Portugal, Porto

ESQVTA Luxury Housing vol I

342 Rua de Cedofeita Porto, Portugal Leilighet
1 tilbud fra 1311 NOK Se tilbud
ESQVTA Luxury Housing vol I
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
  • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
0.6 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

342 Rua de Cedofeita Porto, Portugal

Rundt hotellet 'ESQVTA Luxury Housing vol I' i Porto, Portugal, finnes det flere attraksjoner, restauranter og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige steder i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Casa da Música: En moderne musikkscene og kultursenter som ligger bare noen få minutter unna hotellet. Det arrangeres ulike konserter, arrangementer og utstillinger der.

2. Boavista rundkjøring: En ikonisk trafikk-krets kjent for sin moderne arkitektur og betydningsfulle byplass. Den er omgitt av restauranter, butikker og hoteller.

3. Parque da Cidade do Porto: Den største byparken i Portugal, med store grøntområder, turstier, en innsjø og rekreasjonsfasiliteter. Den er perfekt for utendørsaktiviteter og piknik.

4. Serralves Museum for samtidskunst: Et anerkjent kunstmuseum i en unik modernistisk bygning. Det viser samtidsutstillinger, installasjoner og en vakker omkringliggende hage.

5. Avenida da Boavista: En hovedgate i Porto, med butikker, restauranter og kafeer på rad og rekke. Det er et livlig shoppingområde og et populært sted for både lokalbefolkning og turister å spasere.

6. Shopping Cidade do Porto: Et kjøpesenter som ligger i nærheten, med et bredt utvalg av butikker, butikker og en matrett.

7. Porto City Park: En annen stor grønn lunge med gang- og sykkelstier, piknikområder og en strand. Den byr på fantastisk utsikt over Atlanterhavet.

8. NorteShopping: En stor kjøpesenterkompleks med mange butikker, underholdningsmuligheter og en kino.

9. Spisesteder: Det omkringliggende området tilbyr et mangfold av spisesteder, fra tradisjonelle portugisiske restauranter til internasjonale kjøkken. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og fasiliteter nær hotellet 'ESQVTA Luxury Housing vol I' i Porto, Portugal.

map
ESQVTA Luxury Housing vol I
Leilighet

Til sentrum0.6

Om hotellet

Om

ESQVTA Luxury Housing vol I er et luksuriøst hotell som ligger i Porto, Portugal. Hotellet tilbyr en luksuriøs og komfortabel opplevelse med et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester. Rommene: Hotellet har romslige og velutstyrte rom som utstråler luksus og eleganse. Hvert rom er smakfullt innredet med stilfulle møbler og moderne fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold. Rommene har fasiliteter som komfortable senger, flatskjerm-TV, aircondition, gratis Wi-Fi, minibar og eget bad med gratis toalettartikler. Noen rom kan også tilby utsikt over byen eller hotellets omgivelser. Måltider: ESQVTA Luxury Housing vol I tilbyr enestående spisemuligheter for gjestene. Den på stedet restauranten tilbyr en meny med en blanding av lokal og internasjonal mat laget av dyktige kokker. Gjestene kan nyte et variert utvalg av retter laget av ferske og lokale ingredienser. Hotellet kan også tilby frokostalternativer, fra kontinental frokost til en komplett buffé. I tillegg til restauranten kan gjestene også nyte en bar eller salongområde innenfor hotellets område. Her kan de slappe av og nyte et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert cocktailer, vin og brennevin, i en sofistikert setting. Andre fasiliteter og tjenester: ESQVTA Luxury Housing vol I har som mål å tilby et omfattende utvalg av tjenester for å forbedre gjestenes komfort. Noen ekstra fasiliteter og tjenester som kan tilbys inkluderer en døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester, romservice, vaskeri og renseritjenester, bagasjeoppbevaring og bilutleieassistanse. Hotellet kan også ha et treningssenter, spa eller svømmebasseng for gjester å nyte og slappe av under oppholdet. Beliggenhet: ESQVTA Luxury Housing vol I ligger ideelt til i Porto, Portugal, og tilbyr enkel tilgang til byens attraksjoner. Gjestene kan utforske de nærliggende attraksjonene, som historiske landemerker, museer, shoppingområder og populære restauranter, med bekvemmelighet. Hotellet kan være plassert i nærheten av offentlig transport, noe som gjør det enkelt for gjestene å utforske det videre området. Alt i alt er ESQVTA Luxury Housing vol I et prestisjefylt hotell i Porto, Portugal, som tilbyr luksuriøs innkvartering, enestående spisemuligheter og forskjellige fasiliteter og tjenester for å sikre et minneverdig opphold for gjestene.

