Qatar, Doha

The Ritz-Carlton Doha

PO Box 23400 Doha, Qatar Hotell
1 tilbud fra 2085 NOK Se tilbud
The Ritz-Carlton Doha
The Ritz-Carlton Doha
The Ritz-Carlton Doha
The Ritz-Carlton Doha
The Ritz-Carlton Doha
The Ritz-Carlton Doha
The Ritz-Carlton Doha
The Ritz-Carlton Doha
The Ritz-Carlton Doha
The Ritz-Carlton Doha
The Ritz-Carlton Doha
The Ritz-Carlton Doha
The Ritz-Carlton Doha
The Ritz-Carlton Doha
The Ritz-Carlton Doha
The Ritz-Carlton Doha
The Ritz-Carlton Doha
The Ritz-Carlton Doha
The Ritz-Carlton Doha
The Ritz-Carlton Doha
The Ritz-Carlton Doha
The Ritz-Carlton Doha
The Ritz-Carlton Doha
The Ritz-Carlton Doha
The Ritz-Carlton Doha
The Ritz-Carlton Doha
The Ritz-Carlton Doha
The Ritz-Carlton Doha
The Ritz-Carlton Doha
The Ritz-Carlton Doha
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
Vis alle fasiliteter 42
Beliggenhet
Til sentrum
11.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

PO Box 23400 Doha, Qatar

The Ritz-Carlton Doha ligger i West Bay Lagoon-området i Doha, Qatar. Her er noen bemerkelsesverdige attraksjoner og fasiliteter rundt hotellet:

1. Katara Cultural Village: En kort avstand fra hotellet, Katara Cultural Village er et levende kultursenter som huser kunstutstillinger, teaterforestillinger og tradisjonelle qatariske aktiviteter.

2. Pearl-Qatar: En kunstig øyutvikling, Pearl-Qatar er kjent for sin luksuriøse marina og eksklusive boliger. Det tilbyr shopping, spisesteder og underholdningsalternativer.

3. Doha Golf Club: Beliggende i nærheten, Doha Golf Club er en prestisjefylt 18-hulls mesterskaps golfbane kjent for å være vertskap for internasjonale golfturneringer.

4. Lagoona Mall: Ligger i nærheten av hotellet, tilbyr Lagoona Mall et utvalg av eksklusive butikker, internasjonale merker og spisesteder.

5. Souq Waqif: Et tradisjonelt marked i hjertet av Doha, er Souq Waqif kjent for sin livlige atmosfære, butikker, restauranter og lokale håndverk.

6. Qatar National Convention Center: I nærheten av The Ritz-Carlton Doha er Qatar National Convention Center et topmoderne anlegg som arrangerer internasjonale konferanser, utstillinger og arrangementer.

7. Education City: Hjem til flere prestisjetunge universiteter og institusjoner, inkludert Qatar Foundation, er Education City kjent for sin moderne arkitektur og pedagogiske fasiliteter. Den huser Qatar National Library og flere museer.

8. Museum of Islamic Art: Ligger langs Corniche promenaden, viser Museum of Islamic Art en stor samling av islamsk kunst og gjenstander fra hele verden.

9. West Bay Corniche: West Bay Corniche, en strandpromenade, tilbyr fantastisk utsikt over Dohas skyline, gangstier og ulike spisesteder ved vannkanten.

10. Qatar Sports Club: Ligger i nærheten, er Qatar Sports Club en multisportskompleks, inkludert et stadion for fotballkamper og andre sportsarrangementer. Dette er bare noen få høydepunkter av det som er rundt The Ritz-Carlton Doha. Hotellet tilbyr ulike fasiliteter, inkludert restauranter, spafasiliteter og privat strandadgang.

map
The Ritz-Carlton Doha
8.5 Hotell

Til sentrum11.1

Om hotellet

Om

The Ritz-Carlton Doha er et luksuriøst hotell som ligger i Doha, Qatar. Det tilbyr et utvalg av rom og suiter designet for å gi gjestene et komfortabelt og elegant opphold. Hotellet har ulike romkategorier, inkludert Deluxe-rom, Club-rom og suiter. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som flatskjerm-TV-er, høyhastighets internett-tilgang, minikjøleskap og luksuriøse bad. Mange rom tilbyr også fantastisk utsikt over Arabiahavet. Gjester som bor i Club-rom og suiter har tilgang til den eksklusive Club Lounge, som tilbyr ekstra fasiliteter som gratis frokost, ettermiddagste og kveldscocktailer og hors d'oeuvres. The Ritz-Carlton Doha har et utvalg av spisesteder som passer for alle smaker. The Lagoon-restaurantet spesialiserer seg på sjømat og tilbyr en unik spiseopplevelse med sine private spisehytter satt blant spektakulær utsikt. Porcini serverer autentisk italiensk mat, mens Sel & Miel tilbyr en deilig blanding av franske og middelhavsflavorer. Gjester kan også nyte shisha og Mellemøstlig mat på Shisha-terrassen. For de som søker avslapning og foryngelse, tilbyr hotellet en rekke fasiliteter, inkludert en privat strand, utendørs svømmebassenger, treningssenter og spa. Spaet tilbyr et utvalg av behandlinger, fra massasje til ansiktsbehandlinger, for å hjelpe gjestene å slappe av og skjemme seg bort. Alt i alt gir The Ritz-Carlton Doha en luksuriøs opplevelse med sine elegante rom, fine spisemuligheter og førsteklasses fasiliteter. Det er et ideelt valg for både fritids- og forretningsreisende som besøker Doha, Qatar.

