Polen, Gdansk

Central Apartments Rajska

Rajska 1-5 G /4 Gdansk, Polen Leilighet
1 tilbud fra 1010 NOK Se tilbud
Central Apartments Rajska
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
  • Fotturer
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
0.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Rajska 1-5 G /4 Gdansk, Polen

Rundt hotellet "Central Apartments Rajska" i Gdansk, Polen, finnes det flere interessante steder og fasiliteter innen gangavstand. Noen av de bemerkelsesverdige stedene i nærheten inkluderer:

1. Neptun-fontenen: Et populært landemerke som ligger kun en kort spasertur fra hotellet. Det er en bronsestatue som skildrer den romerske havets gud.

2. Hovedrådhuset: Det historiske hovedrådhuset ligger i nærheten. Det er en vakker gotisk bygning som fungerer som en arena for ulike kulturelle arrangementer.

3. St. Mary's Kirke: En av de største mursteinsgotiske kirkene i verden, St. Mary's Kirke, ligger innen gangavstand fra hotellet. Besøkende kan klatre opp i tårnet for en imponerende utsikt over Gdansk.

4. Lange Markt: Dette er en livlig gågate med fargerike bygninger, restauranter, kafeer og butikker. Det er et flott sted å utforske, handle og nyte polsk mat.

5. Artus Court: En historisk bygning som ligger i Lange Markt, var Artus Court en gang et møtested for Gdansks velstående handelsmenn. Det huser nå et museum som viser ulike utstillinger.

6. Gdansk Crane: Beliggende langs Motlawa-elven, er Gdansk Crane en middelaldersk havnekran og et av byens ikoniske symboler. Besøkende kan utforske utstillingene og observere den vakre havnefronten.

7. Amber Museum: Beliggende i nærheten av hotellet, gir Amber Museum en omfattende innsikt i historien, produksjonen og betydningen av baltisk rav.

8. Gdansk Glowny jernbanestasjon: Byens hovedjernbanestasjon ligger relativt nær hotellet, noe som gjør det praktisk for gjester som ankommer med tog eller bruker kollektivtransport.

9. Shoppingsentre: Det er flere shoppingsentre i nærheten, inkludert Madison Mall og Galeria Bałtycka, som tilbyr ulike butikker og spisesteder.

10. Restauranter og barer: Hotellet er omgitt av mange restauranter, barer og kafeer der besøkende kan prøve tradisjonell polsk mat, internasjonale retter og nyte lokale drikkevarer. Alt i alt tilbyr beliggenheten til Central Apartments Rajska enkel tilgang til historiske steder, kulturelle attraksjoner, shoppingområder og spisesteder, noe som gjør det til et ideelt sted å bo for å utforske Gdansk.

map
Central Apartments Rajska
Leilighet

Til sentrum0.8

Om hotellet

Om

Central Apartments Rajska er et hotell som ligger i hjertet av Gdansk, Polen. Med en praktisk beliggenhet tilbyr det enkel tilgang til populære attraksjoner, handle sentre og spisesteder. Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme forskjellige preferanser og gruppestørrelser. Alle rommene er godt vedlikeholdt og har moderne fasiliteter for et komfortabelt opphold. Rommene er smakfullt innredet og designet med tanke på bekvemmelighet. Noen rom kan ha utsikt over byen eller området rundt. Gjester kan velge mellom forskjellige måltidstilbud på Central Apartments Rajska. Hotellet kan ha en restaurant på stedet som serverer et utvalg av deilige retter, inkludert lokal polsk mat og internasjonale favoritter. Alternativt kan det være flere spisesteder i nærheten, noe som gjør det mulig for gjestene å utforske det lokale matmiljøet. Totalt sett gir Central Apartments Rajska et komfortabelt og praktisk overnattingsalternativ for reisende som besøker Gdansk, Polen. Enten du ser etter et kort opphold eller en lengre ferie, har hotellet som mål å gi en hyggelig opplevelse med sine velutstyrte rom og spisemuligheter.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "Central Apartments Rajska" i Gdansk, Polen. Noen av dem inkluderer:

1. Gdansk gamleby: Bare en kort spasertur fra hotellet ligger Gdansk gamleby, full av historiske steder, vakker arkitektur, restauranter, kafeer og butikker. Du kan utforske landemerker som gotisk stil St. Mary's Church, Neptune Fountain og middelalderske Gdansk Crane.

2. Long Market: Ligger i Gdansk gamleby, er Long Market (Dlugi Targ) et populært turistmål. Det er en lang gågate med fargerike fasader, butikker og restauranter. Du kan glede deg over live musikk, gateartister og ulike kulturelle arrangementer.

