Portugal, Porto

Urban Views Terrace - Duplex Apartment 'Luis I'

Travessa Antero De Quental, 375 1º Andar Porto, Portugal Leilighet
1 tilbud fra 1121 NOK Se tilbud
Urban Views Terrace - Duplex Apartment 'Luis I'
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
  • Heis
  • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
1.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Travessa Antero De Quental, 375 1º Andar Porto, Portugal

Hotellet 'Urban Views Terrace - Duplex Apartment 'Luis I'' ligger i Porto, Portugal. Noen av de nærliggende attraksjonene og landemerkene rundt hotellet inkluderer:

1. Luis I-broen: Hotellet ligger i nærheten av den berømte Luis I-broen, en ikonisk dobbel-dekk jernbro som forbinder Porto til Vila Nova de Gaia. Den tilbyr en fantastisk utsikt over elven Douro og Portos historiske sentrum.

2. Ribeira-distriktet: Beliggende ved vannkanten, er Ribeira-distriktet et pittoresk og historisk nabolag med fargerike bygninger, smale gater og livlige restauranter og barer.

3. Portvin-kjellere: Hotellet ligger også i nærheten av de berømte portvin-kjellerne i Vila Nova de Gaia, hvor besøkende kan lære om historien og produksjonen av portvin og nyte smaksprøver.

4. Dom Luís I-plassen: Denne travle plassen er et samlingspunkt i Porto, med ulike butikker, restauranter og kafeer. Det er et flott sted å nyte den lokale atmosfæren og se på mennesker.

5. Douro-elven: Hotellet ligger nær Douro-elven, som ikke bare er vakker, men også tilbyr muligheter for båtturer, elvecruise og avslappende spaserturer langs promenaden ved elven.

6. Clerigos-tårnet: Et av Portos mest kjente landemerker, Clerigos-tårnet, er et barokktårn som tilbyr panoramautsikt over byen fra sin observasjonsdekk. Det ligger innen gangavstand fra hotellet.

7. São Bento togstasjon: Kjent for sine vakre azulejo (tradisjonelle portugisiske blå fliser) paneler, er São Bento togstasjon en vakker arkitektonisk perle og fungerer som en transportknutepunkt. Den er relativt nær hotellet. Dette er bare noen få eksempler på hva som er rundt hotellet 'Urban Views Terrace - Duplex Apartment 'Luis I'' i Porto, Portugal. Byen har mye mer å utforske, inkludert historiske steder, museer, hager og pulserende nabolag.

map
Urban Views Terrace - Duplex Apartment 'Luis I'
Leilighet

Til sentrum1.2

Om hotellet

Om

‘Urban Views Terrace - Duplex Apartment ‘Luis I’’ er et moderne og stilig hotell som ligger i hjertet av Porto, Portugal. Hotellet tilbyr et komfortabelt og luksuriøst opphold med sine vakkert designede rom og et utvalg av fasiliteter. Rommene på ‘Urban Views Terrace - Duplex Apartment ‘Luis I’’ er romslige og velutstyrte, med moderne innredning og møbler. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar og eget bad med dusj. Høydepunktet ved dette hotellet er den fantastiske terrassen som tilbyr panoramautsikt over byen. Gjestene kan slappe av og nyte den pittoreske scenen samtidig som de nipper til en drink eller leser en bok. Terrassen er også et perfekt sted å sosialisere seg eller ha en romantisk kveld under stjernene. Når det kommer til måltider, har ‘Urban Views Terrace - Duplex Apartment ‘Luis I’’ ikke en restaurant på stedet. Imidlertid ligger hotellet beleilig til i nærheten av en rekke spisesteder, inkludert kafeer, restauranter og barer. Gjestene kan utforske det pulserende matscenen i Porto og nyte lokale delikatesser og internasjonale retter. Alt i alt tilbyr ‘Urban Views Terrace - Duplex Apartment ‘Luis I’’ et komfortabelt og praktisk opphold i Porto, med sine moderne rom, fantastiske terrasse og nærhet til ulike spisemuligheter. Det er et ideelt valg for reisende som ser etter et stilfullt og godt tilkoblet overnattingsalternativ i byen.

Underholdning

Det er mange underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Urban Views Terrace - Duplexleilighet 'Luis I'' i Porto, Portugal. Noen populære alternativer inkluderer:

1. Livraria Lello: En av de vakreste bokhandlerne i verden, kjent for sin imponerende arkitektur og historie. Den ligger bare en kort spasertur fra hotellet.

2. Port Wine-kjellere: Porto er kjent for sin portvin, og det er flere kjellere hvor du kan ta turer, lære om produksjonsprosessen og smake på ulike varianter. Noen velkjente kjellere i nærheten inkluderer Graham's, Sandeman og Cálem.

3. Ribeira-distriktet: Ribeira-distriktet er et UNESCOs verdensarvområde og tilbyr et utvalg underholdningsmuligheter. Du kan nyte en spasertur langs elvepromenaden, utforske de smale gatene med fargerike bygninger eller stoppe på en av de mange kafeene, barene eller restaurantene.

