Serbia, Novi Sad

Albatros City Center

Đorđa Jovanovica 7, apartment 1, high ground floor Novi Sad, Serbia Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Albatros City Center
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Hårføner
  • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
1.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Đorđa Jovanovica 7, apartment 1, high ground floor Novi Sad, Serbia

Noen bemerkelsesverdige steder og attraksjoner i nærheten av Hotel Albatros City Center i Novi Sad, Serbia inkluderer:

1. Petrovaradin-festningen - En historisk 1700-tallsfestning kjent for sin fantastiske utsikt over byen og Donau-elven. Den huser også den populære musikkfestivalen Exit Music Festival om sommeren.

2. Byens sentrum - Hotellet ligger i selve sentrum av Novi Sad, så ulike butikker, restauranter, kafeer og kulturelle attraksjoner er innen gangavstand.

3. Donau-promenaden - En hyggelig gangsti langs bredden av Donau-elven, som tilbyr vakker utsikt og rekreasjonsområder.

4. Museum of Vojvodina - Ligger i nærheten, dette museet viser den kulturelle og historiske arven til Vojvodina-regionen, med utstillinger om arkeologi, etnografi og kunst.

5. Zmaj Jovina Street - En livlig gågate med butikker, butikker, kafeer og restauranter, som tilbyr en flott atmosfære for turgåing og shopping.

6. Saint Sava-katedralen - Den største ortodokse kirken i Novi Sad, kjent for sin vakre arkitektur og intrikate religiøse kunstverk.

7. Serbisk nasjonalteater - Byens hovedteaterlokale, som huser en rekke forestillinger inkludert operaer, balletter, skuespill og musikalske konserter. Dette er bare noen få eksempler, og det er sannsynligvis mange flere attraksjoner og interessepunkter i og rundt Novi Sad som kan utforskes fra Hotel Albatros City Center.

map
Albatros City Center
Leilighet

Til sentrum1.1

Om hotellet

Om

Albatros City Center er et hotell som ligger i Novi Sad, Serbia. Det ligger sentralt til i byen, noe som gjør det praktisk for reisende å utforske de ulike attraksjonene i nærheten. Hotellet tilbyr ulike romtyper for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Disse rommene inkluderer standardrom, superiørrom og suiter. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, gratis Wi-Fi og eget bad. Gjester på Albatros City Center kan nyte en gratis frokost hver morgen. Hotellet tilbyr en frokostbuffé med et bredt utvalg av varm og kald mat, inkludert tradisjonelle serbiske spesialiteter. Dette sikrer at gjestene starter dagen med et deilig og tilfredsstillende måltid. I tillegg til frokost har hotellet også en restaurant hvor gjestene kan nyte lunsj og middag. Restauranten serverer en rekke lokale og internasjonale retter, laget med ferske og lokalt produserte ingredienser. Restauranten tilbyr også et utvalg av viner og andre drikkevarer som passer til måltidet. Totalt sett tilbyr Albatros City Center komfortable overnattingsmuligheter og deilige måltider for gjester som besøker Novi Sad, Serbia. Det er et ideelt valg for både fritids- og forretningsreisende som leter etter et sentralt beliggende hotell med moderne fasiliteter.

Underholdning

Det er flere underholdningstilbud i nærheten av hotellet 'Albatros City Center' i Novi Sad, Serbia. Noen alternativer inkluderer:

1. Petrovaradin festning: Ligger rett over Donau-elven, er Petrovaradin festning en populær turistattraksjon og vert for ulike kulturelle arrangementer, inkludert den berømte EXIT-musikkfestivalen.

2. Novi Sad sentrum: Hotellet ligger i sentrum av byen, som tilbyr en livlig atmosfære med mange kafeer, barer og restauranter. Du kan utforske gatene, besøke butikker eller nyte det lokale kjøkkenet.

3. Dunavska gate: Denne fotgjengergaten i sentrum er fylt med kafeer, restauranter og butikker. Det er et flott sted å ta en avslappet spasertur og nyte den livlige stemningen.

