Serbia, Ruma

Avenia

119 Glavna Ruma, Serbia Gjestehus
1 tilbud — Se tilbud
Avenia
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Restaurant
 • Minibar
 • Hårføner
 • Heis
 • Kontakt
 • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 11
Beliggenhet
Til sentrum
0.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

119 Glavna Ruma, Serbia

Rundt hotellet Avenia i Ruma, Serbia, finnes det ulike fasiliteter, lokasjoner og interessepunkter. Her er noen steder du kan finne:

1. Ruma bysentrum: Hotellet ligger sentralt i Ruma, så du finner butikker, restauranter og kafeer innen gangavstand.

2. Ruma bypark: Hvis du liker naturen, ligger Ruma bypark i nærheten og tilbyr grønne områder, gangstier og benker for avslapning.

3. Ruma bryggeri: Bare en kort avstand fra hotellet kan du besøke et lokalt bryggeri og smake på tradisjonelle serbiske øl.

4. Ruma historiske museum: Hvis du er interessert i historie og kultur, viser Ruma historiske museum regionens fortid og utstiller artefakter.

5. Ruma ortodokse kirke: Hotellet ligger i nærheten av Ruma ortodokse kirke, hvor du kan beundre dens arkitektoniske skjønnhet og lære om ortodokse kristne tradisjoner.

6. Lokale restauranter og kafeer: Det er mange spisesteder i Ruma, fra tradisjonell serbisk mat til internasjonale retter. Du kan utforske nærliggende spisesteder og nyte lokale delikatesser.

7. Jezero Obedska Bara naturreservat: Omtrent 11 kilometer sørvest for Ruma, tilbyr dette naturområdet muligheter for fugletitting og utforskning av mangfoldig flora og fauna. Dette er bare noen få eksempler på hva du kan finne rundt hotellet Avenia. Området tilbyr en blanding av kulturelle, naturlige og fritidsaktiviteter for besøkende.

map
Avenia
Gjestehus

Til sentrum0.9

Om hotellet

Om

'Avenia' er et hotell som ligger i Ruma, Serbia. Hotellet tilbyr et utvalg av rom for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Rommene på 'Avenia' er godt møblert og utstyrt med moderne fasiliteter. De er designet for å gi komfort og bekvemmelighet for gjestene under oppholdet. Hotellet tilbyr ulike typer rom, inkludert enkeltrom, dobbeltrom, tvillingerom og familierom. Hvert rom har aircondition, flatskjerm-TV, minibar, gratis Wi-Fi-tilgang og eget bad med gratis toalettartikler. Hotellet har også en restaurant som serverer både lokale og internasjonale retter. Gjestene kan nyte en buffetfrokost med et utvalg av frukt, bakverk, frokostblandinger, egg og varme og kalde drikker. Restauranten tilbyr også à la carte-alternativer til lunsj og middag, med en variert meny som passer til ulike smaker og kostpreferanser. Hotellets kokker bruker førsteklasses ingredienser for å tilberede deilige og smakfulle retter. I tillegg til restauranten har 'Avenia' også en bar der gjestene kan slappe av og nyte et utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikker. Baren har en koselig og innbydende atmosfære, noe som gjør det til et perfekt sted å slappe av etter en lang dag. Totalt sett tilbyr 'Avenia' komfortable og velutstyrte rom i tillegg til deilige måltider. Beliggenheten i Ruma, Serbia gjør det til et populært valg for både forretningsreisende og fritidsreisende.

Underholdning

Her er noen underholdningsalternativer i nærheten av Hotel Avenia i Ruma, Serbia:

1. Ruma bypark - Ligger i nærheten av hotellet, er Ruma bypark en grønn oase med gangstier, benker og en vakker innsjø. Det er et flott sted å slappe av og nyte naturen.

2. Ruma nasjonalteater - Hvis du er interessert i kunst, kan du sjekke ut en forestilling på Ruma nasjonalteater. De arrangerer ofte teaterstykker, musikaler og andre kulturelle arrangementer.

3. Ruma museum - Lær om lokal historie og kultur på Ruma museum. Det viser utstillinger relatert til arkeologi, etnologi, kunst og mer.

