Polen, Karpacz

Green Mountain 5 Hotel

ul. Sarnia 21 Karpacz, Polen Hotell
1 tilbud fra 1037 NOK Se tilbud
Green Mountain 5 Hotel
Green Mountain 5 Hotel
Green Mountain 5 Hotel
Green Mountain 5 Hotel
Green Mountain 5 Hotel
Green Mountain 5 Hotel
Green Mountain 5 Hotel
Green Mountain 5 Hotel
Green Mountain 5 Hotel
Green Mountain 5 Hotel
Green Mountain 5 Hotel
Green Mountain 5 Hotel
Green Mountain 5 Hotel
Green Mountain 5 Hotel
Green Mountain 5 Hotel
Green Mountain 5 Hotel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Minibar
 • Hårføner
 • Heis
Vis alle fasiliteter 19
Beliggenhet
Til sentrum
1.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

ul. Sarnia 21 Karpacz, Polen

Rundt Green Mountain 5 Hotel i Karpacz, Polen, vil du finne ulike attraksjoner og fasiliteter. Noen av de fremtredende interessante punktene og fasilitetene i nærheten inkluderer:

1. Wang tempel (3 minutters gange): En vakker, trebygget norsk kirke fra det

12. århundre.

2. Western City Theme Park (7 minutters gange): En fornøyelsespark med gammel vest-tema som tilbyr attraksjoner som ridning, skytebane og gullutvinning.

3. Karkonosze National Park (10 minutters kjøretur): En fantastisk nasjonalpark kjent for sitt pittoreske landskap, fjell og turstier.

4. Vang stavkirke (10 minutters gange): En norsk tømmerkirke-replika som ligger i Karpacz, noe som gir en unik kulturell opplevelse.

5. Fargerik fontene (15 minutters gange): En livlig fontene som ligger sentralt i byen, som tilbyr en nydelig plass å slappe av og nyte området rundt.

6. Kopa taubane (20 minutters gange): En taubane som tar deg til toppen av Kopa-fjellet, og tilbyr en fantastisk utsikt over Karkonosze-fjellene.

7. Lekebilsmuseum (20 minutters gange): Et museum som viser en omfattende samling leker fra ulike epoker og land. I tillegg kan hotellet selv tilby ulike fasiliteter som spisemuligheter, spa, treningssenter eller svømmebasseng, avhengig av sine fasiliteter. Det anbefales å sjekke med hotellet direkte for spesifikke fasiliteter og tjenester.

map
Green Mountain 5 Hotel
8.8 Hotell

Til sentrum1.4

Om hotellet

Om

Green Mountain 5 Hotel ligger i Karpacz, Polen. Det er et luksushotell kjent for de vakre utsiktene over de grønne fjellene rundt området. Hotellet tilbyr et utvalg av rom for å imøtekomme forskjellige gjestepreferanser. Rommene er velutstyrte, romslige, og designet med moderne fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold. Hvert rom er utstyrt med eget bad, flatskjerm-TV, aircondition, minibar og gratis Wi-Fi. Hotellet har flere spisemuligheter for gjestene å nyte. Den på stedet restauranten serverer et bredt utvalg av polske og internasjonale retter, tilberedt av dyktige kokker med bruk av ingredienser av høy kvalitet. Restauranten tilbyr både à la carte og buffét alternativer, og gir et variert utvalg av kulinariske herligheter. Gjestene kan også slappe av og hygge seg på hotellets bar, som tilbyr et utvalg av drikkevarer og snacks i en hyggelig atmosfære. Baren er et ideelt sted å sosialisere med venner eller nyte en rolig kveld etter en lang dag med utforskning. Hotellet tilbyr også utmerkede rekreasjonsfasiliteter. Det er et spa- og velværesenter hvor gjestene kan nyte en rekke behandlinger, inkludert massasje, saunaøkter og skjønnhetsbehandlinger. I tillegg er det et treningssenter utstyrt med moderne treningsmaskiner, slik at gjestene kan opprettholde treningsrutinen under oppholdet. Alt i alt, Green Mountain 5 Hotel i Karpacz, Polen, tilbyr en luksuriøs og komfortabel opplevelse med sine velutstyrte rom, deilige måltider og avslappende fasiliteter. Det er et ideelt valg for de som søker en fredelig og forfriskende ferieopplevelse i de vakre omgivelsene til de grønne fjellene.

