Seychellene, Baie Lazare

Kanasuk Self catering Apartments

Anse Aux Poules Bleues Baie Lazare, Seychellene Leilighet
1 tilbud fra 1332 NOK Se tilbud
Kanasuk Self catering Apartments
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
Vis alle fasiliteter 17
Beliggenhet
Til sentrum
1.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Anse Aux Poules Bleues Baie Lazare, Seychellene

Baie Lazare ligger på den sørvestlige kysten av Mahé, den største øya i Seychellene. Kanasuk Self catering Apartments ligger i dette området og tilbyr en praktisk base for å utforske de omkringliggende attraksjonene. Her er noen steder og attraksjoner som kan finnes rundt hotellet:

1. Baie Lazare-stranden: Hotellet ligger sannsynligvis nær Baie Lazare-stranden, en pittoresk sandstrand kjent for sitt rolige turkise vann og fantastiske solnedganger. Det er et ideelt sted for bading, soling og ulike vannaktiviteter.

2. Petite Anse-stranden: Bare en kort kjøretur fra Baie Lazare ligger Petite Anse-stranden, enda en vakker strand med hvit sand og krystallklart vann. Den er mer avsidesliggende og tilbyr en fredelig atmosfære.

3. Grand Anse-stranden: Beliggende i nabobyen Grand Anse, er dette en av de lengste strendene på Mahé. Den er kjent for sin rå skjønnhet, sterke bølger og pittoreske omgivelser.

4. Anse Soleil: En annen nærliggende strand, Anse Soleil, er kjent for sine livlige korallrev og gode muligheter for snorkling og dykking. Stranden er omgitt av frodig vegetasjon og gir en avslappende atmosfære.

5. Takamaka Bay Rum Distillery: Dette destilleriet er kjent for å produsere Takamaka Bay Rum, en lokal spesialitet. Besøkende kan ta en omvisning på destilleriet, lære om romproduksjonsprosessen og smake på forskjellige varianter av rom.

6. Kaz Zanana: Et tradisjonelt seychellisk kreolsk hus, Kaz Zanana gir innsikt i øyas kultur og historie. Det fungerer som et museum og viser frem tradisjonelle gjenstander, kunst og håndverk.

7. Spisemuligheter: Baie Lazare har flere restauranter og kafeer hvor besøkende kan nyte autentisk kreolsk mat og ferske sjømatretter. Noen populære alternativer inkluderer La Scala Restaurant, Anchor Cafe og Kaz Kreol. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og fasiliteter som kan finnes rundt Kanasuk Self catering Apartments i Baie Lazare, Seychellene.

map
Kanasuk Self catering Apartments
Leilighet

Til sentrum1.1

Om hotellet

Om

Kanasuk Self Catering Apartments, som ligger i Baie Lazare på Seychellene, er et komfortabelt og rimelig overnattingsalternativ for reisende som besøker området. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene som tilbys på Kanasuk Self Catering Apartments: Hotell: Kanasuk Self Catering Apartments er et lite og koselig hotell som tilbyr en avslappet og innbydende atmosfære for gjestene. Eiendommen ligger midt i frodige tropiske hager og tilbyr fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet. Hotellpersonalet er vennlig og oppmerksomt, og sørger for et hyggelig opphold for alle gjester. Rommene: Hotellet har romslige og velholdte leiligheter som er perfekte for familier, par og enslige reisende. Leilighetene er utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre et komfortabelt og hyggelig opphold. Hver leilighet inkluderer et fullt utstyrt kjøkkenkrok, eget bad, aircondition, TV og gratis Wi-Fi-tilgang. Rommene er rene, koselige og gir en fredelig atmosfære for gjestene å slappe av etter en dag med utforsking. Måltider: Kanasuk Self Catering Apartments er et selvbetjent overnattingsalternativ, noe som betyr at gjestene har muligheten til å lage egne måltider i privatlivet til sin egen leilighet. Hver leilighet er utstyrt med kjøkkenkrok som inkluderer komfyr, kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister og essensielle kjøkkenredskaper. Dette gir gjestene muligheten til å tilberede egne måltider i henhold til deres preferanser og kostholdsrestriksjoner. I tillegg er det butikker og supermarkeder i nærheten der gjester kan kjøpe dagligvarer og forsyninger. Selv om måltider ikke blir levert av hotellet, er det flere spisemuligheter i kort gangavstand eller en rask kjøretur fra Kanasuk Self Catering Apartments. Baie Lazare er kjent for sin livlige matkultur og tilbyr et utvalg av lokale og internasjonale retter på sine restauranter og kafeer. Gjestene kan utforske de nærliggende spisemulighetene for å oppleve de rike smakene av seychellisk mat eller fråtse i internasjonale retter. Alt i alt tilbyr Kanasuk Self Catering Apartments i Baie Lazare, Seychellene, komfortabel overnatting med velutstyrte leiligheter og fleksibilitet med selvbetjente fasiliteter. Med sin rolige atmosfære og praktiske beliggenhet, er det et utmerket utgangspunkt for å utforske de vakre omgivelsene på Seychellene.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Kanasuk leilighetene med selvhusholdning i Baie Lazare, Seychellene. Noen populære alternativer inkluderer:

1. Anse Soleil Beach: Denne vakre stranden er bare en kort spasertur fra hotellet og tilbyr solbading, svømming og snorkling muligheter.