3. Europeisk solidaritetsenter: Beliggende innen gangavstand fra hotellet, er det europeiske solidaritetssenteret et museum dedikert til dokumentasjon av historien til Solidaritetsbevegelsen, som spilte en betydelig rolle i Polens kamp for frihet under kommunisttiden.

4. Gdansk Shakespeare-teater: Ligger i hjertet av byen, vert Gdansk Shakespeare-teater ulike teaterforestillinger, konserter og arrangementer hele året. Teatret er kjent for sin unike design og historiske arkitektur.

5. Ampermuseum: Ligger i Green Gate i Gdansk gamleby, rommer Amber Museum en stor samling amberartefakter og gir innsikt i historien, utvinningen og bearbeidingen av amber. Besøkende kan lære om betydningen av amber i polsk historie og kultur.

6. Oliwa Park og katedral: Oliwa Park er et vakkert grønt område med turstier og pikniksteder. Den nærliggende Oliwa-katedralen er kjent for sine praktfulle orgelkonserter, som tiltrekker både lokale og turister.

7. Westerplatte: Historieentusiaster kan besøke Westerplatte, en halvøy som ligger en kort avstand fra hotellet, der andre verdenskrig startet i 1939. Området fungerer nå som et minnesmerke og museum som gir innsikt i hendelsene som fant sted under krigen. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av hotellet "Central Apartments Rajska" i Gdansk, Polen. Det er også mange andre attraksjoner, museer, parker og kulturelle arrangementer å utforske i denne pulserende byen.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Central Apartments Rajska i Gdansk, Polen?
1. Hvor ligger Central Apartments Rajska i Gdansk, Polen?1

Central Apartments Rajska ligger i hjertet av Gdansk, Polen, i Rajska 1 gate.

2. Hva er de nærliggende attraksjonene til Central Apartments Rajska?
2. Hva er de nærliggende attraksjonene til Central Apartments Rajska?1

Noen nærliggende attraksjoner inkluderer Neptuns fontene, den historiske Gamlebyen, museet for den andre verdenskrig, St. Mary's Church og Gdansk Shipyard.

3. Hvilke typer overnattingssteder er tilgjengelige på Central Apartments Rajska?
3. Hvilke typer overnattingssteder er tilgjengelige på Central Apartments Rajska?1

Central Apartments Rajska tilbyr et utvalg moderne og komfortable leiligheter, fra studio til større flerromsleiligheter.

4. Er det parkering tilgjengelig på Central Apartments Rajska?
4. Er det parkering tilgjengelig på Central Apartments Rajska?1

Ja, Central Apartments Rajska tilbyr parkeringsfasiliteter på stedet mot en ekstra kostnad. Imidlertid kan forhåndsbestilling være nødvendig.

5. Er kjæledyr tillatt på Central Apartments Rajska?
5. Er kjæledyr tillatt på Central Apartments Rajska?1

Dessverre er kjæledyr ikke tillatt på Central Apartments Rajska.

6. Hvilke fasiliteter er inkludert i leilighetene på Central Apartments Rajska?
6. Hvilke fasiliteter er inkludert i leilighetene på Central Apartments Rajska?1

Leilighetene på Central Apartments Rajska er utstyrt med fasiliteter som fullt utstyrte kjøkken, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, eget bad, og noen kan også ha balkonger eller terrasser.

7. Er det en resepsjonsdisk på Central Apartments Rajska?
7. Er det en resepsjonsdisk på Central Apartments Rajska?1

Ja, Central Apartments Rajska har en resepsjonsdisk som opererer i spesifikke timer for å hjelpe gjester med innsjekking, utsjekking og eventuelle spørsmål.

8. Er frokost inkludert på Central Apartments Rajska?
8. Er frokost inkludert på Central Apartments Rajska?1

Central Apartments Rajska tilbyr ikke frokost, men det er flere restauranter, kafeer og dagligvarebutikker innen gangavstand hvor gjester kan finne et utvalg av spisemuligheter.

9. Er det noen fritidsfasiliteter eller tjenester tilgjengelig på Central Apartments Rajska?
9. Er det noen fritidsfasiliteter eller tjenester tilgjengelig på Central Apartments Rajska?1

Central Apartments Rajska har ikke spesifikke fritidsfasiliteter, men den gode beliggenheten gir enkel tilgang til ulike attraksjoner, shoppingområder og underholdningstilbud.

10. Er Central Apartments Rajska egnet for familier med barn?
10. Er Central Apartments Rajska egnet for familier med barn?1

Ja, Central Apartments Rajska er egnet for familier med barn, da det tilbyr romslige leiligheter med adekvate fasiliteter og nærhet til familievennlige attraksjoner i Gdansk.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Underholdning og avslapping
  • Fotturer
Anmeldelse av Central Apartments Rajska
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.