Barn

Det "Green Mountain 5 Hotel" i Karpacz, Polen, tilbyr flere fasiliteter og aktiviteter for barn. Her er noen alternativer:

1. Lekeplass for barn: Hotellet har et dedikert lekerom utstyrt med leker, spill og aktiviteter for å underholde barna.

2. Utendørs lekeplass: Det er en utendørs lekeplass på hotellområdet der barna kan nyte husker, sklier og annet lekeutstyr.

3. Innendørs svømmebasseng: Hotellet har et innendørs svømmebasseng som er egnet for barn. Barna kan nyte å svømme og plaske rundt under oppsyn av foreldrene sine.

4. Barnemeny: Hotellets restaurant tilbyr en barnemeny med et utvalg barnevennlige retter, slik at de har alternativer som passer deres smak og preferanser.

5. Familievennlige utflukter: Hotellet kan arrangere familievennlige utflukter og aktiviteter i nærområdet, som fotturer, utforske naturstier og besøke nærliggende attraksjoner som passer for barn.

6. Spillerom: I tillegg til det dedikerte lekerommet, er det også et spillerom på hotellet der eldre barn kan nyte videospill, biljard og andre fritidsaktiviteter.

7. Filmerkvelder for familien: Hotellet arrangerer av og til filmerkvelder for familien der barna kan nyte å se filmer sammen med foreldrene sine og andre gjester.

8. Barnevakt-tjenester: Hvis foreldrene trenger litt tid alene eller ønsker å utforske området uten barna, kan hotellet arrangere profesjonelle barnevakt-tjenester etter forespørsel. Dette er bare noen få eksempler på hva "Green Mountain 5 Hotel" i Karpacz, Polen, har å tilby for barn. Det er lurt å sjekke direkte med hotellet eller besøke nettsiden deres for oppdatert informasjon og tilgjengelighet.

Underholdning

1. Wang-tempel: Ligger bare 0,4 miles (0,6 km) fra Green Mountain 5 Hotel, Wang-tempel er en populær turistattraksjon i Karpacz. Det er en vakker trekirke bygget på 1800-tallet og tilbyr fantastisk utsikt over den omkringliggende dalen.

2. Kolorowa skiheis: Hvis du besøker i vintersesongen, er Kolorowa skiheis et flott sted for underholdning. Den ligger bare 0,7 miles (1,1 km) fra hotellet og tilbyr ski- og snowboardmuligheter både for nybegynnere og erfarne skiløpere.

3. Western City Karpacz: Bare 1 mile (1,6 km) unna hotellet ligger Western City Karpacz, en temapark som vil transportere deg tilbake til den ville vesten. Den tilbyr ulike attraksjoner som ridning, kanopadling, bueskyting og skytebane.

4. Karkonoski tau-park: Ligger 1,4 miles (2,3 km) fra Green Mountain 5 Hotel, er Karkonoski tau-park en spennende utendørs eventyrpark egnet for både barn og voksne. Den har forskjellige taukurs, zipliner og hindringer i den vakre skoglandskapet.

5. Alpin-coaster: For en adrenalinrush, besøk Alpin-coaster som ligger 1,9 miles (3 km) fra hotellet. Denne akebakken tilbyr en spennende nedoverbakke på en spesielt utformet bane, som lar deg kontrollere din egen fart.

6. Summer Tubing Karpacz: Bare 2,2 miles (3,5 km) unna, er Summer Tubing Karpacz en annen morsom aktivitet for besøkende i alle aldre. Den har en 750-fots (230 meter) lang tubingsbane der du kan skli ned på store oppblåsbare slanger.

7. Toy Town-museet: Hvis du foretrekker innendørsunderholdning, besøk Toy Town-museet som ligger 1,6 miles (2,5 km) unna. Dette museet viser en imponerende samling antikke leker, dukker og miniatyrer, og tilbyr en nostalgisk opplevelse for både voksne og barn.

8. Aqua Park Karpacz: Aqua Park ligger 2,2 miles (3,6 km) fra hotellet og gir en perfekt måte å slappe av og ha det gøy på. Den har innendørs- og utendørsbassenger, vannsklier, badstuer, boblebad og et treningsstudio.

