Serbia, Ivanjica

Hotel Prezident Ivanjica

Sađavac 181 Ivanjica, Serbia Bed & Breakfast
1 tilbud — Se tilbud
Hotel Prezident Ivanjica
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 14
Beliggenhet
Til sentrum
2.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Sađavac 181 Ivanjica, Serbia

Noen attraksjoner nær Hotel Prezident Ivanjica i Ivanjica, Serbia inkluderer:

1. Golija naturpark - En vakker naturpark kjent for sine urørte skoger, turstier og varierte dyreliv. Den tilbyr vakker utsikt og muligheter for utendørsaktiviteter.

2. Moravica elv - Moravica elv er ideell for fiske, bading og piknik. Besøkende kan nyte den fredelige atmosfæren og vakre utsikten.

3. Ivanjica Spa - Et velkjent spa-anlegg som tilbyr ulike behandlinger for velvære og avslapning, inkludert termiske bad, massasjer og badstuer.

4. Kirken St. Nicholas - Denne vakre serbisk-ortodokse kirken er et betydningsfullt religiøst og kulturelt landemerke i Ivanjica. Den er kjent for sin imponerende arkitektur og religiøs kunst.

5. Ivanjica museum - Et lokalt museum som viser historien og kulturarven til Ivanjica. Det har utstillinger med tradisjonelle håndverk, gjenstander og arkeologiske funn.

6. Rajčinovića etnisk landsby - En tradisjonell landsby som bevarer lokal folklore og tradisjonell livsstil. Besøkende kan oppleve serbiske skikker, smake lokal mat og bo i autentiske trehus.

7. Omana kloster - Ligger en kort avstand fra Ivanjica, gir dette serbisk-ortodokse klosteret en fredelig atmosfære for bønn og ettertanke. Det har vakre fresker og vakre omgivelser. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og severdigheter rundt Hotel Prezident Ivanjica i Ivanjica, Serbia.

map
Hotel Prezident Ivanjica
Bed & Breakfast

Til sentrum2.4

Om hotellet

Om

Hotel Prezident Ivanjica er et luksushotell som ligger i byen Ivanjica, Serbia. Hotellet tilbyr komfortabel innkvartering, deilige måltider og et utvalg av fasiliteter for gjestene å nyte. Hotellet har velutstyrte rom som er designet for å gi et avslappende og hyggelig opphold for gjestene. Rommene er romslige, smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, TV, gratis Wi-Fi og eget bad. Noen rom har også vakker utsikt over det omkringliggende landskapet. Gjestene kan velge mellom ulike typer rom, inkludert standardrom, deluxe-rom og suiter. Standardrommene passer for solo-reisende eller par, mens deluxe-rommene tilbyr ekstra plass og fasiliteter. Suitene er ideelle for de som ønsker en mer luksuriøs opplevelse, med separate oppholdsområder og oppgraderte fasiliteter. Når det gjelder spisemuligheter, har Hotel Prezident Ivanjica en restaurant som serverer deilige måltider gjennom hele dagen. Restauranten tilbyr en meny som kombinerer både serbiske og internasjonale kjøkken, laget med ferske og lokalt produserte ingredienser. Gjestene kan nyte måltidene sine i et stilig og komfortabelt miljø. I tillegg til overnatting og spisemuligheter, tilbyr hotellet et utvalg av fasiliteter og tjenester for å forbedre gjesteopplevelsen. Disse fasilitetene inkluderer et treningssenter, spa, svømmebasseng, badstue og en døgnåpen resepsjon. Hotellet har også fasiliteter for møter og arrangementer, noe som gjør det egnet for både forretnings- og fritidsreisende. Samlet sett tilbyr Hotel Prezident Ivanjica et luksuriøst og komfortabelt opphold for gjester som besøker Ivanjica, Serbia. Uansett om du ønsker å slappe av eller utforske det omkringliggende området, har hotellet alt du trenger for et minneverdig opphold.

Underholdning

1. Konak Vuckovic - En tradisjonell serbisk restaurant som serverer autentisk serbisk mat. Den arrangerer også ofte konserter og arrangementer med live musikk.

2. Ivanjica kultursenter - En underholdningsarena som huser ulike kulturelle arrangementer som teaterforestillinger, musikkonserter, filmfremvisninger og kunstutstillinger.

3. Dzinovska Pecina - En naturlig hule i nærheten av Ivanjica, der besøkende kan utforske fantastiske underjordiske formasjoner og nyte en unik opplevelse.

4. Sarganska Osmica - Et naturskjønt smalsporet jernbanespor som tilbyr en vakker togreise gjennom de pittoreske landskapene i Serbia. Jernbanen starter i Beograd og passerer gjennom Ivanjica, og gir en minneverdig sightseeing-opplevelse.