Underholdning

1. Casa da Música: Dette ikoniske musikkstedet i Porto tilbyr ulike konserter, forestillinger og kulturarrangementer gjennom året. Det ligger innen gangavstand fra ESQVTA Luxury Housing vol I.

2. Serralves Museum: Beliggende i vakre hager, er Serralves Museum kjent for sine samtidskunstutstillinger og fantastiske arkitektur. Det arrangerer ofte midlertidige utstillinger og arrangementer for kunstentusiaster. Det tar omtrent 15 minutter å kjøre fra hotellet.

3. Livraria Lello: Denne historiske bokhandelen blir ofte omtalt som en av de vakreste bokhandlene i verden. Den inspirerte J.K. Rowling da hun skrev Harry Potter-serien. Beliggende i hjertet av Porto, er den mindre enn 10 minutter å kjøre fra hotellet.

4. Ribeira-distriktet: Denne pittoreske nabolaget ved Douro-elven er perfekt for en rolig spasertur, der du kan nyte de fargerike bygningene, tradisjonelle smugene og den vakre utsikten. Det er fylt med restauranter, kafeer og suvenirbutikker, og er et populært sted både for lokalbefolkningen og turister. Ribeira-distriktet ligger omtrent 15 minutter å kjøre fra hotellet.

5. Portvinshus: Porto er kjent for sin portvin, og byen tilbyr flere vinkjellere for turer og smakinger. Disse kjellerne ligger i Vila Nova de Gaia, rett over elven fra Porto. Besøkende kan lære om historien til produksjonen av portvin og smake på ulike varianter. Det tar omtrent 15 minutter å kjøre eller en kort fergetur fra ESQVTA Luxury Housing vol I.

6. Sao Bento togstasjon: Selv om du ikke skal ta tog, er det verdt å besøke denne fantastiske togstasjonen kjent for sine vakre flispaneler som skildrer portugisisk historie. Stasjonen ligger i sentrum, mindre enn 10 minutter å kjøre fra hotellet.

7. Majestic Café: Ta et skritt tilbake i tid på dette historiske kaféet, kjent for sin Belle Époque-stil og dekorasjoner. Nyt en kopp kaffe eller bakverk mens du nyter den sjarmende atmosfæren. Majestic Café ligger innen gangavstand fra ESQVTA Luxury Housing vol I.

8. Estádio do Dragão: Hvis du er fotballfan, kan du vurdere å besøke Estádio do Dragão, hjemmestadionet til FC Porto. Du kan ta en guidet tur av stadionet, utforske museet og lære om klubbens historie. Stadionet ligger omtrent 20 minutter å kjøre fra hotellet.

9. Clérigos Tower: Klatre opp til ikoniske Clérigos-tårnet for fantastisk utsikt over Portos horisont. Dette barokke klokketårnet er et av byens mest kjente landemerker og ligger i nærheten av sentrum, omtrent 10 minutter å kjøre fra hotellet.

10. Portobello Rooftop Bar: Beliggende på taket av en bygning i sentrum, tilbyr Portobello flotte utsikter, live musikk og et bredt utvalg av cocktailer. Det er det perfekte stedet å slappe av og nyte den livlige atmosfæren i Porto. Det tar mindre enn 10 minutter å kjøre fra hotellet.

Topp spørsmål

1. Hva er ESQVTA Luxury Housing vol I?
1. Hva er ESQVTA Luxury Housing vol I?1

ESQVTA Luxury Housing vol I er en luksuriøs boligutvikling som ligger i Porto, Portugal. Prosjektet har som mål å tilby luksuriøse boligområder i en førsteklasses beliggenhet.

