Portugal, Albufeira

Villa Ramos Albufeira

Rua do Norte, Cerro Grande, Albufeir Lote 14 Albufeira, Portugal Villa
7 Tilbud fra 6540 NOK Se tilbud
Villa Ramos Albufeira
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Hage
 • Restaurant
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 12
Beliggenhet
Til sentrum
0.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Rua do Norte, Cerro Grande, Albufeir Lote 14 Albufeira, Portugal

Noen attraksjoner i nærheten av Hotel Villa Ramos Albufeira i Albufeira, Portugal inkluderer:

1. Fiskerstranden (Praia dos Pescadores) - En populær strand med gylden sand og klart vann, ligger cirka 5 minutters gange fra hotellet.

2. Gamlebyen i Albufeira - Det historiske sentrum av Albufeira, kjent for sine sjarmerende smale gater, pulserende natteliv og tradisjonell portugisisk arkitektur. Det er innen gangavstand fra hotellet.

3. Zoomarine Algarve - En temapark og oceanografisk senter som ligger cirka 7,5 miles (12 kilometer) fra hotellet. Det tilbyr ulike attraksjoner som delfinshow og vannsklier.

4. Albufeira Marina - Ligger cirka 1,5 miles (2,4 kilometer) fra hotellet, er marinaen et flott sted å nyte båtturer, vannsport og spise i restauranter ved vannkanten.

5. Albufeira Strip - En lang gate med mange barer, klubber og restauranter, som ligger cirka 2,5 miles (4 kilometer) fra hotellet.

6. Santa Eulalia-stranden - En vakker sandstrand med et utvalg av vannaktiviteter og fasiliteter. Den ligger cirka 2,5 miles (4 kilometer) fra hotellet.

7. Avenida Sá Carneiro - En livlig gate med et utvalg av butikker, kafeer og restauranter, ideell for avslappende spaserturer. Den er i nærheten av gamlebyen og innen gangavstand fra hotellet. Dette er bare noen få av attraksjonene i nærheten av Hotel Villa Ramos Albufeira, som tilbyr et utvalg av aktiviteter, strender og underholdningsmuligheter for besøkende å nyte under oppholdet sitt.

map
Villa Ramos Albufeira
Villa

Til sentrum0.9

Om hotellet

Om

Villa Ramos Albufeira er et hotell som ligger i Albufeira, Portugal. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Villa Ramos Albufeira er et moderne og komfortabelt hotell som ligger i en praktisk beliggenhet i Albufeira. - Hotellet tilbyr et utvalg fasiliteter og tjenester for å sikre et hyggelig opphold for gjestene. - Gjestene kan nyte den utendørs svømmebassenget og vakre hageanleggene. - Hotellet tilbyr også gratis Wi-Fi i fellesområdene, døgnåpen resepsjon og gratis parkering. Rommene: - Villa Ramos Albufeira tilbyr ulike romalternativer for å imøtekomme ulike behov. - Rommene er romslige, velutstyrte og designet med komfort i tankene. - Hvert rom har aircondition, eget bad, flatskjerm-TV, minibar og balkong eller terrasse. - Noen rom kan også tilby ekstra fasiliteter som en kjøkkenkrok, sitteområde eller havutsikt. Måltider: - Villa Ramos Albufeira har en restaurant på stedet der gjestene kan nyte deilige måltider. - Restauranten tilbyr et utvalg lokale og internasjonale retter, laget med ferske ingredienser. - Gjestene kan velge å spise inne eller nyte mat utendørs på terrassen. - Hotellet kan også tilby alternativer for frokost, halvpensjon eller helpensjon, avhengig av gjestenes preferanser. Alt i alt er Villa Ramos Albufeira et godt utstyrt hotell som tilbyr komfortable rom og smakfulle spisemuligheter, og gir en flott base for å utforske Albufeira, Portugal.

Underholdning

Det er mange ulike underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet Villa Ramos Albufeira i Albufeira, Portugal. Noen populære alternativer inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av flere vakre strender, inkludert Praia dos Pescadores og Praia dos Alemães. Besøkende kan slappe av på de sandete strendene, bade i det klare vannet eller delta i vannsportsaktiviteter.

2. Albufeira gamleby: Kun en kort avstand fra hotellet ligger den sjarmerende Albufeira gamleby. Her kan besøkende utforske smale gater med butikker, restauranter og barer. Byen tilbyr også levende musikk og gateforestillinger om kveldene.