4. SPENS Sports Center: Hvis du er interessert i sportsaktiviteter eller ønsker å delta på idrettsarrangementer, er SPENS Sports Center i nærheten. Det arrangeres ulike sportskonkurranser og konserter gjennom året.

5. Donau Park: Beliggende langs Donau-elven, tilbyr Donau Park et fredelig grøntområde hvor du kan slappe av eller ta en spasertur. Det har også skulpturer, fontener og en vakker utsikt over elven.

6. Novi Sad Synagoge: Hvis du er interessert i historie og arkitektur, kan du besøke Novi Sad Synagoge. Det er en av de største synagogene i Europa og vert for kulturelle arrangementer og utstillinger.

7. Novi Sad Messe: Novi Sad Messe er et allsidig hendelseslokale hvor ulike utstillinger, messer og konserter finner sted. Det er verdt å sjekke arrangementsskjemaet deres for å se om det er noe av interesse under oppholdet ditt. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene i nærheten av hotellet 'Albatros City Center'. Det er mange flere attraksjoner og aktiviteter å utforske i Novi Sad, noe som sikrer et minneverdig og hyggelig opphold.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Albatros City Center i Novi Sad, Serbia?
1. Hvor ligger Albatros City Center i Novi Sad, Serbia?1

Albatros City Center ligger i sentrum av Novi Sad, Serbia

2. Hva slags fasiliteter tilbyr Albatros City Center?
2. Hva slags fasiliteter tilbyr Albatros City Center?1

Albatros City Center tilbyr ulike fasiliteter som gratis Wi-Fi, aircondition, et treningssenter, en restaurant, en bar og en døgnåpen resepsjon

3. Er det parkering tilgjengelig på Albatros City Center?
3. Er det parkering tilgjengelig på Albatros City Center?1

Ja, hotellet tilbyr parkeringsfasiliteter for gjestene

4. Hvilke attraksjoner ligger i nærheten av Albatros City Center?
4. Hvilke attraksjoner ligger i nærheten av Albatros City Center?1

Noen attraksjoner i nærheten av Albatros City Center inkluderer den berømte Petrovaradin-festningen, Novi Sad Synagoge, Dunavska gate og Museet for samtidskunst

5. Har Albatros City Center en restaurant?
5. Har Albatros City Center en restaurant?1

Ja, hotellet har en restaurant hvor gjestene kan nyte måltider

6. Kan jeg arrangere arrangementer eller konferanser på Albatros City Center?
6. Kan jeg arrangere arrangementer eller konferanser på Albatros City Center?1

Ja, hotellet har konferanse- og arrangementfasiliteter tilgjengelig for gjestene

7. Er frokost inkludert i romreservasjoner på Albatros City Center?
7. Er frokost inkludert i romreservasjoner på Albatros City Center?1

Hotellet tilbyr en bufféfrokost som kan være inkludert i romreservasjonen eller ikke. Det anbefales å sjekke med hotellet ved bestillingstidspunktet

8. Er Albatros City Center et dyrevennlig hotell?
8. Er Albatros City Center et dyrevennlig hotell?1

Ja, Albatros City Center er et dyrevennlig hotell som tillater gjestene å ha med seg kjæledyrene sine

9. Hva er innsjekking/utsjekkingstidspunktet på Albatros City Center?
9. Hva er innsjekking/utsjekkingstidspunktet på Albatros City Center?1

Det vanlige innsjekkingstidspunktet er vanligvis etter kl. 14:00, og utsjekkingen er før kl. 12:00. Det anbefales imidlertid å bekrefte tidspunktene med hotellet før ankomst

10. Finnes det valutavekslingstjenester på Albatros City Center?
10. Finnes det valutavekslingstjenester på Albatros City Center?1

Ja, hotellet tilbyr valutavekslingstjenester for gjestenes bekvemmelighet.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Hårføner
Ekstra tjenester
  • Flyplasstransport
Anmeldelse av Albatros City Center
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.