Portugal, Lisboa

Mouraria Doll's House

Calcada de Santo Andre 39 Lisboa, Portugal Leilighet
1 tilbud fra 1375 NOK Se tilbud
Mouraria Doll's House
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
  • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
1.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Calcada de Santo Andre 39 Lisboa, Portugal

Rundt hotellet "Mouraria Doll's House" i Lisboa, Portugal, finnes det ulike attraksjoner, landemerker, restauranter og transportmuligheter. Her er noen kjente steder og funksjoner i nærheten:

1. São Jorge slott: Dette historiske slottet ligger på en høyde nær hotellet og tilbyr fantastisk panoramautsikt over Lisboa.

2. Mouraria nabolag: Hotellet ligger i hjertet av Mouraria, et av de eldste og mest tradisjonelle nabolagene i Lisboa. Det er kjent for sine smale gater, fargerike bygninger, Fado-musikk og levende atmosfære.

3. Alfama nabolag: Bare en kort spasertur fra hotellet, er Alfama et annet historisk nabolag berømt for sine smale smug, sjarmerende torg og tradisjonelle Fado-hus.

4. Rossio-torget: Et av Lisboas hovedtorg, er Rossio et livlig område med butikker, restauranter og historiske bygninger. Det ligger innen gangavstand fra hotellet.

5. Trikk 28: En populær turistattraksjon, går trikk 28 gjennom Mouraria og tilbyr en nostalgisk tur gjennom de smale gatene i Lisboas eldste nabolag.

6. Lisboa katedral (Sé de Lisboa): Beliggende i nærheten, er Lisboa katedral den eldste kirken i byen og har en blanding av arkitektoniske stiler.

7. Miradouro da Senhora do Monte: For fantastisk utsikt over Lisboa, kan besøkende dra til dette utsiktspunktet som ligger en kort avstand fra hotellet.

8. Tradisjonelle portugisiske restauranter og kafeer: Det omkringliggende området er fylt med et bredt utvalg av spisesteder, der reisende kan smake på ekte portugisisk mat.

9. Santa Justa heis: Denne historiske heisen, designet av Gustave Eiffels lærling, forbinder sentrum av Baixa med de øvre nabolagene i Lisboa, inkludert Mouraria. Dette er bare noen få høydepunkter av hva som finnes rundt hotellet "Mouraria Doll's House" i Lisboa, og tilbyr besøkende mange muligheter til å utforske og oppleve byens rike historie, kultur og kulinariske gleder.

map
Mouraria Doll's House
Leilighet

Til sentrum1.9

Om hotellet

Om

'Mouraria Doll's House' er et hotell som ligger i nabolaget Mouraria i Lisboa, Portugal. Dette sjarmerende boutiquehotellet tilbyr en unik og koselig atmosfære hvor gjestene kan nyte oppholdet sitt. Hotellet har et utvalg av rom som passer til ulike preferanser og gruppestørrelser. Hvert rom er unikt dekorert og designet med oppmerksomhet på detaljer. Noen rom har utsikt over byen, mens andre har utsikt over de sjarmerende gatene i Mouraria. Rommene er komfortabelt møblert og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad. Når det gjelder måltider, tilbyr Mouraria Doll's House en daglig kontinental frokost for å starte dagen. Frokosten inkluderer et utvalg av brød, bakverk, pålegg, oster, frukt, kaffe og juice. Gjestene kan nyte frokosten i hotellets spisesal eller be om romservice. I tillegg, siden hotellet ligger i hjertet av Mouraria, er det mange spisesteder i nærheten. Gjestene kan utforske nabolagets livlige kulinariske scene og nyte tradisjonell portugisisk mat i de mange restaurantene og kafeene som ligger innen gangavstand fra hotellet. Alt i alt tilbyr Mouraria Doll's House komfortable overnattingsmuligheter, en sjarmerende atmosfære og praktisk tilgang til lokale spisesteder, noe som gjør det til et ideelt valg for de som ønsker å fordype seg i Lissabons livlige kultur.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Mouraria Doll's House' i Lisboa, Portugal. Her er noen få forslag:

1. Fado musikkshow: Mouraria er fødestedet til Fado musikk, en tradisjonell portugisisk musikksjanger. Du kan finne mange Fado-hus i nabolaget hvor du kan nyte live-opptredener. Noen populære alternativer inkluderer Fado in Chiado og Sr. Vinho.

