Serbia, Nis

The Best Guest Sunny Apartment By The River Free Public Parking

Maksima Gorkog 3/66 Nis, Serbia Leilighet
1 tilbud fra 322 NOK Se tilbud
The Best Guest Sunny Apartment By The River Free Public Parking
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
1.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Maksima Gorkog 3/66 Nis, Serbia

Hotellet "The Best Guest Sunny Apartment By The River Free Public Parking" ligger i Nis, Serbia. I nærheten av attraksjoner og landemerker inkluderer:

1. Nis Fortress: En historisk festning som ligger langs bredden av elven Nisava. Det er et av hovedlandemerkene i Nis og tilbyr vakker utsikt over byen.

2. Nisava-elven: Hotellet ligger i nærheten av Nisava-elven, som er et flott sted for turer og avslapning.

3. National Theatre: Ligger bare en kort distanse unna, National Theatre er vertskap for ulike kulturelle forestillinger og arrangementer.

4. Mediana arkeologiske område: Et romersk arkeologisk område som ligger omtrent 3 km unna hotellet. Det inkluderer ruiner av en gammel romersk villa og mosaikkgulv.

5. Skull Tower: Et unikt historisk monument som ligger i sentrum av Nis. Det er en tårn laget av menneskelige hodeskaller fra slaget ved Cegar i 1809.

6. Bubanj minnepark: En minnepark dedikert til ofrene for andre verdenskrig. Den inkluderer tre massive knyttneveskulpturer som symboliserer motstand mot fascisme.

7. University of Nis: Hotellet ligger i nærheten av University of Nis, som er et av de største universitetene i Serbia.

8. Byens sentrum: Hotellet ligger innen gangavstand eller en kort kjøretur fra sentrum av byen, der du finner butikker, restauranter, kafeer og andre attraksjoner. Dette er bare noen av attraksjonene og fasilitetene i nærheten av hotellet "The Best Guest Sunny Apartment By The River Free Public Parking" i Nis, Serbia.

map
The Best Guest Sunny Apartment By The River Free Public Parking
Leilighet

Til sentrum1.1

Om hotellet

Om

Den beste gjesten, Sunny Apartment by elven med gratis parkering, er et hotell som ligger i Nis, Serbia. Overnatting: Hotellet tilbyr solfylte leiligheter for gjestene. Leilighetene er godt utstyrt og designet for å gi maksimal komfort til gjestene. Rommene er romslige og utstyrt med moderne fasiliteter som airconditioning, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og komfortable senger. Måltider: Hotellet har ikke en egen restaurant, men gjestene kan nyte måltider på nærliggende spisesteder innen gangavstand. Personalet på hotellet kan gi anbefalinger og hjelpe med å reservere bord på lokale restauranter. Parkering: Hotellet tilbyr gratis offentlig parkering, som er beleilig plassert i nærheten av eiendommen. Gjestene kan parkere kjøretøyene sine uten ekstra kostnader. Alt i alt tilbyr Den beste gjesten, Sunny Apartment by elven med gratis parkering, komfortable overnattingsmuligheter med moderne fasiliteter på en praktisk beliggenhet.

Underholdning

1. Festningen i Nis: Ligger bare en kort avstand fra hotellet, er festningen i Nis en populær turistattraksjon. Den tilbyr en rik historie, vakre utsikter og en mulighet til å utforske de gamle veggene og tårnene.

2. Nis bysentrum: Hotellet ligger nær bysentrum, som er fylt med mange butikker, kafeer, restauranter og barer. Ta en spasertur gjennom de livlige gatene og nyt den livlige atmosfæren.

3. Nisava-elven promenade: Hotellet ligger praktisk til ved elven og tilbyr et hyggelig område for en spasertur eller joggetur langs Nisava-elven. Du kan nyte den naturskjønne utsikten og slappe av ved vannkanten.

4. Mediana arkeologiske område: En kort kjøretur fra hotellet, Mediana er et imponerende arkeologisk område som består av ruinene av en romersk villa. Det gir et glimt inn i regionens romerske historie og er et flott reisemål for historieentusiaster.

5. Nasjonalmuseet i Nis: Ligger i bysentrum, huser Nasjonalmuseet i Nis en mangfoldig samling av gjenstander som viser den rike kulturarven i regionen. Utforsk utstillingene og lær mer om Nis' historie.

6. Skull Tower: En unik og litt skummel attraksjon, Skull Tower er en tårn laget av menneskelige hodeskaller konstruert av osmanene tidlig på 1800-tallet. Det er en alvorlig påminnelse om regionens turbulente historie og er verdt et besøk for sin historiske betydning.

7. Cair Sports Center: Hvis du er interessert i sport, tilbyr Cair Sports Center ulike innendørs og utendørs sportsfasiliteter, inkludert tennisbaner, fotballbaner og svømmebassenger. Du kan delta i en kamp eller nyte å se på lokale sportsaktiviteter.