4. Dom Luís I-broen: Den ikoniske dobbeltdekkede jernbroen er et symbol på Porto og gir panoramautsikt over byen. Du kan gå over øvre dekk eller ta en tur med trikken på nedre dekk for en spennende opplevelse.

5. Museu Nacional de Soares dos Reis: Dette museet, som ligger i nærheten, huser en stor samling av kunst, inkludert skulpturer, keramikk og malerier. Det er et flott sted å fordype deg i portugisisk kultur og historie.

6. Casa da Música: Portos fremste konsertsal er kjent for sin imponerende moderne arkitektur og huser en rekke musikalske forestillinger, inkludert klassisk, jazz og samtidsmusikk. Sjekk timeplanen deres for kommende konserter under besøket ditt.

7. Majestic Café: Denne historiske kafeen, som ligger i hjertet av Porto, er kjent for sin Belle Époque-dekor og har vært et samlingssted for intellektuelle og kunstnere i over et århundre. Å ta en pause her for en kaffe eller en bakverk er en hyggelig opplevelse. Dette er bare noen få av de mange underholdningsalternativene i nærheten av hotellet. Porto har en rik kulturscene, og det er noe for enhver smak å glede seg over.

Topp spørsmål

1. Hva er beliggenheten til Urban Views Terrace - Duplex Apartment 'Luis I' i Porto, Portugal?
1. Hva er beliggenheten til Urban Views Terrace - Duplex Apartment 'Luis I' i Porto, Portugal?1

Urban Views Terrace - Duplex Apartment 'Luis I' ligger midt i hjertet av Porto, Portugal, og tilbyr fantastisk utsikt over byen

2. Hvor mange soverom har Urban Views Terrace - Duplex Apartment 'Luis I'?
2. Hvor mange soverom har Urban Views Terrace - Duplex Apartment 'Luis I'?1

Denne leiligheten har to romslige soverom, som gir komfortabel overnatting for opptil fire gjester

3. Hvilke fasiliteter er inkludert i leiligheten?
3. Hvilke fasiliteter er inkludert i leiligheten?1

Leiligheten er godt utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert et fullt utstyrt kjøkken, aircondition, Wi-Fi og en flatskjerm-TV. Den har også en vakker terrasse hvor gjestene kan slappe av og nyte utsikten

4. Er det parkering tilgjengelig på Urban Views Terrace - Duplex Apartment 'Luis I'?
4. Er det parkering tilgjengelig på Urban Views Terrace - Duplex Apartment 'Luis I'?1

Ja, leiligheten tilbyr gratis parkeringsmuligheter for gjestene, noe som sikrer bekvemmelighet og sikkerhet for de som velger å kjøre

5. Hvor langt er leiligheten fra populære turistattraksjoner i Porto?
5. Hvor langt er leiligheten fra populære turistattraksjoner i Porto?1

Urban Views Terrace - Duplex Apartment 'Luis I' ligger sentralt til, noe som gjør det enkelt å utforske Porto sine attraksjoner. Den ligger innen gangavstand fra ikoniske steder som Dom Luís I-broen, Porto-katedralen og Ribeira-torget

6. Er det supermarkeder eller restauranter i nærheten?
6. Er det supermarkeder eller restauranter i nærheten?1

Ja, det er mange supermarkeder, restauranter og kafeer i nærheten av leiligheten. Gjestene vil ha mange alternativer å velge mellom når det gjelder spisesteder

7. Kan gjestene nyte utsikten fra terrassen?
7. Kan gjestene nyte utsikten fra terrassen?1

Absolutt! Terrassen på Urban Views Terrace - Duplex Apartment 'Luis I' tilbyr panoramautsikt over byen, inkludert elven Douro og Porto sine sjarmerende tak. Det er det perfekte stedet å slappe av og nyte skjønnheten i Porto

8. Er leiligheten barnevennlig?
8. Er leiligheten barnevennlig?1

Ja, leiligheten ønsker familier med barn velkommen. Det er imidlertid alltid lurt å kommunisere eventuelle spesifikke behov eller bekymringer med verten før du gjør en bestilling

9. Hvordan kan gjester komme seg til Urban Views Terrace - Duplex Apartment 'Luis I' fra flyplassen?
9. Hvordan kan gjester komme seg til Urban Views Terrace - Duplex Apartment 'Luis I' fra flyplassen?1

Gjestene kan enkelt komme til leiligheten fra Porto lufthavn ved å ta en taxi eller bruke offentlige transportalternativer som busser eller metro. Reisen tar omtrent 20-30 minutter, avhengig av trafikken

10. Kan gjester få assistanse eller anbefalinger fra verten under oppholdet sitt?
10. Kan gjester få assistanse eller anbefalinger fra verten under oppholdet sitt?1

Ja, vertene for Urban Views Terrace - Duplex Apartment 'Luis I' er svært imøtekommende og gir anbefalinger for lokale attraksjoner, restauranter og andre interessepunkter. De er tilgjengelige for å hjelpe gjestene gjennom hele oppholdet for å sikre en minneverdig opplevelse.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Hotellfasiliteter
  • Heis
Ekstra tjenester
  • Flyplasstransport
Anmeldelse av Urban Views Terrace - Duplex Apartment 'Luis I'
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.