av lokale og internasjonale komikere.

4. Artscape Theatre Centre: En kort kjøretur fra hotellet, Artscape Theatre Centre er Cape Town's fremste sted for scenekunst. Nyt en kveld med å se et teaterstykke, ballett eller opera.

5. The Labia Theatre: Dette uavhengige kinosenteret i Gardens tilbyr en unik filmopplevelse med sin gammeldagse sjarm og eklektiske filmutvalg.

6. Cape Town Comedy Club: Ligger på V&A Waterfront, denne komiklubben tilbyr kveldsforestillinger av lokale og internasjonale komikere.

7. Long Street: Kjent for sitt pulserende natteliv, er Long Street fylt med barer, klubber og spillesteder for live musikk. Nyt en kveld med dans og underholdning.

8. Kirstenbosch National Botanical Garden: Denne vakre hagen er ideell for en avslappende dagstur. Pakk en piknik, nyt live musikk-konserter om sommeren, og ta en rolig spasertur gjennom de varierte plantesamlingene. Dette er bare noen få alternativer for underholdning nær Cape Grace Hotel & Spa. Det er mange flere attraksjoner og aktiviteter tilgjengelig i Cape Town for å passe ulike preferanser og interesser.

Topp spørsmål

1. Hvilke fasiliteter tilbys på Cape Grace Hotel & Spa i Cape Town, Sør-Afrika? - Cape Grace Hotel & Spa tilbyr et utvalg av fasiliteter inkludert et spa, treningssenter, svømmebasseng, conciergetjenester, gratis Wi-Fi, romservice og et utvalg restauranter og barer.

2. Hva er adressen til Cape Grace Hotel & Spa i Cape Town? - Adressen til Cape Grace Hotel & Spa er West Quay Road, Victoria & Alfred Waterfront, Cape Town, 8001, Sør-Afrika.

3. Hvor mange rom er tilgjengelig på Cape Grace Hotel & Spa? - Cape Grace Hotel & Spa tilbyr 120 luksuriøse rom og suiter for gjestene å velge mellom.

4. Hva er noen populære attraksjoner i nærheten av Cape Grace Hotel & Spa? - Noen populære attraksjoner i nærheten av Cape Grace Hotel & Spa inkluderer V&A Waterfront, Table Mountain, Robben Island, Cape Town Stadium, og Cape Town International Convention Centre.

5. Tilbyr Cape Grace Hotel & Spa flyplasstransport? - Ja, Cape Grace Hotel & Spa tilbyr flyplasstransport for gjester mot en ekstra kostnad. Det er best å kontakte hotellet direkte for å avtale denne tjenesten.

6. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Cape Grace Hotel & Spa? - Innsjekkingstid på Cape Grace Hotel & Spa er kl. 14:00, og utsjekkingstid er kl. 11:

00.

7. Er det parkering tilgjengelig på Cape Grace Hotel & Spa? - Ja, Cape Grace Hotel & Spa tilbyr sikker parkering på stedet for gjestene.

8. Har Cape Grace Hotel & Spa et spa- og velværesenter? - Ja, Cape Grace Hotel & Spa har et luksuriøst spa- og velværesenter hvor gjester kan nyte ulike behandlinger og massasjer.

9. Er kjæledyr tillatt på Cape Grace Hotel & Spa? - Ja, Cape Grace Hotel & Spa tillater kjæledyr, men det anbefales å kontakte hotellet på forhånd for å sjekke spesifikke kjæledyrregler eller begrensninger.

10. Er det en restaurant eller bar på Cape Grace Hotel & Spa? - Ja, Cape Grace Hotel & Spa tilbyr flere spisemuligheter inkludert Signal Restaurant, Bascule Whisky, Wine & Cocktail Bar, og Cape Grace Spa Café.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Bar / Salong
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Butikker
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Minibank / Bankautomat
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Padling
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barnebasseng
 • Barnepass/barnaktiviteter med tilsyn
Anmeldelse av Cape Grace Hotel & Spa
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.