Serbia, Novi Sad

Madea Apartment 55

5 Hadzic Svetica Novi Sad, Serbia Leilighet
1 tilbud fra 301 NOK Se tilbud
Madea Apartment 55
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
1.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

5 Hadzic Svetica Novi Sad, Serbia

Noen populære attraksjoner og landemerker i nærheten av hotellet "Madea Apartment 55" i Novi Sad, Serbia inkluderer:

1. Petrovaradin festning: En historisk festning og kulturelt landemerke som ligger på høyre bred av Donau-elven, kjent for sine underjordiske tunnelene og bemerkelsesverdige utsikt over Novi Sad.

2. Donau-parken: En vakker park som ligger langs Donau-elven, med gangstier, grøntområder og benker for avslapping og nyting av naturen.

3. Mariakirken: En fantastisk nygotisk kirke med to høye spir, som ligger i bysentrum og kjent for sin vakre arkitektur.

4. Freedom Square (Trg Slobode): Hovedtorget i Novi Sad, med den ikoniske Frihetsstatuen og omgitt av viktige bygninger, kafeer og butikker.

5. Dunavska-gaten: En livlig gate med butikker, restauranter, kafeer og historiske bygninger, som tilbyr et mangfold av spisesteder og shoppingmuligheter.

6. Novi Sad synagoge: Et praktfullt eksempel på art nouveau arkitektur, en gang sentrum for det jødiske livet i byen, som nå brukes som en arena for konserter og kulturelle arrangementer.

7. Vojvodina-museet: Et regionalt museum som viser den kulturelle historien og arven til Vojvodina, med en variert samling av gjenstander, kunstverk og utstillinger. Dette er bare noen av de mange attraksjonene og landemerkene i nærheten av "Madea Apartment 55" i Novi Sad, Serbia.

map
Madea Apartment 55
Leilighet

Til sentrum1.3

Om hotellet

Om

Madea Apartment 55 er et hotell som ligger i Novi Sad, Serbia. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene:

1. Hotell: Madea Apartment 55 er et boutique-stilhotell som er kjent for sin komfortable innkvartering, vennlige personale og praktisk beliggenhet. Det tilbyr en koselig og innbydende atmosfære, perfekt for både forretningsreisende og turister.

2. Rom: Hotellet tilbyr et utvalg av rom som passer til ulike behov og preferanser. Rommene er godt vedlikeholdt, romslige og utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold. Hvert rom har komfortable senger, gratis Wi-Fi, aircondition, TV, skrivebord og eget bad med nødvendigheter.

3. Måltider: Madea Apartment 55 tilbyr måltidstjenester til gjestene sine. Hotellet har en restaurant hvor gjestene kan nyte deilige måltider hele dagen. Restauranten serverer et utvalg av lokale og internasjonale retter, tilberedt av dyktige kokker med ferske og kvalitetsingredienser. Det er også en bar hvor gjestene kan slappe av og nyte et utvalg av drikkevarer.

4. Ytterligere fasiliteter: I tillegg til komfortable rom og måltider, tilbyr Madea Apartment 55 ekstra fasiliteter for å forbedre gjestenes opplevelse. Dette kan inkludere en døgnåpen resepsjon, romservice, vaskeritjeneste, gratis parkering, flyplasstransport og daglig rengjøring.

5. Beliggenhet: Hotellet ligger praktisk til i Novi Sad, Serbia, noe som gjør det lett tilgjengelig fra ulike attraksjoner og landemerker i byen. Det ligger i nærheten av kjøpesentre, restauranter, kafeer og offentlig transport, slik at gjestene kan utforske byen uten problemer. Samlet sett er Madea Apartment 55 et flott valg for besøkende som er ute etter komfortabel innkvartering, deilige måltider og en praktisk beliggenhet i Novi Sad, Serbia.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Madea Apartment 55' i Novi Sad, Serbia. Noen av de populære inkluderer:

1. Petrovaradin-festningen: Ligger bare noen få minutter fra hotellet, er Petrovaradin-festningen et attraksjon som må oppleves. Den tilbyr fantastisk panoramautsikt over Novi Sad og Donau-elven og arrangerer ulike kulturelle arrangementer gjennom året.