Barn

The Ritz-Carlton Doha tilbyr et utvalg av aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen av alternativene inkluderer:

1. Ritz Kids Program: Dette programmet tilbyr et utvalg av fritidsaktiviteter designet for å engasjere barn på en morsom og pedagogisk måte. Det inkluderer aktiviteter som kunst og håndverk, høytlesning og utendørs leker.

2. Barnebasseng: Det er et dedikert barnebasseng hvor barna kan plaske rundt og ha det gøy under tilsyn av foreldrene sine.

3. Lekeplass: Hotellet har en utendørs lekeplass med sklier, husker og klatrestrukturer hvor barna kan nyte utendørs leketid.

4. Kids Club: Hotellets Kids Club tilbyr en trygg og veiledet miljø for barn å leke og samhandle med andre barn. Det inkluderer spill, leker og underholdningsalternativer egnet for ulike aldersgrupper.

5. Barnevaktjenester: Hotellet kan arrangere profesjonelle barnevakter for å ta vare på yngre barn mens foreldrene nyter fritiden sin.

6. Familievennlige spisemuligheter: Hotellet tilbyr et utvalg av familievennlige spisemuligheter med menyer designet for å tilfredsstille barnas smaksløker, inkludert spesielle barnemenyer.

7. Pedagogiske aktiviteter: The Ritz-Carlton Doha tilbyr også pedagogiske aktiviteter som matlagingskurs for barn, hvor de kan lære grunnleggende kulinariske ferdigheter under veiledning av hotellets kokker. Disse fasilitetene og aktivitetene sikrer at barn har et hyggelig og engasjerende opphold på The Ritz-Carlton Doha.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av The Ritz-Carlton Doha hotell i Doha, Qatar. Her er noen populære valg:

1. Katara Cultural Village: Beliggende i nærheten, tilbyr denne kulturelle landsbyen et utvalg av underholdning inkludert kunstutstillinger, musikkforestillinger, teaterforestillinger, og ulike verksteder.

2. Souq Waqif: Dette tradisjonelle markedet er et populært turistmål, og tilbyr en livlig atmosfære med butikker, restauranter, kafeer, og live underholdning som tradisjonell musikkforestillinger.

3. The Pearl-Qatar: En menneskeskapt øy, The Pearl tilbyr en rekke underholdningsmuligheter inkludert eksklusiv shopping, spisesteder, kafeer, og vakre vannkantspromenader.

4. Villaggio Mall: Et stort og luksuriøst kjøpesenter, Villaggio tilbyr et bredt utvalg av underholdning inkludert en fornøyelsespark kalt Gondolania, en skøytebane, og en kino.

5. Aspire Park: Beliggende nær Aspire Zone, tilbyr denne parken vakre grønne områder, turstier, og piknikområder, noe som gjør det til et flott sted å slappe av og nyte utendørsunderholdning.

6. Kulturelle festivaler og arrangementer: Gjennom året arrangeres ulike kulturelle festivaler og arrangementer i Doha, som for eksempel Doha Film Festival og Qatar International Food Festival, som tilbyr et utvalg av underholdningsmuligheter inkludert filmvisninger, matprøvinger, musikkforestillinger, og mer. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmulighetene som er tilgjengelige i nærheten av The Ritz-Carlton Doha hotell. Det anbefales alltid å sjekke for spesifikke arrangementer eller attraksjoner som skjer under ditt besøk for en oppdatert liste over underholdningsmuligheter.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger The Ritz-Carlton Doha? The Ritz-Carlton Doha ligger i Doha, Qatar.

2. Hvilke fasiliteter tilbys på The Ritz-Carlton Doha? Hotellet tilbyr ulike fasiliteter som en privat strand, utendørsbassenger, spa, treningssenter, flere spisemuligheter og luksuriøse rom.

3. Er The Ritz-Carlton Doha en eiendom ved stranden? Ja, The Ritz-Carlton Doha er en eiendom ved stranden med sin egen private strand.

4. Hvilke spisemuligheter er tilgjengelige på The Ritz-Carlton Doha? Hotellet tilbyr flere spisemuligheter inkludert Middelhavs-, Midtøstlig- og asiatisk mat, samt en lounge og kafé.

5. Tilbyr The Ritz-Carlton Doha transport til flyplassen? Ja, transport til flyplassen kan ordnes gjennom hotellet mot et tillegg i prisen.

6. Hva er sjekk inn-/utsjekk tid på The Ritz-Carlton Doha? Standard innsjekkingstid er kl. 15:00 og utsjekkingstid er kl. 12:

00.

7. Er kjæledyr tillatt på The Ritz-Carlton Doha? Dessverre er ikke kjæledyr tillatt på hotellet.

8. Har The Ritz-Carlton Doha et spa- og velværesenter? Ja, hotellet har et spa- og velværesenter som tilbyr ulike behandlinger og tjenester.

9. Har The Ritz-Carlton Doha parkering på stedet? Ja, hotellet har parkeringsfasiliteter på stedet for gjestene.

10. Er det noen nærliggende attraksjoner til The Ritz-Carlton Doha? Hotellet ligger i nærheten av attraksjoner som Souq Waqif, The Pearl-Qatar og Doha Corniche.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Hage
 • Tennisbaner (innendørs)
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Parkering
 • Minibank / Bankautomat
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Særskilt røykeområde
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Safe-depositumboks
 • Mikrobølgeovn
 • Jacuzzi
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Dykkedykking
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Lekeplass
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
 • Barnepass/barnaktiviteter med tilsyn
Anmeldelse av The Ritz-Carlton Doha
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.