8. Kazandzijsko sokace: Denne sjarmerende gaten er fylt med håndverksbutikker og tradisjonelle kunstbutikker. Bla gjennom håndlagde håndverk, keramikk og smykker for å finne unike suvenirer å ta med hjem.

9. Nisville Jazz Festival: Hvis du tilfeldigvis besøker under Nisville Jazz Festival, kan du nyte live musikkopptredener av kjente nasjonale og internasjonale jazzmusikere. Festivalen finner sted i august og tiltrekker seg musikkelskere fra hele verden.

10. Nis City Theatre: Se en teateroppsetning eller teaterforestilling på Nis City Theatre, som ligger i nærheten av hotellet. Sjekk timeplanen deres for kommende forestillinger og nyt en kveld med underholdning og kulturell berikelse.

Topp spørsmål

1. Hvordan kommer jeg til 'The Best Guest Sunny Apartment By The River Free Public Parking' i Nis, Serbia?
1. Hvordan kommer jeg til 'The Best Guest Sunny Apartment By The River Free Public Parking' i Nis, Serbia?1

Leiligheten ligger i Nis, Serbia. Det beste er å komme dit ved å leie en taxi eller bruke en samkjøringstjeneste. Adressen blir vanligvis oppgitt i bekreftelsen av bookingen.

2. Er det parkeringsmuligheter for gjestene?
2. Er det parkeringsmuligheter for gjestene?1

Ja, 'The Best Guest Sunny Apartment By The River Free Public Parking' tilbyr gratis offentlig parkering. Du kan parkere kjøretøyet ditt uten ekstra kostnader.

3. Hvor langt er leiligheten fra nærmeste elv?
3. Hvor langt er leiligheten fra nærmeste elv?1

Leiligheten ligger ved elven, og gir vakker utsikt og enkel tilgang til den.

4. Er det noen attraksjoner eller landemerker i nærheten?
4. Er det noen attraksjoner eller landemerker i nærheten?1

Det er flere attraksjoner og landemerker i nærheten av leiligheten, inkludert Nis festning, Bubanj minnepark, Mediana arkeologiske sted, Skull Tower og mange historiske steder i sentrum av byen.

5. Hvilke fasiliteter tilbys i leiligheten?
5. Hvilke fasiliteter tilbys i leiligheten?1

Leiligheten tilbyr en rekke fasiliteter, inkludert et fullt utstyrt kjøkken, gratis Wi-Fi, aircondition, oppvarming, et komfortabelt oppholdsrom og et eget bad. De eksakte fasilitetene kan variere, så det anbefales å sjekke bookingdetaljene eller kontakte verten for spesifikk informasjon.

6. Er det noen restauranter eller dagligvarebutikker i nærheten?
6. Er det noen restauranter eller dagligvarebutikker i nærheten?1

Ja, det er ulike restauranter, kafeer og dagligvarebutikker innen gangavstand fra leiligheten. Verten kan gi anbefalinger basert på dine preferanser.

7. Kan jeg ta med kjæledyr til leiligheten?
7. Kan jeg ta med kjæledyr til leiligheten?1

Det er best å sjekke med verten angående deres regler for kjæledyr før du foretar en booking. Noen overnattingssteder tillater kjæledyr, mens andre kan ha restriksjoner.

8. Er leiligheten egnet for gjester med nedsatt funksjonsevne?
8. Er leiligheten egnet for gjester med nedsatt funksjonsevne?1

Tilgjengeligheten for funksjonshemmede kan variere for leiligheten. Det anbefales å kontakte verten direkte og spørre om eventuelle spesifikke krav eller tilgjengelighetsfunksjoner som trengs.

9. Hva er inn- og utsjekkingstiden?
9. Hva er inn- og utsjekkingstiden?1

Den vanlige innjekkingstiden er vanligvis på ettermiddagen, rundt kl. 14-16, mens utsjekkingstiden vanligvis er om morgenen, rundt kl. 10

10. Det anbefales imidlertid å sjekke bookingbekreftelsen eller kontakte verten for de nøyaktige tidene.?
10. Det anbefales imidlertid å sjekke bookingbekreftelsen eller kontakte verten for de nøyaktige tidene.?1

11. Hvordan kan jeg kontakte verten for spørsmål eller assistanse?
11. Hvordan kan jeg kontakte verten for spørsmål eller assistanse?1

Kontaktopplysningene til verten vil bli oppgitt i bookingbekreftelsen. Du kan nå dem via telefon eller e-post for eventuelle spørsmål eller assistanse under oppholdet på 'The Best Guest Sunny Apartment By The River Free Public Parking' i Nis, Serbia.

Anmeldelse av The Best Guest Sunny Apartment By The River Free Public Parking
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.