5. Ovcar-Kablar-kløften - En pusten fra førsteklasses naturlig attraksjon som ligger en kort kjøretur fra Ivanjica. Besøkende kan nyte turstier, båtturer på elven Zapadna Morava og beundre de fantastiske landskapene.

6. Ivanjica bypark - En fredelig park i sentrum av byen, perfekt for å gå en rolig tur, ha piknik eller slappe av. Den skaper en fredelig og grønn oase midt i bymiljøet.

7. Rafting på Moravica-elven - Reisende som søker eventyr kan delta i spennende raftingturer på Moravica-elven, som byr på spennende stryk og vakker natur. Forskjellige lokale reiseselskaper tilbyr guidede raftingturer.

8. Skisentre - Hvis du besøker i vintermånedene, kan du stå på ski på nærliggende skisentre som Golija Ski Center eller Divčibare Ski Center. Disse skianleggene tilbyr skibakker og andre vinteraktiviteter.

9. Lokale festivaler - Sjekk den lokale arrangementsoversikten for eventuelle festivaler eller kulturelle arrangementer som finner sted under oppholdet ditt. Ivanjica arrangerer ulike tradisjonelle festivaler gjennom året, inkludert Plomme-festivalen og Kirsebær-festivalen.

10. Besøke nærliggende byer og attraksjoner - Ivanjica ligger i en region rik på naturskjønnhet og historiske steder. Vurder å ta dagsturer til nærliggende attraksjoner som det UNESCO-listede Studenica-klosteret, Zlatibor-fjellet eller byen Užice.

Topp spørsmål

1. Hvilke fasiliteter tilbyr Hotel Prezident Ivanjica?
1. Hvilke fasiliteter tilbyr Hotel Prezident Ivanjica?1

Hotel Prezident Ivanjica har et utvalg av fasiliteter, inkludert gratis Wi-Fi, en restaurant, bar, treningssenter, spa, svømmebasseng og døgnåpen resepsjon

2. Hvor langt er det fra Hotel Prezident Ivanjica til nærmeste flyplass?
2. Hvor langt er det fra Hotel Prezident Ivanjica til nærmeste flyplass?1

Hotel Prezident Ivanjica er omtrent 100 kilometer unna Belgrade Nikola Tesla Airport

3. Har Hotel Prezident Ivanjica parkeringsmuligheter?
3. Har Hotel Prezident Ivanjica parkeringsmuligheter?1

Ja, Hotel Prezident Ivanjica tilbyr gratis parkering for gjestene sine

4. Er det tillatt med kjæledyr på Hotel Prezident Ivanjica?
4. Er det tillatt med kjæledyr på Hotel Prezident Ivanjica?1

Ja, Hotel Prezident Ivanjica tillater kjæledyr etter forhåndsforespørsel

5. Tilbyr Hotel Prezident Ivanjica romservice?
5. Tilbyr Hotel Prezident Ivanjica romservice?1

Ja, Hotel Prezident Ivanjica tilbyr romservice for gjestene

6. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Hotel Prezident Ivanjica?
6. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på Hotel Prezident Ivanjica?1

Gjester kan sjekke inn på Hotel Prezident Ivanjica fra kl. 14.00 og utsjekking kan gjøres frem til kl. 12.00

7. Har Hotel Prezident Ivanjica konferanse-/arrangementssenter?
7. Har Hotel Prezident Ivanjica konferanse-/arrangementssenter?1

Ja, Hotel Prezident Ivanjica har et konferanse-/arrangementssenter med ulike møterom tilgjengelig for forretnings- og sosiale arrangementer

8. Er det tilgjengelig shuttlebuss fra Hotel Prezident Ivanjica til bysentrum?
8. Er det tilgjengelig shuttlebuss fra Hotel Prezident Ivanjica til bysentrum?1

Ja, Hotel Prezident Ivanjica tilbyr en shuttlebuss til bysentrum etter forespørsel og mot et ekstra gebyr

9. Kan jeg avbestille reservasjonen min på Hotel Prezident Ivanjica?
9. Kan jeg avbestille reservasjonen min på Hotel Prezident Ivanjica?1

Avbestillingsreglene for Hotel Prezident Ivanjica kan variere avhengig av type reservasjon, og det er best å kontakte hotellet direkte eller se på bookingbekreftelsen for mer informasjon

10. Hvilke nærliggende attraksjoner er det i nærheten av Hotel Prezident Ivanjica?
10. Hvilke nærliggende attraksjoner er det i nærheten av Hotel Prezident Ivanjica?1

Noen nærliggende attraksjoner i nærheten av Hotel Prezident Ivanjica inkluderer Gradina Monastery, St. Peter og Paul Church og Potpecka Cave.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Heis
 • Særskilt røykeområde
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Hårføner
 • Jacuzzi
 • Romservice
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
 • Fotokopimaskin
Anmeldelse av Hotel Prezident Ivanjica
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.