9. Snowtubing Park: I løpet av vinteren tilbyr Snowtubing Park en morsom aktivitet for hele familien. Den ligger 3,1 miles (5 km) fra hotellet og har snøtubingbakker og utleie av utstyr.

10. Bierhalle Karpacz: Nyt noe lokalt underholdning og smak tradisjonelt polsk øl på Bierhalle. Ligger 1,4 miles (2,3 km) unna Green Mountain 5 Hotel, serverer denne populære ølstuen et bredt utvalg av lokale brygg sammen med velsmakende polsk mat.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Green Mountain 5 Hotel i Karpacz, Polen?
1. Hvor ligger Green Mountain 5 Hotel i Karpacz, Polen?1

Green Mountain 5 Hotel ligger i den vakre byen Karpacz, Polen

2. Har Green Mountain 5 Hotel parkeringsfasiliteter?
2. Har Green Mountain 5 Hotel parkeringsfasiliteter?1

Ja, Green Mountain 5 Hotel tilbyr gratis parkeringsfasiliteter for gjestene sine

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Green Mountain 5 Hotel?
3. Hvilke fasiliteter tilbyr Green Mountain 5 Hotel?1

Green Mountain 5 Hotel tilbyr fasiliteter som et spa- og velværesenter, innendørsbasseng, badstue, treningssenter, restaurant, bar og gratis WiFi

4. Er kjæledyr tillatt på Green Mountain 5 Hotel?
4. Er kjæledyr tillatt på Green Mountain 5 Hotel?1

Ja, Green Mountain 5 Hotel tillater kjæledyr. Det anbefales imidlertid å kontakte hotellet på forhånd for spesifikke retningslinjer og avgifter for kjæledyr

5. Har Green Mountain 5 Hotel resepsjon som er åpen 24 timer i døgnet?
5. Har Green Mountain 5 Hotel resepsjon som er åpen 24 timer i døgnet?1

Ja, Green Mountain 5 Hotel har en resepsjon som er åpen 24 timer i døgnet og som gir assistanse til gjestene til enhver tid

6. Hvilke attraksjoner finnes i nærheten av Green Mountain 5 Hotel?
6. Hvilke attraksjoner finnes i nærheten av Green Mountain 5 Hotel?1

Noen populære attraksjoner i nærheten av Green Mountain 5 Hotel inkluderer Wang-kirken, Karkonosze nasjonalpark, Vang stavkirke og Lekebilsmuseet

7. Tilbyr Green Mountain 5 Hotel transport til og fra flyplassen?
7. Tilbyr Green Mountain 5 Hotel transport til og fra flyplassen?1

Ja, Green Mountain 5 Hotel tilbyr transportservice til og fra flyplassen mot et ekstra gebyr. Gjestene kan spørre i resepsjonen for mer informasjon og reservasjoner

8. Er frokost inkludert i romprisene på Green Mountain 5 Hotel?
8. Er frokost inkludert i romprisene på Green Mountain 5 Hotel?1

Ja, frokost er vanligvis inkludert i romprisene på Green Mountain 5 Hotel. Det anbefales imidlertid å sjekke med hotellet for spesifikke detaljer

9. Finnes det mat- og drikkealternativer på Green Mountain 5 Hotel?
9. Finnes det mat- og drikkealternativer på Green Mountain 5 Hotel?1

Ja, Green Mountain 5 Hotel har en restaurant på stedet som serverer et utvalg deilige måltider. Det er også en bar der gjestene kan slappe av og nyte drikke

10. Hva er avbestillingsreglene på Green Mountain 5 Hotel?
10. Hva er avbestillingsreglene på Green Mountain 5 Hotel?1

Avbestillingsreglene kan variere avhengig av type booking og valgt pris. Det anbefales å sjekke de spesifikke avbestillingsreglene ved reservasjon eller kontakte hotellet direkte.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Møterom
 • Trimrom
Romfasiliteter
 • Minibar
 • Hårføner
 • Romservice
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Innendørsbasseng
Underholdning og avslapping
 • Fotturer
For familier med barn
 • Barneklubb
Anmeldelse av Green Mountain 5 Hotel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.