3. Zoomarine Algarve: Omtrent 10 kilometer fra hotellet ligger Zoomarine Algarve, en populær familievennlig fornøyelsespark. Besøkende kan nyte delfinshow, vannsklier, svømmebassenger, tematiserte områder og pedagogiske utstillinger.

4. Algarve Shopping: For de som er interessert i shopping, er Algarve Shopping et stort kjøpesenter som ligger cirka 5 kilometer fra hotellet. Det har et bredt utvalg av butikker, matrett og en kino.

5. Vannsportsaktiviteter: I nærheten av hotellet og gjennom Albufeira, er det mange vannsportsaktiviteter tilgjengelig, inkludert jetski, paragliding, snorkling og båtturer.

6. Golfbaner: Albufeira har flere golfbaner, inkludert Salgados Golf Course og Balaia Golf Village. Disse bane tilbyr vakker utsikt og utfordrende spillopplevelser.

7. Albufeira Marina: I nærheten ligger Albufeira Marina, et flott sted å ta en båttur, dra på fisketur eller nyte et måltid på en av de sjønære restaurantene.

8. Natteliv: Albufeira er kjent for sitt pulserende natteliv, med mange barer og klubber å velge mellom. The Strip, som ligger i Praia da Oura-området, er et populært sted for festglade mennesker. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene i nærheten av Villa Ramos Albufeira i Albufeira, Portugal. Besøkende vil ha mange valgmuligheter for å nyte oppholdet sitt.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Villa Ramos i Albufeira, Portugal?
1. Hvor ligger Villa Ramos i Albufeira, Portugal?1

Villa Ramos ligger i Albufeira, Portugal.

2. Hvor mange soverom har Villa Ramos?
2. Hvor mange soverom har Villa Ramos?1

Villa Ramos har [sett inn antall her] soverom.

3. Kan du gi en kort beskrivelse av Villa Ramos?
3. Kan du gi en kort beskrivelse av Villa Ramos?1

Villa Ramos er en luksusvilla som ligger i Albufeira, Portugal. Den tilbyr [sett inn fasiliteter eller funksjoner her] og gir et komfortabelt og stilig overnattingsalternativ for besøkende.

4. Hva er prisnivået for å bo på Villa Ramos?
4. Hva er prisnivået for å bo på Villa Ramos?1

Prisnivået for å bo på Villa Ramos varierer avhengig av sesongen og oppholdets varighet. Det anbefales å sjekke den offisielle nettsiden eller kontakte villaens ledelse for den mest nøyaktige og oppdaterte prisinformasjonen.

5. Er Villa Ramos nær stranden?
5. Er Villa Ramos nær stranden?1

Ja, Villa Ramos er i nærheten av stranden. Den gir enkel tilgang til flere vakre strender i Albufeira.

6. Er kjæledyr tillatt i Villa Ramos?
6. Er kjæledyr tillatt i Villa Ramos?1

Kjæledyrpolitikken til Villa Ramos kan variere. Det er lurt å ta direkte kontakt med villaens ledelse for å spørre om deres kjæledyrpolitikk.

7. Er det privat parkering tilgjengelig på Villa Ramos?
7. Er det privat parkering tilgjengelig på Villa Ramos?1

Ja, Villa Ramos tilbyr privat parkering for gjestene sine, slik at de har en praktisk og trygg plass å parkere kjøretøyene sine.

8. Er Villa Ramos egnet for store grupper eller familier?
8. Er Villa Ramos egnet for store grupper eller familier?1

Ja, Villa Ramos er egnet for store grupper eller familier, da den tilbyr romslig overnatting med flere soverom og fellesområder.

9. Er det noen nærliggende attraksjoner eller interessepunkter i nærheten av Villa Ramos?
9. Er det noen nærliggende attraksjoner eller interessepunkter i nærheten av Villa Ramos?1

Ja, Villa Ramos ligger praktisk til i nærheten av ulike attraksjoner og interessepunkter i Albufeira. Besøkende kan utforske den historiske gamlebyen, nyte vannsportaktiviteter på strendene, besøke lokale markeder eller nyte det livlige nattelivet.

10. Har Villa Ramos et svømmebasseng?
10. Har Villa Ramos et svømmebasseng?1

Ja, Villa Ramos har vanligvis et svømmebasseng som gjestene kan nyte under oppholdet. Det er imidlertid lurt å bekrefte med villaens ledelse om tilgjengeligheten av et svømmebasseng på ønskede datoer.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapning
 • Hage
 • Dartskive
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstratjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Utendørsbasseng
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Villa Ramos Albufeira
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.