4. Ruma sports- og fritidssenter - Dette senteret tilbyr ulike idrettsaktiviteter som fotball, tennis, basketball og svømming. Du kan delta selv eller bare se på andre spille.

5. Vinsmakingsturer - Ruma er omgitt av vinranker, så vurder å ta en vinsmakingstur. Besøk lokale vingårder og smak noen av regionens beste viner.

6. Naturvandringer - Ruma og omgivelsene har vakre naturlandskap, noe som gjør det perfekt for naturvandringer. Dra til nærliggende åser, skoger eller naturreservater og nyt utsikten.

7. Lokale restauranter og barer - Utforsk det lokale kulinariske landskapet ved å prøve tradisjonelle serbiske retter på nærliggende restauranter. Etter middagen kan du nyte en avslappende drink på en av barene i området. Husk å sjekke åpningstidene og tilgjengeligheten til disse attraksjonene under besøket ditt.

Topp spørsmål

1. Hva er Avenia?
1. Hva er Avenia?1

Avenia er et bolig- og næringsutviklingsprosjekt som ligger i Ruma, Serbia. Det er kjent for sitt moderne design, moderne fasiliteter og praktiske beliggenhet.

2. Hvor ligger Avenia?
2. Hvor ligger Avenia?1

Avenia ligger i Ruma, en kommune i den autonome provinsen Vojvodina i Serbia. Ruma ligger omtrent 45 kilometer vest for Beograd, hovedstaden i Serbia.

3. Hvilke typer eiendommer er tilgjengelige på Avenia?
3. Hvilke typer eiendommer er tilgjengelige på Avenia?1

Avenia tilbyr et utvalg eiendommer, inkludert leiligheter, hus og næringslokaler. Leilighetene varierer i størrelse og planløsning, for å imøtekomme ulike behov og preferanser.

4. Hvilke fasiliteter tilbyr Avenia?
4. Hvilke fasiliteter tilbyr Avenia?1

Avenia tilbyr ulike fasiliteter, inkludert landskapshager, lekeplasser, et treningssenter, parkeringsplasser og 24/7-sikkerhet. I tillegg finnes det kjøpesentre, skoler, helsetjenester og rekreasjonsområder i nærheten.

5. Hva er prisnivået for eiendommer på Avenia?
5. Hva er prisnivået for eiendommer på Avenia?1

Prisnivået for eiendommer på Avenia varierer avhengig av type, størrelse og beliggenhet. Det anbefales å kontakte utviklerne eller eiendomsmeglerne som er tilknyttet Avenia for nøyaktig og oppdatert prisinformasjon.

6. Er finansiering tilgjengelig for kjøp av eiendom på Avenia?
6. Er finansiering tilgjengelig for kjøp av eiendom på Avenia?1

Ja, finansieringsalternativer er ofte tilgjengelige for kjøp av eiendom på Avenia. Det anbefales å henvende seg til utviklerne eller konsultere en bank eller finansinstitusjon for spesifikke finansieringsalternativer og betingelser.

7. Finnes det noen nærliggende attraksjoner eller landemerker i nærheten av Avenia?
7. Finnes det noen nærliggende attraksjoner eller landemerker i nærheten av Avenia?1

Ja, Avenia ligger i nærheten av ulike attraksjoner og landemerker i Ruma og omgivelsene. Noen kjente steder inkluderer Ruma bypark, St. Nikolas kirke og Nasjonalparken Fruska Gora, som tilbyr vakker natur og turstier.

8. Hvordan kan jeg få mer informasjon om Avenia?
8. Hvordan kan jeg få mer informasjon om Avenia?1

For å få mer informasjon om Avenia kan du besøke utviklingens offisielle nettside, kontakte utviklerne eller eiendomsmeglerne som er tilknyttet Avenia, eller besøke deres salgskontor i Ruma. De vil gi deg detaljert informasjon, brosjyrer og svare på eventuelle spesifikke spørsmål du måtte ha.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Heis
 • Kontakt
 • Særskilt røykeområde
Romfasiliteter
 • Minibar
 • Hårføner
 • Jacuzzi
 • Romservice
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
 • Fotokopimaskin
Anmeldelse av Avenia
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.