2. Miradouro da Senhora do Monte: Dette utsiktspunktet tilbyr fantastisk panoramautsikt over Lisboas silhuett. Det er et flott sted å slappe av og nyte solnedgangen eller en piknik.

3. Castelo de S. Jorge: Denne historiske festningen ligger i nærheten og tilbyr flott utsikt over byen. Utforsk festningsområdet, besøk det arkeologiske området og lær om Lisboas historie.

4. Trikk 28: Ta en tur med den ikoniske Trikk 28, som passerer gjennom Mouraria. Det er en sjarmerende måte å oppleve byen på samtidig som du nyter den vakre ruten.

5. Largo da Severa: Denne plassen er kjent som hjertet av Mouraria og er oppkalt etter den første fado-sangeren, Maria Severa. Du kan finne flere barer og restauranter hvor du kan nyte live musikk og lokal mat.

6. Feira da Ladra: Besøk loppemarkedet på Campo de Santa Clara, som arrangeres hver tirsdag og lørdag. Det er et flott sted å finne unike suvenirer, antikviteter og bruktvarer.

7. LX Factory: Ligger i Alcântara, er LX Factory et kulturelt og kreativt senter som er lokalisert i en gammel industriell kompleks. Det tilbyr et utvalg av butikker, restauranter, barer, kunstgallerier og live musikksteder.

8. Time Out Market: Besøk Time Out Market i Cais do Sodré, hvor du kan finne et utvalg av matboder, barer og live opptredener. Det er en livlig atmosfære å nyte portugisisk mat og stemning. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av hotellet 'Mouraria Doll's House' i Lisboa, Portugal. Utforsk nabolaget, og du vil sikkert finne flere attraksjoner og aktiviteter som passer dine interesser.

Topp spørsmål

1. Hva er Mouraria Doll's House?
1. Hva er Mouraria Doll's House?1

Mouraria Doll's House er et lite museum som ligger i det historiske Mouraria-nabolaget i Lisboa, Portugal.

2. Hvordan fikk Mouraria Doll's House sitt navn?
2. Hvordan fikk Mouraria Doll's House sitt navn?1

Museet er oppkalt etter en samling på over 300 tradisjonelle portugisiske dukker som er utstilt i museets vitrineskap.

3. Hva kan besøkende forvente å se på museet?
3. Hva kan besøkende forvente å se på museet?1

Ved Mouraria Doll's House kan besøkende se en imponerende samling håndlagde dukker i tradisjonelle portugisiske antrekk, som viser landets kulturarv.

4. Hvilke andre utstillinger finnes på museet?
4. Hvilke andre utstillinger finnes på museet?1

I tillegg til dukkeutstillingene har museet også en samling med antikke leker samt utstillinger som viser historien og kulturen i Mouraria-nabolaget.

5. Hvor lang tid tar det å besøke Mouraria Doll's House?
5. Hvor lang tid tar det å besøke Mouraria Doll's House?1

Vanligvis tar et besøk på museet rundt 30 minutter til en time, avhengig av besøkendes interesse og tempo.

6. Finnes det guidede turer tilgjengelig?
6. Finnes det guidede turer tilgjengelig?1

Ja, det er guidede turer tilgjengelig på museet for en mer grundig forståelse av utstillingene. Det anbefales å sjekke tidsskjemaet på forhånd eller spørre ved ankomst.

7. Hvor mye koster det å besøke Mouraria Doll's House?
7. Hvor mye koster det å besøke Mouraria Doll's House?1

Inngangsbilletten til museet er relativt rimelig, med billetter priset rundt 5-7 euro per person (per 2021).

8. Kan besøkende kjøpe dukker eller suvenirer på museet?
8. Kan besøkende kjøpe dukker eller suvenirer på museet?1

Ja, det er en liten gavebutikk inne på Mouraria Doll's House hvor besøkende kan kjøpe dukker, tradisjonelle håndverk og andre suvenirer relatert til portugisisk kultur.

9. Hva er åpningstidene til museet?
9. Hva er åpningstidene til museet?1

Mouraria Doll's House har vanligvis åpent fra tirsdag til søndag, med varierende åpningstider. Det anbefales å sjekke museets offisielle nettside eller kontakte dem direkte for oppdatert informasjon.

10. Er museet egnet for barn?
10. Er museet egnet for barn?1

Ja, museet er egnet for barn og kan være en engasjerende og pedagogisk opplevelse for dem, spesielt på grunn av dukkeutstillingene og lekeutstillingene.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Ekstra tjenester
  • Flyplasstransport
Anmeldelse av Mouraria Doll's House
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.