Filippinene, Cebu by

KC STUDIO 7 at Horizon 101 Cebu

Unit 11V, Horizons 101 Condominium, General Maxilom Avenue Cebu by, Filippinene Leilighet
1 tilbud fra 277 NOK Se tilbud
KC STUDIO 7 at Horizon 101 Cebu
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Heis
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Vis alle fasiliteter 6
Beliggenhet
Til sentrum
1.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Unit 11V, Horizons 101 Condominium, General Maxilom Avenue Cebu by, Filippinene

1. Restauranter og kafeer: Det er mange spisesteder rundt KC Studio 7 i Horizon 101 Cebu, inkludert lokale spisesteder som serverer tradisjonell filippinsk mat, internasjonale restauranter og trendy kafeer.

2. Kjøpesentre: Hotellet ligger i nærheten av flere kjøpesentre som Ayala Center Cebu, SM City Cebu og Robinsons Galleria Cebu, hvor gjestene kan handle suvenirer, klær, elektronikk og mer.

3. Attraksjoner: Populære turiststeder som Magellan's Cross, Fort San Pedro og Basilica Minore del Santo Niño ligger bare en kort kjøretur unna hotellet.

4. Uteliv: Cebu City har en livlig nattelivsscene med barer, klubber og steder med levende musikk. Gjestene kan oppleve byens natteliv innen gangavstand fra hotellet.

5. Parker og grønne områder: Nærliggende parker som Tops Lookout, Mountain View Nature's Park og Sirao Flower Farm tilbyr muligheter for utendørs aktiviteter og vakker utsikt over byen.

6. Sykehus og medisinske fasiliteter: I tilfelle av nødsituasjoner eller medisinske behov kan gjestene enkelt få tilgang til sykehus som Cebu Doctors' University Hospital og Chong Hua Hospital som ligger i nærheten.

map
KC STUDIO 7 at Horizon 101 Cebu
Leilighet

Til sentrum1.4

Om hotellet

Om

KC Studio 7 på Horizon 101 Cebu er et moderne hotell som ligger i Cebu City, Filippinene. Hotellet tilbyr komfortable og stilfulle rom med et utvalg av fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for gjestene. Rommene på KC Studio 7 er godt utstyrt og har aircondition, flatskjerm-TV, minikjøleskap og eget bad med varmt og kaldt vann. Gjestene kan også nyte gratis Wi-Fi tilgang over hele eiendommen. I tillegg til de koselige rommene, tilbyr KC Studio 7 på Horizon 101 Cebu deilige spisemuligheter på sin restaurant. Gjestene kan nyte et utvalg av lokale og internasjonale retter tilberedt av hotellets talentfulle kokker. Hotellet tilbyr også et utvalg av fasiliteter og tjenester for å forbedre gjesteopplevelsen, inkludert døgnåpen resepsjon, concierge-tjenester og vaskerifasiliteter. I tillegg kan gjestene dra nytte av hotellets praktiske beliggenhet, som ligger nær populære severdigheter, kjøpesentre og spisemuligheter i Cebu City. Alt i alt er KC Studio 7 på Horizon 101 Cebu et flott valg for reisende som ser etter et komfortabelt og praktisk opphold i Cebu City, Filippinene.

Underholdning

1. Ayala Center Cebu - Et shopping- og underholdningskompleks som ligger en kort kjøretur fra hotellet, med et bredt utvalg av butikker, restauranter og underholdningstilbud inkludert kinoer og en skøytebane.

2. SM City Cebu - En annen stor kjøpesenter med et utvalg av butikker, restauranter og underholdningstilbud, som ligger i nærheten av hotellet.

3. Tops Lookout - Et populært turiststed med panoramautsikt over Cebu City og området rundt, som ligger på toppen av en bakke en kort kjøretur fra hotellet.

4. Sky Experience Adventure - En adrenalinfremkallende attraksjon som ligger på Crown Regency Hotel, som tilbyr spennende aktiviteter som Edge Coaster og Skywalk Extreme.

5. Cebu Ocean Park - Et akvarium og sjøpark som viser ulike marine dyr og interaktive utstillinger, som ligger i nærheten av hotellet i South Road Properties.

6. La Vie Parisienne - Et franskinspirert bakeri og vinbar som ligger i Lahug, som tilbyr deilige bakverk, brød og viner i en sjarmerende atmosfære.

7. Fuente Osmeña Circle - En historisk park som ligger i hjertet av Cebu City, med en fontene og et statue av tidligere president Sergio Osmeña. Parken er et populært sted for lokalbefolkningen å slappe av.

8. Yap-Sandiego Ancestral House - Et godt bevart spansk kolonitids hus som ligger i Parian, Cebu City, som viser den rike historien og kulturen i Filippinene.

9. Sirao Flower Garden - En pittoresk blomsterhage med et utvalg av fargerike blomster og vakre utsikter, som ligger i fjellene i Cebu City.

10. SM Seaside City Cebu - Et stort kjøpesenter med ulike butikker, restauranter og underholdningstilbud, inkludert en IMAX-kino og en skøytebane.

Topp spørsmål

1. Hva er KC STUDIO 7 på Horizon 101 Cebu?
1. Hva er KC STUDIO 7 på Horizon 101 Cebu?1

KC STUDIO 7 er et mat- og livsstilskonsept som ligger på Horizon 101 Cebu i Cebu City, Filippinene. Det tilbyr en unik spisesteds- og underholdningsopplevelse.

2. Hvilken type mat tilbyr KC STUDIO 7?
2. Hvilken type mat tilbyr KC STUDIO 7?1

KC STUDIO 7 tilbyr et variert utvalg av mat, inkludert filippinsk, japansk, koreansk, kinesisk og vestlige retter.

3. Hva er åpningstiden til KC STUDIO 7?
3. Hva er åpningstiden til KC STUDIO 7?1

KC STUDIO 7 er åpen daglig fra kl. 11:00 til kl. 22:00.

4. Er det parkering tilgjengelig på Horizon 101 Cebu for kunder som besøker KC STUDIO 7?
4. Er det parkering tilgjengelig på Horizon 101 Cebu for kunder som besøker KC STUDIO 7?1

Ja, det er parkering tilgjengelig på Horizon 101 Cebu for kunder som besøker KC STUDIO

5. Kan jeg reservere bord på KC STUDIO 7?
5. Kan jeg reservere bord på KC STUDIO 7?1

Ja, du kan reservere bord på KC STUDIO 7 ved å ringe restauranten direkte eller via deres nettside.

6. Tilbyr KC STUDIO 7 levering eller takeout?
6. Tilbyr KC STUDIO 7 levering eller takeout?1

Ja, KC STUDIO 7 tilbyr levering og takeout for kunder som foretrekker å spise hjemme eller på farten.

7. Er det noen spesielle arrangementer eller kampanjer hos KC STUDIO 7?
7. Er det noen spesielle arrangementer eller kampanjer hos KC STUDIO 7?1

KC STUDIO 7 arrangerer jevnlig spesielle arrangementer og kampanjer, som live musikkopptredener, temakvelder og rabatter på utvalgte menyelementer. Sørg for å sjekke deres sosiale mediasider for de siste oppdateringene.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Heis
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av KC STUDIO 7 at Horizon 101 Cebu
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.