2. Hvor ligger ESQVTA Luxury Housing vol I?
2. Hvor ligger ESQVTA Luxury Housing vol I?1

ESQVTA Luxury Housing vol I ligger i Porto, Portugal. Mer spesifikt ligger det i et prestisjefylt område av byen, med enkel tilgang til fasiliteter, transport og kulturelle landemerker.

3. Hvilke typer boliger er tilgjengelige i ESQVTA Luxury Housing vol I?
3. Hvilke typer boliger er tilgjengelige i ESQVTA Luxury Housing vol I?1

ESQVTA Luxury Housing vol I tilbyr ulike typer boliger for å imøtekomme ulike preferanser og behov. Disse alternativene inkluderer romslige leiligheter, penthouseleiligheter og luksusvillaer.

4. Hvilke nøkkelfunksjoner og fasiliteter har ESQVTA Luxury Housing vol I?
4. Hvilke nøkkelfunksjoner og fasiliteter har ESQVTA Luxury Housing vol I?1

ESQVTA Luxury Housing vol I har en rekke luksuriøse funksjoner og fasiliteter. Dette kan inkludere høykvalitetsmaterialer, moderne arkitektonisk design, topp moderne teknologi, 24/7 sikkerhet, svømmebassenger, treningssentre, spa-fasiliteter, privat parkering og vakre, anlagte hager.

5. Kan eiendommene i ESQVTA Luxury Housing vol I tilpasses?
5. Kan eiendommene i ESQVTA Luxury Housing vol I tilpasses?1

Ja, eiendommene i ESQVTA Luxury Housing vol I kan tilpasses i noen grad. Kjøpere kan ha muligheten til å velge overflater, materialer, farger og deler av layouten, slik at de kan tilpasse sine boarealer.

6. Hvor mye koster en eiendom i ESQVTA Luxury Housing vol I?
6. Hvor mye koster en eiendom i ESQVTA Luxury Housing vol I?1

Prisen på en eiendom i ESQVTA Luxury Housing vol I varierer avhengig av størrelse, type og beliggenhet innenfor utviklingen. Prisene kan også påvirkes av markedsvilkår og eventuelle tilpasningsmuligheter.

7. Er ESQVTA Luxury Housing vol I egnet for investeringsformål?
7. Er ESQVTA Luxury Housing vol I egnet for investeringsformål?1

ESQVTA Luxury Housing vol I kan betraktes som en lønnsom investeringsmulighet. Porto er en svært ettertraktet by for eiendomsinvesteringer, og luksusboliger i førsteklasses beliggenheter har en tendens til å beholde verdien godt.

8. Hvilke fasiliteter og attraksjoner finnes i nærheten av ESQVTA Luxury Housing vol I?
8. Hvilke fasiliteter og attraksjoner finnes i nærheten av ESQVTA Luxury Housing vol I?1

ESQVTA Luxury Housing vol I har fordelen av nærhet til ulike fasiliteter og attraksjoner. Dette kan inkludere restauranter, kafeer, kjøpesentre, parker, kulturelle steder, museer og enkel tilgang til offentlig transport.

9. Er ESQVTA Luxury Housing vol I lett tilgjengelig?
9. Er ESQVTA Luxury Housing vol I lett tilgjengelig?1

ESQVTA Luxury Housing vol I er designet med tanke på tilgjengelighet. Det tilbyr praktisk tilgang til hovedveier, offentlig transportnett og er innenfor en rimelig avstand fra Portos flyplass og togstasjoner.

10. Finnes det betalingsplaner tilgjengelig for kjøp av eiendom i ESQVTA Luxury Housing vol I?
10. Finnes det betalingsplaner tilgjengelig for kjøp av eiendom i ESQVTA Luxury Housing vol I?1

Betalingsplaner for kjøp av eiendom i ESQVTA Luxury Housing vol I kan variere. Det anbefales å kontakte utvikleren eller eiendomsmegleren som håndterer prosjektet for detaljert informasjon om tilgjengelige betalingsalternativer og finansieringsmuligheter.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Ekstra tjenester
  • Flyplasstransport
Anmeldelse av ESQVTA Luxury Housing vol I
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.