2. Baie Lazare Kirke: Besøk den lokale kirken, som er kjent for sin vakre arkitektur og fargede glassvinduer.

3. Baie Lazare Crafts Village: Denne lille landsbyen er hjemsted for lokale kunstnere som lager og selger tradisjonelle Seychelliske håndverk. Du kan kjøpe suvenirer som kurver, treutskjæringer og smykker.

4. Surfing og vannsport: Baie Lazare er et populært sted for surfing og andre vannsportaktiviteter som kajakkpadling og paddleboarding. Du kan leie utstyr eller ta leksjoner fra lokale operatører.

5. Takamaka Bay Distillery: Denne nærliggende destilleriet tilbyr guidede turer der du kan lære om produksjonsprosessen for Seychellisk rom. Turene inkluderer ofte smaksprøver også.

6. Restauranter og barer: Det er flere restauranter og barer i nærheten av Baie Lazare der du kan nyte seychellisk mat og drikke. Noen populære alternativer inkluderer Anchor Cafe, Les Rochers Restaurant og Sand's Restaurant. Merk: Det anbefales alltid å sjekke tilgjengeligheten og åpningstidene for attraksjoner eller aktiviteter før du besøker dem, da de kan være underlagt endringer.

Topp spørsmål

1. Spørsmål: Hvilke fasiliteter er tilgjengelig på Kanasuk Selvservering leiligheter?
1. Spørsmål: Hvilke fasiliteter er tilgjengelig på Kanasuk Selvservering leiligheter?1

Svar: Kanasuk Selvservering leiligheter tilbyr et utvalg fasiliteter inkludert gratis WiFi, fullt utstyrte kjøkken, air condition, private bad, et svømmebasseng, BBQ fasiliteter, og gratis parkering

2. Spørsmål: Er leilighetene ligger i nærheten av noen attraksjoner?
2. Spørsmål: Er leilighetene ligger i nærheten av noen attraksjoner?1

Svar: Ja, Kanasuk Selvservering leiligheter ligger i Baie Lazare, Seychellene, som er nær attraksjoner som Baie Lazare Beach, Petite Anse Beach, og Anse Soleil Beach

3. Spørsmål: Er det spisemuligheter i nærheten?
3. Spørsmål: Er det spisemuligheter i nærheten?1

Svar: Ja, det er flere spisemuligheter tilgjengelig innen kort gangavstand eller kjøretur fra leilighetene

4. Gjester kan utforske lokale restauranter og kafeer for å oppleve Seychellois kjøkken?
4. Gjester kan utforske lokale restauranter og kafeer for å oppleve Seychellois kjøkken?1

5. Spørsmål: Er det et minimumsoppholdskrav på Kanasuk Selvservering leiligheter?
5. Spørsmål: Er det et minimumsoppholdskrav på Kanasuk Selvservering leiligheter?1

Svar: Ja, det er et minimumsoppholdskrav på 3 netter på Kanasuk Selvservering leiligheter

6. Spørsmål: Hvor langt er flyplassen fra leilighetene?
6. Spørsmål: Hvor langt er flyplassen fra leilighetene?1

Svar: Kanasuk Selvservering leiligheter er omtrent 17 km unna Seychellene International Airport, som er en 30 minutters kjøretur

7. Spørsmål: Kan jeg be om transport fra flyplassen?
7. Spørsmål: Kan jeg be om transport fra flyplassen?1

Svar: Ja, flyplasstransport kan ordnes etter forespørsel

8. Gjester bør kontakte leilighetene direkte for å gjøre avtaler og spør om eventuelle ekstra avgifter?
8. Gjester bør kontakte leilighetene direkte for å gjøre avtaler og spør om eventuelle ekstra avgifter?1

9. Spørsmål: Er kjæledyr tillatt på Kanasuk Selvservering leiligheter?
9. Spørsmål: Er kjæledyr tillatt på Kanasuk Selvservering leiligheter?1

Svar: Dessverre, kjæledyr er ikke tillatt på Kanasuk Selvservering leiligheter

10. Spørsmål: Er det en resepsjon på leilighetene?
10. Spørsmål: Er det en resepsjon på leilighetene?1

Svar: Ja, det er en resepsjon på Kanasuk Selvservering leiligheter der gjester kan sjekke inn, be om assistanse, og få informasjon om området og aktiviteter

11. Spørsmål: Er det noen ekstra kostnader eller avgifter?
11. Spørsmål: Er det noen ekstra kostnader eller avgifter?1

Svar: Ja, det kan være ekstra kostnader for tjenester som flyplasstransport, klesvaskfasiliteter, og eventuelle valgfrie tillegg gjester forespør under oppholdet

12. Det er lurt å sjekke med leilighetene direkte for å få en full forståelse av kostnadene?
12. Det er lurt å sjekke med leilighetene direkte for å få en full forståelse av kostnadene?1

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Særskilt røykeområde
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesrens
 • Turistinformasjon
 • Selvbetjent vaskeritjeneste
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Kanasuk Self catering Apartments
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.