2. Dunavska gate: Denne gågaten er kjent for sine livlige kaféer, barer og restauranter. Det er et flott sted å nyte lokal mat, lytte til live musikk eller bare gå en rolig tur.

3. Mariakirken: Denne vakre serbisk-ortodokse kirken ligger i sentrum av byen og er berømt for sin utsmykkede arkitektur og fantastiske interiør. Besøkende kan utforske kirken og lære om dens historie.

4. Matica Srpska-galleriet: Ligger i nærheten av hotellet, viser dette kunstgalleriet en stor samling serbisk kunst. Det er et flott sted for kunstentusiaster å utforske og sette pris på lokale talenter.

5. Handleområder: Novi Sad har flere moderne kjøpesentre, som Promenada og BIG Fashion Park, som tilbyr et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdningsmuligheter.

6. Donau-parken: Ligger langs Donau-elven, tilbyr denne parken en fredelig tilflukt fra byens kjas og mas. Besøkende kan nyte en spasertur, ha piknik eller bare slappe av i naturen. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av hotellet 'Madea Apartment 55' i Novi Sad, Serbia. Det finnes også teatre, kinoer og andre attraksjoner i og rundt byen som imøtekommer ulike interesser.

Topp spørsmål

1. Hvordan kan jeg finne beliggenheten til Madea Apartment 55 i Novi Sad, Serbia?
1. Hvordan kan jeg finne beliggenheten til Madea Apartment 55 i Novi Sad, Serbia?1

For å finne beliggenheten til Madea Apartment 55 i Novi Sad, Serbia, kan du bruke online kart eller navigasjonsapper som Google Maps. Skriv bare inn navnet "Madea Apartment 55 Novi Sad" i søkefeltet, og appen vil vise deg den nøyaktige beliggenheten på kartet

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Madea Apartment 55?
2. Hvilke fasiliteter tilbys på Madea Apartment 55?1

Madea Apartment 55 tilbyr et utvalg av fasiliteter for å gjøre oppholdet ditt komfortabelt. Dette kan inkludere gratis Wi-Fi, aircondition, fullt utstyrt kjøkken, bad med dusj, TV, komfortable senger og spisestue. Noen leiligheter kan også ha en balkong eller terrasse

3. Hva er prisnivået for å bo på Madea Apartment 55?
3. Hva er prisnivået for å bo på Madea Apartment 55?1

Prisnivået for å bo på Madea Apartment 55 kan variere avhengig av faktorer som sesong, oppholdets varighet og antall gjester. Det er tilrådelig å sjekke den offisielle nettsiden eller kontakte eiendommen direkte for den mest nøyaktige og oppdaterte prisinformasjonen

4. Er Madea Apartment 55 dyrevennlig?
4. Er Madea Apartment 55 dyrevennlig?1

Om Madea Apartment 55 er dyrevennlig eller ikke kan variere. Det anbefales å kontakte eiendommen direkte eller sjekke deres nettside for deres kjæledyrpolitikk. Noen overnattingssteder kan tillate kjæledyr med forhåndsavtale eller ha spesifikke regler og begrensninger for dyreeiere

5. Kan jeg reservere på Madea Apartment 55 online?
5. Kan jeg reservere på Madea Apartment 55 online?1

Ja, det er vanligvis mulig å reservere på Madea Apartment 55 online. Mange bestillingsplattformer og reisenettsteder tilbyr muligheten til å bestille overnatting online. Du kan sjekke den offisielle nettsiden til Madea Apartment 55 eller søke etter det på populære bestillingssider for å reservere

6. Hvor langt er Madea Apartment 55 fra sentrum av Novi Sad?
6. Hvor langt er Madea Apartment 55 fra sentrum av Novi Sad?1

Avstanden mellom Madea Apartment 55 og sentrum av Novi Sad kan variere avhengig av den spesifikke beliggenheten til leiligheten. Det er tilrådelig å sjekke adressen eller kontakte eiendommen direkte for nøyaktig informasjon om avstanden fra sentrum.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Anmeldelse av Madea Apartment 55
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.